Underbara dagar i Stockholm :)

Hej på er alla 🙂

Efter en helt underbar helg tillsammans med vänner på deras landställe i finska skärgården med massa spännande saker för stora och små 😉 var det dags att ta svängen till min favoritstad och ROCKA LOSS tillsammans med mina vänner på Engelen i gamla stan i Stockholm. Maestro Robert Wells styrde öppningen som alltid med den bästa fingertopp känslan i universum 🙂 Nu är vi i gång med nya sattsningen på “Rhapsody lounge” varje söndag framöver med massor med riktigt bra band på kommande 🙂 Underbart KUL!! En helt magisk kväll med fantastiskt bra band och förutom Wells var även Paul Carrack, Anders Berglund, Jacob Samuel och lilla jag där 🙂 Ha ha, sjukt kul!!

Så det var en MYCKET LYCKLIG mann som sent natten mot måndagen tog sig vändan till Clarion Stockholm Hotell och den underbara sängen 🙂 Måndagen bjöd på grymt god frukost på hotellet innan jag skulle skynda vidare och åka till skolan i Åkersberga utan för Stockholm för att vara gästsångare med lokala killar från 9an som hade sitt musik projekt klart. Deras lärare är Roine som är trummis på Wells turné sen många många år tillbaks. Underbart kul att få ROCKA TILLSAMMANS med ungdomen 🙂

Jag hatar att vara i sista minuten, och jag hade med mig låtarna jag skulle sjunga både på CD och även på en USB sticka och i datorn ifall det skulle strula. Det slutade med att min CD låste sig i min dator och min bästa vän i nöden (min Mac) la av framför mina ögon. Tur att man har kopia på kopian på kopian, men det är ÖKEN att min kompis inte funkar längre. Inte lett att nu skriva på Idol datorn som vi fick av en av våra sponsorer, men det kunde ha varit värre.. INGEN DATOR 😉

Mötet med det stora företaget jag troligtvis kommer att jobba tillsammans med på ett projekt slutade med “vi hörs i morgon” men inget har hänt. Vi får se hur det går, nu skyndar jag vidare, med eller utan dom.. Måndagen slutade med en studio session tillsammans med Maestro Wells, och vi har en grymt bra låt på kommande. RIKTIGT KUL!!

Tisdagen var det min son Kevin som hade sin skolavslutning, skönt att äntligen ha möjlighet att få närvara och se min underbara son ta sig fram i livets viktiga koridorer. En mycket stolt och lite smått tårögd pappa åkte sedan in till stan igen för ett möte med vår underbara Sony kille Filip och nya chefen. Roliga men hemliga nyheter 😉 så mer än så får ni inte veta, ha ha!!

Nu är jag hemma i Finland efter ännu en fantastiskt lyckad resa både privat och i musikens tecken 🙂 Dags att packa bagen och ta svängen ännu länger västerut. Norway here I come 😉 jag önskar er alla en fantastisk vecka och jag hoppas ni mår BÄST!!

Tjärlek och RESPEKT!!

Geir


23 responses to “Underbara dagar i Stockholm :)

 • ci

  Yeaah, nu är sommaren i gång känner man 🙂

  jag ska faktiskt också till Finska skärgården i sommar, känns verkligen som sommar då 🙂
  Sommarlov nu då, var verkligen sjukt svårt att säga hejdå till alla klasskamrater och framförallt lärare, nu kommer man ju inte ses varje dag längre..
  Men nu går livet vidare till nya roliga dagar & jag ska bara njuuta utav sommaren 😀

  Hoppas du får en super sommar, och att man hinner träffa på dig någon dag 😀
  Nu måste jag dra och packa så jag får med mig allt inför bowlinglägret i Borås haha 🙂

  happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej underbara Ci 🙂

   visst ær det så 🙂 solen skiner och vi med den 😉

   Så kul att du kommer till finska skærgården du med 🙂 vart ær det ni skall?
   Jag kan tænka mig det var svårt att sæga hej då till gænget, men nu ær sommaren hær och den går som oftast FØR FORT!! Så mitt i allt så har du gænget dær igen 🙂

   Hur gick det før dig i Borås vænnen?

   Stora kramen & tjærleken!!!

   Geir

   Like

   • ci

    heej,
    jadu jag har ingen aning om vart det vi ska någonstans var det iallafall 🙂

    Ja, det var verkligen jobbigt att säga hejdå, men nu känns det bra ändå..

    Och borås ja, jag kom dit I går (måndag) blev typ magsjuk, så nu är jag hemma igen.. Tråkigt, men valde att åka hem eftersom det inte skulle vara så roligt ifall jag smittade de andra.. Men kommer fler gånger, men nu taggar jag istället kalmar 13-14 augusti, final (y)

    Hoppas du har det super, och att du mår bra!
    Kram 🙂

    Happyface!

    Like

 • linda

  Heej!
  Allt du skriver låter ju fantastiskt kul! 😀
  Hoppas resan till Norge går bra!!
  Och det där med datorn.. det hände nästan samma sak för oss förra veckan, fast med den gamla stora stationära datorn… det ska pling sedan dog skärmen så nu sitter vi med en hårddisk fuullll med grejer utan att kunna få tag i dom, 🙂 Ska väl vara glad att det inte var hårddisken som kraschade i alla fall! 😉

  Ha det bra och vi ses snart! Det är ju trots allt inte sååååå länge kvar till september nu! 😉

  KRAM och TJÄRLEK!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej heeej Linda 🙂

   Ja nu är det underbart roliga igång. Sommaren ligger i luften och solen skiner i varje fall här i Danmark där jag är just nu 🙂

   Hoppas ni får kontakt med UFO disken 😉 det går ju som oftast att få tag på det som ligger kvar om det är VIKTIGT! Det kostar massa pengar och som det är för mig så kan det vänta ett tag tills ny Mac kommer 😉

   Kramen kramen.. och TJÄRLEK!!!

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej Underbara Geir, 🙂

  Kul att läsa om allt roligt du fått vara med om i Stockholm 🙂
  Hörde faktiskt en intervju med Robert W i söndags om konserterna på Engeln i Gamla stan.

  Ha nu härliga dagar i Norge och Damnmark.

  Många kramar

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara Cathy 🙂

   Ja du, herligheten har tagit plats bredvid mig nu en längre tid. Jag vet att jag är lyckligt lottad som har en sådan positiv våg av underbara saker som händer just nu. Jag njuter och skrattar med solen.

   Hoppas du har det KANON du med vännen?

   Stor kram, skratta med solen så skiner den tillbaks 😉

   Respekt och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Är allt bra med dig… hoppas du är tryggt på plats i Norge 🙂

  Alltid kul och läsa vad du haft för dig 🙂 Kan tänka mig att det var en härlig stämning på Engelen i söndagskväll… Rhapsody Lounge blir nog en succé, eller hur?

  Vi var ju i den åländska skärgården förra helgen (och ni i den finländska) … vi njöt nog av samma HÄRLIGA sol den helgen, tror jag 🙂 Vilken värme… fantastiskt!

  Ha det nu så UNDERBART BRA i Norge… hoppas du ska göra något kul? 🙂

  Kramkram… OCH tjärlek, så klart 😉

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen 🙂

   allt är helt kanoners här 😉 hoppas livet leker för dig med? Ja det var helt sjukt fint väder i helgen. Jag träffade en god vän som kommer från min hemstad i torsdags, förra veckan. Han bor i Oslo och var helt chockad över det underbara vädret vi har i “kalla Finland” 🙂

   Rhapsody med Wells är ALLTID KALAS!! Jag är så grymt imponerad av honom. Har jobbat mer eller mindre nu sen 2003 tillsammans och han har ALDRIG en dålig dag!! Sjukt kul som alltid 🙂 Jag är övertygad att Rhapsody Lounge blir en succe´:)

   Stor kram och tjärlek till dig och dina fina vännen..

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej igen… jodå, livet leker här… i alla fall liiite 🙂 Är på jobbet just nu men har snart semester (är ledig HELA juli… underbart) 🙂

    Tjääääärlek 😉

    Like

   • Geir Rönning

    Oj hoppla Monica 😉

    Hela Juli 😉 inte illa alls!!! Då är det ju underbara saker på kommande om inte alls så länge eller hur?

    Njut nu av denna veckan, sen blir det midsommar.. och sen är du LEDIG 🙂

    Ha ha, UNDERBART är ordet!!!

    Ha det BÄST VÄNNEN 🙂

    Tjäääärlek…

    Geir

    Like

 • Anna

  åååh kan du inte komma hit istället? 😦 haha.. saknar dig ju!
  jag vill verkligen åka till sthlm denna veckan och sånt men jag har tyvärr inte pengarna. Det är synd :/ men men.

  hoppas att vi träffas snart iaf 🙂

  kram o tjäääärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna vännen 🙂

   ja du, Stockholm är och förblir nog min lilla oas av välmående känslor..

   Varje gågn jag är där så ROCKAR HJÄRTAT 😉 så¨någon gång i framtiden blir det nog att återvända. Men INTE nu denna vecka mera :=) nu är jag på flygfältet i Helsingfors och skall just åka iväg till Danmark och Norge.

   Hoppas vi ses snart, men blunda om det tar för länge och tänk tillbaks 😉

   Stora kramen & tjärlek..

   Geir

   Like

   • Anna

    det är inte så lätt när det är ett helt halvår sedan man träffa dig. 16 december 2010, träffade dig aldrig i Örebro ju. Det känns rätt mycket faktiskt. Men man får hoppas att vi träffas snart 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Anna 🙂

    Ja, men tiden flyr och vi med den. Snart ær vi dær och DÅ vill vi att tiden STANNAR 🙂 Om inte før så længe så ett litet tag i varje fall 🙂

    STORA KRAMEN!!

    Geir

    Like

 • Inger

  Paul Carrack igen huh? Ni börjar väl bli värsta polarna vid det här laget? 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hello Angel Eyes 🙂

   Ja du, det är en herre jag skulle vilja byta frimärken med 😉 ha ha..

   Nej skämt åtsido, han är GRYMT BRA, i mina ögon NUMMER ETT på den typ av musik han gör, soul med HJÄRTAT!!!

   Stora kramen & tjärlek..

   Geir

   Like

 • Victoria Bergstrand

  Jag önskar att jag mådde bäst :/ Men hoppas att du gör det iallafall! Du är en sån sjukt underbar person, har sagt de många gånger och jag menar det verkligen! Lycka till med allt. Hoppas på att ses snart igen och vet du? Jag behöver dig…

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria vännen,

   Jag mår riktigt bra vännen, men nu lämnade jag varma sängen med två underbara söner som jag skulle vilja vakna tillsammans med så allt är INTE solsken. Men som du vet, om man kämpar på så kommer solen förr eller senare. När jag landar om 6 timmar i min hemstad så kommer hjärtat att skina med solen ändå, för min son Peter kommer och hemtar mig på flygfältet 😉

   Håll huvudet högt och skratta med solen vännen, den finns dä över det regnet som stör dig just nu..

   Stora kramen & tjärlek..

   Geir

   Like

 • ADRIANA CAJANI.

  Geeeeeeeir, fan va grymt de ser ut! 🙂 Sitter & lyssnar på ain’t no love in the heart of the city, hm? Undra vem som sjunger? Haha, du skriver alltid så sjukt mycket så man vet inte ens vad man ska skriva!

  Tjäääääärleeeeeek.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: