Trevlig midsommar :)

Hej på er, efter en mer en galen resa (Norge-Danmark-Finland-Danmark-Sverige-Danmark-Finland) på mindre än 27 timmar inklusive 4 timmar sömn är det skönt att midsommar kommer smygande med sitt lilla stress moment “nu skall vi ha det kul” 🙂

 

Hur kul det blir vet jag inte, men jag kommer att NJUTA, DET VET JAG!! 🙂 Hade tenkt komma med lite helgalna nyheter innan vi drar iväg till alla håll och kanter men med facit i hand vet jag ni har annat att tänka på så njut nu när ni kan 😉 ha ha.. Mötet i Malmö blev som jag hade hoppats på så goda nyheter kommer när ni återvänder efter helgen.

 

Ha det BÄST, saknar er redan 😉

 

Kram & tjärlek..

 

Geir


16 responses to “Trevlig midsommar :)

 • Monica

  Hej Geir!
  Är allt bra med dig, min vän? Hoppas det…
  Kramkram!

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica,

   sorry för många obesvarade kommentarer, är på fullt språng tillbaks till Finland, har varit i ett par viktiga möten i Sverige. Hoppas hinna med nu innan flyget, måste checka ut från hotellet och lämna hyrbilen först bara 🙂

   Stora kramen,

   Geir

   Like

   • Monica

    Godmorgon Geir och tack för ditt svar 🙂
    Förstår att du haft fullt upp …ville bara höra att allt var bra.

    Hoppas du hann med flyget…
    Kramkram!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej igen Monica vännen,

    jo tack, nu sitter jag i SAS loungen och har lite extra tid så jag hinner svara lite till er. Sorry som sagt att det blev så här tyst mitt i allt, men i vanliga fall tar jag flyg + tåg på en sådan resa och då skulle min “DATOR TID” vara perfekt men denna gång blev det hyrbil för mina möten var av sådan typ så jag kunde inte riskera att bli kvar någon stans.

    Nu är dock allt på plats och jag återkommer med mera snart, hoppas inte ni blev för oroliga..

    STOR KRAM & TJÄRLEK!!

    Geir

    Like

 • Jenny

  Hoppas du/ni haft en underbar midsommarhelg och att DU snart är tillbaks online och kan berätta de spännande & helgalna nyheterna.

  Väntar med STOR spänning på vad du har i görningen denna gång, när det gäller dig kan man ju inte ens försöka sig på att gissa, för det kan vara precis vad som helst. 😉

  MEGASTOR kram från skogarna utanför Göteborg!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny min underbara vän.

   Jag tänkte extra på dig skall du veta när jag igår åkte fram och tillbaks till Jönköping. Hade ett viktigt möte där men hittade och visste att där inte fans extra tid då jag hade möte även i Stockholm senare på kvällen.

   Vi får ta fikat och godaste kramen sen, hälsa underbara familjen snälla från mig. Ha en fantastisk sommar!! I går skrattade vi under samma fantastiska sol vännen, det värmde extra gott 😉

   Tjärlek och kramen kramen 😉

   Geir

   Like

 • BrasseGirl

  Glad midsommar på dig min IDOL.

  Hoppas ni har bättre väder än vi har här. Men som du säger, det är bara blunda…solen skinner, jag ler, och den ler tillbaks!!!! Helt otroligt!! 😉

  Stor kram på dig, längtar efter nyheterna resemannen 😉

  Tjärlek å Respekt!!!

  Like

  • Geir Rönning

   Nej men HEEEJ min underbara BrasseGirl 🙂

   Skönt att se något från dig, du är saknad. Om inte jag tar helt fel så är du en av de som har skrivit till mig längst? Tack midsommaren blev TOPPEN, jag skall skriva nytt inlägg om detta, har varit lite för mycket nu med en hemlig liten resa till Sverige med möten etc så datorn har fått vila men nu är jag tillbaks 🙂

   Rätt som du säger, skratta mot solen och den skiner tillbaks 😉 hoppas du har det BÄST vännen..

   Stor kram & TJÄRLEK!!!

   Geir

   Like

 • lenaforsgren

  Glad midsommar på dig också! Vilken cliffhanger! 😀

  Tjärlek!

  /Lena

  Like

 • swedenissonicesie

  Hej Geir,,undrar vad det är för nyheter det är du ska komma med.Men man får väl vänta till en annan gång,du får också ha en underbar midsommar.
  Min man kom hem från sjukhuset idag,men han är såå fruktansvärt trött,så vårt midsommarfirande blir väldigt lugnt.
  En stor,stor varm kram till dig vännen!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej heeej 😉

   ja du, jag hade hoppats få ut all information om det som koma skall innnan midsommar för annonsen var klar för tryck. Men i min branch är det viktigt att inte ta något för givit, mycket kan ändras så jag vill vänta tills jag är SÄKER!! Men det kryper lite extra i mig för detta är GOOD NEWS 🙂 så jag hoppas jag kan skriva mera nu i dagarna.

   STORT grattis att din man är på kommande tillbaks även om vägen kan vara lång när sjukdom sätter in. Skickar en STOR styrko kram till er alla och hoppas allt löser sig snart..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Anna Norberg Ericsson

  haha, och du vill inte avslöja nyheterna för lilla anna ens? 😦 haha! 😉
  3 dagar kvar nu, börjar känna lite resefeber nu! haha..

  saknar dig otroligt mycket, ha så fint nu i midsommar och ta vara på din lediga tid! 😀 själv ska man fira med kompisarna och säga hejdå till Italien! haha! 3 veckor utan mina vänner, inte lätt asså! 😉

  KRAM PÅ DIG! och massa tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där min underbara Ferrari 😉

   hur leker livet för dig där nede? Hoppas du har det TOPPEN och att det inte REGNAR 😉 för här hemma är det underbart varmt och skönt, men DU fattas så klart!!

   Ha det BÄST vännen, stor kram & TJÄRLEK!!

   Geir

   Like

 • Victoria Bergstrand

  Haha taskig du är men får väll vänta på dom helgalna nyheterna lite till dååå 😉

  Ha en underbar midsommar nu! Saknar diiig redan, kram och tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej underbara du vännen 🙂

   ha ha, jo jag är nog lite taskig, men återkommer med HELA grejen istället för ett litet utkast. Det är INTE jag som är trög, som vanligt vill jag gärna berätta men du kommer att fatta att det tar lite tid när vi väl kan gå ut med det hela för vi är I TID 😉 ha ha..

   Stora kramen,

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: