Nära på succé ;)

Underbara Jakobstad 14 dagar sen nu..

Tage Rönnqvist foto!

 

 

Hej där underbara ni, hoppas ni känner solen skiner mot er även om molnen och regnet har lagt sig i strålningen just här i Vasa i Österbotten idag.

Vi hade en fantastisk kväll igår tillsammans igen med “Nära på turné” gänget, Tobias Granbacka, Dennis Rönngård och jag på Strampen här i Vasa. Oj vilken underbar stämning det var! Det lilla lugna i början var helt perfekt, sen i slutet av andra settet drog vi med Alexander Ivars på gitarr och körde Rosanna och Hold the line 😉 ha ha.. Galet roligt.. Sista settet blev spontant då vi faktiskt endast skulle spela två men Robban som är chef och ägare där gav oss tillstånd att jamma loss ett tredje sett.. Fantastiskt kul!!

Vi tog svängen vidare till “Brödfabriken” som ligger lite närmre centrum av Vasa där mina gamla vänner Alan Parry, Niklas Rosström och Ben Granfelt spelade. Otroligt kul att ses igen, Alan och speciellt Ben är det väldigt länge sen jag såg. Spelade en hel del tillsammans med Ben i mitten av 90 talet och det är en gudabenådad gitarrist och en kalas kille. Natten blev lite längre än planerad men frukosten missar jag inte ändå 😉 Tror mina blodsbröder hade svårare med tiden än vad farbror hade, ha ha..

 

Nu närmar vi oss avresan vidare till nästa gig, Åminne Folkpark och rockfestivalen vi skall spela på i kväll. Det blir ett litet rep idag på dan innan giget, Nisse och Alex kommer så klart med i kväll när vi ROCKAR loss i Malax!! Detta blir även första gång jag träffar Jay Smith igen på scen sedan vi avslutade Idol 2010. Kommer att bli sjukt kul att träffas, två veckor sen Olle och jag festade loss i tjärlekens stad Jakobstad och nu Jay och jag i Malax 🙂

 

Stora underbara kramen till er alla.. Måtte solgudarna vara med er 😉

 

Tjärlek..

Geir


28 responses to “Nära på succé ;)

 • Linda Göransson

  Heeej Geir!
  Oj vad det var länge sedan!
  Hoppas allt är bra med dig! Nu är det inte länge kvar tills du kommer till Växjö, ska bli superkul!
  Jag sitter just nu i Spanien faktiskt, är på reportageresa med skolan. 34 grader varmt! Men har lite hemlängtan faktiskt! Tycker inte riktigt om den här grejen med kackerlackor på toaletten… haha! 😉

  Ha det så bra! Ses snart!
  KRAMAR!

  Like

 • Anna Ericsson

  UNDERBARA GEIR! hej! känns som om jag inte skrivit på åratal! Men det va ändå bara 10 dagar sedan jag åkte ifrån Kalla kinna till ett lite varmare Vrångö! Va där som ledare på konfirmationsläger. Haha! det va svinkul, inte många som vet om att jag är kristen. Men över till nåt annat. Vet du om att jag SAKNAR dig? jag insåg idag att nu är det ju inte jättelångt kvar tills vi ses, typ bara 1 månad .. hahha.. när jag sa det till mor min skrattade hon bara “1 månad ja anna!” och jag sa att jag hade bannemig väntat sen December för att få träffa dig så 1 månad är sjukt lite! 😉 haha! Vi ses då hoppas jag? på nåt sätt fixar vi det! Kram o tjärlek till dig! Du är awesome!

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon underbara DUUUU 🙂

   Det måste ju vara ett par åratal sen du skrev eller? ha ha 🙂 Du vet vad jag menar om detta vännen, skriv när du hinner och har lust. Så HÄFTIGT att du jobbade som konfa ledare, riktigt KANON JU!! Min son Kevin konfirmerar sig nu denna månad, och jag är SÄKER på att han skulle digga att ha en ledare och en ROCKER som du 🙂

   Det skall bli fantastiskt kul att få åka iväg nu och träffa er, jag saknar dig med vännen!! Äntligen kommer vi ut på vägen med hela baletten och sprida glädjens värme.. Jag längtaaar 🙂

   Rock on, vi fixar på nått sett 🙂

   Kram & tjärlek..

   Geir

   Like

 • Adriana.

  Hej Geir! 😉

  Rätt längesen jag skrev här haha… Hur har din sommar varit? Hoppas du har haft det sjukt bra, det har jag iaf! Albanien & Makedonien i 5 veckor var inte så dumt, rätt tråkigt att komma tillbaka till Sverige, tråkigt väder all the day, menmen… tillbaka till vanliga livet igen dårå!

  Ha det göööött, you rock.

  Like

  • Geir Rönning

   Helloooo Adriana 🙂

   kul att se dig här igen 🙂 Jo tack sommaren har varit helt sjukt bra. Inte ofta man kan säga att det har varit PERFEKT med jobb och ledigt, men det tycker jag det har varit i år!! Ser att du har haft en underbar resa, låter fantastiskt! Jag har varit i Albanien och sjungit, fantastiska underbara hjärtliga mänskor.

   Hoppas du hade det KALAS?

   Kramenkramen..

   Geir

   Like

   • Adriana.

    Hej igen… 😀

    Ehm, skit i min andra kommentar på ditt senaste inlägg, trodde inte du skulle svara här haha 😀

    Gött att du har haft det sjukt bra! Nä, det är ju inte det – men rätt skönt är det 😀

    Jasså, har du? Vart var du? 🙂 Ja, mänskorna där är riktigt härliga!

    Kraaam!

    Like

 • lenaforsgren

  Hej Geir!

  Det verkar ha varit fullt ös i Åminne! 😀

  Nu har jag och tvillingsyrran beställt biljetter till Rhapsody in Rock-showen i Sundsvall. Passar på att hälsa på våra föräldrar där. Hoppas det blir fullt ös då också! 🙂 Alltså, kanske inte hemma hos föräldrarna, utan i tältet. 😛

  Ha det! You’re the voice! Tjärlek!

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena,

   ha, så kul 🙂 Just Sundsvall ligger mig varmt om hjärtat. Jag hade sjukt kul där tillsammans med gänget när vi var på Södra Berget och gigade i februari i år. Underbart kul att ni kommer dit, skall bli toppen att ses igen! Fullt ös kommer det att bli, och är det som här just nu så skall vi vara glada för att tältet finns för jäv.. vad det regnar här just nu 🙂

   Stora kramen till både dig, syrran och föräldrarna 😉

   Geir

   Like

  • Inger

   Woooohoooooo!!! 🙂

   Like

 • swedenissonice

  Hej,vad kul att spelningarna går så bra. Och det där med att du skulle vara en farbror,nej det stämmer absolut inte.
  Tala om att vara en så snygg och vältränad man,det är det inte många 48 åringar som är.
  Det dröjer nog länge innan du blir en gammal farbror.
  Så du får ha en fortsatt trevlig söndag.
  All värme och tjärlek till dig min fin fina vän!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   ha ha, som jag skrev lite tidigare här så myser jag i min ålder, farbror eller ej.. Men jag ÄR farbror och DET är jag stolt över 🙂 Hemma i Norge kallas det “onkel” och sen är moster “tante”. Det att få vara “onkel” är underbart kul, må så va att jag är en rätt så vältränad en. Jag kommer att skriva lite i min nästa blogg om just det att springa iväg, sjukt kul och effektivt! Men som sagt, det kommer senare. Nu önskar jag dig och dina fina en fantastisk vecka!!

   Stora kramen 🙂 och tjärlek så klart 🙂

   Geir

   Like

 • Inger

  OJJJOJJJJOJJJJJOJJJJJJJJ… pust… behöver nitro!!! Skulle inte ha velat missa den showen för något i världen 🙂 TACK till alla favvokillarna. Ni är bara VÄRLDENS BÄSTA, ingen diskussion om saken 🙂 Kramis!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Inger min underbara ROCKER 🙂

   Så underbart kul att ni kunde komma, helt sjukt roligt!! Jag beklagar att vi inte hinner ses och pratas vid så mycket, men det var rörigt värre med stängda portar och svårt att komma in bakvägen just då när vi sågs. Allt löste sig som det skulle som du vet och det var KALAS att få ROCKA loss i Åminne. Hoppas de sattsar på liknande evenemang även nästa år, riktigt kul var det!!

   Kram kram till hela THE CITY OF LOVE, hälsa där!!

   Geir

   Like

   • Inger

    Ja vi ska verkligen hoppas att de vågar satsa, även om det ju kunde verka avskräckande när det blev ordentligt publikbortfall på grund av ösregnet. Vid vackert väder kunde det ha varit såååå mycket mer folk. Så otroligt synd, man känner sig harmsen å allas vägnar: alla som är med och ställer till det praktiska och artisterna OCH publiken som gick miste om så bra underhållning.

    Om jag skulle ge ett tips inför nästa år skulle det vara att de genast i annonsen meddelar att det hålls inomhus ifall det regnar. För det är så snacket har gått: är det månne ute eller inne? Och så när det visar sig att det är ute, så backar man ur. Men man kan ju se det positiva: de som trotsar regnet är de mest inbitna och målmedvetna fansen och det är ju KVALITETEN som räknas, inte kvantiteten 😉 Ha ha!

    Tjärlekens stad hälsar 🙂 Angel Hugs ❤

    Like

   • ann-sofi

    wohoooo 🙂 Det var jätteskoj som vanligt att se dig och favvokillarna rocka loss, hade inte velat missa det så det var nog verkligen tur att vi åkte iväg, fast halvvägs framme när det ösregnade fundera man nog i sitt stilla sinne att vi måste vara helgalna som åker iväg i sånt här väder 🙂
    Jaa det var nog synd att vädret skrämde bort folket men som Inger skriver här så är det ju KVALITETEN som räknas haha 😉 Ha det bäst! kram a-s

    Like

   • Geir Rönning

    Hej ann-sofi 🙂

    wohooo back at you 😉 ni har så rätt så rätt.. Kvaliteten på er som verkligen vill komma och titta och njuta tillsammans med oss är helt fantastisk, och det menar jag!! Det är nog helgalet, men KALASKUL SOM ALLTID!!

    Ha det BÄST back at you 😉

    Geir

    Like

 • Monica

  Hej Geir!
  Jättekul att läsa om din succé-fredag… är säker på att lördagkvällen blev en lika stor succé 🙂 Bra jobbat att orka upp till frukost… men vilken farbror pratar du om??? 😉 Den vältränade mannen jag ser på bilden är DEFINITIVT ingen farbror… haha 🙂 🙂

  Ha en fortsatt UNDERBAR helg min vän!
  Kramkram 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica 🙂

   ja du, frukosten missar jag inte så ofta 🙂 Det sitter hårt fortfarande sen jag tränade i ung ålder, mat och vila är det ända som fungerar för framgång enligt ALLA mina tränare. Kul att det faktiskt är samma sak med detta underbara universum, men inte alltid man orkar så klart 🙂 He he, jag blev farbor för över 20 år sen, men det kan ju vara att jag är en vältränad farbror 😉 Det smeknamnet tycker jag är ett hedersord och rätt så mysigt 🙂

   Kramkram till dig med och hoppas helgen blev FANTASTISK!

   Geir

   Like

   • Monica

    Tack, snälla du… min helg var faktiskt FANTASTISK 🙂
    Vi är just nu inne i ett “stim” av födelsedagsfirande, bröllop och andra festligheter… riktigt kul 🙂 Så det är full fart… då behövs det både mat och vila emellanåt för att orka… haha 🙂

    Hoppas du också hinner med “mat och vila” just nu… du har väl fullt upp med alla förberedelser inför kommande Rhapsody-turné, eller hur? Längtar… 😉 inte långt kvar nu till 11 sep i Enköping 🙂

    Ha det gott min vän (var rädd om dig)
    Kramkram 🙂

    Like

 • Cathy

  Hej hej 🙂

  Full fart som vanligt ser jag 🙂 haha…

  Vet du en sak?
  Du är fantastisk!

  Fortsatt trevlig helg och var rädd om dig.

  Kram

  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy vännen,

   ja det rullar så fort just nu så jag inte helt hinner svara på allt i tid tyvärr men det är som det är 🙂 Hoppas helgen blev som den skulle för dig med?

   Stora kramen och tjärleken till dig vännen 😉

   Geir

   Like

   • Cathy

    Goa du:)

    Förstår du är ” very busy” nu när turnén snart drar i gång.

    Tack, helgen var fin.

    Just nu öser regnet ner och det mullrar.

    Ha det jättebra nu.

    Kram

    Like

 • Inger

  Ska bli jättespännande att höra hur ni låter tillsammans med Alex! \m/ Har sovit klockan runt så jag ska orka rocka aaaaall night looooong 🙂 Intressant att du nämnde Alan Parry. Han spelade i Mariehamn en gång när vi firade midsommarafton på Park av alla ställen. Där var det stämning och han dög minsann att lyssna på.

  C U later alligator! 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Angel eye 🙂

   Javisst, jättekul att träffa Alan igen, vi spelade för samma produktionsbolag i början av 90 talet i Stockholm. Det roliga är ju att vi sen hämnade i Finland båda två 🙂 han stannade i Ekenäs där han nu är golf tränare och jag i Grankulla 🙂

   bra att du laddade för detta, kram från en rockig rocker 😉

   Geir

   Like

 • Geir Rönning

  Hej där HAPPYFACE 🙂

  Javisst, det att få åka land och strand runt och sprida glädjens budskap är ett oförskämt bra “jobb”. Efter alla dessa års kuskande runt så har jag nog hittat rätt så bra balans mellan livets “ups and downs” så att publiken inte skall lida av en humörsjuk gammal farbor 😉 ha ha..

  Så med tjärlek under armen och solen i ryggen tar jag mig friheten att skrika YIHAAA för livet :):) Hoppas snart jag får ta svängen även till Örebro för att kramas lite 😉

  Ha det BÄST vännen..

  Tjärlek..

  Geir

  Like

  • ci

   Det låter helt underbart det dära!

   Och att jag hoppas att du ska få tiden att ta en sväng hit, tycker jag låter hur bra som helst, för det var alldeles för längesen sist..

   kramkram!

   happpyface!

   Like

 • ci

  hejhopp 🙂

  Låter som att du har det super på alla spelningar du gör! 🙂
  Något som skulle vara ännu super är ju ifall du skulle få någon spelning här i kära Örebro 🙂 hahah!

  Men hoppas du har det super i alla fall 🙂

  Happyface kramar!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: