Den underbara synden ;)

Hej på er alla, från soliga fantastiska Grankulla.. Ha ha, med tanke på min “headline” borde jag säkert be om “syndens förlåtelse” men det tänker jag inte göra… Jag tänker NJUTA och fortsätta synda!

Enligt den tro som de flesta av oss är uppfostrat att tro och följa så föds vi rena och fina men sedan går det rakt åt helvete 😉 och det stämmer säkert till 99 % på nestan alla av oss. Det finns riktiga änglar som klarar av detta bättre än andra men den typ av änglar jag följer och ÄLSKAR att följa är nog de med lite mera smuts på vingarna..

Vi hade en SUVEREN midsommar och det var helt klart en STOR överraskning för ALLA att jag tog med mig det fina vädret igen 😉 ha ha.. Väder och vind följer INTE det dom säger i TV rutan, det följer min turné plan så som det ser ut just nu.. Vi har badat bastu, simmat, tränat (cykel och stavar) hittat fisk som simmat upp på land och haft underbart kul tillsammans med nära vänner. Landade med brask och BA-BAMM efter en väldigt lyckad resa i Norge, på vägen hem hade jag SJUKT fina skaldjur med mig som ni ser på bilden här under. Tänka sig att även min klocka fick SLAG!! Efter bilden där den fick “simma med norska krabbor och räkor size MEGA!!” stannade den helt enkelt och först nu idag väckte urmakaren den till liv igen..

Resan till Malmö kom igång igen efter 4 timmars sömn som sagt efter returen från Norge. Jag flög denna resa till Danmark/Malmö med Norwegian (inte mitt val) och jag skrattade HÖGT när de visade en “sälja Norge video” på alla skärmar i flyget från… Ålesund, min hemstad 🙂 Väl framme i Malmö var det sjukt kul att träffa nästan alla som kommer att vara med i den show som vi har på kommande senare i år. Har fortfarande inte fått all information men så mycket kan jag berätta att vi i varje fall har blivit fotograferade och det är ett underbart gäng jag kommer att jobba med efter Rhapsody turnén i höst.

Anledningen till den totala tystnaden som jag redan har bett om ursäkt för till de flesta av er, är helt enkelt FÖR MYCKET ATT GÖRA! Så nu när resan till Sverige blev bokad i måndags, sent på kvällen.. fanns det INTE EN CHANS att få tid att skriva om vad som är på gång. Rusade iväg till studion och satte ihop spellistan i min Ipod så jag kunde repetera samtidigt som jag körde bil tur retur Jönköping för ett möte på ett par timmar. Väldigt viktigt och skönt att få det undan, massor med frågor som jag fick svar på av den största experten vi har tillgång till i hela Norden.

Det var en mycket glad kille som satte sig i bilen (underbar Volvo V70 hyrbil från Hertz) och som returnerade till Stockholm för ännu ett “möte”. Denna gång ett mera personligt ett, min vän Magnus bjöd på ett par öl tillsammans med hans underbara fru. Vi jobbar tillsammans på ett project längre fram, men det känns KALAS att även kunda ta en “syndens stund” tillsammans och bara njuta med goda vänner!! Jag sov som en KUNG på “Idol hotellet” Clarion Hotell Stockholm vid Skanstull i natt (som alltid ;).

Det är denna typen av synder som jag ABSOLUT kommer att fortsätta med. Det är som många av er vet en het kamp med och mot klockan och väldigt många träningstimmar som ligger bak den hårda men fantastiskt underbara turné som börjar för mig nu med Baltic Jazz i Kimito. Jag kämpar varje dag för jag VET att när 27 september är över så kan jag se tillbaks på en helt OTROLIG hög med underbara gig som kräver sin man om detta skall gå bra, OCH DET KOMMER DET ATT GÖRA!! (Nära på 40 gig + TV och radio och studioinspelningar.) I varje fall skall jag ge ALLT JAG HAR AV ENERGI för att ro i land detta med träning, repetition, sund mat och dryck och HJÄRTAT HELA VÄGEN!!

Men för att det skall vara totalt värt det MÅSTE jag välkomna den underbara synden 😉 lite då och då. Idag följde jag upp mina tre mycket goda Carlsberg Hoff med att ta Oliver och William på Pizza på deras favorit ställe. Det att kunna njuta av synden är inte lätt skall jag erkänna, men med min erfarenhet vet jag även att det går RAKT ÅT HELVETE om man inte tar sig tid att NJUTA av synder som detta!! INTE blunda och tro att det “går över” men se sanningen i vitögat. Det blir att springa lite extra i morgon men tro mig.. DET är det VÄRT!! Hoppas ni njuter av sommaren och syndar på ett sett ni kan leva med det alla tillsammans runt om i underbara Norden med allt av bus som vi hittar på tillsammans.

Men glöm inte att NJUTA av den underbara synden 😉

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Tjärlek & RESPEKT!!

 

Geir


34 responses to “Den underbara synden ;)

 • Carina Johansson

  Hej vännen!
  Självklart hitta jag hit!!!
  Uj uj uj, det var fasligt mycket att läsa så jag tar nog aldrig igen detta. Får starta från här och följa resten!
  Märker att du verkligen har fullt upp, sååå sköööööööööönt!
  Njut och lev och SYNDA : )
  Tjälek och kram
  Carina

  Like

 • BrasseGirl

  Hej min IDOL!!

  Med svar från ditt svar i den förra inlägg… ja, det stämmer, jag är en av de som skrivit till dig här längst sen Idol tiden 🙂 Jag, Caty, Monica och Lena 🙂

  Jag var väldigt duktig att skriva till dig varje dag då, jag vet… är inte lika duktig längre. Efter jag klarade min examensarbetet fick jag skrivarkramp tror jag, haha, allvarligt. Inte ens dagbok skriver jag längre, och det har jag gjort hela mitt liv innan…men den kommer nog tillbaks.

  Men vet du vad? Det är skrivkramp jag fick, så det betyder INTE att jag inte följder dig här. Du är min Idol ju, och det kommer du att vara forever and EVER 😉

  Så du har syndat min idol, hmmm, haha, jag måste erkänna att jag gör det också ibland, men det är sååååå roligt ju. Inte dagen efter precis, men ja ja, man lever bara en gång ju, eller hur? Men just nu, efter att ha syndat sen onsdags känner jag att jag skulle vilja resa till Tibet och dricka lite te med Dalai Lama några månader….

  Jag var och kollade på Jay i Övik i onsdags, riktig kul faktis. Där var också Sabina, och hon hängde med oss hela kvällen. Riktig kul, och vilken härlig tjej!! Det är så kul att vi träffades genom dig typ, våra Idol 🙂 hon och Mia vill jag inte tappa kontakt nånsin.

  Jag älskar dina bilder!!!!!!!!!!!! Den med klockan och krabbarna, HAHAHAHA, den fick jag ett gott skratt, skitrolig bild!

  Önskar dig en trevlig vecka, hoppas du inte jobbar ihjäl dig och jag ser fortfarande emot att få läsa om nyheterna du skrev om på förra inlägget.

  STOR BAMSE KRAM

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej heeeej minunderbara BrasseGirl 🙂

   Där är du ju 🙂 Ja men har du skrivkramp så är det jobbigt.. Det förstår jag. Jätte jätte jätteduktigt att du klarade examen, BIG GRATTIS ON THAT!! Och det känns skönt att du är här inne och tittar även om du inte orkar skriva så ofta, det är helt ok det vet du.

   Så länge NI mår bra så mår JAG bra, så det så..

   Så kul att du var och tittade på Jay, han hade inte med sig Dalai Lama eller? Ha ha, Nej men skämt åtsido, riktigt KANON KUL att det går så bra för honom, har inte hört hans band live, men det jag hörde flera gånger på “tape” när vi festade tillsammans var RIKTIGT BRA!!

   Om du springer på underbara Mia och Sabina under sommaren så KRAMA FRÅN MIG MED!! Som du säger, helt underbara tjejer.

   Idag är det rep med hela bandet jag skall göra Rock Swings tillsammans med på Baltic Jazz. Vi har två extra medlemmar idag, mina söner Oliver och William har dagiset stängt så vi får väl lite breakdance mitt i det hela 😉

   Stor kram och sköt om dig.. Och vännen, skriv när du känner för det, det räcker hela vägen utan problem 🙂

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej min vän 🙂
  Vill bara önska dig jättestort LYCKA TILL med Baltic Jazz och allt annat du har för dig de två närmaste veckorna tills vi hörs igen. Nu är väskorna packade …nästan 🙂 och snart bär det av till Frankrike 🙂

  Har fortfarande inte hört om det ordnat sig med “nya” biljetter till Rhapsody i Enköping… men förhoppningsvis ska det inte bli några problem…

  Hoppas du får lite ledig tid mellan allt ditt jobbande… var rädd om dig 😉

  STOOOR kramkram… OCH tjärlek så klart 🙂
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica min underbara 🙂

   Hälsningar från studion mitt i natten 🙂

   Var tvungen att ta ett “break” från allt repeterande och då passade jag på att ta en sväng hit och försöka skriva nått. Har just skickat vidare min idé till en av mina favorit producenter och med -kompositörer så det skall bli spännande och höra vad han tycker om idén.

   Ja nu börjar resan på riktigt för er, underbart eller hur? Njut nu och slappna av med allt vad roliga saker ni hittar på 🙂

   Rhapsody borde inte vara ett problem, jag har haftr för mycket så jag har inte kontaktat dom ännu.

   Ta det lilla lugna nu vännen och ladda batterierna så tar vi hösten med STORM 🙂

   Önskar dig och dina fina en FANTASTISK RESA!!

   Stor kram & tjärlek..

   Geir

   Like

 • Susan:-)

  TACK jaaa……..de ska bli jätte skönt med ledigt!Hemma plan är det nu jooo…tänk hur jag /vi väntat.Och nuuuu ÄNTLIGEN!Du kommer “NÄSTAN” till min trappa!Hahahaaaaa!TYVÄRR kunde vi ju inte komma då till HESA!Var INTE orolig vi gillar det SÄKERT..du är ju ALLTID den BÄSTA!VI ses på söndag;-)KRAAAAAAM fr mig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Susa vännen 😉

   Så häftigt, nästan trappan, ha ha..

   Jag är väldigt glad och stolt av att få komma till er och vara med om Baltic Jazz. Har varit en dröm länge, och nu på söndag blir det äntligen ROCK SWINGS 🙂

   Stor kram, ses på söndag 🙂

   Geir

   Like

 • Victoria Bergstrand

  Haha du är smart du! Fast inte så svårt att lista ut iof 😉 Danny är grym! Swingfly också hmm… Han va med i melodifestivalen om du kanske kollade något? (:

  Men ja, det kommer nog bli skojj därborta iaf, ska njuta totalt! Hoppas på fint väder bara. Klart jag hälsar! Kram och tjärlek…

  Like

  • Victoria Bergstrand

   Danny ska förresten även spela här i Oskarshamn på fredag, dagen innan jag åker till Stockholm haha vilket jag gillar skarpt! Nu ska jag inte spamma dig mer 😀 hehe ha det bäst!

   Like

  • Geir Rönning

   God morgon på dig vännen 😉

   Shit, jag skulle väldigt gärna se Danny live.. Jag tittade på melodifestivalen även en del av deltävlingarna. Så en av mina favoriter igår faktiskt, Loreen.. Lite “hemlig” och det gillar jag. Är även stor fan av hennes producent/låtskrivare Moh, men det tar för lång tid att utdypa här 🙂

   Swingfly var riktigt bra i festivalen, men Danny och Eric var i en egen division helt enkelt..

   Stora kramen..

   Geir

   Like

   • Victoria Bergstrand

    Godmorgon!

    Asså Danny är verkligen GRYM Live, speciellt på den turnen han är ute och kör nu, grym show, dans, sång ja allt! 😉 Gillar Loreen jag med, hon var här för 1månad sen, riktigt trevlig också. (: Historien om Moh får du gärna ta en annan gång hehe, en av mina favoriter från IDOL jobbar faktiskt med honom nu, Eddie.

    Håller med dig! Fanns många bra i festivalen men ja, dom hade något extra! Kram

    Like

   • Geir Rönning

    Så kul vännen 🙂

    Jag vill gärna spana in Eddie också, har du länk till nått?

    Nu är det natti natti så det få bli en kortis denna gången 😉

    Stora kramen,

    Geir

    Like

  • Geir Rönning

   Och hej..

   DU får “spamma mig” hur mycket du bara vill 😉

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Susan:-)

  Hej på dig!
  Du är såååå HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till DALSBRUK:-)
  Här börjar jag semester nu på måndag lagom till JAZZEN och efter med!!:-)Väntar på en Härlig söndags eftermiddag med dig.TA de lilla lugna i hettan…..annars ork du inte riva loss här för oss!:-))Hahahaaaaa!!Många SOMMAR KRAMAR till dig!:-)

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Susan min underbara vän, ja du snaaaaart ses vi 🙂 Det är ett tag sen nu senast så det skall bli väldigt kul att dessutom få sjunga på din “hemmaplan” i Dalsbruk för det är det väl?

   Det här är samma typ av gig som jag gjorde på jazzclubben “Storyville” i Helsingfors för ett tag sen. Men det var väl så att ni inte kunde komma då, så NU får du se och höra när det svänger ROCK i jazzen, ha ha.. Skall bli jättekul att höra vad ni tycker sen..

   Kram, och ha en FANTASTISK FÖRSTA VECKA AV SEMESTERN.. Ses på söndag 😉

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej i sommarvärmen! 🙂

  Tycker du är fantastisk som hinner med allt. Möten, träning, resor, familj.
  Förstår att du är väldigt målinriktad och bestämd med att göra ditt bästa. 🙂 Och lyckas att få ihop allt.
  Gott att du unnar dig lite gött också, det måste du :). Själv syndar jag mycket med “Glass” just love it. haha

  Ha det undebart fina Geir.

  Kram

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej hej Cathy i sommarvämen här med..

   Man springer på så gott det går, men det är nog HELA familjens förtjänst att jag kan skynda och hinna med allt vad jag gör. Nu som jag skrev till Cami här under så är jag hemma för att jag INTE hinner med femiljresa. Men det är som det är, skulle inte bli bra denna resan om jag satt där i idyllen och var stressad. Bättre då att de får åka utan mig och saknanden får jobba lite på båda håll och kanter 😉

   Det är ju “GLASS klart” att vi skall njuta AV SOMMAREN MED GLASS!! Snart så kommer vintern (ha ha) men DET är svårt att fatta just nu i denna enorma hätta vi har här i Finland.

   Stora kramen, ha det BÄST VÄNNEN!!

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • Cathy

    Ha det riktigt kul i Dalsbruk och jag hopppas ni får toppen väder!

    Kramiz och take care!

    Cathy

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Cathy,

    hoppas vädrets makter är med oss alla, just nu är det 23 grader varmt och moln.. Tryckande varmt så jag hoppas faktiskt på regn så det lättar lite på trycket.

    Stor kram, önskar dig och dina fina en underbar söndag..

    Tjärlek..

    Geir

    Like

 • Cami

  Hej på Dig du!
  Huh, så du flyger o. flänger o. far …
  Baltic Jazz kommer med stormsteg, är du redo!? Det är Vi! 😉

  Ps, Dalsbruk heter stället 😉

  Njut av färden o. solen! See U sooon ☀

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cami vännen, vad säger du.. Har de FLYTTAT hela grejen?? Ha ha, ja ja.. du vet.. NORRMANN och allt det där 😉

   Men jo, jag flyger och flänger precis som vanligt. Nu fick jag dock ge mig. Familjen åkte till Åland men jag insåg att det går inte för mig just nu. Måste repetera och fixa med massor av saker som helt enkelt skulle störa sjukt mycket i familj idyllen där annars..

   Vi ses i Kimito.. Eller Dalsbruk var det ju 🙂 ha ha och DÅ ÄR JAG REDO JAG MED!!!

   Stora kramen..

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej härliga du 🙂
  Så mycket som du tränar så klarar du lätt av ALLT som du har framför dig i sommar… även om du “syndar” lite ibland… det MÅSTE man få göra 🙂 En god vän sa en gång till mig (efter ett hårt träningspass) att NU har kroppen fått sitt så nu måste även själen få sin del… och så delade vi på en smaskig bakelse…haha 🙂 Kanske inte något att rekommendera varje gång man tränat… men härligt “syndig” belöning 🙂

  Nu är det ju snart dags för Baltic Jazz 🙂 Det kommer att bli SÅÅÅÅÅ BRA (tråkigt att man inte kan vara där). Men som jag nämnt tidigare så är jag i Frankrike då (åker nu på tisdag). Vi ska bo i en liten by som heter Roujan ca 11 dagar. Vi är 12 pers. som hyrt några lägenheter i ett hus med egen pool… och poolkök (så nu blir det lite franskinspirerad matlagning… OCH vin (det italienska får vänta 🙂 🙂

  Kanske jag kommer över någon dator så jag kan hålla mig liiiite uppdaterad vad som händer i “Geir-world” 🙂 Annars får jag helt enkelt vänta tills jag kommer hem… hur ska jag klara mig 😉

  Vi kanske hörs något mer innan jag drar till sydligare breddgrader 🙂
  Hoppas du får en helt underbar torsdag!

  Kramkram och TJÄÄÄÄRLEK 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara Monica 🙂

   Det stemmer helt så som din goda och mycket kloka vän säger 🙂 Vi får INTE glömma själens ro, det är väldigt viktigt så att njutningen blir TOTAL 😉 Helt RÄTT tycker jag 🙂

   Låter som du kommer att få en underbar resa till Frankrike, urmysigt med små ställen där man tillsammans kan slå ut med håret bland goda vänner 😉

   Ja hinner du uppdatera oss vanliga dödliga här i norden med “franska bravader” är det toppen, annars tar vi det när du hinner tillbaks då du säkerligen är LADDAD med underbara minnen 🙂

   Önskar dig en fantastisk helg vännen, om inte vi hinner höras innan du åker så ha det BÄÄÄÄST 🙂

   Kramkram & TJÄRLEK back at you 😉

   Geir

   Like

   • Monica

    Nu är det bara några arbetstimmar kvar…sen SEMESTER! Sen bär det av ut i festivalvimlet 🙂 Just nu pågår en årligt kommande cityfestival här i Västerås med många artister (bl a The Ark, Petter, September m fl och många lokala band. Bättre än bäst om GEIR RÖNNING varit en av artisterna, tycker jag 😉 …men det kanske händer något annat år 🙂

    Ett litet orosmoment i semesterglädjen fick jag igår…Rhapsody är inställt i E-tuna 1 sept…. PANIIIK!!! Jag som hade bokat biljetter med kanonplatser längst fram… men jag blir ombokad till Enköping i stället… och förhoppningsvis med lika bra platser… annars blir jag ledsen 😦 Håll tummarna att det ordnar sig 😉

    Ha en underbar helg, min vän… trots allt jobbande.

    Kramkram

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Monica,

    ja jag ser nu när jag kollar ticknet att det fattas tre av de spelningar som jag har på min lista ;(

    Skall kolla med dom så vi får rätt information ut till folket. Det är så klart INTE BRA om det strular till det ute på vägen!!

    Jag håller tummarna och det BORDE ju vara lika bra om du nu har bokat det så från början av..

    Stor kram och ha lite kul för mig med är du snäll 😉

    Tjärlek..

    Geir

    Like

 • Victoria Bergstrand

  Haha lite att göra som vanligt ser jag 😉 Lyssnade på personerna du skrev förut och han Sören va riktigt bra ju! Gillar hans röst 🙂

  Just nu njuter jag verkligen! Planerade lite med Mia igår och bestämde att jag åker upp till Stockholm 9:de, åker därifrån till Gotland 16:de och sedan 17:de tar vi båten till Oskarshamn igen. Känns otroligt skönt! Du vet ju hur mycket jag älskar och trivs i Stocholm eller hur? Så riktigt kul att få in en stockholms resa nu i Juli också. (:

  Annars känner jag mig som en “hjälte” idag hehe, kom hem från affären, hör ett jäkla pipande innifrån, springer in och räddar en liten fågelunge från att bli kattmat. Riktigt söt liten sak som satt sig på mitt finger, gick ut med den så kom det en till unge “halvflygandes” till trädet. Ingen aning om vartifrån tyvärr, hoppas bara på att dom överlever. Men de va borta nu när vi kollade så ja. 🙂

  Ha det bra nu! Ses när vi ses, lycka till me allt du gör!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria vännen 🙂

   Ah så kul!! Kalas att du och Mia hinner ses lite i underbara Stockholm och du hinner ju med både Gotland och Oskarshamn. Det låter KANON!! Mistänker att det ligger lite gig “i luften” med tanke på Gotlandsresan eller har jag fel? 😉

   Du ÄR en hjälte vännen, så länge vi bryr oss från hjärtat så är du precis en HJÄLTE och så är det!!

   Hälsa underbara Stockholm och även de andra platserna du får se här i sommar och mest av allt HA DET BÄST!! 🙂

   Stora kramen..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • Victoria Bergstrand

    Haha nej du har inte fel! 😉 Mia drar me mig till Gotland på några spelningar, Swingfly och Danny. Men det blir skojj! Blir ju en liten omväg påvägen hem för mig, kostar lika mycket som de skulle gjort att åka direkt hem till Oskarshamn ist, så varför inte liksom! 😀

    Livet är för kort för att ha tråkigt och inte göra de man vill helt enkelt. (:

    Haha jag hälsar Sthlm från dig så ses vi kanske något i Sommar sen, jag hoppas det! Säger desamma, ha det BÄÄÄST! Kram!

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha, jag VISSTE DET 😉

    Men den otroliga Danny är nog helt säkert värt det.. Han gillar jag SKARPT!! Swingfly tror jag är cool med men det får du raportera till mig om istället 😉

    Livet är absolut för kort för att ha tråkigt min underbara vän, njut och ha så kul!!

    Hälsa Mia och Danny med om ni får träffa honom..

    Tjärlek…

    Geir

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: