Måndagen vill inte helt sätta fart..

God morgon på er??

Min första del av morgonen var riktigt mysig, barnen och jag själv på riktigt bra humör. Har länge tänkt att komma mig till det gym jag brukade dela halva mitt liv tillsammans med för ett par år sedan, plockade fram allt som jag hittade för att gå dit. Men eeeeeeen sak fattades och den klarade jag mig inte helt utan. Min data klocka. Den har varit mitt extra stöd i alla lägen när man kämpar för att komma i form och även för att stanna i form så klart.

Så nu skall jag ta svängen till studion och se om jag av misstag har flyttat dit den tillsammans med lite annat “onödigt” som jag “raskade med mig” på vägen dit när jag hade lite väl bråttom förra torsdagen. Det är aldrig så illa så det inte kan gå åt helvete 😉 brukar jag säga.. Jag tar med mig mitt dåliga humör och slänger av det vid Alberga som ligger just innan studion.. Hoppas sista delen av dagen blir bättre så 🙂

Kramen och tjärleken..

Geir


26 responses to “Måndagen vill inte helt sätta fart..

 • Inger

  Hihi, du ser verkligen ut som den onde själv på det fotot. *asgarvar*

  Like

 • Adriana [a n a p h o t o].

  Hej o’ hå, världens bästa!
  HAHAHA, att se Geir vara aaaaarg va lite kul att läsa, hahaha 🙂

  Menmen, det är la bra att komma i form igen!? 😀

  Lycka till med din fortsatta träning & glöm nu inget, hah! 😀

  TJÄRLEEEEEK.

  Like

 • BrasseGirl

  Hej min IDOL!

  Så du kan bli med dålig humör? Det trodde jag aldrig om dig, har svårt att se en Geir Rönning utan ett leende…fast med bild bevis här blev lite lättare att se… Ha ha.

  Hoppas du är gladare nu, och du fick köra hårt med träningen, det brukar förbättra humöret en hel del har jag hört 😉

  Stor kram och önskar dig en bättre dag imorgon! Tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara 😉

   ja du, även Geir kan som du ser bli riktigt förbannad!! 😉

   Det blev lite för sent för att komma iväg till gymmet, men nu har jag äntligen hittat klockan så då blir dagen fiiiin i morgon vet du 😉

   Nu fick jag ju en stor kram så då blir nog dagen bättre i morgon!!

   Tjärlek till dig med.. 🙂

   Geir

   Like

 • Idool!!

  Heej Geir! Hoppas att du hittar / hittat din klocka. Vet själv hur irriterande det kan vara när man slarvat bort något och inte hittar det ;)kraam på dej ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Idool 🙂

   ja, mitt problem är att jag “städar lite väl bra” så jag lämnar mina saker på “säker plats” 🙂 Det slutar som oftast med att jag hittar mina grejer tills slut men det kan ta riktigt mycket tid, totalt bortkastat så klart. Men men, det gick ju bra denna gången med.

   Stor kram,

   Geir

   Like

 • Lena

  “Det är aldrig så illa så det inte kan gå åt helvete” … Det måste jag komma ihåg! 😀

  Hoppas inte måndagen sätter ton för hela veckan, då. Ha det!

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena,

   ha ha, ja men det är så det känns några gånger eller hur? 😉

   Måndagen kan få strula om den vill, men den får inte röra till resten av veckan!!

   Ha de bäst du med vännen,

   kramen..

   Geir

   Like

 • Anna

  hej geir! 🙂
  haha kom precis hem så godmorgon blir det inte riktigt för mig 😉 haha. Har tränat med bandet nu. Haha. Vi saknade pianist och en sångare och sångaren bestämmer vilka låtar vi ska spela så det blev väldigt flummig träning. Men vi spelade ett tag i alla fall. Nu får man väl besöka läxboken. Haha, hoppas att allt är bra nu! stor kram till dig!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna,

   jaha.. ja nej då blev det ingen morgonhälsning precis 😉

   Visst är det kalas att få träna med band, även om det kan strula lite då och då som du berättar här att det gjorde idag för er. Lycka till med läxorna, jag skall hitta sängen nu 😉

   Stor natta kram till dig 🙂

   Geir

   Like

   • Anna

    godmorgon 😉

    det är underbart att träna med ett band! Även fast det blir flummigt kan man ändå va stolt och säga att man har övat! 🙂 men som musiker (om jag nu kan kalla mig det, är ju inte utbildad.. än haha) så vill man gärna åka hem och ha gjort någon nytta. Haha. 😉 vi upptäckte i alla fall att det är svårt att träna utan piano 😉 haha. ha det bäst!

    Like

 • ci

  Hoppas dagen har varit super, för det har verkligen min varit !
  Ha det gött 🙂

  Kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Ci,

   ja du, dagen blev bättre när barnen kom hem 😉 och jag hittade tills slut även min klocka som jag sökte men det var så sent så jag får ta träningen i morgon istället.

   Men det funkar så klart det med 😉 Underbart att din dag blev toppen!!

   Stor kram,

   Geir

   Like

   • ci

    heluu !

    Bra det där med klockan, sånt är alltid bra att ha 🙂
    Ja, jag ska nog också dra mig till gymmet idag tror jag nog!
    Ja, underbar var den!

    kram !

    Like

 • Monica

  …hoppas det blev någon träning och att resten av din dag blir strålande bra 🙂

  Kramkram
  “keep up the good work” 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica, nå.. vissa dagar är så klart inte helt “mina” och detta blev en av just den typen. Men jag kan inte klaga, har varit och hämtat barnen så nu fixar jag middag och jag tror nog vi alla har gott av en “down-fall” ibland. På så sett vet man hur underbart underbart är sen när den dagen kommer eller hur? 🙂

   Stora kramen,

   Geir

   Like

   • Monica

    …du har helt rätt…men så är du ju en klok man också, eller hur? 🙂

    Ha en bra kväll …kramkram 🙂
    (Märks det att jag har långtråkigt på jobbet!!! Jag lovar jag ska INTE skriva något mer idag …haha))

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha, skriv på du vännen 😉

    Bra att du väljer att ta ut tiden här hos mig 😉

    Kram kram,

    Geir

    Like

 • victoria

  Såå nu har jag läst igenom dina inlägg här med, hehe härlig läsning som vanligt 😉 Förstår att det va en kul grej det att sjunga nationalsången, måste va en härlig känsla! 🙂

  Själv vaknade man nyss hehe har haft sportlov en vecka å har nu studidag idag och imorgon, rätt skönt 😀 Måste tyvärr ta igen lite plugg sen usch ingen lust me det men ngt man måste göra… Hoppas du hittar/har hittat klockan, ska bli kul att få följa denna bloggen nu. KRAM på dig!

  Like

 • ´Cathy

  Geir,

  Just smile!! You are the best!

  Cathy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: