Here I go again…

Hallååååååå 🙂 och god morgon på er alla. Början till början mina vänner är otroligt viktig! Det är där vi sätter mallen till det som skall få dagen att bli så PERFEKT som den bara kan bli! Jag tänker skriva lite om detta idag, men även blicka tillbaks till vad som har hänt så klart de senaste dagarna både här hemma och i Sverige sen jag skev senast.

Bortskämd har jag varit länge, men jag vet att njuta av det.. ha ha!! Jag sitter just nu och skriver i loungen (SAS/Blue1) på flygfältet i Helsingfors. Underbar personal, gott om utrymme, lugn och ro och en väldigt god frukost. Jag åker hit på morgonen i “onödigt” god tid. Flyget går 09:35 men jag är här redan två timmar innan. Otäck bilolycka idag på vägen hit, man vet aldrig vad som händer på vägarna så ta det lugnt och var i tid.. ss

Veckan började som vanligt för mig på underbara Clarion hotell Stockholm. En toppen frukost (igen, missar inte frukost) och ett litet hemligt möte där jag fick en låt presenterat de ville jag skulle sjunga in. Väldigt intressant!! Skyndade vidare till “Hearu” och fick mina nya “in-ears!” Wow säger jag bara, längtar till jag får testa dom på gig i kväll. Har testat dom hämma och i studio och det verkar vara KANOOOOON!! 🙂

Efter en sagolik SUSHI på “Pong” i Stockholm vid lunch var det nästa möte, först via goda gamla “Idol-clean” killarna som har fixat min Rockiga “Riorim” kavaj och lite till, sen vidare till nästa hemliga möte med musik inspelning i Stockholm. Kan inte helt säga mera om detta nu, men äntligen rör det på sig liiiite i varje fall så jag kan ge er ett litet hopp om förbättring på den fronten 😉

Underbara soliga Sverige fick ge vika…

För det som väntade hemma i Finland.. ;(

Men glöm inte vad jag ALLTID säger 😉 Solen väntar där bak molnen.. För mig sken den genast när jag träffade dessa två underbara solskensgubbar 🙂

William och..

Oliver..

 

Rock on.. Vi ses snart 😉

Tjärlek och RESPEKT!!

Geir


24 responses to “Here I go again…

 • lenaforsgren

  Hejsan! Oooh — skivinspelning på gång låter det som, eller så är det bara som jag vill tro. 😀

  Nu är det inte långt kvar tills jag och tvillingsyrran åker upp till Sundsvall för att hälsa på föräldrarna och samtidigt passa på att besöka tältturnén. Kul det ska bli!

  Vad stora dina yngsta söner har blivit!!

  Tjärlek!

  /Lena

  Like

 • linda göransson

  Heeej Geir! Det var länge sen!!
  Hoppas du har det bra på turnén! Är ju inte alls länge kvar tills Växjö! Går förbi spelstället nästan dagligen (bor ju trots allt 500 m ifrån) just nu kör det Monster Trucks där! Tror ni kan rocka bättre! 😉

  Idag börjar sista året på gymnasiet så måste snart gå iväg till skolan!
  Men vi har redan hunnit med en reportageresa till Spanien förra veckan, så antar att skolan redan börjat!

  Vi ses snart!! Kram och tjärlek!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen 🙂

   Ska just åka iväg från Hässleholm. Turnén så långt har varit helt underbart kul! Men det går lite för snabbt, precis som vanligt. Så jag försöker hinna njutningen! Ska bli kalas att ses igen, du är saknad! Lycka till med allt där, stora kramen 🙂

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • swedenissonice

  Hej min vän,hoppas att allt är okej med dig.
  Jag ville bara att du skulle veta att jag har skickat ett meddelande till dig på FB.Och det vill jag att du läser snart,för det är viktigt.
  Jag säger inte mer för då lämnar jag ut mig alldeles för mycket.
  Jag har det största förtroendet för dig.
  Ha en bra söndag och en lyckad spelning ikväll.
  Tjärlek och all respekt till dig Geir!!

  Like

 • swedenissonice

  Godmorgon min kära,fina och varma Geir.Tack för en otroligt bra show,ni var så bra allihop,men hade gärna sett mer av dig förstås.

  Och den där kramen jag fick den lever jag på läänge,och Tobias sa att “mamma, Geir han är världens snällaste kille som finns,honom måste jag få träffa igen”.
  Han pratade om dig hela vägen hem.
  .
  Det är få som tar sig tid att prata med sina “fans”.Och jag hoppas innerligt att vi får träffa dig igen,för visst ska det kunna ordnas.Även Sara tyckte du var så mysig och gullig.
  Så på något sätt så ska vi bara träffas igen,för det här får absolut inte vara sista gången eller hur?
  Tack för att du finns det betyder så mycket för mig ska du veta.
  Ha en fortsatt kul turne runt i landet.En stor och varm kram och all tjärlek som finns till dig,min fina,fina vän.MIss you!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   ja det blev en jätterkul kväll och det är underbart att äntligen få “ett ansikte” på er som jag har träffat här via bloggen eller hemsidan.

   Lova att hälsa både Tobias och Sara, det var jättekul att träffas. Jag säger som en god vän till mig i USA sa.. “I am no good in goodbyeś so you wont get one. I am much better in see you later” 🙂

   Tjärlek och respekt..

   Geir

   Like

   • swedenissonice

    Nej det här får INTE vara sista gången vi ses.Jag såg på din andra blogg att du ska vara med i en julshow nere i Malmö i vinter,Så kanske,kanske vi kommer dit.Fast jag hoppas att vi hinner ses innan dess,
    Ha en skön vistelse hemma i Finland nu,det behöver du.Sköt om dig riktigt ordentligt.All vår tjärlek och respekt från mig och mina barn,till dig älskade vän!!

    Like

 • Jenny

  Hej vännen min!

  Jihaa, idag är det ÄNTLIGEN dags för Dig & resten av Rhapsody-gänget att inta Nybro! VÄLKOMNA! 🙂
  Räknar timmarna tills det är dags att få njuta av denna fantastiska show på hemmaplan.

  Ses snart!

  Kramis Jenny

  P.S Tur att du börjar dagen med en bra frukost så du blir mätt, annars hade nog dina grabbar legat risigt till. De är ju så söta att man vill äta upp dem. 😉

  Like

  • Angel Eye

   With you in spirit kära vänner :o)

   Like

  • Geir Rönning

   Hej där både Jenny och Angel Eye 🙂

   Det är underbart att se tillbaks på dessa år vi har kännt varandra, det hela som “kickade igång” med att du och jag Inger “träffades” och sen var ni redan vänner när jag träffade dig på riktigt Jenny.

   Tiden flyr och vi med den, hoppas och tror vi får minst lika många underbara år med ROCK tillsammans så som vi redan har + ett gäng till eller hur?

   Det var jättekul att träffa familjen, hälsa så mycket från mig snälla!!

   Kram,

   Geir

   Like

   • Angel Eye

    Det var faktiskt Jenny som hann träffa dig först in real life om jag inte minns alldeles fel – med god hjälp av vissa norska glamrockare 🙂 Eftersom hon räknade med att jag inte skulle tro på att hon råkat snubbla över dig helt i misstag, så fixade hon bildbevis 🙂 Ja och sedan var jag ju så illa tvungen att hälsa på dig också, kunde ju inte visa mig sämre jag heller. 😀

    Ah yes, det har varit många äventyr på vägen som man INTE hade velat vara utan för något i världen. Och många nya vänner har vi fått tack vare DIG Geir. Som jag sagt, du drar till dig trevligt folk som flugor på en sockerbit 😀 Kram, ha det gott, rocka vidare så ses vi igen somewhere down the road 🙂

    Like

   • Angel Eye

    Samma glamrockare var orsaken till att Jenny och jag lärde känna varandra, så vi har mycket att tacka DEM för också 🙂

    Like

 • Anna Ericsson

  Geir mannen!! 😀 haha!

  ooh, den där frukosten såg ju riktigt god ut.Tyvärr har jag själv svårt att äta frukost, särskilt om det är väldigt tidigt på morgonen. Men det funkar tillslut, något brukar jag få i mig iaf.

  Hade näst sista dagen på turnén nu! Det är ju sooooorgligt, älskar ju att spela…! dock va det jätte dåligt medhörning på basen när jag spelade idag så det va lite sådär… jobbigt, Men det är bara spela och hoppas på att det låter rätt för alla andra hahaha! Imorgon ska vi åka till grannkommunen och spela! Sista spelningarna, tråkigt men så är det. Sen börjar skolan på riktigt igen. haha, inte taggad på något vis!

  saknar dig, men snart ses vi.

  kram och tjärlek!

  Like

  • Geir Rönning

   Heeeeej 🙂

   allt har sitt slut, men åter igen vännen BÖRJAN och RESAN är det viktiga för mig! Jag släpper dig inte så lätt undan med frukosten 😉 det är där och då grundlaget för hela dagen läggs. Mina vänner på Rhapsody turneń är chockad när de upptäckte att jag äter frukost TVÅ gånger, vilket jag faktiskt hinner med som oftast. Är uppe och äter först av alla, sen ut på promenad i en dryg timme för sedan att äter igen just innan de stänger frukosten klockan 10 eller 10:30 🙂 Nyttigt och UNDERBART!! Ha ha,

   dålig medhörning är jättejobbigt. En gång i Riga med Rhapsody var det lokala hjältar som fixade ljudet, det slutade med att jag och våran bassist Lasse var tvungen att dela på in-ears. Så det var nästan bara klick och trummor samt bas i min lyssning 🙂 Nu kan man skratta åt det hela men det tog lite tid 😉

   Hoppas det blev som du ville ha det med avslutningen också, stora kramen och lycka till med det nya skolåret 🙂

   Kram och tjärlek.. Snart ses vi hoppas jag 🙂

   Geir

   Like

 • swedenissonice

  Heej,härlig frukost du fick på flygplatsen,och att du fick lite lugn och ro innan du ska iväg.
  Ja här i Småland har det varit många otäcka olyckor,tvärr en del rattfylla inblandat.Och unga människor har fått sätta livet till.
  Dina pojkar är för söta,förstår att du saknar dom mycket när du är bortrest.
  Men dom finns ju alltid där för dig.
  Fast det där med sushi är inget för mig,har försökt ett par gånger,men nej det går inte att få ner det tyvärr…

  Ha en kul spelning i Vetlanda ikväll och välkommen till det fina Glasriket i Nybro i morgon.Puss och kram!! Vi syns då.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   rattfylla är nått jag hoppas de får bort. Inte bara för de som drabbas av det fruktansvärt ofattbara med allt vad det kan innebära, men även den som sitter i det sen för sitt livs misstag. Enkelt att lösa, sätt in alko lås på SAMTLIGA fordon.. Varför inte? Det samma med bilbälte, om inte man har det på så startar inte bilen..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej och Godmorgon Geir! 🙂

  Frukosten såg riktigt god ut 🙂 Bra att du lyxar till det lite.
  De nya “Hearu” var riktigt snygga. (bra färg haha)

  Pong är en favorit för mig också, särskilt deras Thai buffe som ligger i närheten av suchi stället.

  Ha det bra i veckan!

  Kram Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy min vän,

   Ja det lyxas när man kan 😉 även på Pong så klart! Jag skall kolla på ditt ställe när jag får chansen.

   Hearu är helt underbart fantastiska. Även färgen, ha ha 🙂

   Hoppas veckan har börjat med det underbara och fortsätter i samma stil för dig vännen 🙂

   Kramenkramen..

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej Geir!
  Söta “solskensgubbar” 🙂 … vi skulle behöva många sådana här i Västerås idag! Det regnar… IGEN!!! Men solen finns ju alltid där bakom molnen, eller hur… jag tror på dig där, Geir 🙂

  Skönt att du mår bra och att allting går som det ska med turné, möten och inspelningar… OCH att du tar väl hand om dig med bra frukostar och annat 🙂 Sånt är viktigt…

  Hoppas din torsdag blir en alldeles UNDERBAR dag. Lycka till i Vetlanda i kväll… “keep on rocking” 🙂

  Vi ses snart… 🙂
  Kramkram!
  Monica

  Like

  • Cathy

   Pojkarna är ett par riktiga charmtroll 😉

   Krsmiz

   Like

  • Geir Rönning

   Hej både Monica och Cathy 🙂

   Försöker svara skillt, men det går inte 🙂

   De underbara solstrålarna är just nu på ett mycket regnigt dagis 😉 och sprider solens värme innomhus tror jag. Vi vaknade hela familjen av höstens första HAGELSTORM i natt. Jag gick upp och ut på balkongen för jag trodde inte helt på mina egna öron först. 😉 Men det var sanningens överraskning, hagel min sann!

   Min nya dator gick sönder så jag har fått spara lite på svaren till er alla, sorry för detta. Nu hoppas jag att jag får den tillbaks SNABBT eller får helt enkelt en ny? Tre veckor och brrrrrrr sa den och dog?

   Stora kramen till er båda, tjärlek och respekt likaså!!

   Hörs och ses snart hoppas jag 🙂

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej Geir 🙂
    Här har vi också haft det mest konstiga väder senaste dagarna… allt från tropisk värme till enorm åska och regnstormar! Men inget hagel än så länge…

    Hoppas allt ordnar sig snart med din dator… tror inte vi klarar oss speciellt länge utan svar från dig, eller hur 😉 …hihi 🙂

    See you VERY soon, my friend 🙂
    Kramkram & tjärlek!
    Monica

    Like

   • swedenissonice

    Stackars din dator,när den sa brrr,kanske den kände av den första höstkylan,ha,ha.
    Hoppas att du får den fixad eller en helt ny.För länge utan svar från dig det blir väldigt svårt.
    Jag uppskattar verkligen att du orkar ta dig tid att ge svar till mig..
    Du är en verkligt trofast och sann vän och dom får man inte tappa bort.
    Ha en fortsatt bra tisdag utan en massa hagel.
    Än en gång tjärlek och respekt ill dig vännen min!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: