Otroligt viktig vecka!!

Hej på er alla underbara 🙂

Det är med nuet som det är med livet i stort.. Det svänger och tar den vägen det vill… Inte alltid lika lett att styra själv, många gånger hade jag nog varit i starkt behov av en manager men då tappar man samtidigt mycket av den personliga styrningen. Som gammal cirkus räv så vill jag allra helst vara med att styra det hela. Men det är mycket svårt..

Denna underbara men kalla vecka har jag följande på “tapeten”. Förhandlar med ett stort internationellt bolag om möjligt samarbete. Åker troligtvis och träffar representanter för bolaget nästa vecka i Sverige. Men bolaget har sitt huvudkontor i England. Detta samarbetet handlar mest om att hjälpa andra och även få hjälp personligen. Ett väldigt spännande samarbete. Om det kommer igång kan jag nog tacka Idol för att detta blir av.

Skall i kväll tisdag ha möte med en av ledarna för finsk idrott, vi skall gemensamt försöka hitta en väg att kombinera musik och idrott på ett helt nytt sett här i Finland. Väldigt bra grundidé som vi skall försöka föra vidare idag.

Onsdag privata möten jag inte kan gå in på här, annat än det handlar om att hjälpa nära och kära vänner. Onsdag borde jag också få svar på en större julshow i Sverige om det blir av eller ej 🙂

Torsdag möte med en tv producent. Det har tagit mig ca ett år av planering och fundering att komma fram till ett koncept för ett tv program som jag hoppas skall komma i gång med prov filmning redan till sommaren. Men tiden flyr så det kan vara att vi är tvungen att ta tiden till hjälp och göra “piloten” senare. Hoppas dock att vi redan i år skall kunna komma igång 🙂 med filmningen.

Diskuterar med finska låtskrivare om rent studio jobb. Det här är ett vanligt ärende för mig, jag hyr ut min röst så det är inget konstigt med det. Vi skall bara hitta rätt datum för inspelningen av deras låtar. Jag har inget annat intresse i just detta projektet.

Sitter och planerar för min resa nästa vecka till Stockholm. Skall över och fortsätta skriva och spela in tillsammans med Douglas Carr och Lasse Andersson. Trolig avresa måndag och hemresa söndag. Vi har mycket att göra plus jag har en del möten som sagt jag måste avklara i Stockholm och ett par andra städer i Sverige.

Håll tummarna snälla, enormt viktigt vecka. Många bollar i luften som vanligt men det är dags att börja det svåra jobbet.. Få allt att bli verklighet 🙂

Stora kramen, tjärleken och RESPEKT!!

Geir


66 responses to “Otroligt viktig vecka!!

 • Adriana | anaphoto.webblogg.se

  Hej Geir,

  Oj, vad spännande det låter! Hoppas det går bra & lycka till! 🙂 Rätt längesen jag kikade in här, men hur mås det? Hoppas alla mår bra iaf! 🙂

  Tjärlek & kram till dig! 😀

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Adriana den underbara 🙂

   Jo tack vännen, här är allt bra. Just nu i Sverige. Skall jobba i Studio denna veckan. Hoppas det blir lite “ledig tid” så man hinner en fika i det fria i Stockholm i slutet av veckan.

   Hur leker livet själv för dig vännen?

   Tjärlek & respekt till dig 😉

   Geir

   Like

   • Adriana | anaphoto.webblogg.se

    Hej bästa 😀

    Så skönt att höra att alla mår bra! Jo, jag vet, låter så himla spännande o’ se vad du nu ska hitta på 😉 Ja, klart man behöver ledig tid, haha 🙂

    Jodå, livet leker! Men det är så himla skönt nu när sommaren snart är här, mellan 25+ grader här i skåne! 😀 Hur är det själv?

    Tjärlek & respekt back at you. 😉

    Like

 • victoria

  Angående de jag skrev längre ner, ta de inte fel nu jag ÄLSKAR att du bloggar så mycket som du gör de e just att jag e så lat när de gäller lååååånga inlägg 😉 Men det är kul tt du är så aktiv! Blir så sjukt glad så fort du skriver något och just att du svarar med (:

  Jaså? Skulle va underbart om du va i sthlm då och hade tid att träffas en liten stund, förstår att du vill vara hemma med barnen också eftersom du är borta en heldel. Men skriv gärna om det blir av 🙂

  Haha nära mig???? 😀 Jag HOPPAS det blir av då, bäst är du! KRAMAR

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria 🙂

   Jo jag skriver så ofta (och svarar) som jag bara hinner med.

   Sitter must nu på tåget i Stockholm och har lite tid över. En resans man är på G igen vet du 😉 ha ha.. Aldrig tyst runt mig…

   Ja vi får se hur det går med den resan till Stockholm, fick studio förfrågan samma tid i Finland igår, jag återkommer om det blir av.

   Gig “nära dig” kommer att bli av, detaljer senare.

   Kramen kramen..

   Geir

   Like

 • Harrod

  Hej Geir,

  Jag fixar det som vanligt, bara tjärlek här vet du. Hon är feberfri idag, äntligen! Vi får se vad doktorn säger idag om magvärken, om vi har tur kan vi fara hem imorgon. Hon vill verkligen INTE bli opererad.

  Kram från oss och tack för att du finns, nu more than ever…

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Harrod, my dear brother!!

   Toppen att febern är borta, hoppas doktorn kom med det besked som ni ville ha och allt är bra? Stora kramen, ge den vidare till henne med snälla 🙂

   Respekt!

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen,
  takk for tipset 😀 … var å koste meg meg bra musikk
  og “Rønningen charmen” 😉
  Peter er veldig dyktig og kjempehyggelig 😀 …
  Du har full rett å være stolt av han 😉
  Vi ble litt forstyrret av ishockey … men endlig ble det MUSIKK 😀
  Håper at det bli snart deg som jeg ser på scenen 😉
  kanskje blir det Dalsbruk …. 😀
  Gigantisk solklem fra Oslo,
  Reija

  Like

 • Inger

  BZZZZzzzZZZzzz… zzzBBBbbZzZzZbBbZZZZZZ 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Tusen tack Angel Eye 🙂

   Mycket på G men det ROCKAR REDAN!!

   😉

   Geir

   Like

   • Inger

    \m/ För övrigt kan du vänta dig invasion av en hel hord darlings and angels i AW Arena senare denna månad. WOOOOOHOOOOOOO!!!!!! Kan det blir annat än SKITKUL??? 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Woooohoooo back at you!!

    Hej vännen, ja det skall bli fantastiskt kul att komma tillbaks till “The City of Love” och få ha kul tillsammans igen!! Underbart!!!

    Hälsa gänget!!

    Geir

    Like

 • Jenny

  WOW, vad mycket viktigt & spännande du har på gång!
  Jag är så OTROLIGT GLAD för Din skull!
  Och vet du?? Allt detta händer för att DU är just DU!!!!

  Många bollar i luften, men som den gamla fotbollspelare du är så VET jag att du fångar dem och gör det bästa av situationen, eller hur?

  Nu är det verkligen “pay-back-time” för allt ditt slit genom åren.
  Alla olika slags jobb du gjort har format dig till den du är idag, dvs Mr Entertainer himself! 🙂
  Mannen med den FANTASTISKA rösten och det STORA hjärtat, som älskar scenen och sin publik, liten som stor, gammal som ung och publiken älskar dig tillbaks, för att du levererar “hela paketet” och det på ett MYCKET proffsigt sätt.

  Skulle kunna fortsätta i all evighet att “måla ut” och beskriva hur BÄST du är, men jag tror du fattar vad jag menar eller hur?

  ALLT GOTT åt Dig min underbara vän & Idol & LYCKA TILL MED ALLT!!!!!!!!

  Du VET att jag håller tummarna STENHÅRT så att allt ska gå din väg och jag håller även tummarna för att jag hoppas att något av alla dina kommande projekt är något jag kan komma och lyssna på.
  Börjar få lite abstinens nu. Mera Geir åt svenska folket. 😉

  STOR kram

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Jenny min underbara vän!

   Inte många som vet så mycket som du om hur mycket som finns “högt i det blå” men som jag jobbar med att fixa till så det går att “ta ned” 🙂

   Du har nog följt mig mera än någon annan de senaste åren så det värmer extra för mig att höra från dig, bara så du vet det.

   Ser så otroligt mycket fram emot att ses igen vännen. Sköt om dig och familjen!!

   Stor kram, hälsa där!!

   Geir

   Like

   • Jenny

    Jag ser också OTROLIGT MYCKET fram emot att ses igen. Om det inte blir tidigare, så har barnen & jag nedräkning till den 26:e augusti, då du kommer till Nybro! 🙂

    STOOOOR kram kommer här…. Ta emot…. 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    God morgon vännen 🙂

    Jag hoppas det kommer en chans innan dess, men jag har i varje fall nyheter som kommer värma ännu mera lite senare 🙂 Skriver senare om detta, nu ut och SPRINGA!

    Hälsa underbara “nummer 4” och brorsan 😉

    Tjärlek..

    Geir

    Like

   • Caroline

    Hihi, jag hälsar tillbaks, men det är ju mamma som är nr 4 egentligen 😉 Kram Caroline

    Like

   • Geir Rönning

    Hej där underbara du 🙂

    Ge mamma en extra STOR KRAM från mig då vännen 😉

    Och ett stort GRATTIS TILL DIG för pokalen du kämpade till dig!!

    Väldigt bra vännen 🙂

    Kram,

    Geir

    Like

  • Caroline

   Hej!

   Mamma hälsar tillbaks med en jätte stor kram 🙂
   Ett stort tack för grattiset. Jag är stolt för pokalen och nu kämpar jag för att få nästa pokal. Det tar lång tid för man ska klara guld, silver och bronstiderna på 50 m bröstsim, 50 m ryggsim, 50 m frisim och 25 m fjärilsim innan man får den.
   Kram Caroline 🙂

   Like

 • victoria

  Haha su skriver sååå mkt jämt så man inte vet va man ska skriva… Hmm, iallafall! Synd att de inte va om två veckor du skulle till sthlm, ska ju upp 18-23 och hade hoppats du skulle va där då :/

  Haha du vet ju att jag inte orkar vänta till Augusti x) Så du kan stanna två veckor(a) Eller åka upp helgen efter också 😀 Hehe ne okey, men du, ha det riktigt kul med alla möten å saker du har på G, julshowen låter kul! Hoppas de blir av 🙂 KRAAAAAAAAAAAM!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria vännen min 🙂

   så kul att höra från dig 🙂 och ja… jag skriver rätt så ofta men det är ju det som är grejen med en blogg tycker nog jag då 🙂 ni behöver inte svara om ni inte hinner med men jag borde berätta när jag har nått att berätta 🙂 eller hur?

   Vet du, där är ett jobb som vill ha mig till Stockholm just de dagarna 😉 men jag vet inte just nu om jag kan ta det. Lite väl mycket borta just nu. Vet att barnen kommer att må så där av mina långa resor som väntar nu runt hörnet..

   Tror ni kommer att digga mina nya ideér 🙂 det kommer även att bli rätt nära dig 😉
   om det nu blir av!

   Kramen kramen,

   Geir

   Like

 • sussie

  Självklart håller jag tummarna att allt går i lås med alla dina olika projekt.Otroligt att du orkar med det.
  Men glöm inte att hitta lugnet emellanåt,inte stressa för mycket.
  Det är inte bra för hälsan,vill inte att något ska hända dig vännen.
  All respekt och tjärlek till dig Geir!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sussie vännen,

   jo tack, jag vet det är lite på gränsen när det blir så här mycket men jag är av den typen som ÄLSKAR att vara “on the edge” 😉

   De första mötena har varit helt kalas, hoppas det fortsätter nu i morgon!

   Stora kramen, tjärlek & respekt vännen!!

   Geir

   Like

 • Anna

  tjo 😀

  det ser ju ut som om du har haft en bättre vecka än mig ;)(haha..bara massa massa massa plugg..) men hoppas att forstsatta veckan blir bra då!;)

  kram och tjärlek

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna 🙂

   Tjoho på dig med ,)

   Jo tack, veckan har varit KALAS så långt. Mycket jobb men jag ÄLSKAR när det brinner i knutarna 😉

   Hoppas du orkar med ditt eget tempo vännen, du är JÄTTE DUKTIG!!

   Kram & tjärlek!!

   Geir

   Like

   • Anna

    GEIR!

    du får mig att kämpa det lilla extra just nu! Dina ord är stöttande måste jag säga! Och jag lovar! Dom är det 🙂 jag blir alltid så glad att gå in och se att du har svarat! Jag har faktiskt tränat idag, 😉 dans! Hinner det iaf 🙂 haha.. nu ska jag fortsätta plugga.. fast klockan är mycket.. snaaart lov.. (A)

    KRAM OCH TJÄRLEK!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Anna 🙂

    Vet du, jag är STOLT om jag kan få dig att ge lite extra i plugget.. Och se du.. DANSA PÅ DU 🙂 ha ha.. Det är otroligt bra träning och väldigt mycket roligare än repetitions träning som jag gör varje morgon.

    Springa med rätt så hög puls med stavar i 10 minuter, 2 minuter snabb gång, springa i 10 minuter, etc x 3 så att det totalt blir mellan 45 och 60 minuter. Men det är ute i naturen och här är underbart vackert så det är inte så tokigt ändå!

    Kramen kramen, och jaa SNART HAR DU LOOOOV 🙂

    Tjärlek..

    Geir

    Like

   • Anna

    haha fy din träning lät ju inte direkt så roligt som det är att dansa. Vi har snart uppvisning.. ska bli sjukt kul. Älskar att dansa ;D hhaha 😀

    kramar!!

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha, ja du..

    Och som det skall vara, det är efter endast en kopp kaffe, inom en halvtimme efter man har vaknat och fått i sig kaffet. Men det är sjukt effektivt och man vänjer sig 🙂

    Dansa på du vännen 😉 det är nog roligare, ha ha!!

    Kram från skogen 🙂

    Geir

    Like

   • Anna

    hahah ush Kaffe 😐 haha.. kommer säkert börja dricka det snart.. (vuxen poäng..) haha!

    haha, det ÄR roligare 😉

    kram från Kinna 😉

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha 😉 ja du, det sätter igång förbränningen i kroppen. Thats why!!

    Och det kommer vuxen poeng på köpet ;)-)

    Kram från solens Grankulla 🙂

    Geir

    Like

   • Anna

    hahaha, fy. jag nöjer mig med coca cola, haha.
    va med kompisar idag och grillade vid sjön. Vi va runt typ 30 stycken (och ja vi va nyktra ;D haha) .. skönt att komma bort från allting, plugg, problem och sånt och bara ha kul med vännerna. 🙂 behövs ibland asså. Plus att jag har badat fötterna, shit dom domnade.. men mina kompisar badade ännu mer, GALET! haha

    kram på dig!

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha 🙂

    Cola har ju koffein men det är nog liiiiiite för mycket socker i det för att det skall hjälpa på förbränningen.. Men super duper dryck på många sett och vis..

    Skönt att ni kan ha kul 30 stycken utan att “supa till” det är ett tecken på att man är riktigt bra vänner. Illa nog att man domnar i fötterna om man inte skall domna bort huvudet med i fritt fall “helt frivilligt” eller hur? 🙂 Allt till sin tid vännen, allt till sin tid..

    Stora kramen på dig med 🙂

    Geir

    Like

   • Anna

    haha, jag har varit fett beroende av cola… har nästan slutat att dricka det nu. Kanske värt det 😉

    ja jag hade det riktigt kul igår.. haha.. det va riktigt mysigt att sitta runt brasan när det blev kallare och sjunga härliga sånger och snacka med alla vänner och gå nattliga promenader med personer som betyder mycket och kolla på stjärnorna när man ligger på bryggan. DET ÄR FETT NAJS! 😀 😉 skulle va grymt najs att träffa hela idolgänget, och hela gänget som träffade er och göra något sådant. Man kan ju alltid drömma 🙂

    KRAM!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Anna vännen,

    ja det skulle vara kalas att ses hela gänget igen!

    Och som du säger, det är lov att drömma 😉

    Sitter nu på tåget (just nu stannade vi i Södertälje) på väg mot studion.

    Det går som en dröm detta med, helt underbart väder och en Ramlösa och ingen Cola 😉 ha ha..

    Stor kram, ha det bäst vännen..

    Geir

    Like

 • BrasseGirl

  Va spännande med en OTROLIGT VIKTIG VECKA!!!!

  Vad glad jag blir min Idol! Jag håller tummarna och tårna för dig och allt annat man kan hålla. 🙂 Allting kommer att bli som du önskar ska du se. För det är du super värd!

  STORT LYCKA TILL!!!

  Önskar dig en fortsatt bra vecka och skickar dig en SOLIG VARM kram i detta kalla norden. 😀

  ps. Ändrar du dig nån gång om manager grejen… glöm inte att jag tar gärna det jobbet!! 😉

  ps 2: det här är min hundrade försök att lägga in detta inlägg, du kanske kan se nånstans alla mina försök, men som du ser, I´m here!!

  Like

  • BrasseGirl

   ÄNTLIGEN!!!! JIIIISUS!!!

   Du måste ha gjort nåt begränsning på antalet ord eller space man kan skriva här, eller? Me do not like…

   Like

  • Geir Rönning

   Hej där min underbara BrasseGirl 🙂

   Ja du vännen, det ända man kan göra är att GE JÄRNET!! Sen är det upp till resten av universum att digga vad man gör eller inte.

   Toppen att du inte gav upp när data krypterna inte ville vara med dig 😉 men som du vet.. INGEN kan stoppa en om man VERKLIGEN VILL eller hur?

   Jag har dig i tankarna i fall det blir Manager jobb, 😉 men jag är INTE lett att ha med att göra 😉

   Stora kramen 🙂

   Geir

   Like

  • Geir Rönning

   He he, 🙂

   Jag styr inte över antal ord man kan skriva här, hoppas det inte finns nått hinder någon stans!!

   Skall be expertisen kolla in lite noga här så återkommer jag med mera ok?

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Harrod

  Lycka till Geir!

  Önskar vi dig!

  Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen,
  det var meget hygelig lesning 🙂
  Jeg som alle andre liker å ha det rett,og når jeg synes
  at du fortjener det aller beste …. så 😀
  Jeg vet at du kommer å ta de riktige avgjørelsene og
  “å bevise at jeg har rett” 😉
  Massevis av positive tanker og lykke til med alt 😀 Gigantisk “solklem” fra Oslo,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija vennen min 🙂

   Tusen takk for alla SUPORT som vanlig!!

   Det varmer mitt hjerte.. Jeg kjemper på å håper verden vil vere på min side når jeg våkner opp neste dag 😉

   Kjempeklem fra gammlelandet 🙂

   Geir

   Like

 • Mias Mamma

  Hej Geir 🙂

  Du skulle sett Mias breda leende 😀 När jag läste att du skulle komma till Stockholm nästa vecka!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Mias mamma 🙂

   Så kul att du skriver, snälla ge Mia världens BÄSTA KRAM FRÅN MIG!!

   Det är på tok för länge sen man sågs, hoppas vi kan få till det nu när jag kommer nästa vecka!

   Kramenkramen..

   Geir

   Like

 • Monica

  OJ, OJ, OJ!!! Det var inte lite som du har på gång den här veckan 🙂 Kan tänka mig att du har lagt ner enormt mycket jobb på det här… klart jag ska hålla tummarna jättehårt för dig 🙂

  Förstår att du gärna vill “hålla i alla trådar” själv (då vet man ju att allt blir som man vill, eller hur 🙂 ), men också mycket svårt som du säger…

  Ha det gott min vän …och STORT LYCKA TILL med din viktiga vecka!!!

  Kramkram …och tjärlek 😉
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen 🙂

   det skall bli väldigt spännande att se hur det går nu, men så långt har det gått riktigt bra. Mycket av detta jobbet har ju pågått under en väldigt lång period, hoppas bara att tiden inte rinner iväg för långt men jag tror det är lungt.

   Tre av de viktigaste mötena är avklarad och det har varit riktigt positivt 🙂

   Tusen tack för stödet vännen!!

   Kram kram & tjärlek!!

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej Geir!
    Har allt gått bra för dig den här veckan …hoppas det? Det var ju väldigt mycket som skulle “falla på plats”… kanske är det något färre bollar i luften nu 🙂 🙂

    Vill bara önska dig en skön och LUUUUUGN helg… så du hinner ladda om inför nästa vecka i Stockholm 😉 Den veckan kan bara bli UNDERBART BRA, eller hur 🙂

    Kramkram min vän 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Monica,

    den lugna helgen tror jag det kommer att bli, var hemma ensam med barnen igår och njöt av ledig tid. En stor del av veckans bravader är väldigt lyckat och på väg “i hamn” men fortfarande finns det lite “i luften” så klart.

    Stockholm skall få komma till mig lite senare idag 😉 måste förbereda lite av texterna som jag skall sjunga in. Men jag hoppas och tror vi delar samma sol idag?

    Känns UNDERBART SKÖNT!!!

    Önskar dig en jätte skön helg vännen!!!

    Kramkram,

    Geir

    Like

 • Cathy

  Hej 🙂

  Önskar dig all kraft, vishet och ett STORT LYCKA TILL med allt du har framför 🙂

  You are the best 🙂

  Stor Kram!
  Cathy

  Like

 • Linda Göransson

  Hej på dig!
  Håller självklart tummarna för dig och att allt ska bli så bra som möjligt! 🙂
  Saknar dig, hoppas vi ses snart!
  Kramar! 🙂

  Like

 • Cecilia

  Hoppas allt blir perfect! 🙂 Håller tummarna! Kram ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cecilia 🙂

   Ha ha, ja du.. Det är precis vad man önskar 😉 PERFEKT!!

   Det att du orkar hålla tummarna för mig vännen är perfekt nog 😉

   Stora kramen 🙂

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: