I Kungens stad Stockholm :) Engelen i kväll 20:30

 

Hej på er alla, från ett soligt och underbart Stockholm..

 

Det känns KALAS att vara tillbaks i Kungens stad. Har ringt några samtal och tror det kommer ett GÄNG av helt galna vänner till kvällens gig i gamla stan på Engelen. Sommaren har varit MAGISK och helt underbar, musiken har fölgt med mig på resan mellan ledighet och underbara nya helgalna musikaliska minnen som jag är tvungen att återkomma med mera information om senare.

 

Men i onsdags ringde svenska Tv4 och ville ha mig som musikalisk gäst igår lördag i deras morgon program. Tyvärr kunde jag inte komma denna gången, lite för kort varsel för mig men viljan fanns så klart 🙂

Helgen som var i Jakobstad var helt enkelt FANTASTISK 🙂 Så otroligt kul och underbart roligt att få dela glädjens stad med mina vänner Olle och Chris, samt så klart Dennis och gänget som vi gigade med. Detta var första gången vi var ORGINAL gänget från Trend tiden sedan många år tillbaks och det var helt OTROLIGT KUL!! Dagen i sin helhet är mycket väl dokumenterat med ett gäng som filmade och tog bilder och jag är väldigt spänd på hur detta kommer att bli. Jag är heligt övertygad om att vi har nått MYCKET SPECIELLT PÅ GÅNG!! Men som sagt det får jag återkomma med lite senare 😉

I kväll ROCKAR DET LOSS på Engelen i gamla stan i Stockholm 🙂 Oj oj OJ vad jag längtar efter att få gå på scen och ge JÄRNET med Rolli och gänget i Steam 🙂 Vi börjar den lite udda tiden 20:30 och avsluter det hela senast klockan 23:15 så om ni har tänkt er komma så titta lite extra på tiden. Vi har ett underbart gäng på gång och det skall som sagt bli en väldigt speciell kväll i Kungens stad 🙂 Jag önskar er alla varmt välkomna och önskar er så klart även en FANTASTISK SÖNDAGS KVÄLL oavsett vart ni befinner er just nu. Måtte solen skina lika underbart väl på er så som den gör på oss alla här i Stockholm 🙂

Jag är evigt tacksam för de MAGISKA bilderna som Tage Rönnqvist har tagit, och som han äger allt rätt till så klart 🙂

Tjärlek & RESPEKT

Geir


34 responses to “I Kungens stad Stockholm :) Engelen i kväll 20:30

 • swedenissonice

  Go,morron Geir,en underbar sommarmorgon,med strålande sol men lite klibbigt i luften.Kunde nog bli lite regn med åska idag.
  Hoppas att din dag blir fin.Är du hemma hos din familj nu?
  Som sagt jag lääängtar så till den 26 aug.Tobias undrar om han kan få din autograf eferåt,han tycker du “rockar fett” som han säger.
  Han har aldrig fått någon autograf av någon mer än Lasse Berghagen och den vårdar han ömt.
  Ha det,och all värme och tjärlek tll dig min fina fina vän!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där vännen min,

   jag befinner mig i underbara Vasa i Österbotten. Hade gig här igår med mina underbara blodsbröder Dennis och Tobias. I kväll skall vi vidare till Åminne i Malax där vi även kommer att träffa Jay Smith, vinnaren från årets Idol 🙂

   Kommer att bli kalaskul att busa tillsammans igen.. Vi fixar så klart en autograf när vi ses 26e 🙂 Hälsa Tobias det.

   Stor kram och jag hoppas ni får en fantastisk helg ni med!!

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • lenaforsgren

  Hej Geir!

  Jag hade verkligen superkul i söndags på Engelen! Kul att äntligen få träffa dig också! Bilden blev riktigt bra — du kanske har sett den på Facebook, då Inger var snäll och taggade dig i den. Försökte bli vän med dig där också, men du har för många vänförfrågningar. 😛

  Hoppas allt är bra med dig!

  Tjärlek! 🙂

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena 🙂

   Tack själv, det var jättekul att träffa er också. Jag såg bilden och den var riktigt fin tycker jag 🙂

   Kan se vad jag kan trixa till med vän förfrågan, återkommer med detta 😉

   Kram och hälsa syrran 🙂

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej Rockkungen :).

  Hoppas ni hade det toppen på Engeln 🙂

  Hade tänkt åka dit men Bella skada sig så det blev veterinären i stället.

  Ha det gott!

  Många kramar

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy min underbara 🙂

   Det var en helt fantastisk kväll i söndags, i varje fall för oss som stod på scen. Vi pratade om det länge vi i bandet, underbar stämning och väldigt bra gung i grabbarna 🙂

   Tråkigt med Bella, hoppas hon har kryat på sig rätt bra redan nu?

   Stor kram,

   Geir

   Like

   • Cathy

    Hej Geir 😉

    Så roligt att ni hade det fantastiskt på Engelen. Hade varit kul att vara med. 🙂

    Vill önska dig en härlig och trevlig helg 🙂

    Kram

    Cathy

    Ps. Det har blivit 2 besök hos veterinär, blir ett till. Djup skada på hornhinnan. Fast hon är rätt pigg en då. Jack Russel är alltid på G…fast hon gillar inte strut och droppar i ögonen. 😉 Och så klart gör det ont (inte kul)

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Cathy 🙂

    Du får krama lite extra och hälsa från mig snälla..

    Inte kul att ta medicin så där, men vi vet ju det hjälper..

    Stor kram, och god helg på er med 🙂

    Geir

    Like

 • Monica

  Hej min vän 🙂
  Tyvärr så missade jag din spelning igår på Engelen. Tågtiderna var inte riktigt på min sida den här gången 😦 😦 😦 För att hinna med sista tåget hem hade jag bara hunnit se en del av första spelningen, sen stressat iväg… INTE precis vad jag önskat 😦

  Men hoppas allt gick bra och att kvällen var SUPERLYCKAD 🙂
  (hade ju också hoppats få träffa dig några minuter om jag varit där…
  men, men…det får bli en annan gång…)

  Kanske tid finns för “hej & kram” på Rhapsody i Enköping i stället… hoppas det 🙂

  Kramkram… och tjärlek så klart 😉
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica min vän,

   tråkigt att du missade spelningen, SJ kan man lita på 😉 så det var nog riktigt bra att du inte chansade på att de skulle ha fått hem dig “i tid” 🙂 Och vi svansade på mera än 40 minuter över tiden så ditt tåg skulle nog redan ha varit halvvägs vid det läget..

   Jag ser fram imot “hej och kram” och det OAVSETT vart det blir ok?

   Kramkram och tjärlek 🙂

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej, härliga du 🙂
    Ja, jag är fortfarande ledsen att jag missade allt detta, var säkert en mysig stämning den kvällen …

    Vill önska dig en underbar helg och lycka till med spelningen på Strampen och allt annat du har för dig 🙂

    Tjärlek…
    Monica

    PS! Tänkte på en sak :)… jag är nog fortfarande den enda som du inte träffat personligen (av alla som skriver här på din blogg). Inte klokt egentligen 🙂 Så det MÅSTE bara bli “hej & kram” snart, tycker jag… eller hur 😉

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Monica vännen,

    ja du, det är ABSOLUT på tiden att träffas!!

    Hej och kram närmar sig på riktigt, ha en underbar helg du med..

    Tjärlek..

    Geir

    Like

 • Anna Ericsson

  vad underbart det låter! träffade Mia i Uddevalla igår och hon snackade om det, de frågade vad jag hade sagt till dig för att du bara helt random hälsade! haha! men det va kul! 😉 hoppas vi ses snart! Saknar dig! ska på läger nu så kommer va typ off i 10 dagar typ. Men vi hörs!

  tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Anna 🙂

   Ja du, länge sen jag har haft så kul 🙂 Tjejena ROCKERS var på riktigt kalashumör och det var vårt gäng med så vi fick oss en helt underbar kväll tillsammans 🙂

   Lycka till med lägret, ha det BÄST vännen, kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • sussie

  Hej vännen,det låter härligt det där med spelningen på Engelen i kväll.
  Hade gärna kommit och tittat om jag kunnat,men jag får vänta tills augusti.
  Inte så långt kvar nu,och vi kommer att sitta allra längst framme vid scenen.Det blir Tobias,jag min dotter och min gulliga svägerska Eva.
  Hon gillar Robert Wells väldigt mycket.
  Så du kan inte missa oss,jag ska vinka till dig under konserten.
  Hoppas att vi kan få en liten pratstund efteråt.vi har längtat så efter att konserten och självklart DIG,så klart.
  Ha en bra konsert ikväll.Kram och all tjärlek till dig från mig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sussie vännen 🙂

   ja det var helt KALAS på Engelen. Har varit gäst där vid några tilfällen men aldrig med eget band så detta var speciellt 🙂

   Vi är på riktigt igång med planeringen nu för Rhapsody, pratade med Wells senast idag och det kommer att bli riktigt KANON!!

   Ser fram imot att ses 🙂 Ha det BÄST vännen..

   Hälsa familjen..

   Tjärlek & respekt till dig och dina..

   Geir

   Like

 • Idool!!

  Hejj!:D Tack för en super kväll i Jakobstad, heeh vi hörde väldigt bra 😉 Hoppas vi får se er om ni kommer tillbaka nångång:)

  Like

 • lenaforsgren

  Superkul det ska bli! Detta har jag verkligen sett fram emot, men inte varit säker på att jag ska kunna gå på. Men nu är jag strax på väg, så det ser ut att bli av! 😀

  Tjärlek!!!

  /Lena

  Like

  • Inger

   Hoppas och tror att det blir en alldeles oförglömlig kväll Lena 🙂

   Like

   • Geir Rönning

    Vi fick till det riktigt bra 🙂 Jag måste säga att detta var ett av de bästa band jag någon sin har stått på scen tillsammans med. Väldigt imponerad av den spontana “live session” version som följde mig i “fritt fall” hela vägen.

    Kramen kramen,

    Geir

    Like

 • Jenny

  Ja, du min vän…. Jag var på väg till Stockholm & Engelen för att få rocka loss tillsammans med dig, Rolli & c/o ikväll, något jag verkligen sett fram emot, men nu satte hälsan käppar i hjulet för detta. 😦

  Men tur att det var jag & inte du som drabbades ;), man måste ju alltid försöka se något positivt i allt som händer, eller hur?!

  Rocka på & ge järnet nu, visa Stockholmarna vad ni går för!!!!!

  Kramar i massor!

  Like

  • Inger

   Känner med dig Jenny… Det blir inte alltid som man vill 😦 Sköt om dig nu, så går du på nästa gig istället, visst? 🙂 Kram!

   Like

  • Geir Rönning

   Netet spökar lite just nu.. Vet inte helt varför denna kommentaren inte vill komma under ditt inlägg Jenny vännen men det är menat som svar till dig..

   Jenny min älskade vän, hälsan går före ALLT det vet du sedan tidigare att jag tycker. Det att få dela magiska kvällar så som den nu blev i söndags på Engelen är underbart. Men det är INTE värt att setta hälsan på spel. Så ditt val med sängens trygga famn är utan tvekan helt RÄTT!! Jag vill kramas igen om inte så länge snälla du 😉 så då får vi se till att ha hälsan i skick både du och jag 🙂

   Hälsa underbara familjen

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Carina Retti

  Vi ses ikväll! 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Carina vännen,

   ursäkta språket. Men FAN så kul att ses igen :):):) Och ni är precis lika underbara som altid du och syrran!!

   Stor kram, jag tror vi kommer att ses om inte så länge igen 😉

   Geir

   Like

 • Inger

  UNDERBAR bild av dig och Rolli ❤ ❤ ❤ Universums bäste sångare + universums bäste gitarrist, bättre än så kan det inte bli 🙂 Watch out Stockholm!!! Rocka sockorna av dem nu killar, they'll never know what hit them! 😀

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Inger vännen 🙂

   ja eller hur? Har sett flera bilder från kvällen och jag visste ju att det var magi i luften efter alla dessa underbara år i tjärlekens stad, men att Tage skulle hinna FÅNGA magin med kameran var en väldigt häftig grej tycker jag 🙂 Minnen för livet skapar vi tillsammans, detta blev dessutom fångad och fryst för evig tid 🙂

   Stor kram, STOCKHOLM FICK SÅ MÖSSAN PASSADE 😉 jag skriver mer om det senare..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Susan!

  HEJ!!
  Ha så kul ikväll:-))Men de har du ju som oftast:-))TUSEN TACK för senast-kul “Trubadur kväll”.HOPPAS vi ses snart igen.TYVÄRR kan jag inte vara där ikväll-jobbar/ för de måst man väl göra!!:-)MÅNGA VARMA SOMMAR KRAMAR fr mig!:-))))

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Suz 😉

   ja det blev en udda men riktigt rolig “förkväll” med massor av mänskor som jag inte har sett på ett bra tag. Riktigt kul tycker jag, och det blir ju väldigt speciellt att stå ensam med en gitarr nu efter så länge med stora scener och fullt band. Men det är detta jag andades i 12-15 år, så det är en STOR del av mig fortfarande.

   Tusen tack för att ni tog er tid att komma, och MILLIONER TACK för den fina gåvan 🙂 Det värmer mitt hjärta för evigt!!

   Stor kram,

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: