Kan någon ta av mig kläderna?

Ha ha, ja det var det min fru som skrev på Facebook när jag var på turné för ett litet tag sen. Anledningen var inte helt det som säkert många tror och trodde, men helt enkelt att hon hade ont i armen så hon hade svårt att få av och på kläderna. Jag har inte helt information om hur många underbara herrar som erbjöd sig, men jag vet att den BÄSTA av de BÄSTA hjälpte mamma varje dag. Oliver är en klippa, 6 år och redan en gentleman.

Så nu är det min “tur?” att ha samma problem, jag har lämnat mig själv så där lite i onödigt dålig form. Har ju haft ett enormt tempo med allt och alla sedan “PlayMe” våren för snart två år sen. Det att kombinera allt jobb, resande, familj, fritid, ja… ni vet nog vad jag menar. Det att hålla sig i form är svårt men lika viktigt för mig som för alla andra artister/mänskor. Så nu när jag hittade “luckan” förra veckan så sprang jag till mitt gym här i Grankulla och DET ÅNGRAR JAG ABSOLUT INTE!!

Men nu när kroppen säger HJÄLP MIG!! så förstår jag nog frun lite bättre. Det var med lite panik man så hennes meddelande för ett tag sen och jag erbjöd mig “fixa hjälp” 😉 men hjälpen fanns där hemma redan. Hjälten Oliver, alltid beredd 🙂 i alla väder! Jag vet dock av erfarenhet att denna ljuvliga smärta hör till första “helvetestiden” och det är det samma här som med allt annat, ta tiden till hjälp och ge inte upp 🙂

Med det i tankarna så skicka gärna mig en tanke och hjälp mig.. bara liiite 😉

Här får ni lite foton från underbara helgen med skidor, pulka, hästar, korv och allt annat hallå 🙂 Nordiska föreningarna har gemensam dag på Hanaholmen i Helsingfors för stora och små varje år. Bara det att få norska “vaffla med krem og syltetöy” är värt resan 😉 och DET tycker ALLA 🙂 Kolla på våran konstnär Williams tyg-tryck och Oliver när han åker snowboard, now THAT´S LIFE 🙂

Stor kram och tjärlek till er alla..

Geir48 responses to “Kan någon ta av mig kläderna?

 • a d r i a n a | anaphoto.

  Fjant!!!!!
  Nu får du la ta & bättra dig litta, bloggiish merish!! (förstår att du har mkt att göra å så)! 😀
  KRAM 😀

  Like

 • Thea

  Hej på dig bäste Geir 😉

  Jag säger det en gång till du värmer många hjärta du:) Man blir verkligen överlycklig när du svarar på kommentaren man skriver till dig! Det är ju inte det första man tänker när man skriver den! Måste säga att du har för söta barn ;)! Dem verkar vara så duktiga och snälla:)
  Ha det bäst nu!
  Själv har jag maginfluensa:(
  Men då får man stanna hemma från skolan och läsa din och Minnahs underbara bloggar:) Då blir man allt varm om hjärtat 🙂
  Massor av kramar thea:)!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Thea vännen,

   Hoppas du har hittat “TILLBAKS TILL LIVET” efter maginfluensan?

   Den kan vara grymmare än grymmast!!

   Så kul att du tycker om vad vi skriver vännen, stor kram till dig..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Linda

  Träning är något jag borde dra igång med. Tänker i princip varje vecka “Nu ska jag börja”.. sen ligger man där i soffan på söndagskvällen och känner sig som en klump, haha! Märkte när jag cyklade genom halva stan på fem minuter i förrgår, att jag inte har någon kondition över huvud taget, så det får man nog i alla fall försöka ta tag i, får hoppas våren kommer så man kan ut och promenera 🙂

  Hoppas det går bra med allt!!
  Kram &tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   ja det står nog på listan över “borde göra” för de flesta av oss. Men en liten “”tur” ut i naturen är guld värt så jag hoppas att vädret snart hittar oss på rätt sett 🙂 så vi kan komma igång på riktigt både du och jag 🙂

   Stor kram, tjärlek och omtanke 🙂

   Geir

   Like

 • sussie

  Hej, jag har just läst vad du svarade tillbaka,men fick springa ifrån för nu har JAG fått maginfluensa,hoppas att det går över fort.Usch och blä för att kräkas.Det är ju 3 veckor sedan min flicka var sjuk.Tack för att du svarade tillbaka.Vi hörs en annan dag!!

  Like

  • Geir Rönning

   Aj då snälla vännen..

   Krya på dig, ta det lilla lugna även om jag vet att det är svårt!!

   Stor krya på dig kram 🙂

   Geir

   Like

   • sussie

    Åh du är så gullig som tänker på en,just nu har det lugnat sig lite i magen,hoppas att det värsta är över,men min son kom just hem från jobbet.Jag vill inte att han ska få det för han är rullstolsbunden och då blir det betydligt svårare att hinna in på toaletten.Han är rätt så mottaglig av olika baciller.Kram till dig!!

    Like

   • sussie

    Du Geir,min son klarade sig från maginfluensan,så jag är så glad för det.Men vädret är uselt, kallt,blåsigt och regn.Ingen vårkänsla alls.Fast våra små snödroppar har kommit upp,så kanske den kommer snart.Kram och tjärlek till dig!!

    Like

 • ci

  Du är fin du !

  Precis, och jag hoppas verkligen att man ser er där ute..
  Det läskiga var att jag drömde att jag träffade på dig när jag var i stockhol, och att det första jag sa var “happyface” hahah, gud sen när jag vaknade vart jag verkligen ledsen när jag märkte att det inte var sant!!
  Men EN dag då kommer jag där, och då ska jag allt visa att det är jag !!

  Exakt, saknar dig sjukt mycket!
  Dom dagarna var verkligen TJÄRLEK!

  KRAM!

  Like

 • Monica

  Hej Geir …kul och se att du haft en underbar och solig helg med din familj. Det är nog bästa sättet att “ladda batterierna” på 🙂

  En glad liten konstnär och en duktig snowboardåkare …vilka sötisar 🙂

  Träningsvärk är jobbigt, men “skönt jobbigt”…man vet ju att varje muskel i kroppen fått arbeta 🙂 Har själv haft lite dålig träningsmotivation den här vintern, men nu är snart vår och värme, då känns allt lättare. Snart är det ju dags för Beach 2011 …paniiik 🙂 🙂

  Jag tycker i alla fall att det är STARKT JOBBAT av dig att försöka hinna med lite träning. Du har ju oftast mycket annat på gång …men kämpa på 🙂

  Kramkram & tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon Monica,

   ja helgen var sjukt kul! Det är underbart även om man inte helt “har tid” till sådana saker så ofta. Med tanke på hur väl man mår sen så är det ILLA FÖR ALLA PARTER att vi vuxna inte TAR OSS TIDEN!! Men det är vad det är :O) Jag har en fru som tar tag i mig plus de underbara barnen samtidigt så klart så det går inte att ge sig alls 🙂

   Och inget får en till att må så bra som just ett veckoslut som detta. Nu skall jag slita mig till gymmet 😉 inte helt lett med tanke på att barnen vaknar om inte så länge och det missar jag när jag springer iväg som idag..

   Stora kramen och tjärleken..

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej igen, Geir!
    Hoppas gymträningen gick bra idag?

    Vet inte om du såg mitt svar på ditt förra inlägg …om INTE så vill jag önska dig LYCKA TILL igen innan du försvinner iväg till Stockholm, Ålesund och viktiga möten. Hoppas och tror att din framtid är riktigt ljus, eller hur?

    Ha det gott min vän …och var rädd om dig!
    Kramkram 🙂

    PS! Vad kul att du ska vara med på Bingolotto …jag kommer att sitta klistrad vid TV:n …tro mig 🙂
    Kram igen…

    Like

   • Geir Rönning

    Hej igen vännen min 🙂

    Jo tusen tack, träningen var underbar och jag är MYCKET LADDAD inför alla möten och jobb framöver. Skönt att vara “tillbaks” även om det är med lite smått verk i kroppen, du kanske kommer att se hur ooooootroligt vältränad jag har hunnit bli på dessa dagar på söndagens tv-show?

    Stor kram och tjärlek..

    Geir

    Like

 • swedenissonice

  Ja träningsvärk är inte det roligaste man kan ha,fick själv känna på det när vi bar lite möbler i helgen.Aj,aj vad det kändes i armarna,och man känner sig totalt mörbultad efteråt.Så jag tänker mycket på dig,med din träningsvärk,men bara på det igen så går det över.All värme och tjärlek till dig,Geir!!

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon swedenisonice 🙂

   Underbart att veta jag finns där hos dig även om det “bara är jag och träningsvärken” 😉 Kram och tjärlek till dig..

   Geir

   Like

   • sussie

    Självklart finns du alltid hos mig i mina tankar,för du är en sann vän som finns till för mig och alla andra.Du är helt enkelt underbar, och du,vi ses i Nybro i augusti.Läängtar som en galning tills dess.Kraam och tjärlek,Geir!!

    Like

   • Geir Rönning

    Nybro kommer att vara mycket speciell för mig med vännen 🙂

    Kram,

    Geir

    Like

 • Liisa

  Här kommer massor med tankar till Dig 🙂 hoppas det hjälper dig något. Träningsvärk kan vara djävulskt, men det är ju för ett gott ändamål 🙂 Själv försöker jag sparka mig själv i baken för att komma igång med extra träning. har så mycket vardaglig motion i mitt liv och mår för tillfället så bra med livet så som det är och då blir det desto svårare att starta. Men kroppen skulle säkert må bra av att träna muskler som inte tränas nu 😉
  Ha det underbart med din härliga familj och allt ❤ Fotona är sååå fina ❤
  Kramar…

  Like

  • Geir Rönning

   Hej och god morgon Liisa 🙂

   Tusen tack för goda tankar, är på väg tillbaks till “livet” (men så illa var det inte)

   Det viktigaste vännen är att må bra som vi vet, så då är gymmet antingen en del av det eller inte. Mår du toppen och får hålla dig i farten utan så är det ju lika mycket värt utan tvekan 🙂 STORKA KRAMEN till dig..

   Geir

   Like

 • Adriana.

  Hejsanhoppsan, shalala.
  Alltså, vet att många redan sagt det, men dina barn är så otroligt, sjukt j*vla söta alltså, så goa de verkar vara! Haha, OJDÅÅÅ… hoppas du blir bättre! 😉
  TJÄÄÄÄRLEK.

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon Adriana 😉

   Stora kramen och tjärleken till dig 🙂 Jo jag mår bättre nu tack vännen 🙂

   My Kids ROCK 😉 ha ha..

   Geir

   Like

   • Adriana Cajani

    Hahah, God DAG Geir 🙂
    Är det NÅGON som alltid får mig på gott humör ärre nog du, glädjespridare till 1000 var man här ja 😉

    Att dom gör, eller jag tror det, och jag vet! 🙂 Rockar precis som du, inte så konstigt där inte? 🙂 HAHAH..
    KRAM!

    Like

 • Lena

  Hej Geir! Du vet hur man lockar läsare, du kanske kan extraknäcka på Expressen, om det inte var för att du var så fullbokad, hehe!

  Träna … Ja, usch, jag brukade vara i toppform, men har tappat kondition och muskelstyrka så det heter duga. Försöker träna lite lätt styrketräning ca 30 minuter i veckan i alla fall, istället för relativt hård konditionsträning 1 timme varje dag innan jag gick till jobbet, som jag körde länge. Tänk att jag orkade! Nu orkar jag ju ingenting … Dumt med träning bara att det känns roligt när man är i form, men tråkigt när man är ur form. Det är så svårt att motivera sig då.

  Nåväl, lycka till med att träna bort träningsvärken! 😛 Tjärlek!

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon Lena 🙂

   ha ha, jo jag har ju fått se deras underverk på nära håll 🙂

   Jo den morgonträningen är det som gör susen, det är vad jag har gjort och fortfarande nu gör. Under en längre period tränade jag kondition varje dag på morgonen och styrka 4-5 dagar i veckan. Har man bara tid och ork så får man resultat väldigt snabbt. Nu senaste året har det stort sett endast varit kondition sporadiskt och väldigt lite tid för styrka och det är därför det smakar som det gör just nu 🙂 Jag ger mig inte, på väg till gymmet nu 😉

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen,
  ja,ja, hva “snakket” vi om å hjelpe vennen sin 😉
  Jag kan love at alt blir bedere og bedere… 🙂
  det var bare noen år siden så hadde jeg så vondt
  i foten at jeg måtte bruke grykker å få meg rundt..
  men nå…nå kan jeg faktisk danse en hel kvell..
  så lite “trenings verk” det går over…og man har
  resten av livet å nyte “frukten” av treningen.. så
  “stå på” vennen..alt blir så bra,så bra..
  Aldrig for sent å begynne…igjen..
  Medfølelser og positive tanker..
  Klem Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija vennen..

   jo sånn er det. De siste 5-6 årene har jeg vert veldig dyktig på det, under hele Idol perioden var jeg ute för frokost å sprang og av og til var jeg på gym. Men det setter sine spor når vilen blir for lenge, det er november siden sist så det er ikke så ille men det smaker 😉 som om det var det…

   Stor klem, fra gamlelandet 😉

   Geir

   Like

   • Reija Kontio

    Hei Geir vennen,:-)
    jeg må nok tydelig gjøre at det ikke synes at du har
    tatt pausen på treningen 😉 😀 …..men,spørsmålet er mere hvordan det føles.. 😉
    Lykke til alt som skjer i helgen og masse gode tanker,
    Osloklem,
    Reija

    Like

 • Inger

  Jag vet hur det är! Har plågats av tennisarmbåge i ett par månader drygt. I avsaknad av egen Oliver som hjälper mig så får jag ta till Burana… Livet är inte alltid rättvist 😀

  Like

  • Geir Rönning

   Hello Angel I 😉

   Hälsa Burana, att Oliver är en klippa men inte alltid på gott humör 😉 Hoppas tennisarmbågen ger med sig och att vi ses snart.. DET skulle vara rättvist 😉

   Kram, hälsa min broder..

   Geir

   Like

   • Inger

    Opps, nu först läser jag det här. Har varit out of town några dagar jag med och försöker nu kolla allt jag missat då jag inte hade dator till hands. Hoppas också vi ses snart. Du får väl ge nåt tips innan du tänker virvla förbi nästa gång 😉 Jag har just inhandlat en sprillans ny nitroburk (med Jacob Gospel-logga), så nu har jag något nervlugnande igen ifall det blir rock’n’roll. 😀 \m/

    Like

 • Cathy

  Hej Geir,

  Ja du, finns det inte ett talesätt. Ska man bli fin får man lida pin eller nåt sånt.

  Klart du får en liittteen tanke 😉

  Fina bilder från familjeutflykten.

  Kram

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej underbara Cathy,

   jo jag vet, och lite pin har det faktiskt varit MEN DET ÄR DET VÄRT!! Redan det att få “lida” av något “positivt i smärtan” gör ju saken bättre. Och jag har gjort detta förut så jag visste att denna typen av omöjlig fjäll-topp kommer emot mig 🙂

   Jag hade en ledig dag från gymet igår, så nu är jag redo att springa tillbaks 🙂 och tar så klart med mig även en liiiiiiten tanke 😉

   Stor kram,

   Geir

   Like

 • Anna

  haha fy, hoppas att du mår bättre snart. haha! Alltså dina barn är så söta! Jag äääälskar barn! haha, i sommar ska jag till italien i tre veckor (och nej ha inga spelningar i närheten av göteborg då tack 😀 haha) med mina föräldrar och sen min moster, morbror och mina två småkusiner! Bila ner, haha det kommer ta lång tid. Därför vi är borta så länge! 🙂 men sjukt gött väl framme i Italien! 🙂

  hoppas vi ses snart förövrigt. Väntan är låååång och jobbig tyvärr! kram och tjärlek till dig!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna vännen 🙂

   Ah, ITALIEN!! Underbart!! Jag var i Rimini när jag var 17-18 år, fantastiska minnen 😉 Vi var ett gäng ungdomar (32 stk) som åkte buss dit.. Ha ha 😉

   Barnen är nog guldet över alla ögonstenar och hjärtats sanna bensin. Jag kan inte lova nått om att INTE gigga i Götet… MEEEEN Jag skall göra vad jag kan för att hålla svängen vid liv tills du är tillbaks 😉

   Stora kramen och tjärlek..

   Geir

   Like

   • Anna

    Hahaha, ja det kommer inte direkt sitta fel med att åka till Italien! sommaren 09 åkte jag med några kompisar till Taize i södra frankrike. Det va såååå gött! haha!

    hahah, nej jag fattar det. Hahah! annars kan du ju ta flyget till italien och spela där istället! Då blir en viss anna väldigt glad.. haha.

    kram o tjärlek till dig UNDERBARA och FINA Geir! hehe 😉

    Like

 • victoria

  Haha dina barn är så sjukt härliga och söta! Är det pappa som lärt Oliver att åka så grymt? 😉 Hoppas du mår toppen snart själv tror jag ja börjar bli sjuk… mår inte bra iaf men vad vet jag inte, men jag överlever nog! 😛 Ha det bäst därborta och kom snart hitåt 🙂 Tjääärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej godaste Victoria 😉

   visst är de underbara 😉 jag är helt såld själv 😉 men det vet du nog nu.. Ha ha..

   Jag skulle gärna ta äran av att ha lärt Oliver men det är nog inte min förtjänst. Morbror Anton och brorsan Peter är båda skate och snowboard killar så det ända han har från mig är sitt “underbara humör” när nått går fel 😉

   Hoppas vännen du kryar på dig snabbt, det här är inte så illa. Du vet den gamla schlager dängan, ont det gör ont men det går det gör ont lite mot natten men inte på dan.. Eller hur den nu var 😉

   Stor krya på dig kram till bästaste godaste du vännen…

   Hörs sen,

   Tjäääärlek..

   Geir

   Like

 • ci

  Stackare, hoppas den mår bättre snart 🙂
  Skickar gärna hur många tankar som helst!
  Ha det gött 🙂

  happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Ci 🙂

   Det jag har är totalt fixat av min egen dumhet så det är inte illa alls 🙂 Det är god gammal träningsverk och det kan man träna bort.. Jag kämpar vidare och mår extra bra när jag vet du skickar mig ett happyface 🙂

   Ha det BÄST!!

   Kram,

   Geir

   Like

   • ci

    Hejsan !

    haha, okej bara att fortsätta så försvinner den snart 🙂

    Från en sak till en annan, idag är det 2 månader sedan vi sågs sist.. 8/1-11 Idol turné!
    Jag och Anna ska ha en tyst minut, för båda saknar det sjukt mycket, och det är sjukt jobbigt och inte veta när man kommer att se någon utav er nästa gång 😦
    Men 5/1 6/1 7/1 & 8/1 – 11 ♥

    Ha det gott!

    Kram!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej underbara Ci vännen..

    jo jag vet, det är jobbigt att det hela tog slut men som jag har sagt hela tiden så är det början till något totalt nytt!! Vi var många och vi är starka, jag är övertygad om att Idol 2010 kommer att stå sig väldigt bra och det kommer att finnas chans för dom flesta av oss att ses på olika håll nu närmaste tiden 🙂

    Men jag saknar gänget och jag saknar er.. Det sticker jag inte under stolen..

    Stor kram och tjärlek..

    Geir

    Like

   • ci

    Du är fin du !

    Precis, och jag hoppas verkligen att man ser er där ute..
    Det läskiga var att jag drömde att jag träffade på dig när jag var i stockhol, och att det första jag sa var ”happyface” hahah, gud sen när jag vaknade vart jag verkligen ledsen när jag märkte att det inte var sant!!
    Men EN dag då kommer jag där, och då ska jag allt visa att det är jag !!

    Exakt, saknar dig sjukt mycket!
    Dom dagarna var verkligen TJÄRLEK!

    KRAM!

    ( oj, vart något fel… råkade bli två stycken )

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: