Vaknade just i Kristinestad :)

copyright Maria Manelius

 

God morgon på er 🙂

 

“Sommaren är som bäst när myggen håller käften” var det en gammal polare som sa. Nå, i så fall var det inte sommarens bästa dag igår. Men det var riktigt KALASKUL i Kristinestad.

Vaknaden just smått uppäten av de lokala härskarna med vingar, och jag pratar INTE om Red Bull.. Vi fick besök på de sista låtarna av min goda vän Jimmy Westerlund, kalaskul att både se och höra, njuta och le tillsammans igen.

Bandet lät som det SKALL göra 😉 RIKTIGT BRA!! Nisse, Junell, Tobias och min blodsbroder Dennis gör alla livet underbart att leva 🙂 och Hoxell fixade ljud och ljus. Publiken i Kristinestad var i eld och lågor, och DET gör mitt universum PERFEKT!! Nu skall jag tillbaks till skogarna i Sverige, vi ses i Jakobstad 23e 😉 Rock on!!

P.S. Bilden ni ser här är från Baltic Jazz, copyright Maria Manelius. Tack Maria för underbart foto 🙂

Stor kram & tjärlek till er alla!!!

 

Geir


26 responses to “Vaknade just i Kristinestad :)

 • Idool!!

  ÅÅ jag slipper inte och se på er den 23 för att åldersgränsen är 18!! 😦 Men jag ska lyssna utanför ändåå;) Men hoppas det går riktigt bra för er:D

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Idoool 😉 vännen min!!

   Oj då!! Det visste jag faktiskt inte att det fanns, men det är nog för att det kanske kommer att säljas alkohol eller sådant inne på området. Tråkigt att höra vännen, men vi sjunger lite extra för dig då vet du 🙂 när vi är i gång 😉

   Ha det BÄST vännen, hälsa gänget!!

   Kram & tjärlek..

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen min,
  det var veldig koselig med bilden fra Baltic Jazz … hadde nokk vært fint å være med … men ….
  Det var mye fin jazz på EspaJazz,masse sol i Helsinki og utallige mengder av mygg i “skogen” .. så nesten perfekt ferie i Finland …
  men ingen Geir 😉
  Oslo er kjøligere og mere regn,men det er greit når man jobber 😀
  Kose deg i skogen og lykke til med gigget på Jakobstad.
  Osloklem med sol,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Reija vännen 🙂

   Ja du, Baltic Jazz var underbart kul! Varmt och skönt även där. Nu hemma i Grankulla och repar inför resan i morgon till Jakobstad.

   EspaJazz var säkert kul, det vrimlar av otroligt duktiga musikanter i detta underbara land!

   Håper du kan kose deg extra mye i den solen som vi deler vennen 🙂 ,med eller uten myggen 🙂

   Ha det BEST!!

   Kram & tjärlek…

   Geir

   Like

 • Sari Nordlund

  hej Geir!!!
  idag ska Daniel spela på gågatan i jakobstad. hoppas vi träffar under jakobdagarna.. han sjunger också din version av I cant help falling in love with you”
  Det var fint att få träffa dig i bennäs. lycka till för dig också för alla uppträdanden ..som du sade när man spelar och sjunger från hjärtat går allt bra och det gör du och jag märker att det gör daniel också..
  varma hälsningar från kimo oravais

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sari 🙂 (eller är det Kimo?) så kul att du skriver till mig!!

   Underbart att höra att Daniel ROCKAR vidare, och att han kommer att vara igång även under Jakobsdagar 🙂

   Vi kommer lite ut på dagen i morgon och jag har en hel del filmning att göra så det blir svårt med extra tid denna gång men jag hoppas vi hinner springa på varan på gågatan 😉 så som man ju skall göra på dessa underbara festdagar!!

   Stor kram till er alla i familjen, hälsa extra till Daniel snälla. Som jag sa och som ni skriver här, om man gör saker från hjärtat så går det bra 🙂

   Ha det BÄST!!

   Kram & tjärlek!!

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej Geir… skönt att ditt “universum” är perfekt just nu 🙂 …underbart att höra! Men vad ska du göra i de svenska skogarna…haha? 😉

  Är nu hemma i ett regnigt Sverige (stor kontrast mot solen och värmen i Frankrike)… men jag får försöka skratta mot solen så kanske den tittar fram igen, eller hur… 🙂 Sydfrankrike var underbart… har besökt olika små vingårdar, mysiga restauranger och även hunnit fira 14 juli (nationaldagen) i den lilla byn vi bodde. Ljusparader och fyrverkerier… riktigt härlig stämning var det 🙂

  Ha det fortsatt underbart bra och lycka till i Jakobstad!
  Kramkram & tjärlek 🙂

  En fråga… funderar på att ev åka upp till Stockholm den 31 juli när du uppträder på Engelen :)… vilken tid är det på kvällen? Behöver veta för tågtider och annat…

  Kram igen 😉

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen min, välkommen hem!!

   Jo mitt universum är riktigt skönt, sitter nu i en otrolig värme här hemma i Grankulla och repar låtar 🙂 skönt att komma igång igen. Har lite ledigt även nästa vecka innan giget i Stockholm och det kommer nog göra gott 🙂

   Giget på Engelen börjar 20:30 och slutar 23:15 ca 2 x 45 minuter galet kul 🙂 Kanon om du hinner med att komma till oss och njuta lite i sommarvärmen 🙂

   Ha det BÄST!! Extra kul med nationaldag så klart. Vi får väl bränna av en låt raket till dig så du mår extra bra om du hinner komma till oss 🙂 ha ha,

   Kram & tjärlek..

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej min vän, skönt att allt är bra med dig… och tack snälla du för infon om Engelen. Jag verkar tyvärr inte ha någon tur när det gäller att komma på dina spelningar 😦 Söndag kväll går sista tåget fr Sthlm till Västerås vid 22-tiden!!!!! Gillar inte SJ just nu, kan jag säga 😦 …men få se om jag löser det på något annat sätt… vill verkligen se den här spelningen för jag vet att den blir KANONBRA 🙂

    Förhoppningsvis har det i alla fall löst sig med Rhapsody-biljetterna till Enköping… fick tyvärr inte på första raden (som jag bokat tidigare till E-tuna) så jag får nöja mig med rad 7…
    men det blir säkert bra det också 🙂

    Ha det så bra i Jakobstad min vän!
    Kramkram & tjääärlek 😉
    Monica

    PS! Ledsamt och hemskt och höra om bombattentatet i Oslo idag, VARFÖR ska sådant här behöva hända… hoppas verkligen att det inte var några av dina nära och kära som drabbades.
    Kram igen till dig…

    Like

 • Carina Johansson

  Hejsan : )
  Ja du, dessa flygfän är för bedrövliga, speciellt för mig som inte tål dem (stora bultande bett). Vet du det är skönt att höra att tåget verkligen för dig vidare och framåt, det är du allt värd!!! Skulle kanske se Rhapsody men vet inte var ni kommer att vara.

  Fortsatt glädje och värme till dig ❤
  Carina

  Like

  • Geir Rönning

   Hejsan Carina vännen 🙂

   jo både flygfän (eller flygfan, du väljer) och jag tuffar vidare i sommarnatten som tåget 🙂 Sakta men säkert bär det vidare..

   Om du tittar noga på denna bloggen så hittar du informationen om när och var även Rhapsody kommer nära dig, hoppas du hinner komma och se.

   Glädje och värme till dig med vännen..

   Geir

   Like

 • BrasseGirl

  Vilken härlig bild min IDOL! Like it a lot!!

  Inte ens myggorna kan låta bli dig… De är dina fãns ju, ta emot de som du tar emot oss! Vad gör det om de biter dig lite?! Det är bara tjärlek! Det betyder att du har ett gott blod. Myggorna har det bra de…

  Önskar jag bodde i Finland nu så man fick vara med och se/höra dig nu framöver. Men ja ja, Rhapsody in Rock är nära 🙂

  Stor kram på dig

  Like

  • Geir Rönning

   Hej min underbara BrasseGirl 🙂

   Vilken fin bild du med har 😉 riktigt fin!!

   Ja du, det kan vara så att myggorna är mina fans, men de är liiiite väl jobbiga ibland.. Men man skall inte klaga, jag tar en extra öl och ser dom flyga iväg lite mera snurriga men glada 😉 ha ha..

   I morgon är det Olle och jag i Jakobstad, DET KOMMER ATT ROCKA!! Men det kommer det även att göra med LaGaylia och mig i Rhapsody med så ge inte upp hoppet 😉

   Hoppas du har det underbart i den lite väl blöta sommaren i Sverige?

   Stor kram & tjärlek..

   Geir

   Like

 • sussie

  Hej du underbare Geir,så kul att dina spelningar går så bra.Hoppas att det får fortsätta så,och vi ses ju snart i augusti.Nedräkningen har börjat så smått,det pirrar lite extra när jag tänker på att vi snart kommer att träffas.
  Vädret är upp och ner hela tiden sol och regn om vartannat,och min man mår mycket bättre nu.Orkar vara uppe mycket mer under dagarna.
  Ha en fortsatt trevlig söndagkväll,och en STOOR KRAM och TJÄÄRLEK till dig vännen!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sussie 🙂

   Ja nu börjar det närma sig augusti vännen min, men först skall vi ROCKA JÄRNET i Jakobstad Olle och jag!!

   Kom just hem från underbar semester utanför Stockholm, och vi kommer till KALASVÄDER!! Otroligt varmt och skönt här hemma idag. Jobbar och sjunger med fönstret öppet och ylar mot solen på balkongen 😉 Grannarna vet nog att jag ä’r hemma igen vid det här laget 😉 ha ha..

   Ha det bäst vännen, kram & tjärlek!!

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej Geir 🙂

  Kul att höra att alla gigen gått bra 🙂 Och bilden var jättebra 🙂

  Jag ha min egen myggfångare, min Jack Russel hund (Bella) brukar fånga dem. 😉

  Forsatt underbar sommar till dig Bäste Geir.

  Kram

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy min underbara 😉

   jo tack, det har varit väldigt bra så här långt. I morgon är nog sommarens “höjdare” för mig personligen med massor av tid och tjärlek tillsammans med Olle i underbara Jakobstad tillsammans med mina väldigt goda vänner!! Vi kanske kan hyra Bella? 😉

   Ha ha, tror vi behöver en mygg slukare med allt bus utomhus vi hittar på i helgen 🙂

   Ha det BÄST vännen, STOR kram till er alla..

   Geir

   Like

 • Tina

  Trevligt att träffa dej idag Geir. Tiffany väldigt glad över autografen på fotot av dej och mina tjejer. Ha det gott på Sverige resan! Kram Tina och tjejerna

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Tina,

   det var riktigt kul och en fin överraskning att träffas igen. Lite “fel plats” i och med vi hade setts i Dalsbruk men jag tyckte jag kände igen det söta smilet på tjejen som hälsade så fint inne på stationen 🙂 tur att hon ringde er och att ni alla hann komma och säga hej. Hälsa där, hoppas vi ses snart igen.

   Kram,

   Geir

   Like

 • Maria

  Fick just hälsning från Närpes att du varit där idag =)
  Ha det bra i Sverige. Ska sända bilderna på cd till dej.

  Kram// Maria

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Maria,

   så bra du fick mitt hej hela vägen från bensinstationen i Närpes 😉

   Jättekul att träffa tjejerna igen och som sagt otroligt coola bilder!!

   Rock on 🙂 Stor kram till dig och dina..

   Geir

   Like

 • Anna Ericsson

  tjena mors Geir! ett tag sen jag skrev här nu hörru, är hemma i regniga och kalla Sverige nu, men det är gött att vara hemma. Borta bra men hemma bäst, är det inte så man säger? 🙂 Italien va så otroligt skönt! Vi hade typ 40 grader i skuggan, 30 i vattnet och solen vill jag nästan inte ens veta! haha! Det va otroligt gött att komma bort ett tag, man behöver sånt. Till och med jag 🙂 men är som sagt glad för att vara hemma. Så när ska vi ses ? 😉 såg dig inte någonstans i Italien ju 😉 haha!

  saknar dig! tjärleken och stora kramen!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna vännen min 🙂

   Ja du, det låter fantastiskt skönt med Italien, nog liiite väl varmt men det får man ta om man är i paradiset 😉 Som du säger underbart borta men hemma BÄST!! Kom hem för några timmar sen och jag förbereder mig nu för resan till Jakobstad i morgon. Jag hann inte med Italien 😉 men du fanns här “in spirit” och det uppskattas det vet du 🙂

   Ha det nu BÄST vännen, STOORA KRAMEN & Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Mia

  SKÖNT att äntligen höra något från dig 🙂
  Själv sitter jag och väntar på färjan hem från Gotland.
  Ganska drygt och natten va rusigt kall… Men jag överlevde iaf 😉
  Imon ska jag ta mitt pick o pack och träffa den STORA legenden Andreas Weise. De ska blir så kul, var ett bra tag sen nu…
  23 kommer bli en KALASBRA KVÄLL tsm med dig och Olle 😀 Längtar så hjärtat slår volter 😉

  TJÄRLEK

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Mia min underbara 😉

   Ja du, legendernas legend hoppas jag mår bra? Du får krama och hälsa så gött från mig med!! Hur var det på Gotland då, STOR SUCCESS hoppas jag?? Vi närmar oss den magiska lördagen denna vecka med stormsteg 🙂 Har ett par överraskningar som kommer sitta som en “fläskläpp” som vi säger där hemma 🙂 ha ha..

   Stora kramen till den undebara damen 😉 och TJÄRLEK så klart!!

   Ha det BÄST vännen..

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: