Underbara soliga Stockholm, here I am ;)

Hej på er alla 🙂

Ja först borde jag kanske berätta lite vad som hände sen i förra veckans alla möten? Det värsta som kan hända är så klart att man “tappar bollen” och mötet går åt hel…. men så blev faktiskt inte fallet och det är fortfarande lika underbart kul med ALLT!! Tisdagens möte gick helt i tråd med det vi tänkte och nu väntar jag på den informationen som de skickade till mig i slutet av veckan. Projektet är absolut högaktuellt och i gång!

Onsdagen var det ju privata möten, som fortfarande är privata men det gick BRA!! 🙂 Det ända mötet som blev lite på “paus” är det internationella företaget som söker samarbete. Jag bad om mera tid, det fattas en hel del papper som jag ABSOLUT vill ha med in i detta samarbetet. Bättre vi gör det hela helt som det skall göras från början av!!

Torsdagen är den dagen jag mest av allt är ÖVERLYCKLIG OCH STOLT ÖVER 🙂 Mötet med tv producenten blev fantastiskt bra och resulterade i att jag fredagen fick ett möte med en av de som kommer att göra våran “pilot” i sommar. Vi är på gång till  110 % 🙂 Det betyder så klart inte att vi får till detta och att det blir tv på riktigt, men det är otroligt inspirerande att så många tänder på min ide´:) Så filmningen gör vi i sommar och jag VET ni kommer att JUBLA över denna tokiga ide´:)

Fredagen gick även åt att prata med de som kontaktade mig om julshow i år i Sverige och ett muntligt avtal är överenskommit så mina vänner, ni blir inte så lätt av med mig i år 🙂 Haha!! Det blir möten på denna resan nu så vi får kontraktet format dit alla parter vill ha det, jag får återkomma med vart och när det kör igång men ni vet i varje fall att tomten är på gång även i år 😉

Helgen var totalt i morsdags firanndets anda, det var morsdag i söndags i Finland, så grabbarna grus på bilden här fixade balkongen, oljade möblerna och gjorde stor success i köket tillsammans 🙂 Som ni ser är det 2 x Harry Potter så de hjälpte pappa och trollade till det lite extra 😉

Jag åkte iväg till Sverige i morse. Väldigt mycket mindre förberedd än vad jag i vanliga fall är. Kunde inte helt packa och fixa allt igår när det var en sådan stor familj dag så det fick bli panik packning i morse efter jag hade fixat med killarnas favorit gröt och kört dom till dagis. Så nu sitter jag i Stockholm utan min svenska telefon, men det var det värt :):);)

Här hos Douglas Carr har vi redan hunnit göra magi 🙂 Han har gjort klart bakgrunderna till en av låtarna vi gjorde på min förra resa och nu är jag klar med sången 🙂 Helt underbart KANON helt enkelt. Vi jobbar sjukt bra tillsammans!! Så denna veckan blir det mycket magi i musikens tecken precis som vanligt. Vi fikade i solen, tog med oss känslan in i studion och PANG så satt den 😉 ha ha…

Hoppas vi hinner ses lite ni som bor i Stockholm, just nu är jag inomhus och så här blir det i varje fall fram tills fredag. Sen blir det olika möten i helgen, då KAN det vara att vi springer på varan där ute i vimlet 🙂 Jag hoppas det.. Det är PÅ TOK FÖR LÄNGE SEN VI SÅGS!!

Stora kramen, tjärleken & RESPEKT till er alla!!!

Geir


36 responses to “Underbara soliga Stockholm, here I am ;)

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 🙂
  Dette høres veldig magisk ut 😀
  Hjelpende Harryer og løften om at nissen kommer i år ..
  Takk at du lysner fargene vennen …..
  utrolig morsomt å lese 😀
  Massevis av solmagi fra Oslo,
  ha det best …
  klem,
  Reija

  Like

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Vad glad jag är för din skull att ALLT har gått så UNDERBART BRA förra veckan 🙂 Du har ju lagt ner mycket tid och jobb så det måste ju kännas riktigt bra just nu? TV-program, julshow och andra projekt… väntar med spännning på mer info 🙂

  Visst är Stockholm HELT fantastiskt den här tiden på året, hoppas du får tid att njuta av mysiga uteserveringar och folkliv i slutet av veckan. Nu till helgen så kommer min dotter (och hennes kompis) att vara i Sthlm för lite shopping och annat kul. Hon har lovat mig att OM hon ser dig någonstans i “vimlet” så ska hon gå fram till dig hälsa från mig 🙂 …kanske lyckas hon 🙂

  Ha en fortsatt bra vecka i solens och värmens tecken!
  Lycka till med alla “magical-music-moments” i studion 🙂

  Kramkram 🙂
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica, 🙂

   Ja det känns väldigt “RÄTT” just nu nära på allt som händer!!

   Ett otroligt skönt flyt, jobbar stenhårt för att det skall hålla i sig 🙂

   Stockholm är som jag har sagt förut min favoritstad i hela universum!! Och det MENAR JAG!!

   Hoppas jag springer på din dotter, solen skiner nog hela vägen helgen ut tror jag så det kommer att bli väldigt magiskt på söder 🙂

   Ha en underbar vecka!!

   Kramkram..

   Geir

   Like

   • Monica

    😉 …varför lyckas JAG aldrig vara på de platser där DU är!!! Vore så kul att ses …men någongång ska jag väl få till det …haha 🙂 🙂

    Ha en fortsatt bra vecka i UNDERBARA Stockholm!

    Kramkram igen …och tjärlek 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Monica vännen.. Du, någon gång kommer vi nog helt säkert träffas.. Det är jag övertygad om. Personligen vet jag att även denna gång på denna underbara resa så kommer det att vara en hel del vänner jag inte kommer att hinna träffa tyvärr..

    Önskar dig dock en underbar värme från samma fantastiska sol som vi njuter av här i Stockholm 🙂

    Stora kramen & tjärlek..

    Geir

    Like

 • Anna

  önskar att man va lite stockholmare nu ju 😮 haha. men hoppas att du får träffa folket! Skulle ju va awesome. Men ah, håller med. Det är på tok för länge sen man träffades!

  snart ska jag till skolan, börjar inte fören 10 men ska ordna lite grejer i skolan innan, får se om man orkar.. haha 😉

  kram och tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna vännen min..

   Ja nu skulle du ha varit här 😉 Det känns som evigheter sen man sprang på er hela gänget! Vi får se till att njuta när njutningen vill komma till oss :O) och JUST NU ser det ut att kunna bli av. Det gläder hjärtat och själen kan jag säga..

   Gick det bra med tiden och skolan?? 🙂

   Orken finns nog där, lite svårt att väcka den bara av och till 🙂

   Kram & tjärlek..

   Geir

   Like

   • Anna

    haha jadu, säger detsamma! Hoppas att vi träffas snart 🙂

    haha ja det gick super, 🙂 hahha fast sen slutade dagen med en allergichock 😉 INTE KUL annars så 😉

    kramar!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    allergi är helt åt hel… och jag hoppas du är på benen nu?

    Inte roligt alls, sliter med samma sak och har för två dagar sedan börjat äta medicin för denna “sesong”! Det är som du säger inte kul alls!!

    Kramen,

    Geir

    Like

 • Linda Göransson

  Hej där!
  Det låter ju underbart allt det där! 😀
  Det brukar alltid vara någon julturné här på min födelsedag, så det skulle tajma så pass, hade det varit en riktigt cool 18 års present! 😉

  Nu blev klockan mycket… ska upp tidigt och hålla tal för klassen imorgon, är supernervös, är inte så van och egentligen inte så bekväm vid att stå och prata sådär inför massa folk! Får hoppas det går bra ändå! 🙂

  Kramar och tjärlek!! 😀

  Like

  • Geir Rönning

   Hej världens bästa Linda 🙂

   Hoppas det gick bra med talet och att dagen blev din!!

   Här har det varit fullt kör, men underbart kul och njutning HELA VÄGEN!!

   Tror vi kommer ha show även på din dag, är det fredagen?

   Stora kramen.. OCH tjärleken 😉

   Geir

   Like

   • Linda Göransson

    Hej världens bästa Geir! 😉
    Talet gick jättebra, mycket bättre än vad jag ens vågat hoppats på!

    Jag fyller år 16 december, så yes det är en fredag i år! 😉

    Kram och tjärlek!!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej världens bästa Linda 🙂

    Ja du vännen, vi har show den dagen enligt min information men som sagt detta är en av de saker jag skall ha möten om nu i helgen som kommer i Stockholm.

    Kalas att talet gick som det skulle, GOOD AT YOU!! Grattis!!

    Kram & tjärlek..

    Geir

    Like

 • Mia

  Erkänn att du nästan skrev det sista till mig? 😉
  Jag hoppas verkligen att vi hinner att ses!
  För de var verkligen PÅ TOK FÖR LÄNGE SEN VI SÅGS!! :O 😀

  Kram

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Mia vännen 🙂

   Visst var det en hel del till dig vännen, så är det!

   Stannar troligtvis på “mitt hotell” så se om du hinner med en sväng ok?

   Vi får se till att det inte blir så mycket längre nu….

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Carina Retti

  Är en pub i Gamla stan “vimlet”…?! 😉 Tjärlek.

  Like

  • Geir Rönning

   Ha ha, hej min underbara Carina 🙂

   Det vimlar precis vart du känner för 🙂 helt upp till lilla hjärtat..

   Förslag??

   Kramen kramen..

   Geir

   Like

   • Carina Retti

    Då tycker mitt lilla hjärta att du och den här Douglas ska vimla er till The Liffey i gamla stan i helgen. Faktiskt 🙂 Kram!

    Like

 • ci

  Säger det samma tok länge sen 😦

  Hej föresten!
  Känns inte som att jag har skrivit här på jätte länge?
  Men det låter som att du har haft det fullt upp den senaste tiden, och det verkar ju vara grymt bra grejer som händer & det är ju grymt (y)

  Hoppas att du har det great, & hinner vara ute i det otroliga vädret som är just nu, här i Örebro hade vi näst in till 30 grader i solen idag 🙂 SOMMAR !!

  Ha det gött !

  happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Nej men HEJ CI!! 🙂 Ja det är ett tag sen du skrev.
   Jag har nog saknat dig, men det viktiga är att alla ni som tar “turen hit” gör det när det känns bra och låter hjärtat styra tangentbordet 🙂 Det blir bäst så.

   Det finns ju en kontrollsida här som jag styr själv så jag ser att det är väldigt många som är inne och läser vad vi skriver till varandra, men som sagt svara när ni hinner och har lust.

   Vi jobbar ju i studio men tar varje chans man får att fika eller äta ute i solen. Även morgon länken (träningen) har varit i solens ljus så det är helt PERFEKT! 🙂

   Njut av solens magi och underbara Örebro lite för mig med är du snäll!

   Stora kramen, vi ROCKAR VIDARE 🙂

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • ci

    :’)

    Geiiiir, jag önskar jag var i Stockholm när du väl är där, Elin & jag får ta en runda dit snart, även fast Örebro/Kumla är sjukt underbart just nu när solen och värmen har hittat hit, men det finns inget att göra !
    Just nu tar verkligen skolan ALL tid och det känns inte som att man kommer hinna med allt innan man slutar på skolan förgott..
    Även fast det ska bli sjukt skoj att börja på en ny skola & träffa nya kompisar, så känner jag mig rädd, rädd för vad som kommer att hända & rädd för att jag inte kommer att ha samma trygghet som jag har haft dom senaste tre åren. Men som sagt det mesta väger mot att jag kommer tycka att det är sjukt skoj men nya saker att lära en. Men först måste jag plugga på dom senaste tre veckorna!
    Och just det den 26 åker vi ju faktiskt till Stockholm på klassresa, så om du är där då kanske man springer på varandra 🙂

    Självklart ska jag njuta utav värmen här i Örebro för dig också, den finns nog så det räcker till hela Sverige, för just nu känns det verkligen som sommar !

    Ha det gött 🙂

    happyyface!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej min underbara Happyface 🙂

    Ja du Ci, Stockholm ROCKAR KAN JAG SÄGA 🙂 Det har varit helt sjukt roliga dagar med en massa skratt och många timmar varje dag i studion men det känns inte långt ALLS!! VI har kalaskul och det blir FETT BRA!! (Som mina barn skulle ha sagt det)

    Jag förstår osäkerheten med att byta från det som du så väl känner från förut, men utmaningen i det osäkra är för mig personligen den starkasta kryddan man kan få tag i. För några år sen skulle jag ABSOLUT INTE ha tagit kontakt på samma sett som jag nu gör, det är ett resultat av många långa osäkra timmar och dagar innan jag fattade att det ju faktiskt inte är kriminellt att prova på nått nytt 🙂

    Ge järnet vännen, på ditt eget helt unika sett, Jag är övertygad om att det kommer att bli KANON!! Va bara den underbara härliga HAPPYFACE som bara du kan vara 🙂

    Vet inte så mycket om 26e men tror att jag är i Finland då. Man vet aldrig, saker händer spontant och inget är omöjligt 🙂

    Stora kramen 🙂

    Geir

    Like

   • ci

    Ja en dag ska Stockholm bli min hemstad, det är en sak som är säker !
    Orkar inte med denna lilla tråkiga stad just nu…

    Tack för att du finns, & för att du tror på mig.
    Jag ska göra allt jag kan för att dessa tre år ska bli dom bästa ! 🙂

    Yes, vem vet kanske blir något spontant 🙂

    Ha det superduper bäst !
    Happyyyface!

    Like

   • Geir Rönning

    You ROCK GIRL!! Glöm aldrig det..

    9 av 10 spärrar vi hittar på vägen genom livet är svårigheter vi själva skapar 🙂

    Happyface to the people 🙂

    Kramen & tjärleken…

    Geir

    Like

 • Amanda

  Hallå Geir!

  Låter härligt, har varit väldigt fint väder här i Stockholm de senaste dagarna. Och för en vecka sen snöade det ute, himla fort det kan ändras :p

  Aja, tycker det låter bra. Hoppas vi ses då! Har räknat ut att det var så sjuuukt länge sen vi sågs nu. I Huddinge den 18e december. Saknar er allihopa!

  Bor du på hotellet “som vanligt” eller har du nåt annat boende här?
  Stor kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hallå Amanda 🙂

   Ja visst är det galet, vädret sätter fart på oss på olika sett. Jag måste erkänna att jag nog lite styrs av sol vind och vatten 😉 som Ted sa.. Mitt hjärta bankar extra när ögat får bada i godis av sommar och sol 😉 jag njuter TOTALT!

   Jag satsar nog på att bo på hotellet som vanligt om dom bara har plats och lust att ha mig där 🙂 Det är ju som “hemma” så jag hoppas det går?!?!

   Får se om underbara Söder tar emot mig som vanligt 😉 vi kanske ses där?

   Stora kramen & tjärlek..

   Geir

   Like

   • Amanda S.

    Ja, det tycker jag att vi får ta o göra 😀 Går ju i skolan vid Medis, så du får ta och befinna dej där xP
    Kanske äta lunch vid uteserveringarna eller nåt.

    Haha, aja ha det bra sålänge! Njut av vädret, hörde att det ska bli regn nu i slutet av veckan..

    Like

 • sussie

  Hej min vän,återigen mycket att göra för dig.Men lova att ta det lugnt emellan varven,så att du hinner njuta av den underbara sommarvärmen som finns just nu.
  Man vet aldrig när det slår om till kallare väder igen.
  Har äntligen fått allt färdigt i huset inne i stan,ska om ca 3 veckor ut till försäljning.
  Hoppas att det blir en trevlig köpare och som tar hand om “vårt” hus bra.
  Ha en riktigt bra vecka och ta väl hand om dig,Geir.
  Kram och stor tjärlek till dig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sussie vännen,

   jo det är en del att hänga tag i, men som du vet så gillar jag när det smäller till lite extra 🙂 Solen och den underbara sommarvärmen njuter jag av varje morgon när jag är ute och springer, även dessa dagar så klart nu när det är lite mera att göra.

   Så kul att fått klart huset vännen, lycka till där med ditt.

   Önskar dig och dina en underbar vecka.

   Stor kram & tjärlek..

   Geir

   Like

 • victoria

  De e lugnt, du får gärna va tomte hos mig i år 😀 haha! Ha det toppen uppe i sthlm nu, önskar jag vart där. Men hoppas det blir av snart att vi kan ses 🙂

  Måste bara fråga… “nära mig” haha hur “nära” är det ungefär? 😉

  Ha det bäst och lycka till med allt, ingen lugn stund för dig inte! haha! Tjärlek, kram och voooff!

  Like

  • Geir Rönning

   Ha ha, ja du vännen 🙂 Jag får väl återkomma med en bild på hur tomten kommer att se ut i år 😉 det är inte heeeeelt vad ni är vana med 😉

   “Nära” är rätt så nära men inte grannen ok? 😉

   Tjärlek, kram och VOFF PÅ DIG MED 😉

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: