Ut och spring för f.. ;)

Hej på er..

Hoppas ni har haft en lika underbar vecka som jag? Bortsätt från en något strulig hemresa som slutade med att killarna bus var tvungen att stanna en extra natt på ett lyx hotell i Helsingfors och sedan ta det lilla lugna på tåget till Jakobstad istället för det flyg som dom missade p.g.a förseningar på vårt flyg från Oslo så har veckan varit PERFEKT!

Ja .. förutom det fakta att denna försening kostande mig dryga 500 euro om man nu räknar noga på det så.. har veckan varit PERFEKT!!!

Ja.. förutom det fakta att Nisse våran trummis missade ett väldigt viktigt möte på morgonen för att Helsingfors flygfält inte vill sälja biljetter till någon som har en annan destination, så har veckan varit… PERFEKT!!

Ja.. förutom det fakta att det finns INGEN försäkring i universum som täcker förlust i ett sådant fall för att jag har varit så korkad att jag betalde allt via mitt kort och inte sa åt killarna att betala själva, för då hade allting varit PERFEKT!!!

ja.. för då hade de personligen kunnat söka via sin egen försäkring, och allt hade varit PERFEKT!!

Men vet ni vad, titta på underbara bilder från Norge istället så ser ni nått som ÄR PERFEKT 😉 OCH det var och kommer ALLTID att vara värt pengarna även om avslutet INTE VAR PERFEKT!!

Jag känner det bubblar i kroppen, NEJ GEIR!!! Ut och spring för f.. 😉 det brukar hjälpa!!!

Så kan ni alla njuta av bilderna under tiden 🙂 Ha en FANTASTISK HELG ALLA UNDERBARA!!

Kram & tjärlek och inte minst.. RESPEKT!!

Geir

Grabbarna grus, Dennis till vänster och Nisse till höger lyckligt ovetande om blivande “problem”.

Här i slideshowen ser ni bilder på toppen från Hafjell, Min son Peter och jag, eurovisions spöket från Helvetet? inte så mycket snö påsken 2011 i backen och det sista vi såg av Dennis våran basist innan han flög iväg i ren förbannelse på väg till Jakobstad med sin hund..

This slideshow requires JavaScript.


20 responses to “Ut och spring för f.. ;)

 • Cathy

  Hej Geir, 🙂

  Ingen trevlig avslutning på er resa. Men skönt att ni kom hem “safe”.
  En vän skulle till Miami på konferens i torsdags. Skulle byta plan i Paris, blev sittandes där 4 timmar på planet, air cond funka inte. De lyckades inte laga det, så det blev ett dygn i Paris, fick även stå 3 timmar för en voucher till hotellnatt. Inta alltid lätt att vara ute och flyga. Men det viktigaste så klart är att komma fram säkert.

  Ha en riktigt bra dag!

  Kram

  Cathy

  Ps: Fotot på dig och din fina son blev perfekt. 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy,

   jo det kan svida när man är ute och åker som du säger.

   Det här är inte så illa, det som stör mig är mera deras attityd när de lämnar “the bad news”. You are in deep shit and I dont care” minen har jag svårare för. Det fanns ju en tid när de officiellt hade sina “smilekurs” där personalen fick lära sig hur man ska få resenären att må bäst möjligt, även på en dålig dag. Den besparingen borde de inte ha tagit ut tycker jag. Men som du säger, vi kom så småningom fram dit vi skulle och vi alla är nog nöjd med det 🙂

   Kram till dig och jag hoppas din dag blir PERFEKT 😉

   Geir

   Like

   • Cathy

    Tråkigt med sån attityd från personalen. Självklart ska de göra allt för att rädda situationen. Ja håller med “smilekurs behövs”.

    Kram

    Like

   • Geir Rönning

    Ja våran vardag blir ju bara mera och mera stress relaterad så det är konstigt att inte alla bolag som hanterar service på olika sätt lägger ned mera tid på just detta.

    Vårt problem den dagen var mest med markpersonal som tydligen var anställd på flygfältet och inte av det flygbolag som vi använder men det gör inte saken bättre.

    Vi får “smila för dom vi som kan” 🙂

    Tjärlek..

    Geir

    Like

 • BrasseGirl

  God morgon min IDOL!

  Jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste denna inlägg, FÖRLÅT! Men du är ju så duktig att uttrycka dina känslor, så man kände hur förbannad du var när du skrev inlägget…sarkasm är ju så jäkla rolig ibland..

  Hoppas du fick rensa hjärnan med en härlig joggning ute, det stämmer, det är ju det bästa man kan göra för att få bort inre “agressioner”. Plus att man känner sig duktig att ha gjort det efteråt också eller hur?

  Jag förstår mig inte på flygbolags dåliga service nuförtiden, det borde bli bättre och bättre för konkurrensen ökar ju för varje gång…men de lär att få känna på det snart.. på den hårda vägen…

  Jag undrar en grej min kära Idol. Vilka låtar spelade ni ute i Norge? Var det bandets eget eller?

  Nu är det Valborg helg, vilket liv överallt alltså! Är det så där ni bor också? Firar ni det? Välkomna våret och så…fast det ser inte ut så när man kollar på firandet…det är nåt annat de välkomnar… Hahaha, härliga Sverige, I LOVE IT!

  Fina bilder förresten, gillade bäst den du är med Peter 🙂

  Önskar dig och dina en underbar helg med! Och ja…le mot solen 😉

  STOR KRAM

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där in underbara BrasseGirl 🙂

   ja du, det blir säkert lite kulturchock när man kommer och ser de första gångarna firandet här i helgalna norden. Jag har en vän från Argentina, han HATAR på riktigt vissa av våra “traditioner” som till mångt och mycket nog mera är en ursäkt att supa som grisar..

   Hej.. då FÅR skratta åt min förbannelse 🙂 det är som du säger helt i tråden med min ironi. När jag skrev det här hade jag ringt i tre dagar samtliga instanser som är involverade, du vet.. flygbolag, kreditkort, försäkringar etc etc och ALLA var av samma åsikt. Det som är ännu mera intressant är att det faktiskt fins försäkring mot förseningar. Men den skulle INTE ha hjälpt oss 🙂 ha ha, helt otroligt!!

   De har sin rätt att vara 2.5 timmar försenad, men andra ord skulle killarna ändå ha missat sitt flyg, så jag är väldigt glad jag INTE hade den försäkringen för DÅ…

   Ha ha, nej nu måste jag ut och springa igen.. Temperaturen stiger 😉

   Vi spelade både eget och andras låtar i Norge, riktigt kalaskul!

   Stor kram till dig med, och TJÄRLEK 🙂

   Geir

   Like

 • Anna

  hahah vem är det som är duktig nu då? ;)! du får en massa beröm nu om du va ute och sprang 😉

  haha, jag kom precis hem från ett club café. Folk uppträder på en liten scen där. Och då va det två stycken som sjöng “all I need is you” blev tårögd men fett glad. Dock slår ju ingen när ni gör den! Men dom gjorde den jätte bra, fick upp massa minnen och va tvungen att skicka sms direkt till Mia, Lisa och Jade som va med mig i Örebro du vet, 😉 ..

  hoppas vi ses snart. Nu ska jag sova haha (klockan..)

  godnatt, kram och tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Ha ha, hej Anna vännen 🙂

   Jo så är det, jag springer numera varje dag och beröm tas emot med TACK! 🙂
   Inte alltid så kul att vara ute och springa men jävligt underbart och toppen när man är klar med det hela, det är motivationen helt klart.

   Så kul att höra “All I need is you” fortfarande lever sitt lilla liv. Det är en otroligt bra låt som Andreas Carlson skrev tycker jag, den bästa från Idol helt klart!

   Hoppas sömnen och natten var snäll med dig, hälsa gänget så mycket. Det är STOR SAKNAD helt klart!!!

   Tjärlek och stora kramen 🙂

   Geir

   Like

   • Anna

    haha hej Geir 😀

    hahah, varsågod säger jag då! 😉 ja det är fett gött att springa! Önskade att jag kunde göra det oftare. Men hinner inte på grund av skolan nu. 2:a året på gymnasiet är fett jobbigt :s har något att plugga hela tiden. Ska bli så skönt med sommarlov snart 😉

    jag håller med! Och det visas bara att tjejerna har lyssnat på er! haha 😀 jag gick fram till en av de efter och bara “ni gjorde ett så himla bra låtval” och hon bara “kunde nästan tänka på att du tyckte det!” haha… alla vet visst… 😉

    ha det bäst! kram!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    ja jag har nog egentligen inte tid heller men det här MÅSTE jag bara göra, jag mår riktigt skit om jag inte tränar så är det bara.

    Sommarlovet får gärna komma NU 😉 jag stressar och skulle nog behöva en liten semester redan NU 😉

    Kramen kramen..

    Geir

    Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen :),
  det er veldig hygelig å se at alle positive
  “soltankene” funkker 😀 … om man må
  løpe litt i tillegg …. ja so kan det skje 😀
  noen gang hjelper det også å telle til hundra … på
  finsk ..baklengs …. 😀
  Men det er meget belønnende å kunne takle sånne ting
  med “sinnsro” 😉 ….
  Bildene var fine … og det hadde virkligen vært
  moro om dere to hadde deltatt på Grand Prix …. eller
  på Euroviisut 😀
  Ha det beste vennen,
  Soltanker fra Oslo med klem,
  Reija

  Like

 • Inger

  Men det är i alla fall jättefina bilder 🙂 Önskar alla en fin förstamajhelg. Kram från tjärlekens stad ❤

  Like

 • Monica

  Hej Geir …hoppas du hunnit springa några varv nu 🙂

  Du brukar ju säga att man ska skratta mot solen …du behöver nog skratta EXTRA mycket just nu min vän 🙂 🙂

  Verkligen trist att det skulle bli ett sådant avslut på resan… och att dessutom behöva lägga ut en massa pengar på grund av vissa personers ovillighet att hjälpa till 😦 …inget servicetänkande alls!!! (Jag kommenterade förresten om det här tidigare… på andra bloggen 🙂 )

  Är på jobbet fortfarande och försöker skapa lite kreativa annonser så här en fredag e m 🙂 …men just nu har jag en liten paus. Helst vill jag bara åka hem och njuta av ett glas rött ute i solen 🙂 Fantastiskt väder här just nu, hoppas ni har detsamma?

  Önskar dig en UNDERBAR helg Geir …och glöm nu inte att skratta mot solen 🙂
  Kramkram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Monica,

   jo tack, har sprungit MÅÅÅÅÅÅNGA varv och känslan är bättre nu 😉

   Solen vill inte helt ta tag i mig idag, men jag är precis på väg ut och springa så det kommer att bli kalas det vet jag!

   Det är riktigt tråkigt att service inte betyder service mera, men det är ju många år sedan det ändrades. Jag är dock väldigt nöjd med just det flygbolaget jag använder, det är väldigt sällsynt problem och just detta problemet vi fick skulle SAMTLIGA bolag ha hanterat på samma sätt. Jag riktar mera min kritik mot deras markpersonal som helt klart borde ha lämnat den dåliga nyheten på ett bättre sett men det var sista timmen i dygnet så det får vara deras ursäkt. Långa tunga dagar med motgång timme efter timme sätter så klart sina spår, men just därför är det otroligt viktigt att ha goda hjärtat på plats eller hur 😉

   Stor kram och jag hoppas din vecka blir underbar!!

   Geir

   Like

   • Monica

    Geir…är det någon som ALLTID har det goda hjärtat på plats så är det DU …fortsätt med det 🙂

    Kram och tjärlek 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Åh tack Monica, TUSEN TACK!!

    Det värmer väldigt att höra 🙂 inte alltid lätt att le mot solen men som sagt den skrattar ALLTID TILLBAKS!!

    STORA KRAMEN & TJÄRLEK!!

    GEIR

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: