The Road is long?

Hej på er alla underbara…

Som ni vet så har jag varit på litt av en “upptäcksresa” med nyfikenheten i centrum. När man åker iväg så som jag gjorde denna gång så vet man inte helt vad som väntar runt hörnet.

Jag tog svängen till Stockholm med ett öppet hjärta och det visade sig vara helt rätt, Håkan som är ägaren på det företag jag jobbade åt är en helt kalas kille som jag gärna jobbar för igen. men detta vet man aldrig när man endast har träffats en gång och man chansar med att åka iväg på gig med “good feeling and nothing else”. Det visade sig åter igen att hjärtat hade rätt, lita på magkänslan och hjärtat.. 🙂 ett hett tips..

Med skrattet löst begav jag mig till Ålebyn och min bästa vän Alf med jobb och lite bus och god mat. Ett underbart stopp där den goda smaken sitter där den skall sitta, ALF DU ÄR KUNG!!

Och min gamla hemstad är och förblir nått av det vackraste jag vet..

Från bingo lotto tog jag svängen till Stockholm och Douglas Carr. Skrev två dagar med honom (det blev två kalas låtar) i hans hem innan resan till Värmdö där vi skrev tillsammans med Lasse Andersson, tre låtar på två dagar. Det har gått sjukt bra, 5 låtar totalt på knappt 4 effektiva dagar! Här är legendernas legender in action 😉

Nu är denna otroligt lyckade resan på väg att avrundas. Jag sitter på Arlanda och skriver detta. Hemresan känns helt rätt, saknaden är STOR. Har nog aldrig varit på en så otroligt lyckad kombinationsresa i hela mitt liv där ALLT har funkat. Sjukt häftigt!! Jag hann även få en kram och ett par drinkar med denna underbara killen innan jag sprang till Hovet och sjöng nationalsången i tisdags. Han är STOR 😉 och en kille jag saknar väldigt mycket. Försökte få en date med Olle med men det får vi ta igen.. Har en väldigt kul nyhet om just detta men det får vänta..

Och slutligen ett foto på en “annan hund”  😉 ha ha, jag träffade denna underbara lilla vove hemma hos Lasse Andersson och hans familj. Ludde är den som bestämmer, precis som det skall vara! Jag önskar er alla en underbar helg, hoppas livet smilar lika mycket till er som det gör för mig mina vänner… VOFF VOFF..

Stora kramen, tjärleken och den eviga respekten..

Geir


42 responses to “The Road is long?

 • ci

  Geir Rönning, hur står det till med bloggningen? 😉

  Saknar dina ord!!!
  Hahha, nu kände jag att det var lite konstig komentar, men det är ingen som ser 🙂 Ha det gött!

  happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där happyface,

   gott att se det saknas nytt 😉 och jag skall försöka skriva nu under dagen.
   Det har varit hutlöst bråda dagar sen i söndags, men det har varit roligt 😉

   Kram, ha det BÄST jag skriver garanterat innan helgen..

   Geir

   Like

   • ci

    haha, ja dina ord berör verkligen!

    Jaa jag läste det, ser ut som att du har haft fullt upp dom senaste dagarna 😉 Men hoppas du har haft det super i alla fall 🙂

    Jag tror inte att jag kan ha det bättre än vad jag har haft den här dagen, ojoj säger jag bara 🙂
    Hahha, Hoppas att din dag har varit great och ha det gött!!

    kram 🙂

    Like

 • Monica

  Godmorgon Geir!
  Vilken vecka du haft!!! 🙂 Måste kännas helt underbart när allt bara faller på plats, att få jobba med inspirerande människor och dessutom ha roligt hela vägen fram 🙂 Ser jättemycket fram emot att få höra dina nya låtar 🙂

  Hoppas din helg har varit bra och att du fått lite ledig tid med din familj (säkert välbehövligt efter en så produktiv vecka 🙂

  Här i Västerås har solen lyst från en klarblå himmel hela helgen …underbart!!! Vårkänslor infinner sig 🙂

  Hemma pågår lite renovering just nu, riktigt kul tycker jag 🙂 …men då innebär det också att man måste rensa bland alla saker man lyckats samla på sig …suck! Men snart är det klart …och fint blir det 🙂

  Ha en bra måndag min vän …vad du nu än ska göra 🙂
  Kramkram!

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon Monica,

   jo tack helgen var välbehövlig och en stor njutning 🙂 Här har det gråa tagit tag i oss, hoppas ni får ha kvar solen där i Västerås 🙂

   Lycka till med renoveringen och vårens sysslor, mysigt värre låter det 🙂

   Önskar dig och dina fina en underbar måndag!

   Kramkram “right back at you” 😉

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen min 🙂
  Hygelig å lese at det har vært en produktiv og opplevelses rik tid,
  venter med spenningen å høre resultatet av den 😀 …
  (kan du si når det bli …..? )
  Det kan være tøft å følge sin “magefølelse” men det som våger…..
  Ønsker deg hygelig og avslappende stunder med familien.
  Klem fra Oslo,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei og god morgen Reija vennen 🙂

   Ja reisen var helt utrolig fin. Fikk den siste av de fem låtene nå på morningen og det er glede hele veien 🙂 Det er mye som skall gjöres med dette för det er “ready to go” så för vi er fornöjd personlig er det nok juni, men om det blir å vise for omverden eller det å sende videre til andre er det for tidlig å si noe om.

   Håper du får en deilig vår vennen, klem fra gamlelandet..

   Geir 🙂

   Like

 • sussie

  Hej Geir, hoppas att din helg har varit fin,i eftermiddag har vi plockat ur en hel del lådor som kommer inifrån stan.
  Det kommer alldeles säkert bli en loppisdag framöver.Kul och samtidigt får man ju in lite pengar,det behövs sannerligen.
  Tänk om du hade kunnat komma och titta vad vi skulle sälja.
  Mycket handmålat porslin som min mamma har gjort,som jag tyvärr inte har plats med här hemma plus lite annat smått och gott.Men åh vad jag längtar till augusti,månaderna går så sakta.Kram och massor av tjärlek tll dig vännen!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   helgen har varit helt kalas 🙂 Det stora för mig är så klart när barnen kommer springande och hoppar upp i min famn, saknaden var STOR!! Loppis är ju kul för alla parter, här är det inte så vanligt vad jag vet.

   Som jag ser det måste vi alla försöka vara vän med tiden. Njuta av det lilla som är under resans gång fram till det goda som kommer mot oss. Bara det att värmen kommer mot oss så småningom är ju total njutning eller hur? 😉

   Stor kram och tjärlek..

   Geir

   Like

   • sussie

    Go,morron,Geir så härligt för dig att få träffa dina barn.Och idag så är det ju vårdagjämningen så då går vi ju mot ljusare tider.Jag försöker njuta av varje dag så gott det går.Men jag känner också av vårtrötttheten lite grann,det blir ju helt annan luft ute nu.På onsdag ska vi ha kalas för min “gubbe” fyller år då.Du får ha en underbar måndag.min vän.
    Kram och tjärlek till dig Geir!!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    ja kylan är på nått konstigt sett lite tillbaks här men det har nog med att göra att solen försvann igår så det är det totalt gråa och trista med lite minus i luften som spökar i ögat. Önskar dig och dina en underbar dag och en extra hälsning till din “gubbe” som fyller år på onsdag,

    Stora kramen,

    Geir

    Like

 • Linda

  Vad härligt att resa runt lite!
  Jag tycker faktiskt det är roligare att resa runt i Sverige än vad det är att åka utomlands, haha!

  Snart är det “bara” ett halvår kvar tills du kommer hit till Växjö! Det är ju ruggigt länge, får hoppas man får se dig innan det!! 🙂

  Kraaaam!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej och god morgon vännen,

   ja det är otroligt kul att resa men hemmets vrå är ändå underbaraste underbara 🙂
   Men det är som vanligt, utan saknaden kommer inte toppen av det härliga när man väl kommer hem. “Det lilla halva året” känns rätt så långt men det är massor med kul på vägen dit så vi får se till att njuta av detta med 🙂

   Stora kramen,

   Geir

   Like

   • Linda

    Ja precis! Finns ju inget härligare än att komma hem efter att varit borta ett tag! Borta bra men hemma bäst som man säger! 😉

    Så spännande, 😀 Och tiden lär nog gå snabbt som bara den, tycker veckorna springer iväg snabbare än en häst galopperar, haha!

    Stor Kram!!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    ja det är kombinationen som får hjärtat att slå extra 🙂

    Måste hinna längta innan hemresa, jag är lite galen där men så är det 🙂
    Tiden springer på tok för fort, men vi får försöka hänga med i takten som vanligt 😉

    Stora kramen,

    Geir

    Like

 • BrasseGirl

  Hej min underbara IDOL 🙂

  Din hemstad Ålesund är vackert!

  LÄNGTAR efter att få höra din kommande skiva!! Tjärlek!

  Ha en underbar helg du med!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där min underbara BrasseGirl 🙂

   Jo det är riktigt vackert, man kan faktiskt få 4 årstider på en och samma dag.
   En väldigt vild och vacker stad, vädrets makter kan slå till väldigt snabbt men när det är lugnt där är det inte många ställen på klotet som jag personligen tycker är vackrare 😉

   Musiken som är på kommande hoppas jag blir klart för presentation i varje fall som ett “provsmak” här eller på min hemsida innan sommaren, kan inte lova nått men jag hoppas jag får till det så..

   Stora kramen och tjärleken..

   Geir

   Like

 • Adriana Cajani.

  Heeeeeeey Geiran 🙂
  Härligt att höra att du haft det asbra! 🙂 Och det bästa jag läste här, var att du håller på eget material? Säg något som kan bli bättre? 😀 Fasen vad jag längtar nu!

  Dessutom … 2 legender i en bild, det kan heller inte bli bättre! Du & Andreas är verkligen bättre än bäst, också vidare.

  Ha en trevlig lördag & helg! 🙂
  Ses snart.
  /A.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara du 🙂

   Jo det egna materialet kickar på riktigt! Underbart kul, längtar till att få avsluta det men nu skall det produceras och göras i fix tills jag skall sjunga in det på riktigt 🙂
   Men det låter väldigt bra redan nu 😉

   Legenden Weise är för rolig, en helt fantastisk kille!

   Tjärlek.. Önskar dig en fantastisk helg med vännen 😉

   Geir

   Like

   • Adriana Cajani

    Hej iiigen! 😀
    Haha, asså … fan va götttt!! 🙂 Längtar så mycket så det finns inte! Haha du, det är inte bara Weisan som är legend, utan NI är det!

    Tjärlek, hoppas du haft en bra helg än så länge! 🙂
    Ses snart, rock on you!
    / A.

    Like

   • Geir Rönning

    God morgon underbara Adriana,

    Visst är det GÖTT?? 🙂

    Ha ha, jag mår så bra just nu så det är nästan oförskämt 😉

    Helgen var kanonbra med njutning som alltid, hoppas det samma för dig vännen?

    Tjärlek..

    ROCK ON!!

    Geir

    Like

   • Adriana Cajani

    Hallå! 🙂
    JA, SJUUUKT GÖTT!! 😀

    Nädå, mår du bra så sprider det sig 🙂 så det är inte oförskämt! 😉

    Oh, härligt att höra! Jajamen, helgen är nog det bästa på hela veckan! 😀

    Tjärlek & ROCK ON!!
    / A.

    Like

 • Anna

  morsning korsning! haha! nytt material? detta ser ju galant ut! och sjukt trevligt att du träffade finaste Andreas! Saknar er båda sjukt mycket! Hoppas man får träffa på er snart! Det vore ju supert! 🙂
  kom nyss hem! va på en spelning med “from the cradle” ett grymt band som spelar här hemma! 😉 haha. När jag inte har nån röst kvar, sjukt svettig, dansar runt som en galning och är allmänt superduperglad, då har man lyckats i mina ögon! haha och allt detta stämde idag! Lovar, en 16 åring gjorde världens trumsolo! Dom kommer bli någonting! 🙂 haha!

  hoppas som sagt att vi ses snart! Du är bäst! 😀 hehe!
  KRAMAR och en massa TJÄRLEK! 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Underbart att höra vännen.

   Det är som jag sagt hela tiden. Musik är det ändå universala språk som finns, det att kunna “tala med publik” på så sett som de tydligen har gjort med dig och ditt hjärta är fantastiskt helt enkelt!

   Hopas vi ses snart, tjärleken och stora kramen..

   Geir

   Like

   • Anna

    ja, jag älskar att stå på scenen och inse att publiken älskar det man gör! då blir man bara gladare och mer pepp och börjar spexa ännu mer och då blir dom ännu gladare! 😉 haha..

    kramkram

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    javisst är det så, det blir som ett extra hjärta bankar när man ser publiken gå loss 🙂

    Stor kram, hoppas vi se snart..

    Tjärlek..

    Geir

    Like

 • Amanda S.

  Hej bästa Geir! 🙂

  Kul att höra att resan hit till Stockholm var lyckad iaf. Saknar er idoler här, allihopa. Alltid så kul att träffa er när ni är ute på signeringar, eller springa på er på hotellet ni bodde på.

  Hoppas att man träffar er snart igen, saknar ej sjukt mycket!
  Massa kramar, Amanda ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Amanda vännen 🙂

   Ja resan till Stockholm blev toppen av toppen denna gång, otroligt bra.
   Och det värmer extra att springa på Weise eller några av de andra underbara nya vänner man får på vägen. Träffade både journalister från de stora tidningarna, fans av Idol och tv personligheter på tåg-buss-flyg. Helt otroligt hur liten världen är.

   Nästa gång kanske jag har turen att springa på dig? 😉 Stor kram, hoppas vi ses snart..

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej Geir,

  Man riktigt känner hur glad du är haha:)

  Roligt att “the mission” gick bra.

  Kram och trevlig helg!

  Cathy

  Like

 • sussie

  Hej du nu är jag här med och skriver,man får liksom ALDRIG nog av dig.Kul med så många nya låtar och att du också fick träffa Andreas Weise,han är ju så bra.
  Ha en lyckad resa hem och ta väl hand om din fru och dina barn.Respekt till dig och stora varma kramar från mig i Småland!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sussie vännen,

   det är underbart att du tar dig tid att skriva vännen..

   Ja jag är ju låtskrivare med så att skriva låtar är viktigt för mig, och det är underbart att få skriva med så begåvade killar som Lasse och Douglas, kalaskul!!

   Det var fantastiskt kul att träffa min underbara kompis Andreas, som sagt jag saknar honom på riktigt! Stor respekt till dig och dina med vännen..

   Kramen..

   Geir

   Like

 • ci

  Heluu!

  Låtar är alltid bra, och jag hoppas man får lyssna snart 🙂
  Roligt att du träffade Weise, ni två är just nu sjukt saknade! Så får se till att dra till stockholm snart, verkar som det är där “allt händer” 😀

  happyfaxe gånger tusen!

  Like

 • Lena

  Hej Geir! Härligt att läsa att resan var så lyckad! Vad spännande med ännu mer låtar dessutom. För du hade väl egentligen material för en ny fullängdare redan? *längtar* 🙂

  Jag önskar dig en underbar helg! Tjärlek!

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena vännen,

   ja den var helt otroligt bra, jag är så glad och lycklig över detta så jag har faktiskt svårt att beskriva det. Som du vet är jag rätt bra på ord och beskrivningar men just nu har jag lite svårt.. Lyckan är TOTAL!! Och det stämmer att jag har spelat in så många låtar så att en CD skulle kunna släppas i morgon men så fungerar det inte..

   Det sitter höga herrar och bestämmer, och de SKALL bestämma. Det är deras jobb och det har jag respekt för.. Men jag är inte orolig och det tycker jag inte att ni skall var heller. Ganska snart så kommer det saker, tror JAG…. ;)=)

   Stora kramen.. Ha en underbar helg du med vännen.. HÄLSA!!

   Tjärlek 😉

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: