Julstämning i sommarvärmen??

God morgon på er där ute i sommarvädret!


Hoppas ni kan njuta av sommaren, även om den blötare varianten kan störa och faktiskt förstöra stämningen totalt. Ett av våra grannländer har ju just nu detta problem, Danmark och då deras underbara huvudstad Köpenhamn i synnerhet. Staden ligger och har varit nu ett tag dränkt i allt annat än underbara minnen. Det är ju vad man i normala fall får med sig när man åker dit.

 

Det är ju nu 2 veckor sedan jag senast var där, då som så många gånger förr endast för att vara en sväng på flygfältet och åka vidare med tåget. Denna gång var det för att åka till Malmö, en resa jag kommer att göra många gånger i år. Jag har lovat er att återkomma med information om varför jag åkte iväg på den helgalna ”roundtrip” som jag gjorde med Ålesund-Köpenhamn-Helsingfors-Köpenhamn-Malmö-Köpenhamn-Helsingfors på mindre än 27 timmar inklusive 4 timmar sömn 🙂

 

Här på bilden ser ni inte varför 😉 men jag var och träffade gänget som kommer att göra julshowen ”So this is Christmas” på Glasklart i Malmö. Var en sväng dit en sen kväll när vi var i underbara Malmö med Idol så jag har sett Glasklart ”IN ACTION” och det är ett kalas ställe ”deluxe” helt enkelt, riktigt kanonkul. Jag ser MYCKET fram emot att få ta itu med detta när sensommaren/höstens Rhapsody turné är över.

 

Så nu är jag mitt i repeterande av ”a tribute to Rock Swings” för konserten på Baltic Jazz festivalen, har börjat spana lite på låtar för Rhapsody turnén och samtidigt funderar jag lite på vilka låtar jag skall göra i julshowen i Malmö 😉 Detta kanske förklarar varför jag är så snurrig som jag är. Julstämning i sommarvärmen?? Ha ha, jag är redan där, med min version på den underbara helgalna läder tomten!! Här följer en liten länk till både de andra artisterna och stället vi kommer att “husera” 🙂 Ni får “packa upp” den tidiga julklappen själva..

Julshow Malmö 2011 del 1

 

Önskar er alla med detta en fantastisk sommar. Jag kommer att vara på resande fot en hel del så vi ses när vi ses och hörs när vi hörs.. Men se nu till att njuta av njutningen hela sommaren. Glöm inte att skratta mot solen, så skiner den tillbaks även om det då och då kommer att vara över molnen.

Puss och kram på er alla,

Tjärlek och respekt!!

Geir

 


21 responses to “Julstämning i sommarvärmen??

 • ci

  heeeeej Geir! : )

  tänkte bara komma in hit och säga det att jag drömde om dig i natt..
  Det var en rätt konstig dröm, för det var precis som om du böt roller hela tiden, hah!
  Lite scary var det, men som tur var det bara en av alla de drömmar jag har haft de senaste nätterna…

  Men hoppas att din sommar har varit super så här långt, & att det fortsätter så 🙂

  kram 🙂

  happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej hej vännen 🙂

   Ha ha, så kul att jag får vara med i dina drömmar, men jag hoppas jag är snäll även där? Byte eller ej av roller, spelar ingen roll 🙂 ha ha..

   Sommaren är njutningens tid och jag NJUTER hopps du gör det med vännen?

   Stor kram och tjärlek till dig min HAPPYFACE 🙂

   Geir

   Like

 • Monica

  Bonjour mon ami 🙂 🙂
  Ännu en liten hälsning från sydfrankrike. Undrar bara om allt gick bra igår på Baltic Jazz? Blev säkert lyckat, eller hur? Njuter fortfarande av semesterlunken här…igår smakade jag ostron för första gången någonsin (blir nog ingen favorit för mig…gillar andra skaldjur bättre 🙂 men kul att ha provat i alla fall 🙂

  Ha det så bra i sommarvärmen.
  Stooor kramkram…och tjärlek 🙂
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Bonjour till dig med underbara du 🙂

   Jo här är det liv 😉 är just nu i Vasa i Österbotten, på väg vidare till Kristinestad i kväll. Baltic Jazz var underbart underbar så som jag hade drömt om 🙂 och jag ÄLSKAR att svänga till det så som det blev..

   Njutningen av att våga prova olika saker är det viktiga, jag tycker nog som du. Har försökt mig på det men andra saker toppar listan 😉

   Stor kram och tjärlek till dig med vännen, njut av underbara sommaren!!!

   Geir

   Like

 • BrasseGirl

  Hej min IDOL

  Vilken bild!! Asgarvade när jag läste Ingers kommentar ” Kinky Santa”. Det måste vara väldigt trevlig att vara din granne måste jag säga, sång dygnet runt och se sångaren då och då på detta sätt… Inte dåligt…säg till om grannen flyttar 😉

  Nä, skämtåsido 🙂 Det verkar som man kan se dig hela året nu framöver bara man kan resa iväg! Nice! Men i alla fall, Rhapsody in Rock och Malmö ska jag göra allt jag kan för att se. Man kan ju inte missa norska tomten ju.

  Lycka till med allt du har nu framöver, och glöm inte själv att le mot solen och njuta av det lilla lugna ibland..

  Nu ska jag sköta akvarium här, det är mitt liv just nu, men I Love it!

  Stor kram på dig

  Like

  • Geir Rönning

   Hellooooo min underbara BrasseGirl 😉

   Ja du, Inger är svårslagen, vass i alla sina kommentarer.

   Hon har en annan underbar en lite längre ner på denna sida där hon skriver jag kan ligga kvar i solen så slipper jag tomtedräkten, blir naturligt röd 😉 ha ha, helt sjuk..

   Jag ser fram imot alla underbara gig som börjar nu på söndag och är en lång och fantastisk resa hela året ut.

   Solen skiner underbart vackert här just nu, hoppas den stannar vid min sida och dessutom skiner din väg med vännen!!

   Stora kramen, hoppas vi ses där ute..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej hej 🙂

  Nej tycker inte du är snurrig, bara kul och förstår att du redan tänker lite på julshowen. haha

  Ja grannen är en lika duktig fotograf som du 😉 Föremålet är väl inte så svårt att misslyckas med.

  Kram

  Cathy

  Like

  • Cathy

   Svaret skulle naturligtvis ha hamnat under mitt tidgare inlägg 😉
   Är visst snurrig 😉

   Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy min underbara 🙂

   Nu svarade jag i rätt följd, men ändå hamnar svarer som det gör. Det viktiga är nog att vi tycker nått, ha ha.. Och DET gör vi eller hur 😉

   Jag njuter en sista kväll hemma nu, skall just lägga barnen och packa STORA resväskan för sommarens bravader 😉 Varmt och underbart skönt!!

   Stor snurrig kram 😉 ha det BÄST vännen!!

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej min vän…känns lite avlägset med julen just nu här Frankrikes gassande sol 🙂 men julshowen kommer naturligtvis att bli kanon (bra att den snygga “tomten”jobbar på sin solbränna 🙂 här är allt bara bra. Startar dagen med tidiga morgonpromenader bland små byar och vingårdar…helt underbar natur (Här är perfekt miljö för stavträning…du skulle älska det här stället…jag lovar 🙂 massor med god mat och goda viner blir det förstås (tur att man tränar lite varje dag… 😉

  Ha det underbart bra och lycka till på söndag!
  Puss & kram 😉 …och tjärlek, så klart!
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Nej men heeej underbara Monica!!

   Så kul att du tittar in även från franska solens bravader 😉 Jag förstår att det är lite tidigt för er andra att tänka på julen redan nu men det berättar lite om hur galna dagar jag kan ha och den lilla tomten i mig har svårt att hålla tyst 😉

   Jag kan tänka mig att det är perfekt där nede för underbara stavmorgoner och jag hoppas jag någon gång kan ta svängen även mot “France”. Det är faktiskt ett av rätt så få länder nära oss jag inte har haft glädjen av att sjunga i. Men Monaco var inte fy skam det heller 😉

   Nå, nog om det! Hoppas du har det absolut SUVERENT där och kan njuta i både smaksvyer och godis för ögat etc etc. Njut av sommaren min vän och sköt om dig själv och dina fina!!

   Stor kram & tjärlek..

   Geir

   Like

 • Inger

  Åååååååå, Kinky Santa, iiiiiihhhhhhhhhh, har saknat honom :p Fram med piskan och handklovarna, gooo juuuuul 😀 Själv har jag precis fått den RIKTIGA sommarkänslan denna soliga kväll tillsammans med Favvotrion som sjöng nordiska låtar på Hästöskatan 🙂 Och så Skataoxe (antar att Idolen smakat på oxen ifråga?) och annat ljuuuuvligt gott. Och nu räknar vi dagar till WATTS up 🙂 Välkommen till Tjärlekens Stad och här kan du glömma vinter och jul för en stund sen, visst. ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej hej Inger 😉

   jaaaaa, det SANTA som är på G igen!! Ha ha, de som inte har sett showen förut kommer nog att få en liiiiten överraskning..

   Så kul att sommarens godaste soliga “biff” har fixats redan, snart så kommer hela gänget dit och med samtliga musikaliska smaks kryddor i en vild och underbar fest. Men det blir väl inga Skataoxe denna gång för mig, hinner nog inte det denna sommaren men vet hur underbart det är både för ögat, hjärtat, smaken och ja hela själen 🙂

   Ser MYCKET fram imot vad sommaren har av njutningar. Du vet att mitt hjärta bankar för det som komma skall extra mycket, särskillt i tjärlekens stad 😉

   Julen och tomten får svättas i hörnet ett litet tag till 😉

   Kramen,

   Geir

   Like

   • Inger

    Ligger du kvar där i solen tillräckligt länge behöver du ingen tomtedräkt, för då blir du lika röd som Tomtis alldeles själv! *asgarvar*

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha, ja du Inger min underbara Angel EYE 😉

    DU har så rätt, men jag skall försöka att inte ha den naturliga varianten av dräkten.. Det blir nog liiiiite FÖR kinky 😉

    Ha ha, du är bara otroligt underbar 😉

    Kramen..

    Geir

    Like

 • Cathy

  Godmorgon Geir, 🙂

  Haha ja julstämning i sommaren är kanske inte vad man tänker på 😉
  Men riktigt kul att höra om “julshowen” 🙂

  Önskar dig också en fantastisk sommar med allt du ska göra.
  Vi håller tummarna för fint väder 🙂

  Puss & Kram

  Cathy

  Ps.Vilken snygg man på bilden 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy och god morgon vännen min 🙂

   Ha ha, visst är man lite snurrig? Nå, det är en och annan jul låt som är given hela året men det är som det är.. Kommer i varje fall att bli grymt kul att ge järnet i Malmö med helgalna gänget!

   Vi har haft tidigare i veckan lite sämre väder, men nu igen i ett par dagar har solen envisats med att visa vem som är KUNGEN!! Underbart skönt!

   Hoppas att du får solen på din sida du med och kan njuta av sommarens godis på BÄSTA SETT!!

   Puss och kram,

   Geir

   P.s. Visst hade grannen tur med bilden 😉 ha ha..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: