All smiles ;)

Hej på er 🙂 och en riktigt god morgon önskar jag er alla. Inte vet jag men på något sett verkar det som om jag och elektronik inte helt andas på samma planet. Beklagar lite ljummen rapportering från turnén men utan dator blir det lite tungrodd 🙂 Min nya Mac sa inte ens hej då innan den tog sista andetaget. Hoppas och tror det är ett lättlöst problem så jag får den tillbaka snabbt! 

Turnén har varit helt sjukt kul, det ända problemet är att tiden går för fort igen 🙂 vi har redan hunnit med två underbara veckor med massor av njutning hela vägen! Kalaskul att så många av er har kommit och även tagit er tid att säga hej till mig före eller efter showen. 

Just nu är jag på väg till Sverige för att spela in nya låtar 🙂 Det ligger mig MYCKET varmt om hjärtat och jag längtar tills jag får framföra dessa nya örongodis för er alla. 

Har inte haft möjligheten att träna nu senaste tiden, beroende på både lite skador och av den enkla anledningen att träningsklädena inte fick plats på senaste resan. Denna resa hinner jag inte träna, men morgon promenaderna sitter fint fortfarande! jag är som oftast uppe innan någon annan och äter första frukosten, sen ut och gå och ta bilder innan jag vänder och äter frukost nummer två 🙂 njutningen är total och både ögat, magen och hjärtat skrattar vidare genom livets resa. 

Nästa vänd med Rhapsody är på fredag, njutningen på scen har blivit ännu större efter att ha få testat mina nya in-ears! Hearu har öppnat ännu en musikalisk dörr till himlen! Helt underbart bra ljud och en närhet nu  som är det bästa jag har haft någon gång på scen. 

Stora kramen tjärlek och respekt 😉

Geir


15 responses to “All smiles ;)

 • Anna Ericsson

  nej men här tittar jag in! 😀 HEJ GEIR! hoppas att du mår bra? Jobbigt när datorn lägger av! När du är ute o har roligt o turnérar så sitter jag i skolbänken och pluggar! haha! Nej men har inte så mycket teoretiska ämnen iår och det är väldigt gott! Men vi har ett stort projetarbete nu som vi ska börja med! Sen så repar vi samtidigt inför en spelning på “markshowen”, vi ska spela en 20 låtar kanske som är från 80 talet. Själv är jag uppväxt med 80 tals musiken men många i min klass gillade det inte. Haha! Men jag är nöjd :]

  nu ser jag väldigt mycket ifram emot att se Rhapsody och träffa dig!
  Massa tjärlek och kramar

  Like

  • Geir Rönning

   Nej men heeeej där 🙂

   Jo tack vännen, jag mår oförskämt bra 🙂 Du da? Det är nog bra att det fins de som har vett att blanda nöje med tyngden av en utbildning, jag skulle seriöst önska att jag själv hade den tryggheten i ryggen. Samtidigt är ju sången det ända jag KAN så det kanske var bra att bananskalet styrde mig hit? 😉

   Underbart att du får visa ungdomen vad 80 talet var och är på riktigt 😉 mycket bra musik som fortfarande färger det som skrivs idag som dina vänner säkert inte fattar är inspiration därifrån 🙂 Visa dom nu!!

   Kommer att bli en hjärtats gåva att få se dig igen, längtar efter den utlovade kramen 😉

   Ha det BÄST vännen..

   Tjärlek och kramenkramen så klart..

   Geir

   Like

 • lenadrake

  Hej Geir!

  Åh, vad jag är nyfiken på dina nya låtar! 🙂

  Trist att inte hinna träna lika mycket som du är van vid, men morgonpromenader är ju mycket bättre än inget. Jag har själv lagt mig till med den vanan om det inte regnar fööör mycket. Jag är en morgonmänniska så det passar mig bra!

  Grattis till inearsen! Det måste vara grymt härligt att ha en sådan röstkapacitet som du har och få den närhetskänslan som sådana erbjuder när de funkar som de ska!

  Ses kanske på söndag om jag och syrran lyckas armbåga oss fram. 🙂

  Tjärlek!

  /Lena

  Like

  • Angel Eye

   Är också nyfiken på nya låtarna… *väntar otåligt*. Hoppas ni vässer armbågarna ordentligt till helgen då tjejer 😉

   Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena och Angel Eye 🙂

   Evig tacksam för in-ears, glädjen är TOTAL!! Igår när jag sjöng så hörde jag varje andetag som jag själv tog, det är sjukt otroligt och så klart ett nöje när man får en sådan total kontroll.

   Vi måste ju ses, var det så att syrran kommer med eller blandar jag korten nu?

   Ligger just och går igenom låtarna jag har bandat senaste tiden, tror ni kommer att bli riktigt nöjd 😉

   Stora kramen, och vi ses på söndag!! Skickar även dig en cyber-kram så klart Angel Eye 😉 Hälsa där..

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Monica

  Godmorgon Geir 🙂
  Spännande att du ska spela in nya låtar… VÄNTAR och LÄNGTAR att få höra dem 🙂 Håller med Cathy här nedan… din röst berör verkligen 🙂 Det är nog för att ditt goda hjärta finns med i allt du gör…

  När det gäller promenader så räcker de långt som motionsform, tycker jag! Enkelt och man får MASSOR med frisk luft på köpet… underbart 🙂 Vi har en glad och aktiv hund hemma som bara ääälskar långpromenader, så det blir en hel del såna 🙂 Sen gillar jag att cykla också 🙂 blir ca 1 mil per dag (till och från jobbet)…perfekt vardagsmotion 🙂

  Ha det underbart bra i Stockholm nu och hoppas inspelningarna går som de ska!

  See you soon…TJÄRLEK 😉
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen min..

   Du, cykel är fantastiskt bra! Och så enkelt och RÄTT att ta sig till och från jobbet med. Min turné skulle nog inte må bra av detta, men JAG skulle gärna ta en sväng. När jag har tid gör jag det så ofta som jag kan.

   Vi får väl se till att det någon gång framöver blir så att du kan cykla iväg med mina låtar i örat? Ha ha, den duuuu 🙂

   Ha det BÄST!!

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • Monica

    Yeeesss, det ser jag fram emot 🙂 Visserligen mysigt att lyssna på fågelkvitter när man cyklar… MEN med lite Geir Rönning i hörlurarna då lovar jag att cykelturen till jobbet går som en dans … haha 🙂

    Kramkram!

    Like

 • Cathy

  Godmorgon!

  Ser framemot att få lyssna på din nya musik 🙂
  Du har en röst som berör, det tycker jag är viktigt när det gäller musik. 🙂 Du har även hjärta 🙂

  Kram och lycka till nu i Stockholm.

  Ps hoppas kunna komma till Enköping och lyssna på showen.

  Like

 • swedenissonice

  Godmorgon Geir,och här är det en fin morgon solen börjar leta sig fram mellan molnen.Skönt att du hinner med en morgonpromenad på morgonen.
  Ska bli så kul att få höra lite nya låtar av dig,har inte hunnit med att lyssna på skivan jag köpte av dig i fredags,håller på med storstädning av huset.
  Sara fyller 11 år på lördag och då blir det kalas fär släkt och vänner.
  Tänk att hon redan går i 5:e klass,åren går alldeles för fort.

  Men hon är världens gulligaste och finaste tjej som finns.Alltid mån om att andra ska ha det bra,tar hänsyn och är så omtänksam.precis som du är.

  Lycka till med fortsättningen av turnen,hade kunnat se det en gång till bara för att få träffa dig igen.
  Varma hälsningar från mig och barnen.Puss och kram!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   hoppas du har hunnit lyssna nu till min skiva? Vilka låtar tycker du i så fall mest om? För mig är det nog “Why” och “All alone” + extra spåret från Royal Albert Hall med Wells och gänget.. Grymt kul!!

   Stor kram och tjärlek.. Hälsa familjen..

   Geir

   Like

 • Liisa Erlandsson

  Låter så skönt med dina tidiga morgonpromenader 🙂 jag promenerar ofta min 2 km till och från jobbet och har en kyrkogård man kan passera , det är en sådan harmoni och känsla att gå där och se allt det vackra. En andningspaus i allt det stressiga 🙂 Och det behövs verkligen ibland 😉 Snart kommer ni hit till Växjö och vi ser såå fram emot det !! Kram och ha en underbar dag ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Liisa vännen min 🙂

   Så underbart att höra. Det finns ju många som är rädda för kyrkogårdar men jag är likadan, hittar lugnet och harmonin där utan problem. Min pappa jobbade för kommunen där hemma, både som chafför och annat så jag fick hänga med på massor av resor till olika ställen i jobbet 🙂

   Ser väldigt mycket fram emot att träffas, hälsa famijen och njut av det lilla lugna 🙂 Stor kram..

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: