Låt dagen komma till dig :)

Hej och god morgon på er underbara, underbara DU! Det springer iväg lite väl fort ibland och man hinner inte alltid vare sig tänka eller reagera mera än att endast “go with the flow” och man sitter nog lite med dåligt samvete båda till höger och vänster efter ett tag.. Men sanningen är nog den att ALLA sliter med samma problem, vissa gånger måste livet få vara livet och inget annat. Har inte hunnit svara er på förra inlägget då hela förra helgen var “totally crazy” och nu repar vi 28 timmar i dygnet 😉 Jag försöker inte låta stressen flytta in i mig och klarar av det näääästan 🙂

Kom till Stockholm redan fredagen och hann ett möte med “HEARU” på söder, blev “head-hunted” på gatan av deras säljare Kristian när jag var på Kungsgatan och ville köpa en Iphone. Hearu gör hörlurar “in-ears” som är ett monitor-system som ni säkert har sett många artister använder på TV, helt enkelt högtalare som vi har med ljudet rakt i örat 🙂 Som ni ser var jag där och tog de prov som man måste göra och jag får mina nu på måndag 🙂 YEEEES!! Jag återkommer med hur dom funkar. Färgen ni ser på bilden är endast provmaterialet och inte som jag ser ut sen hoppas jag 😉

Lördagen var MAGISK med facit i hand, en av de roligaste helkvällar på MYCKET LÄNGE!! Jag ringde upp ett par killar redan fredagen när jag förstod att jag kom att ha tid över och bokade studio. Jörgen, Björn och Håkan som ni ser på bilden har skrivit en KALAS LÅT som vi bandade tidigt på lördag eftermiddag hos Jörgen.

Träffade goda vänner på P.A. och Company redan klockan 17 sen samma lördag 🙂 och en helgalen kväll formade sig efter strupans och smaks sinnenas behag. Tror killen på bilden heter Fredrik, det är i varje fall kocken på PA och han fixade den bästa maten jag har ätit på MYCKET MYCKET LÄNGE!! Tiden tillsammans med underbara “Idol Jimmy” och hans brorsa Johan som ni ser på bilden här tillsammans med mig och underbara Adam som lurade sig iväg utan att vi fick fast honom på bilden 😉 kryddade kvällen perfekt tillsammans med personalen och ett gäng andra mys-pysar 🙂

Söndagen var ju dagen som jag mest av allt åkte iväg för att ta hand om, stannat hela tiden fredag-tisdag som vanligt på Clarion vid Skanstull, skönt att få “känna sig hemma även när man är borta”. När jag kom mig iväg till Engelen på kvällen visste jag redan att denna helgen sitter i hjärtat läääänge 🙂 Helt underbart kul!! SVT radiohuset på morgonen måndag var en personlig topp på flera sätt 🙂 efter en helg som denna men det blev helt ok och sängen var extra god när jag återvände till hotellet efter intervjun.

Tisdagen var vi alla på plats här i Falkenberg, Grand Hotell ligger vackert som ni ser här på bilderna. Repetitionerna är i gång, det kryper i kroppen på ett underbart nästan nervöst sett när stämningen stiger och förväntan likaså. För att hålla fokus på mitt tar jag mig så klart en dryg 45 minuter på morgonen innan frukost och morgonen är slående vacker där dagen ligger helt orörd. Hoppas och tror jag får den underbara glädjen av att träffa en hel del av er på denna turne. Längtar och väntar, fram tills dess vill jag uppmana er att låta dagen komma till dig 🙂 låt den omfamna dig och krama dig som en liten försmak på det som komma skall. Denna sensommar och höst kommer att vara MAGISK 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Tjärlek & respekt!!

Geir


35 responses to “Låt dagen komma till dig :)

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen min,
  dette var såååå mye mere deg at jeg ble glad,jeg med :D,
  hadde kanskje noe med rosa øretelefon å gjøre … 😉
  men fargen er fin og passer deg bra 😀
  Jeg sliter fremdeles litt med “blues” men som du sa
  kommer nokk solen blir sterkere,til meg med …
  Gleder meg å lese bloggen så TAKK at du deler turne med oss 🙂
  Stor Osloklem,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija vennen min..

   Ja det er med sikkerhet at vi påvirkes så klart av alt det både posetive og negative som springer mot og med oss i livet. Håper gleden er på vei tilbake også i Oslo?

   En ting er sikkert, IDIOTER skall IKKE få ta fra oss gleden av å glede, eller nytelsen av å nyte noe som helst. Sola kommer vår vei vennen, visse ganger kan det ta litt tid för den klarer å komme igjennom det gråe bare 🙂

   Stor klem fra Helsingfors Airport 🙂

   Geir

   Like

 • swedenissonice

  Heej där min fina vän,så kul att premiären blev lyckad trots teknikstrul,men det hör väl till första dagen.

  Ja vi MÅSTE absolut träffas efter showen,och Tobias har vänta länge och vill ju ha en autograf som du vet.

  Vet du hur vi kan ses någon bra plats vid sidan om scenen,för det får, absolut inte rinna ut i sanden,lova det!

  Hoppas att du kan ge ett svar vad som blir bäst
  .
  Tills dess ha en fortsatt kul turne utan teknikstrul.
  All min värme och tjärlek till dig Geir!!!

  Like

 • Jenny

  Jihaa, PREMIÄRDAGS!!!!!! Tittade nyss på klockan och ser att det är just i denna stund. 🙂

  STOOOOOOR lycka-till-spark och visa Falkenberg vad ni går för, ROCK ON!!!! Och så Boogie Woogie förståss. 😉

  Jag är med “in spirit” ikväll, men snart sitter jag i publiken även PÅ RIKTIGT! *Längtar*

  STOR kram, ses snart! 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny vännen,

   tusen tack för hälsningen, jag tog den med mig igår på scen 🙂

   Det är inte så länge tills vi ses, hoppas vi hinner en fika med då så som vi brukar göra 🙂 Har du tid?

   Kramenkramen,

   Geir

   Like

 • BrasseGirl

  Hej min IDOL!

  Va glad jag blev att läsa detta inlägg. Blev lite orolig med sista inlägget… Det var en positiv kontrast här. Hoppas du mår kanon idag med och under hela turné tiden nu framöver.

  Jag vet att alla vi har våra gråa dagar men det där med att le mot solen sitter inrotad i mitt hjärta nu och det har jag lärt mig med dig… Glöm inte det!

  Kul att du haft en underbar crazy helg, det låter som det var precis det du behövde 🙂 Och det syns på bilderna! Me like!

  Önskar dig, er en underbar premiär ikväll och tack för att du delar med dig dina morgon bilder, det är så oehört vackert att titta på och man blir ju inspirerad att göra det samma! Så keep on going 😉

  Nu ska jag förberedda mig inför en arbetsintervju imorgon, pirrigt!

  Stooooooooooooor bamse kram till dig! (förrut skrev jag bambse kram, hahaha, trodde det var så…men det har jag lärt mig här med 😉 )
  Tjärlek & Respekt!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej bambsekramen min 🙂 ha ha.. Du är för söt du min underbara BrasseGirl 🙂

   Det gråa tog tag i mig men fick inte plats när soliga ni attackerade mig med så underbart positiv energi 🙂

   Premiären var magisk på många sett, gick åt skogen redan från början med tekniken, säkert nått magnetiskt magiskt trick som tog tag i det datoriserade numret. Ha ha, men det hör till en premiär, det FÅR inte bli toppen från början! Nu vet vi den delen är på plats så idag funkar det säkert 🙂

   Lycka till med din intervju, eller har du redan hunnit vinna deras hjärta och fått jobbet? 😉

   Nu måste jag packa och åka vidare på turnen 🙂

   Tjärlek och respekt vännen..

   Geir

   Like

 • Inger

  Hahahahahaha, det är inte klokt! Din “hörapparat” är EXAKT samma chockrosa nyans som mina barbieskoörhängen!!! Shit vad häftigt! Tycker du riktigt bra kan ha en sån på scen hihi 😉 *skrattar så jag nästan ramlar av stolen*

  Like

  • Cami Moberg

   Instämmer Inger! PINK e ju hur snyggt som helst, även på Dig Idolen! Go for it! 🙂

   Like

  • BrasseGirl

   Hahahaha Inger, du är bara bäst!! Jag kan inte sluta skratta här 😀

   Like

  • Geir Rönning

   Men Inger, det är INTE en hörapparat. Gammal är jag men så illa är det inte än så att hörseln har åkt till Ryssland 🙂

   ROCK!! Vad sa du???

   Like

   • Inger

    Nej jag VEEEET att det inte är en hörapparat. Haaaallllååååå!:D Vilket osökt får mig att tänka på när Cliff Richard uppträdde i Stockholm nån gång när in-ear var en rätt så ny grej (si sådär 20 år sen). Jag var på samma konsert i Helsingfors och han förklarade vad det var för en apparat och att han är INTE är döv om nån tror det. Men tydligen hade svenska kvällstidningarna inte hört på så noga, eller så hade han inte berättat vad det var under stockholmsgiget, för de trodde på riktigt att det var en hörapparat och SKREV det i tidningen. Inte är det lätt att vara musikskribent heller 🙂

    Borde jag lägga upp barbieskorna på din FB-sida så folk får sig ett gott skratt? 🙂

    Like

   • Inger

    Japp nu är dom där 😉

    Like

   • Geir Rönning

    Ha ha, jaaaaaa du vännen.. Vad kan man säga?

    Snygga? Hmm, roliga? ABSOLUT 🙂

    Dom är även lite ROCKIGA, men hur jag tänker då vet jag inte 😉

    Puss på dig!!!

    Geir

    Like

 • Cathy

  Hi there the busy man 😉

  Tycker du var riktigt fin i de rosa “in ears”

  Lycka till nu på turnén 🙂
  Vi kanske ses! 🙂

  Kram

  Cathy

  Like

 • Liisa

  Som alltid lika fantastiskt kul att läsa dina ord 🙂 Själv tappar jag bort mig när jag nu vill skriva ett bra svar 😉 Ibland finns liksom inte orden där, men jag älskar att gå ut och läsa din fina blogg och få en stor glimt av ditt artistliv ❤ En sak håller jag med om 🙂 den här hösten kommer att bli magisk och jag tänker njuta av varje sekund. min 50-årskris har verkligen försvunnit och nu njuter jag av varje dag som kommer och går. Det ska va gott å leva ❤

  Kramisar från Mig till Dig ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej underbara Liisa 🙂

   Du verkar inte alls borttappad i orden, full kontroll så det så!! Låt dagen komma, jag fyller snart 50 jag med men säg det inte till någon, ha ha 😉 Nej allvarligt, det känns bara skönt och det menar jag! Kalas att du njuter av livet vännen, det lilla lugna måste få ta tag i oss så njutningen får plats.

   Du kommer väl på turnen och hälsar på eller hur?

   Stora kramen, njut vidare så hörs vi snart 🙂

   Geir

   Like

 • Anna Ericsson

  heej underbara människa! haha! 😀

  sitter här och läser igenom din text, som vanligt är den sjuktligt bra! O myrorna springer i benen! Haha! jag längtar tills vi träffas! 🙂 haha, vet ju inte hur länge jag sett fram emot denna dagen! 🙂

  idag är sista sommarlovsdagen, och vi har inte träffats? 😮 skandal! haha! ne men alltså det är sjukt. Jag ska börja 3:an på gymnasiet snart o vet absolut inte vad jag ska göra efter.. hehe! Men det jag vet är att vi börjar med att turnera runt i olika skolor här i närheten! sen om ett tag så ska vi jobba på en musikal! 😀 haha. Sett fram emot den sen när jag bestämde mig att jag skulle gå estet, vilket va i 7:an ;)… så det kommer bli jätte roligt! O sen är de en massa projetarbete och alla andra tråkiga lektioner som vi fortfarande har 😉 haha!

  kram o tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Heeeej Anna vännen min 🙂

   Ja du, det är SKANDAL och inget annat!! Sommarlovet är över, men underbara hösten är här. Riktigt mysigt i går i tältet, det kommer nog att sättas på prov framöver, det har regnat sjukt mycket, även just nu med åska, blixt, dunder och kalas! Men kvällen igår var blev vacker och solig 🙂

   Shit så kul att ni åker på turne med skolan, och musikal på kommande? Wow, det är OTROLIGT KUL! Ett av mina absolut STÖRSTA och BÄSTA minnen i hela livet är med huvudrollen i musikalen Playme. Fantastiskt underbart kul!!! 100 föreställningar med över 90 % biljett försäljning i genomsnitt, KANOOOOON!! 🙂

   Lycka till med både det sura och det söta i livet vännen, som du vet så fins det en anledning till det “gråa” när färgen sen smäller till 🙂

   Kom nu ihåg att ta tag i mig på plats och presentera dig, stressad är jag säkert, men jag vill och MÅSTE få träffas 🙂

   Kramen och tjärleken 🙂

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej, underbara du 🙂
  Tar en fika just nu och läser din blogg… alltid lika spännande och se vad som händer i DIN värld 🙂 Liiiiite mer fart på dina “arbetsdagar” än vad jag har, kan man säga… haha 🙂 Härligt att allt går bra för dig fast livet rusar på i 200 km/tim!!! Bra också att du INTE låter stressen flytta in HELT… men det är kanske mest positiv stress… den är nog lite snällare mot kroppen, tror jag 🙂

  Ha INTE dåligt samvete för det du inte hinner med just nu. Det finns ALLTID tid för sånt förr eller senare… NJUT AV ALLT DET ROLIGA i stället 🙂 Du har ju jobbat hårt för det här…

  Nu låter jag dagen “omfamna mig” 🙂 i väntan på 11 sep i Enköping… hoppas vi ses då 🙂

  Kramkram… och TJÄRLEK förstås 🙂

  PS! Lyckades hitta en film på Youtube från din spelning med Steam på Engelen (när du sjunger ZZ Top och Deep Purple). WOW…!!!!!! Vad kan man säga… du är bara FÖR bra, Geir 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen,

   jo det stemmer nog att den positiva stressen är snällare och jag är duktig på att vända även den vanliga varianten till mera positivt 🙂

   Önskar dig en fantastisk helg vännen, ska bli kalas att ses. Jag säger till dig som till dom andra, se till att få tag på mig och presentera dig. Vill ABSOLUT träffas!!

   Wow, är vi på tuben med Engelen? Kul, det var en väldigt rolig spelning och ett kalasgäng både i publiken och på scen 🙂

   Kramkram och TJÄRLEK!!

   Geir

   Like

   • Monica

    Klart jag ska försöka få tag på dig, min vän…haha 🙂 vill VÄLDIGT gärna träffa dig nu, det är på tiden 🙂

    Hoppas premiären av Rhapsody blev kanon 🙂

    Önskar dig också en fantastisk helg!
    Kramkram & tjärlek till dig 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Ja vi MÅSTE ses tycker jag 🙂

    Stora kramen,

    Geir

    Like

 • swedenissonice

  Heej,och godförmiddag underbara DU,dom där öronsnäckorna tycker jag passar utmärkt på dig,rosa det är en fin färg eller hur,hi,hi!!
  Och jag förstår att du inte alltid hinner svara på dom olika inläggen,du har ju mycket att stå i nu.
  Längtar så mycket,så mycket tills nästa fredag då ni kommer till Nybro.

  Och jag har ändrat en hel del på min frisyr,kort med ljusa slingor,så jag ser inte ut som på det gamla kortet.Måste våga förändra sig lite ibland.
  Lycka till med premiären på torsdag.Håller alla tummar att det blir en kanonkväll.
  Så stressa inte för mycket,utan låt lugnet komma tll dig emellanåt,och solen ler mot dig.

  Tjärlek och stor respekt till dig min vän!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen 🙂

   ha ha, jag borde nog kanske inte ha visat den där bilden 😉 Ändringar ska vi våga ta, det samma underbara hjärtat följer nog med ska du se 😉

   Ja nu börjar det sätta sig med showen, men jag har en del annat jag måste börja med så svaren kommer lite trögare än vanligt 🙂 men dom kommer det vet ni!

   Underbart kul igår, premiären blev så som den skall vara, strulig men underbart kul som sagt, lite fel här och var med tekniken etc men det ROCKADE till sig.. Ska bli KALAS att ses, se nu till att få tag på mig i Nybro och presentera dig ok?

   Stora kramen och RESPEKT 🙂

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: