Nu blev det MYCKET BÄTTRE ;)

Hej där, ja vad skall man säga? Inte kunde det bli mycket värre i varje fall 😉 så när måndagen begav sig så smått över i tisdag kände jag lättnaden komma emot mig. Så här gick det till..

Inte var det här den värsta måndagen heller, bara en störande smått retande dag precis som en inte allt för god kompis som duschar vardagen med dåliga vibbar..

När frun kom hem var det därför helt rätt att säga godnatt till barnen och sätta mig i bilen för en sista titt i studion, min träningsklocka var fortfarande borta..

På vägen dit ringde jag tillbaks till en som jag ärlig talat har väldigt stor respekt för. Inte många de senaste åren har satt ett så djupt intryck i mig som han som hade ringt och jag inte kunde svara. Glädjen var stor när vi äntligen fick tag på varann.

Han berättade om en långsiktig plan som han vill jag skall vara delaktig i. Jag blev så glad så jag visste inte helt vad jag skulle säga.. Han bad mig tänka på saken och återkomma när den är “marinerad och klar” 🙂 och jag har bestämt mig.

När jag kom fram till studion yrade jag omkring där utan helt och minnas varför jag var där.. Ja just det.. min klocka!! Jag var så till mig av telefonsamtalet så jag kom av mig 😉 Det tog mig ca 45 minuter att fatta.. klockan är INTE i studion.

Jag hann tillbaks hem innan barnen somnade och jag tog en titt på “det sista stället jag skulle ha lagt min klocka” och DÄR skrattade den mot mig 🙂 UNDERBART!! Den funkade inte men jag vet det löser de snabbt på en ur affär.

Så i morse bar det iväg, först med barnen till dagis. De skulle till teater idag så det var tidig väckning och frukost tillsammans med kompisarna på dagis.

En liten sväng hem innan jag drog med spänning till ur affären och mycket riktigt så kunde han fixa den. Puls delen som man har över bröstet var trasig och klockans batteri var slut men det är endast en kostnad på 41 euro och VIPS.. I AM BACK IN THE GAME 😉

Så nu sitter jag i godstolen hemma i Grankulla med tre väldigt goda nyheter.. 1, min goda vän kom med ett väldigt intressant bud som jag måste seriöst tänka genom de närmaste dagarna… 2, jag fick två väldigt bra erbjudanden på gig idag. Ett denna sommaren och ett nästa påsk 🙂 3, jag mår så mycket bättre idag på tisdag så jag undrar om inte det skall få bli en “ny tid” av det hela.. Före OCH efter dagen då klockan började slå åt rätt håll igen 😉 Nu blev det MYCKET BÄTTRE 😉

Kram och tjärlek..

Geir


26 responses to “Nu blev det MYCKET BÄTTRE ;)

 • BrasseGirl

  Va kul att det bli mer och mer gig som kommer i din väg min IDOL!! Det gillar vi!!

  Hur har det gått med träningen?

  Blir glad att höra att solen skrattar mot dig, det gör den här också 😉

  Stor solig kram på min IDOL!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara BrasseGirl 🙂

   Ja det kommer mycket sol och många förfrågningar så jag försöker skratta åt alla håll 😉 Det kommer nog gå bra med träningen, rapport ges lite senare. Just nu små justeringar sedan är man BACK IN THE GAME 🙂

   Stor solig kram till dig med, och tjärlek så klart 🙂

   Geir

   Like

 • Monica

  Godmorgon Geir!
  Skönt att din struliga måndag förvandlades till en helt UNDERBAR tisdag 🙂

  Ser fram emot att få höra vad det är för spännande “projekt” du har på gång …härligt 🙂

  Är på jobbet just nu men snart reser vi till Sälen några dagar med mina syskon & familjer. Ska bli mysigt att bara koppla av, umgås och äta god mat …lite skidåkning blir det också förstås 🙂

  Ha det nu så bra och ta hand om dig och familjen!

  Vi hörs igen om inte så länge hoppas jag 🙂

  STOR kram & tjärlek 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon underbara Monica,

   Ja veckan vände sig lite mot det jag brukar få, skrattet och lugnet före stormen 🙂

   Nu laddar jag för nästa resa, kommer att berätta mera senast måndag om detta då jag hinner sitta lite mera med bloggen. Den är så viktig så jag vill presentera den på rätt sett 😉

   Åk iväg och njut lite för mig med i underbara Sälen. Har inte varit där på många år, hoppas det blir snart igen.. Önskar dig en underbar och trygg resa, ha så kul och njut som sagt för mig med 🙂

   Stor kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • swedenissonice

  Hej där Geir,vilken fin blogg du har skaffat dig,och vilken tur att du hittade din klocka.Man känner sig så naken utan klocka tycker jag.Och så slipper du vara sur,utan kan vara den goa och glada Geir igen.Nu ska jag baka lite bullar till ikväll ska bjuda in våra närmsta grannar på lite fika.Och så får dom se hur fint vi har fått det här hemma igen.Kram och tjärlek till dig,ha en bra onsdag!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där “sweddenisonice” 🙂

   Ja du, bra att ni fick fixat till allt och ingen blev skadad om det är den jag nu tror du är 🙂 Klockan kan man bli allt för beroende av, det vare sig träningsklockan eller andra typer av klockor. Man skall inte låsa sig vid tiden, den fly ändå.. Men men, livet leker i sin egen takt 😉

   Kram och tjärlek.. (jag är mega-stolt av bloggen)

   Geir

   Like

   • swedenissonice

    Ja Geir det är jag som är Sussie på Facebook.men jag kände för att ändra namn här på bloggen,man måste ju förändra sig lite.Än en gång all värme och tjärlek till dig!!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    du får vara precis som du vill vara vännen. All är välkommen här hos mig, så är det bara.. Du kallar dig det du vill och skrattar mot solen precis hur mycket du själv vill.

    Stor kram,

    Geir

    Like

 • Lena

  Vad spännande!!! Jag är lurar lite på att det kan vara något som vi hört om förut, som skulle innebära att binda upp sig för en lång tid, men det kanske är något helt annat. Vad nyfiken jag blir! Bra att din dag var bra!

  Kul förresten att Toto åker på turné igen!

  Kram och tjärlek!

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena vännen 🙂

   Ja jag kan säga att det är INTE nått ni har hört om förut 🙂 men jag har “rört vid saken någon gång tidigare”.. Det där lät ju helt skumt men det är faktiskt så. Du kommer att fattas sen när jag kan berätta mera om det 😉

   Underbart kul att grabbarna kommer till Sverige, hoppas jag hinner med dom denna gången, senast satt jag kvar i studio själv men så är det..

   Stor kram,

   Geir

   Like

   • Lena

    Oooh, så spännande med gåtor! 😀

    Toto ska tydligen spela i Finland också på Riihimakirock den 3 juli. Det kanske passar bättre? 🙂

    Kram!

    Like

   • Geir Rönning

    Jag tror ni kommer att gilla det 😉

    Jag får se om Totos spelning här i Finland passar bättre, skulle vara riktigt kul att ses igen 😉 Länge sedan jag har träffat Joseph Williams och Steve Porcaro så det borde bli en sväng.

    Kram,

    Geir

    Like

 • Adriana [a n a p h o t o].

  HAHA tjoho! 🙂
  Man förlorar ingenting på att va glad, och du gjorde nog det bästa av situationen, härligt! 🙂 Åh, va spännande de låter, undra vad du nu ska hitta på!! 😀 Jag vet att din musik aldrig kan bli dålig! 😀
  Kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Adriana,

   tjoho på dig med vännen 🙂 ha ha, du är för underbar ):):):)

   Du har helt rätt, man förlorar absolut INGET på att vara glad, men det kan ta emot när skuggan biter en i örat 😉 Det kommer väldigt roliga saker just nu, så håll i dig 🙂

   Stor kram,

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej härliga du,

  Gott att du ler igen 😉

  Grattis till nya spännande uppdrag!

  Kram Cathy

  PS.
  Tittade på ditt klipp, mix från Rhapsody of Rock på my space.com Wow!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej underbara Cathy,

   ja solen skiner lite mera när vi ler mot den 🙂

   Kul att du hittade mina klipp här, har inte informerat ännu om det. Lite för mycket på gång så jag får skriva mera senare..

   Stor kram till dig vännen..

   Geir

   Like

 • victoria

  Låter som allt blev toppen tillslut! 😀 Ska bli spännande att läsa vad som händer dig i “framtiden” och vad det är för Gig det pratas om 🙂 Allt de bästa till dig Geir! Kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria vännen,

   ja det blev riktigt bra 🙂 men det var jobbigt ett tag men så är det..

   Det dyker upp väldigt mycket roligt hela tiden just nu så snart kan jag skriva lite mera om det. Viktigt att jag får det på “papper” först, framtiden skrattar vännen 😉

   Allt det bästa till dig med, hälsa där..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Gisela Isgren

  hej hej geir läget med dej idag då? Det är bra med mig. vad har du gjort idag då? jag har bara slappat och tagit det lungt idag idag hela dagen och kvällen. jag läser alla dina bloggar geir ska du veta asså och det kommer en kommentar lite då och då på dina bloggar ska du veta och då vet du att jag gillar dem starkt mycket dina inlägg som du skriver i bloggen då. jag älskar dig massor vännen min och du kommer alltid vasra som en nära och go vän och som idol fan med. saknar dig otroligt mycket. lycka till med spelningarna med raphsody in rock. kram kjärlek från mig Gisela ha de bäst sköt om dig vi hörs och ses.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Gisela vännen,

   jo här går det bättre, hoppas samma för dig?

   Det blir magiskt med Rhapsody in Rock, hoppas du hinner komma och titta då..

   Stor kram och tjärlek.. Sköt om dig..

   Geir

   Like

 • Anna

  haha hej Geir! gött att denna dagen blev bättre då! Själv va jag tvungen att simma på idrotten och jag hatar det plus att jag har ont i mina knän. Så nej det va inte roligt 😉 men dock har jag spelat en massa piano för att bli glad igen 😉 haha.. spelar mycket 😀 det är sjukt najs instrument. Spelar det och piano. Samt bas i bandet. 😉 haha. Men musik är ju sjukt najs ju! 😀 och geir.. det är DU som är underbar! 😀 haha. sr fram emot att träffa dig snart igen. Ett tag sen nu..

  kram och tjärlek!

  Like

  • Anna

   haha spelar det och gitarr* :$ 😉

   Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   javisst, känns för jävligt när saker inte faller på plats men man vet ju då att det brukar lösa sig med lite tålamod 🙂

   Det skall bli sjukt kul att ses igen, ROCKA PÅ NU!!

   😉 kram och tjärlek..

   Geir

   Like

   • Anna

    åh jag bläddrade igenom tidningen i skolan idag och såg 2 dödsannonser om henne. Det va verkligen HEMSKT att läsa dom men jag läste ändå och nu när jag kom hem såg jag en i en annan tidning “När Dina steg har tystnat, finns ändå ekot kvar. När Dina ögon slocknat, vi alla minnen har. Vi spar dem i våra hjärtan, tar fram dem då och då. Så kommer Du för alltid, att vara här ändå.”
    det va så fint..! sen i den andra tidningen va det en från hennes klass med. Det är hemskt detta men ja. Begravningen är på fredag. Funderar på att gå. Fråga om jag får ta ledigt..

    hoppas att du mår bra geir! 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Anna vännen,

    det är som jag skrev till dig förut, det finns inga ord som på något sett kan ta bort molnen från en sådan fruktansvärd tragedi. Om du bara orkar vännen så ta dig tid att gå, det är jätte tungt men något som hjälper i varje fall för själen ett litet tag. Stor kram och kämpa på vännen, jag tänker på dig..

    Geir

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: