Back home again ;)

Hej där, kommer att skriva mera senare idag när barnen har lagt sig. Har varit borta så det har inte varit möjligt för mig att uppdatera bloggen. Men mera om detta och mycket annat kul senare i kväll 🙂

 

Kram & tjärlek..

 

Geir


4 responses to “Back home again ;)

 • sussie

  Gokväll,min vän hoppas att du fick njuta av samvaron med din familj.Nu i eftermiddag var jag och mina barn på Algutsrums msrknad på Öland.Det är en tradition att åka dit varje sommar.Men min man kunde ju inte följa med,han känner sig en aning bättre i ryggen,men det är långt kvar tills han är helt återställd.
  Och vet du när vi om hem så hade min “lilla” dotter fått sin första mens.Så nu är hon inte så liten längre,utan på väg att bli tonåring så småningom.Hon är trots allt bara 11 år i sptember.Ett stort men lte skrämmande steg att gå igenom det första gången.
  Ha en riktigt fin helg,du fina Geir,kram och all tjärlek
  till dig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sussie vännen min,

   jo tack det blev mysigt och bra, men nu är jag “home alone” då det har kört ihop sig lite för mycket med allt jobb som komma skall. Så familjen åkte iväg utan mig till vår familj på Åland, hade hoppats kunna vara med men denna gången blev det för mycket tyvärr..

   Jättebra att du håller igång traditionerna även om din man inte kan vara med, hoppas ni alla hittar styrkan till att både kämpa och att rekreationen blir så snabb som möjlig.

   Visst är det lite “skrämmande” att våra “söta små” springer i väg in i vuxenvärlden även om det är är med “små steg”. Men det är är de små stegen som blir de stora framstegen så småningom som vi båda vet..

   Hoppas ni njuter och får en toppen fin helg, jag skall försöka slite mig iväg från jobbet så att jag får träna lite här i sommar värmen.. Måste njuta nu innan snön är här 😉 ha ha..

   Stor kram & all tjärlek till dig med vännen..

   Geir

   Like

 • Kerstin Alhola

  Njut av din familj,kram o tjärlek tillbaka.Kerstin

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: