Bingolotto söndag 13 mars ;)

Hej på er, det kommer att bli en väldigt spännande och underbar resa nästa vecka.

Det hela börjar på legendariska “Nalen” i Stockholm på torsdagen. Jag åker iväg tidigt på morgonen för att hinna med tre olika möten i kungens stad. Det finns en hel del bolag som har erbjudit sina tjänster på olika sett och det är dags att ta itu med tre av dom. Skall bli riktigt kul att få gå på scen sedan när kvällen kommer på den legendariska klubben “Nalen” mitt i stan. Det är otroligt kul och jag känner mig hedrad att jag får komma dit på en sådan speciell kväll. (OBS privat spelning)

Tidigt på fredag morgon åker jag med första flyg till Oslo för att ha ett litet möte där innan nästa avgång med flyg till min gamla hemstad Ålesund i Norge. Efter sin bästa säsong i högsta ligan förra året ((nummer 4 i Norge, men Aafk blev norska cup mästare 2009) så är det dags för min underbara hemstad att blicka framåt till årets säsong. Det är STOR FEST och många artister på scen för att fira att säsongen börjar. Väldigt kul att få komma hem och fira med killarna och uppträda på stora scen igen!

Lördagen är vigd för ett av de viktigaste möten jag som artist kan ha. Det skall planeras och diskuteras tillsammans med “kungarnas konung” mitt eget liv framöver men även en hel del som berör mitt låtskrivande tillsammans med olika artister i Norge och framför allt i Sverige. Detta delar jag endast med den man som har hjälp mig mer än någon annan i min karriär så jag ser väldigt mycket fram emot denna lördag.

Söndag morgon blir jag hämtad för att åka vidare med flyg till kalas staden Göteborg med ett litet stopp i Oslo innan jag får träffa underbara Lotta Engberg igen. Jag hade den stora glädjen av att lära känna henne när vi gjorde “Diggiloo” tillsammans. Jag var gäst här i Finland på slutet av turnén när Lill-Babs, Siw Malmkvist, Lasse Holm, Linda Bengtzing, Jessica Andersson och gänget var här. Riktigt kul och det skall bli underbart att få gästa bingolotto med ett av de bästa husbanden jag känner till..

Söndag 13 mars Kanal TV4 + klockan 19-21 live med kapellmästare Mattias Bylund och underbara Lotta 🙂

I hope to “see you there” 😉

Kram och tjärlek..

Geir


43 responses to “Bingolotto söndag 13 mars ;)

 • Ripan

  Hej Geir!
  måste ju kolla läget med dig 😉
  du verkar ha fullt upp och det gläder mig, du är en härlig och uppåt person. saknar dig i rutan ska du veta och nej Bingolotto kan jag icke se. Hälsa till det ljuva Ålesund, jag har inte varit där själv men vill dit ngn gång eftersom jag läst och sett bilder på de vackra jugendhusen, vackrare än så blir det inte. Kram och mycket tjärlek till dig 😉

  Like

 • Emma

  Vi ses i göteborg på bingolotto 😀

  kram

  Like

 • Monica

  Godmorgon Geir!
  Är nu tillbaka på jobbet igen efter några underbara dagar i Sälen. Har njutit för dig också (som du önskade) …hoppas du har känt energin som jag skickade 🙂

  Du verkar ju behöva MASSOR med energi för din kommande vecka …mycket på gång, vad kul 🙂

  LYCKA TILL med spelningen på Nalen, sång i Ålesund och viktigt lördagsmöte …din framtid ser underbart ljus ut, tycker jag 🙂

  Ha det gott min vän …och kramkram!

  PS! På söndag kl 19-21 får ingenting störa mig!!!
  Då blir det full koncentration på Bingolotto …och då menar jag inte på spelbrickorna 🙂 🙂 🙂

  Kram igen…

  Like

 • Linda

  Åh, vilken tur att jag gick in på din blogg. Hade lyckats förtränga att du var på Bingolotto idag, men vilken tajming att jag kollade precis när det ska börja! 😉

  Ska bli kul att se 🙂
  Kramar!!

  Like

 • Idool!!

  Heej Geir! Äsch har inte kanalen men lycka till i alla fall 🙂 (Med allt) Kraam<3

  Like

 • sussie

  Gomorron,Geir,ville bara tala om att nu lyser SOOLEN här idag och do kom jag att tänka på ditt soliga och glada leende.Det fick mig på mycket gott humör.So keep on smiling my dear friend!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej och god morgon på dig med vännen 🙂

   Underbart att höra, jag ÄLSKAR SOLEN!! Stor underbar kram till dig i solen 😉

   Tjärlek.. (jag blev väldigt glad för att DU är glad ok?)

   Geir

   Like

   • sussie

    Ja nu vill man ha värme och solsken,så att våren kan sätta lite fart.Man vill ju få sätta igång med vårblommor och dyligt.Är så less på den låånga och tråkiga vintern.En stoor och solvarm kram från mig i soliga Småland!!

    Like

   • Geir Rönning

    Underbart vännen,

    det är just det här som är början på våren, funderingen på de underbara saker man skall göra när den väl är här 😉

    Stor solig kram till dig med..

    Geir 😉

    Like

 • Lena

  Suveränt!! Jag vet inte om jag kommer kunna se direktsändningen, men ändå!

  Spännande tider!

  Och Nalen som är en så häftig lokal. Var där senast i början av februari när Lukather var här. 🙂 Synd att det är en privat spelning, men du kommer väl spela i Stockholm någon gång framöver får man hoppas.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena, ah jag skulle ha varit där med dig då eller hur?

   Ja du, vad tyckte du om hans spelning? Jag har inte haft chansen att vara på någon av hans solo spelningar men jag har polare som säger det är bättre än någonsin?

   DET låter spännande tycker jag för han är en av mina favoriter i hela universum 🙂

   Jag hoppas och tror det kommer mera framöver även i Stockholm.

   Stor kram,

   Geir

   Like

   • Lena

    Hej! Ja, det var ju synd att idolturnén gjorde att du missade Lukather!

    Spelningen var bra (hans medmusikanter var nämligen lika bra som han!) och det var mycket bra publik, vilket förhöjde stämningen. Nästan inga tjejer alls i publiken, dock. Jag och syrran skämtade om att man behövde gå in på damtoan för att se mer än en tjej i taget. 😀

    Lukathers soloprojekt faller mig inte riktigt lika mycket i smaken som Toto, men till min glädje körde han två Toto-låtar: Out of Love och The Road Goes On. Den sistnämnda som extranummer med bara hans röst och akustisk gitarr och så publiken som sjöng med för full hals. En av mina favoritlåtar faktiskt, jag fick gåshud! Och längtade till Toto! Då visste jag inte att de faktiskt planerade en turné, det var mest önsketänkande. Har sett Toto ett par gånger tidigare, ska bli kul med en tredje gång! Det är så himla häftigt att du har haft så mycket med dem att göra! Och vice versa. 🙂

    Trevlig kväll! Tjärlek!

    Like

   • Geir Rönning

    Ok,

    det är som det brukar vara då, lite för mycket av det goda när inte “pappa Dave” är med. De har sagt det själva, den som styrde det hela var Jeff och David Paich, det är det som gjorde Toto så “slimmat” bra som det ju är. För spela kan dom men som sagt de har inte örat själva till att hålla tillbaks med godiset 😉

    Kram, tjärlek och en underbar söndag till dig 🙂

    Geir

    Like

 • Adrianaaaaa.

  Geirrrr, Mohahaha, sällan jag kollar på bingolotto..?! Men, hah, nu får man la ta och sitta spikad framför teven, tss. Gissa varför? De lär du nog lista ut själv, haha 🙂
  Åh, vettu? Jag vill höra dig sjunga what do you got av bon jovi! :O haha. Haha okej, nu babblar jag för mycket.
  KRAM! 😀

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Adrianaaaa 🙂

   “God morgon vännen” tar jag nu med även om du kanske inte tittar in på min sida av klockan 😉 sitter i tystnaden och förbereder mig för mitt morgon-gym klockan 07:00.

   Vet du, jag är stor fan av Bon Jovi, men just den är jag lite osäker på. Skall kolla och se om jag har missat ett guldkorn 😉 och du vännen.. Du babblar INTE för mycket 🙂

   Stora kramen..

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen,
  veldig stilig “layout” på denne nye bloggen din 🙂
  Hygelig å kunne “treffes” her 😉
  Gratulerer med så mange gode ting som kommer i din vei.
  Håper at du kommer å ta de riktige avgjørelsene for din framtid.
  Når du nå skal til Ålesund må du tar med deg en stor klem fra meg til Peter,å begklager at jeg ikke kunne
  se han å spille på Scotten…..men neste gang….
  Velkommen til gamleland,kos deg her og ikke minst
  massevis av positive tanker…
  Klem Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Reija vennen,

   ja jeg er veldig stolt og glad at det ble en så fin blogg. En god venns fortjeneste og ikke min men sån er det ofte i livet ikke sant? Gode venner kjemper for hverandre 🙂

   Jeg pratet nettop med Peter, han sa “hils alle kjente” så da får du den servert nå 🙂 Ta en tur å se han, da blir han veldig glad 🙂

   Skriver litt senere om påsketurnén i tillfelle du har tid å komme 🙂

   Klem,

   Geir

   Like

   • Reija Kontio

    Hei Geir vennen,
    helt sant at gode venner er bedere å ha enn penger i banken ;-),
    og å glede vennen sin blir man glad selv 🙂
    Håper virkeligen at jeg får sjansen å se deg i påsken..
    “Gullklem” fra helt utrolig “folke”-festlig Oslo
    Reija

    Like

   • Geir Rönning

    Hei igjen vennen,

    ja det er den totale glede 🙂

    Så toppen at du koser deg i gull-landet 😉 og jeg håper vi sers i påsken..

    Da skall vi gräve mere gull 🙂

    Stor klemm,

    Geir

    Like

 • Frida Eriksson

  Jahopp, då får man väll kolla på Bingolotto då! 😉
  Och Nalen… var det inte där som Foo Fighters skulle spela?
  Hälsa från mig om du träffar dem!
  Kram på dig!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Frida vännen,

   ha ha, jo men så här är det. Foo Fighters skall spela på samma ställe som JAG ok?

   Jag får se om de hälsar från dig till mig ok? I fall inte, så går jag “ned” till deras nivå och hälsar “uppe” från mig och dig 😉

   Kram och tjärlek.. I got a little confession to make..

   Geir

   Like

 • ´Cathy

  Hej Geir, 🙂

  Roligt att läsa om allt som ska hända framöver nästa vecka. Önskar dig lycka till på spelningar och på olika möten med viktiga personer. Hoppas det blir bra beslut för dig och framtiden.

  Kram

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara Cathy 🙂

   jo det är spännande tider, viktiga beslut som skall fattas men just därför är det underbart att få dela detta med min bästa vän och manager sedan över 20 år tillbaks.

   Stor kram till dig vännen och tack för att du skriver till mig 🙂

   Geir

   Like

 • sussie

  Men vad roligt att du ska vara med på Binggolotto,och Lotta Engberg är ju en toppenfin tjej och artist.Kommer inte att missa dig då!Tjärlek från mig till dig,vännen!!

  Like

 • BrasseGirl

  Va kul!!! Bingolotto står på schema nästa söndag! Kul Kul!! Perfekt avsluting på en vecka, Geir Rönning på tv rutan 🙂 Me like!

  Låter som en hektisk schema från torsdag, med tidiga morgonen, men du verkar vara den som vaknar med tuppen och är pigg ändå. Själv är jag nyvaken och kl är 9.00, gäspar fortfarande… 😀

  Stor kram från en BrasseGirl som blev jättelycklig och stolt av alla nyheter här, min IDOL är bara bäst!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där min underbara BrasseGirl 🙂

   Jo det är nog lite hektiskt men jag mår ingen bra av att det är tyst 😉 lite skadad helt enkelt från gammalt av 🙂 Det att vakna är inget problem för mig, med eller utan tuppen 🙂

   Stor kram och tjärlek till dig vännen, hopas du är vaken nu 😉

   Geir

   Like

 • Anna

  Geeeeir. Jag har tänkt att gå på bingolotto flera gånger.. och nu ska du spela där.. varför bokade jag inte ? :/ men men. Får se dig på tv iaf ! 😉 haha tro det eller ej men jag är ett lotta engberg fan. 😉 haha. Jag va på varje lotta på liseberg ungefär denna sommaren. Skulle va grymt om du kom dit och uppträdde när jag är hemma haha! 😀 det ser ut som att det går framåt och sånt! Yeah! 😀

  kraam

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna kompis!!!

   Men hallåååå, varför bokade du inte? He he, det var nog inte så lätt att veta för dig vännen, men jag kunde tyvärr inte säga nått om saken förs nu. Men du, ALLA borde vara en Lotta Engberg fan 😉 jag tycker hon är en riktigt tjoho tjej 😉

   Tro mig, jag skall kolla med Lotta om inte det ryms en “liten” norr-Bagge där 😉

   Stora kramen till dig 🙂

   Geir

   Like

   • Anna

    HAHAHA jaaa varför boka jag inte?! haahaha.. ;o jag är ändå i skåne den helgen 😉 haha.
    Lotta är sjukt härlig. haha. Hennes humor är ju bäst!

    haha, jag är typ borta 3 veckor mitt i sommaren så ehm. HAHA boka när jag är hemma 😉

    Like

  • Geir Rönning

   Ha ha du din luring som vi säger i Norge :O)

   Ja det blev ju en bit bort, men vi får se vad underbara Lotta säger nästa helg 🙂

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Cecilia

  Bra att d kom ut med det nu 🙂
  Kommer absolut kolla, firar min födelsedag då 🙂 Kommer kolla hela tiden, varje tid. 🙂

  Kram kram ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: