Den positiva vågen ;)

 

Hej och god morgon på er alla 🙂 Just nu ligger jag och undrar över undret som dundrar och bankar i mitt hjärta.. Med dubbla baskaggar slår det mitt hjärtas takt i ett evighetssolo.. Jag ÄLSKAR Rhapsody in ROCK och jag är så jävla glad att jag tackade nej till en viss annan turne och att jag sedan fick äran av att vara en del av Maestro Robert Wells 25 års jubileumsturne.. Nu är vi gott igång och showen sitter som den skall 🙂 Ta er nu tid och kom, det ROCKAR FETT 🙂 Här kommer lite från pressen..

http://hallandsposten.se/nojekultur/recensioner/konsertrecensioner/1.1330928-en-musikalisk-angvalt-som-maler-ner-allt-motstand

Här första delen av Radio P4 intervju från denna vecka..

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4167&artikel=4647875&play=3408889&playtype=Ljudklipp

och del 2 av samma intervju finns där på sidan “Geir Rönning om HAE” det är bara att klicka på länken där 🙂

 

Önskar er alla en FANTASTISK söndag och hoppas jag träffar en del av er i underbara Motala i kväll 🙂

 

Tjärlek…

 

Geir


29 responses to “Den positiva vågen ;)

 • Anna Ericsson

  Geir!!:) snart, snart, snart! ser lika mycket fram emot denna chowen som jag gjorde för idolturnén! 😉 o då är det bra betyg! 😀 haha! Wells har varit en förebild för mig ända sedan jag började spela piano… så detta ska bli så otroligt roligt! Mamma säger att hon med är taggad o de gjorde mig bara glad 😉 haha! 😀

  Vi får bestämma hur, när och var vi ska träffas… för jag måste ju verkligen träffa dig! 😮

  kram o tjärlek på dig ♥

  Like

  • Geir Rönning

   Hej och god morgon på dig vännen,

   ja nu är det snaaaaaaart 🙂 för tiden rullar absolut på och man får hålla i sig när väl tiden är här.. Jag har som du vet haft massor med år av träning för att vara förberedd, ändå springer showen iväg och “kvällen är över innan den började”. Men njutningen av att få vara med här är TOTAL!! Skall bli kalas att ses, hälsa mamma att hon måste vara beredd på en kram hon med 😉

   Ha det BÄST vännen 🙂

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

   • Anna Ericsson

    haha jo jag vet precis hur du känner. Nu är vi ute på turné med klassen och vet inte hur länge vi har tränat på dessa låtar och vi har redan spelat 2 dagar o har bara 2 dagar kvar. Det känns gött men ändå tråkigt eftersom man la ner så mycket tid på det!

    haha mamma hann läsa ditt svar innan jag visste om det så jag behöver nog inte hälsa något 😉 hehe ..!

    kram o tjärlek!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    hoppas du har njutit hela vägen.. Vissa saker kan ta en evighet. Det tog tid för mig att vänja mig vid “melodifestival galenskapet” Jag har varit med 12-14 gånger, minns inte helt 🙂 Men det att man skapar en låt, bygger den tillsammans med producenter, andas “skiten” i ett halvår bara för att få sjunga 3 minuter på tv är helt sjukt.

    Men när man väl har blivit biten så klarar men nästan inte att andas utan detta spektakel 🙂 Så varje år vid denna tid så kryper det lite i en gammal cirkus häst som mig, för nu är det HELT GALET tempo hos ALLA som andas samma syndrom 😉 och tro mig, vi är MÅÅÅÅÅÅNGA. Fast det är bara jag som är dum nog till att erkänna det 😉

    Kram på dig.. och TJÄRLEK..

    Geir

    Like

 • Peter

  Tack, Geir och det var verkligen kul att se dig igen. Har ju gått en tid sedan du var här och röjde med oss på Champs!
  Tänk vad tiden går…och det syns verkligen på alla andra, haha!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Peter,

   otroligt underbart kul att vara i Motala igen. Det blev lite väl kort men så jättekul att få Rocka i samma stad som minnena som har satt färg och format mitt 90 tal så starkt. Hälsa gänget, nästa gång hoppas jag vi hinner prata mera.

   Rock on..

   Geir

   Like

 • Petra Andersson Fd Almquist

  TACK Så jättemycket för en helt underbar show här i Motala!!! Vilken underbar röst du har! När du sjöng “You raise med up” så kom den en tår eller flera. Helt gudomligt! Hela showen var riktigt bra. 6 Rhapsodyn vi har varit på! Vi satt i mitten längst fram o bara njöööt av bra musik!! Hoppas att se o höra mer av dig snart igen!! kram

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Petra,

   kvällen var magisk för mig med. Det är stort för mig att få vara med Maestro Wells och gänget, och man blir väldigt “tight” med hela gänget när man åker så här. Jättekul att få träffa dig och din man, tack för att ni tar er tid att både skriva här men även det att ni kommer fram och säger vad ni tycker så som ni gjorde. Hälsa där, ha det BÄST!

   Kram,

   Geir

   Like

 • Jenny

  Jag instämmer med vad du skriver, Geir! Jag är också jäkligt glad att du är en del av den fantastiska Close Up Rhapsody-turnén.

  WOW och åter WOW vilken SUVERÄNT sammansatt show, Ni är ett TOPPENGÄNG med duktiga musiker & sångare/sångerskor på scenen och er spelglädje smittar verkligen av sig på publiken. Man bara satt där och njöt i fulla drag & log från öra till öra.

  Ni som har möjlighet att se showen och ännu inte har köpt biljett, jag säjer bara: – Löp & köp!!!! Högklassig underhållning från början till slut!

  TUSEN TACK för igår, kvällen tillhör en av de bästa! 🙂
  Vi ses snart igen, längtar redan…..

  Kramar i massor!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny vännen min 🙂

   jag tror det här är den bästa versionen av Rhapsody jag har varit med om, och som du såg så sitter den bra och blir bara bättre hela tiden. Motala igår vara DUNDER 🙂 Nu är jag i Stockholm, vi åkte efter show från Motala så jag vaknade just på “Idolhotellet”. Har en tuff men väldigt kul dag här med möten av olika slag så jag måste skynda lite. Snälla skicka kram till dina fina.. Vi ses snart igen 😉

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Angel Eye

  Jaha det var ju positiv recension, förutom stackars LaGaylia som är typ för skrikig *asgarvar*. Allt möjligt 😉 Lycka till vidare med turnén. Kram från TCOL ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hello Angel Eye,

   ja det är en riktigt bra skriven recension, och det har vi fått hela vägen med lite olika färger och vinklingar men de gillar det vi gör och det är ju det som är det viktiga. Expressen skrev också att de gillar det vi gör men att hon är lite mera färgstark än mig 🙂 på scen. Konstigt ordval tycker jag, men som sagt det är ju det att vi får beröm hela vägen som vi tackar och tar med oss i hjärtat. Jag får väl sjunga i fyrfärg nästa gång han kommer, eller vad tycker du? ;)=)

   Like

   • Angel Eye

    Ta på dig nåt chockrosa, så ska de få se på färgstark! 😀 Nej men allvarligt, jag kan tänka mig hur de menar, troligen tänker de inte enbart på hennes störtläckra “solbränna” 😀 Tja, allt beror på vad man är ute efter förstås. Jag har ju sett LaGaylia live vid ett flertal tillfällen både med och utan dig som sällskap på scenen. Första gången var första året hon turnerade med Rhapsody i tiderna och det intrycket hon gjorde då minns jag mycket väl ännu. Färglös är hon definitivt inte, på mer än ett sätt. Men jag är ju på tok för jävig för att uttala mig objektivt i denna fråga så jag tänker personligen INTE ge mig in på några jämförelser 😉 Istället skulle jag gärna framhålla att ni kompletterar varandra mycket bra på scen. Två starka röster och personligheter.

    Keep on keepin’ on, Angel Hugs and BZZZZZZZZZZZZZZZZZ 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Det är en STOOOR glädje att få dela scenen med underbara LaGaylia. Det att man överhuvudtaget måste jämföra artisterna på scen för att “en skall vinna” är konstigt tycker jag, det är helheten av showen de borde skriva om och den delen har ALLA varit positiv till.

    I Oskarshamn var det en journalist som tyckte det började lukta Idol av tältduken 😉 så det kan ju vara positivt?

    Pennan till vissa som skriver verkar ha tagit vägen om bakdelen på Cirkushästen som troligtvis har sprungit i samma del av tältet som jag 😉

    Idol eller ej, här kommer jag.. Yihaaa!!!

    Geir

    Like

 • Monica

  Hej min vän!
  Mycket bra intervju… tack snälla för att du tipsade om den!

  Härligt att få glida fram på en positiv våg 🙂 …DET ÄR DU ABSOLUT VÄRD!!! Vi kommer nog också att känna av vågorna ;)… för din underbara röst sätter oss garanterat i “gungning” 🙂 🙂

  Lycka till i Motala ikväll… och ha det fortsatt bra nästa vecka!

  Puss o kram, hela dan’ 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Monica,

   ja det är underbart att få vara ute på vägen igen med Rhapsody och känna folkets jubel så som vi nu har fått. Motala blev som jag hoppades och drömde om, en riktigt underbar söndag med god musik och skrattet där det skall vara 🙂 Stor kram och ha en fantastisk vecka du med vännen..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • Monica

    Räknar ner dagarna tills vi ses nu 🙂 Har fortfarande inte fått “NYA” biljetter till Enköping men de är väl på gång snart hoppas jag… (börjar bli lite nervös över det, faktiskt). Tyvärr kan de inte erbjuda lika bra platser som förut… trist!!! Men vilken plats det än blir så hoppas jag att jag ser och hör dig bra 🙂

    Tjärlek…

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    inte skall du vara orolig. Jag försöker kolla detta nu och återkommer med det lite senare ok?

    Stor kram, och TJÄRLEK 😉

    Geir

    Like

 • Victoria Bergstrand

  Vill först å främst säga tack igen för att jag fick möjligheten att se showen igår och jag säger som dig, jag älskar Rhapsody! Showen var verkligen bättre än jag förväntat mig. Kan säga att när du sjöng “You Raise Me Up” fick du iaf en tjej tårögd, det var hur bra som helst och otroligt mäktigt. Du passar perfekt för att göra den låten!

  Jag hatar dock att alltid när jag får chansen att träffa dig så vet jag aldrig vad jag ska säga så du får inte tro att jag är världens osocialaste person nu hehe. Men ja, det är hur eller hur alltid lika kul att få träffa dig. 🙂 Ha det bra och lycka till i Motala ikväll! STOR kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria vännen min 😉

   du, det var riktigt skönt att ses igen. Underbart kul att få visa er lite mera än de små minuter av glädje vi fick njuta av under Idoltiden. Jag tycker inte alls att du verkar osocial och det var riktigt kul att få prata med både dig och din mamma.

   Låt dagen vara snäll med dig vännen, hoppas vi ses snart igen. Hälsa även där hemma, STOR KRAM till dig med 🙂

   Tjärlek och RESPEKT 🙂

   Geir

   Like

 • swedenissonice

  Åh Geir,det var en mycket bra intervju både om turnen och din ovanliga sjukdom.
  Låt inte stressen ta tag i dig för mycket,utan vila mycket emellanåt så att du orkar med turnen.
  För inget får hända dig kära vän. Vi vill dig bara ditt bästa.
  Och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi ses I Nybro,men hinner du se någonting av orterna när ni turnerar?
  Ha det så bra och sköt om dig vännen min!Puss och kram till dig!!

  Like

  • Geir Rönning

   God morgon vännen min,

   jag njuter hela vägen, det är lite brått några gånger men det är vad det är. Många som ser mig “in action” undrar hur jag gör men det är rätt så enkelt. Jag NJUTER och tar 5 minuter när det bjuds på det 🙂 Skall bli KALAS att ses snart, då vill jag ha kramen och en pratstund 🙂 Vi åker i bilar denna turne, ett riktigt bra val så vi hinner titta lite mera än en stor mör buss 🙂

   Puss och kram till dig med..

   Geir

   Like

   • swedenissonice

    Ja Geir,förstår att det kan bli lite svårt att hinna se sig om på dom olika platserna.
    ‘Skönt att slippa åka i en stor buss,mycket bättre med bil.

    Och du ja,du ska få världens största och varmaste kram,och även att vi kan pratas vid en stund.Plus en autograf till Tobias och även mig vi får dela på den han och jag.

    Kommer ni ha ett litet uppehåll några dagar nu,blir det en resa hem till din familj då?Du måste sakna dom väldigt mycket.
    Kram och mycket tjärlek till dig tills vi ses på fredag kväll!!

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    jo det blev några dagar hemma. Inte så många, två hela men det är vad det är. Svårt för mig, men illa för barnen. Det värsta är nog att de vänjer sig.. Har varit med om detta förr och det är INGEN KUL. När barnen vänder sig och säger, ja ja.. Vi ses ju snart pappa. Själv står man med tårar i ögonen och har svårt att åka iväg. Därför försöker jag komma mig i väg utan att de andra är vaken. Bäst så..

    Ses på fredag 🙂

    Kramenkramen..

    Geir

    Like

 • Cathy

  Hej bäste Geir,

  Vilken fin intervju 🙂 ( var rädd om den stora rösten, du lät lite hes 😉 )

  Så roligt att allt sitter som det ska och att du stortrivs 🙂

  Stoooor Kram

  Cathy

  Like

 • Carina R

  Jag längtar och väntar tills showen närmar sig Stockholm, räknar redan ner men guuud vad långa 3 veckor man måste vänta… 😉 Tills dess är jag med in spirit! Egentligen önskar man ju att man kunde vara med på alla ställen… 🙂 Puss o kram

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: