Magisk helg på södra berget i Sundsvall tillsammans med Wells!

Hej på er alla 😉

Wow så underbart kul man kan ha det!! Det är inte så länge sen vi rockade järnet i Kina tillsammans Robert Wells gänget och jag men det var jävlar mig på tiden med en helg tillsammans igen 🙂 Har längtat efter att få sätta klorna i MUSIKEN igen där styling, sponsorer och allt annat får ge vika och SPELANDET är det som räknas till 1000 % 🙂

Det var dags nu och vilken underbar helg det blev. Det är min första resa till Södra berget och jag hoppas att det blir flera. Ligger på toppen av skidbacken, hotellet med en otroligt fin vy och jag fick en underbar svit med bastu och hela baletten 🙂 Mitt rum lå på 3dje våningen, samma som konsert stället så nu blev jag bortskämd IGEN 🙂

Lördag morgon ringde Wells mig, tackade för konserten på fredagen och sa “du, vill du sjunga svenska nationalsången nu på Timrå-AIK matchen som börjar nu klockan 16?” Jag tittade på min klocka, 11;45 och vi skulle till Mia och Bengt Berglund, gamla vänner till Robert och få “Pite palt” 🙂 inte så många timmar att repa nationalsången på, men javisst.. KLART JAG VILL 🙂 sa jag 😉

Vi åkte till underbara Mia och Bengt, väldigt trevlig familj som bor just utanför Sundsvall på vägen mot Timrå så det var perfekt timing! När vi satt och var god och mätt och skulle börja på efter rätten smyger en herre sig in i vardagsrummet, tar Mias tallrik och skall äta “hennes rester”. Det var Lennie Norman som jag inte har sett sen 2007 när vi gjorde Rhapsody tillsammans 🙂 Lennie och jag delade loge hela turnén så det var ett väldigt kärt gensyn med en riktig god vän!

Han är en av mina favoriter utan tvekan Lennie, han skämtar om sig själv istället för att slänga skit om andra hela tiden. Glömmer aldrig när han på showen tittade på en vacker tjej i publiken och sa.. “Du, hur gammal är du? Du ser så ung och vacker ut.. ” Tjejen rådnade lite och svarade “jag är 28” “Åh herre jävlar” sa Lennie, “jag har skavsår som är äldre än dig” 🙂

Efter en underbar “Pite-palt” med fantastisk efterrätt bar det iväg till matchen. Det är ju en stor ära att få sjunga nationalsången, jag har även sjungit den finska i VM och World Cup i Hockey så jag vet hur det känns. Men nu var det tillsammans med underbara maestro Wells på piano mitt på isen 🙂 Inte helt läge att sjunga fel, vilket det så klart aldrig är med en nationalsång. På bilden här ser ni oss tillsammans, väldigt kul och som sagt en riktigt stor ära..
Du gamla du fria..

Nu sitter jag på tåget på väg hem till Finland. Åker Sundsvall-Arlanda och det är en perfekt avslutning på denna magiska helg på södra berget. Nu hinner jag sitta och skriva ned mina tankar till er och vi har hunnit prata och planera mera magi för tält turnén vi skall göra tillsammans. Mitt flyg går klockan 13 så jag hinner bra, skickar tjärlekens kramar till er som jag hoppas hittar hit till nya bloggen.

Jag är en väldigt glad stolt och lycklig artist på en fantastisk musikresa genom livet.. Jag hopas ni hinner med mig, för det går fort i svängarna i livet, inte bara här på detta X2000 🙂 Jag är väldigt glad för alla som åter igen kommer fram till mig under resans gång och hälsar och kramas.. Kan man få det bättre??

Ha ha.. jag är MYCKET TVEKSAM..

Kram och tjärlek till er alla…

Geir


28 responses to “Magisk helg på södra berget i Sundsvall tillsammans med Wells!

 • Greger

  Tack för sist ! Toppklass……..

  Like

 • Christer

  Förstår att det var en kanonhelg. De flesta helger är det i Norrland. Synd att jag inte kunde komma upp men jag hoppas det går fler tåg..
  Hälsningar Christer. PS:Måste få slå dig i bowling minst en gång till 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Nej men hej amigo 🙂 Ursäkta språket men fan vad glad jag blev när jag så gänget från underbara Huddik 😉 men som du själv vet så fattades det en gubbe 🙂
   Klart det går flera tåg till “nöjes Geir” 😉 ha ha.. Se nu bara till att du sitter tryggt med på resan nästa gång vi åker iväg ok?

   Du kan fortsätta drömma om att krossa mig i bowling, ha ha..

   Hälsa gänget,

   Geir

   Like

 • ´Cathy

  Hej där 🙂

  Fin blogg!

  Kul att fortsättningsvis få läsa vad som händer i herr Rönnings liv 🙂

  Ha en fanstastisk dag.

  Kram
  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara Cathy 🙂

   tack, jag är väldigt nöjd själv med den underbara hjälpen jag har fått för att starta denna lilla “hemlis” 😉

   Men nu är vi i gång, underbart att du vill hänga med Cathy,

   stor kram på dig, önskar dig med en fantastisk dag!!

   Geir

   Like

 • Monica

  Godmorgon min vän 🙂
  Vilken fin blogg …och vilken LYCKA att man kan fortsätta skriva med dig …STOR glädje i mitt hjärta 🙂

  Är allt bra efter helgen i Sundsvall …efter vad jag läst så är det nog det 🙂

  Kram & tjärlek 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara Monica,

   tusen tack, ja jag är väldigt nöjd med nya bloggen. Och glädjen är STOR även här för att ni följer med mig hit till det nya stället.

   Helgen i Sundsvall var perfekt, många nya och gamla vänner dök upp.
   En riktig kalas-helg med mycket tjärlek..

   Stor kram och tjärlek även till dig vännen..

   Geir

   Like

 • Anna

  haha fina geir! ser att du har fullt upp! 😉 haha. Min helg har varit awesome, hoppas din med har varit det! 🙂

  jag måste träffa dig snart. haha! Känner ett litet “träffa geir-behov” just nu! 🙂 ha det bäst.

  kram och tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Anna 🙂

   javisst, helgen var KALAS!! Kul att du fick din på samma sett. Hoppas och tror vi kan ses om inte så allt för länge, mycket på gång som vanligt 😉

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Sabina

  Heeej på dig! 😀
  Det låter som att du hade det roligt där uppe och jag längtar jätte mycket tills ni kommer ner till Småland!

  Jag saknar dig bästaste, kram och tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej och god morgon vännen, så underbart att även du har hittat hit 🙂

   Det var en väldigt kul helg och jag fick även träffa din underbara namne syster där, fick fixat så hon fick en “mini konsert” under vår sound-check 🙂

   Skall bli väldigt kul att ses, jag längtar till att höra ditt ljuvliga skratt igen .

   Kram och tjärlek.. hälsa familjen.

   Geir

   Like

 • Sabina Arnell

  Tack för i fredags! 🙂 Du sprider sån glädje och de går verkligen inte att sluta le, haha 🙂
  Hoppas vi ses snart igen, du är bäst!

  Kram

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sabina vännen, det var underbart fantastiskt skönt att du kunde ta svängen via södra och komma och säga hej.

   Du fick ju även en liten privat spelning 😉 så jag hoppas det smakade bra! Och vännen glädjen är totalt på min sida. Ni är som jag sagt förut ett helt otroligt underbart gäng. Ser fram emot att ses igen, synd Mia inte kunde komma.. Men vi får ta det nästa gång!

   Stor kram och tjärlek.. Hälsa familjen..

   Geir

   Like

   • Sabina Arnell

    Klart att jag gjorde det, alltid lika underbart att träffa dig 🙂

    Ja, jag fick ju de 😉 Det var helt underbart, njöt varenda sekund! De va verkligen grymt! 🙂
    Det gör jag med, hoppas hela gänget kan ses snart! 😉 Ja, de va verkligen synd 😦

    Familjen hälsar tillbaka 🙂
    Kram & massa tjärlek right back at you!

    Like

   • Geir Rönning

    Kalas vännen 🙂

    Stor kram, vi fixar allt senare så klart när våren är här..

    Geir

    Like

 • ci

  Åh, vad roligt med en blogg som man kan följa & som aldrig tar slut 🙂
  Har följt dig under hela idol tiden & kommer garanterat följa dig även här 😀
  Ha det gött!!

  happyface!!

  Like

 • Adriana [a n a p h o t o].

  Haha åh, vad jag längtar till Ängelholm i September, det låååter så sjukt underbart! LÄNGTAR SNART IHJÄÄÄÄÄÄL MIG! By the way, det är vi som ska vara glada, vi har stött på en sjukt underbar artist, och det är du! Ingen är nog som du, 1 in a million ;).

  Tjärleeeek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Adriana, YIHAAAA!! Det kommer att bli en väldigt speciell turné, vi har funderat ut en massa kula grejer nu tillsammans som vi skall göra Wells och jag 🙂 Riktigt underbart! Fantastiskt roligt att du hänger med mig hit med vännen.. Stor kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • BrasseGirl

  Va roligt att du gjorde detta blogg, va glad jag blir!!! Snyggt layout är det också. Nice! Nu inviger jag mig här också 😀

  Super fint spelat i Sundsvall, vi fick rysningar under alla låtar du spelade. Du är bara bäst 😉

  Ser fram emot turné till sommaren, kommer att bli kanon!! Wells, du och LaGaylia!!

  Stor kram på dig och tack för en underbar show!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara BrasseGirl 🙂

   Det var otroligt kult att ses igen, du värmer mitt hjärta med att komma hela vägen till Sundsvall, det skall du veta vännen. Och visst är det ett underbart gäng Wells har med sig, det kommer att bli riktigt kult på tältturnén när vi har med ännu större band och flera artister. Underbart kult, tusen tack för du kom vännen.. Stor kram och tjärlek till dig 😉

   Geir

   Like

 • Liisa

  Wow, vilken resa du gör 🙂 Nu måste mitt älskade Växjö Lakers efter att vunnit Hockeyallsvenskan helt enkelt se till att vinna Kvalserien och ta sig till Eliten. För då kanske jag kan få höra dig sjunga nationalsången 🙂 Heja Lakers ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Liisa vännen 🙂

   Ja det är en STOR ära att få sjunga nationalsången och jag gör det gärna för er med 🙂

   Hälsa gänget att dom får fixa upp sig så kommer jag ok? 😉

   Stor kram,

   Geir

   Like

 • Mia

  Aså åå vf tänkte jag inte på att dit tåg stannade på arlanda direkt? 😦
  Ville ju så gärna träffa dig idag innan du åker hem.
  Vem vet när vi ses igen?
  De kommer ta ett himla långt tag, känns det som…

  Kram

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Mia vännen,

   aj då, du missade det. Jo tåget stannar vid flygfältet på väg in mot stan så det blev så denna gången. Men du, jag kommer till Stockholm 10e mars och har ett privat gig där då. Så chansen att ses finns fortfarande, så sååååå länge är det väl inte? 😉

   Stor kram och upp med hakan vännen, skratta mot solen och den skiner tillbaks 😉

   Kram och tjärlek.. P.S. jag tog 3 cola för dig, MYCKET goda 😉

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: