Välkommen till min egen lilla blogg ;)

Hej på dig 🙂

så här är det, många under den fantastisk Idol resan tog kontakt med mig via Idol bloggen och nu under resans gång var det många som undrar om jag inte kan blogga på eget ställe nu när Live Idol Turné och bloggen via Sony snart läggs ned. Javisst, det kan jag tänka mig att göra och HÄR är det INGEN som kommer att sätta ett slutdatum för bloggen annat än DU och JAG. Nu kör vi igång med en stor kram av tjärlek..

Geir


8 responses to “Välkommen till min egen lilla blogg ;)

 • Inger

  Men alltså Geir, hur då om du ska börja med någon egen blogg? Du har ju haft en blogg i många herrans år. Har jag missat nåt nu? *dum blondin* Men grattis till denna nya hur som helst 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Angel I 🙂

   jo det stemmer som du vet, har egen hemsida på http://www.geirronning.com och det har jag haft sedan 2004. Där har bland många andra underbara DU varit med från början. Problemet med den är att det finns ingen blogg sida och den delen är viktig för många. Man ställer en fråga och får ett rakt svar direkt under frågan. Det är ett väldigt bra sett att kommunicera, tydligt för alla och riktigt bra. Vi har försökt fixa så den skulle ha samma möjlighet som nu på denna bloggsida, men det har inte hittats någon lösning.

   Kram, Geir

   Like

   • Inger

    Aaaaa, I see. Jo det är ju sant förstås. Det blir ju inte riktigt lika direkta svar när bloggen och forumet är åtskilda så klart. Och detta är kanon när man kan prenumerera på inläggen också.

    Jag hoppade på forumtåget efter ESC 2005, eller närmare bestämt efter Jakobs Dagar det året 🙂 Men NÄSTAN början är det i alla fall. Uj uj vad man spammat sen dess… Seriöst forumberoende :)))))

    Like

   • Geir Rönning

    Det är PRECIS så det skall vara vännen 😉

    Kramen till dig min underbara!!!!

    Geir

    Like

 • Lena

  Perfekt!! Nu vet man var man har dig, hehe. 😛 Tjärlek!

  /Lena

  Like

 • Liisa

  Såå roligt med din nya blogg ❤ Jag kommer besöka den ofta 🙂 för att du är en fantastisk berättare. Du skriver med en sådan känsla och berättarlust att man alltid blir berörd av dina ord. Man blir glad ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: