Hej där underbara DU ;)

Hej där underbara DU 😉

När är livet som bäst? Ja du, jag hoppas du kan svara som jag JUST NU!! Vi har alla en förmåga att längta fram till något som komma skall eller vi lever helt enkelt kvar i minnen som vi har samlat på oss. Hoppas du kan blunda och njuta av att JUST NU är njutningen TOTAL!!

Självklart är livet en berg och dalbana. Och lika säkert och självklart är det det för oss alla. Men vissa av oss får njuta av solen framför alla andra när de flesta av oss står kvar i regnet och det lockar fram blandade känslor så klart. Men jag kan se mig i spegeln och njuta av sanningen, det regnar lite då och då men SHIT så bra jag mår 😉 Anledningen är att jag vågar känna efter. Jag finns här och NU!! “I morgon är en ny dag” finns det de som säger. Men det skiter jag i!! Min dag är idag och vad som händer i morgon kan jag påverka och det tänker jag djävlar mig göra..

Gudarnas gudar kan vara svåra att få tag på och därför blundar vi ofta och tar ingen kontakt. Det finns så mycket som vi “borde göra” och det ligger kvar i hjärtat som ett moln. Jag gör samma fel, samlar på “senare” och “snart” på tok för ofta!! Men när jag väl bestämmer mig då djävlar…

Så igår var det dags, jag lyfte luren och ringde Mr. Toto “himself” David Paich 😉 Det är ju han som skrev Rosanna, den låt som de flesta kommenterar när vi pratar om Idol. Han öppnade samtalet med “vilken grym version du gjorde på min låt i Idol i Sverige” ha ha.. Jag sa VAD?? Otroligt häftigt att han har fått det med sig :):):):)

Denna extra resa jag gjorde nu i veckan till Sverige blev väldigt lyckad!! Jag landade ju sent måndag från Rhapsody turnén och hade tisdag hemma och fixa lite saker. Onsdag morgon 04:15 (svensk tid) blev jag hämtad och åkte första flyg till Umeå via Stockholm. Jobbade mest med text denna gång i mysteriets stad och efter ett dygn där både magen, ögonen och hjärtat fick nytt liv bar det vidare till Kungens stad Stockholm på första flyg igen. Frukost tillsammans med G:son på Stockholm Clarion hotell, helt underbart!! Kalas att träffa godaste mannen igen, det var ett tag sen senast. Efter den goda maten kom Henrik Janson och plockade upp oss och vi åkte till hans studio. Grym låt och grymt underbara killar att jobba med!

Jag landade igår mycket glad och nöjd efter ännu en helgalen resa. Fick killarna att köra mig till Kungsgatan så jag fick reklamera på min Mac. Fick en ny maskin direkt utan problem 🙂 Underbart att garantin fungerar som den skall för en gångs skull. Har suttit hemma och installerat alla saker jag måste ha i burken för att livet skall skratta lite extra med mig 😉 och 07:00 var taxin och hämtade mig igen. Så det är en något reducerat man som är varm i hjärtat och tycker livet på nått sett är rättvist ändå 😉 Tiden är inte helt på min sida, men jag hinner ändå 🙂

Nu är det Borlänge, Sandviken och Sundsvall denna helgen. Längtar tillbaks till scenen, det här är oförskämt kul 🙂 Sen ett par dagar hemma innan vi fortsätter med lite extra jobb torsdagen nästa vecka, Nynäshamn fredag, Norrtälje lördag och Enköping söndag. Måndag morgon flyger jag till USA för ett jobb, landar sedan fredag morgon i Stockholm och rakt vidare på nästa Rhapsody vända med Stenungsund fredag, Skövde lördag, Kungsbacka söndag 🙂 Livet är underbart och jag springer så fort jag kan för att hinna med.. Men du.. jag SKRATTAR HELA VÄGEN så var inte orolig 😉

Tjärlek och RESPEKT!!

Geir

This slideshow requires JavaScript.


14 responses to “Hej där underbara DU ;)

 • swedenissonice

  Tack snälla rara och omtänksama du,Sara blev jätteglad för din grattishälsning,och hon sa “oh tänk om han hade kunnat vara med på mitt kalas”för så mycket tycker hon om dig.

  Och även Tobias och jag hade gärna haft dig här idag,men jag sa till henne det är en omöjlghet för han är ju på sin turne.

  Nu ska vi duka och göra fint inför dagen.
  Kram och mycket,mycket tjärlek från oss!!

  Like

 • Amanda

  Åh jag brukar alltid bli glad när jag läser din blogg, idag blev jag inte det, idag blev jag ledsen.
  Jag läste att du hade varit här i Umeå, och den önskan jag alltid haft om att få träffa dig(som du vet) blev lite större. Har du planer på att åka hit fler gånger?

  Jag hoppas allt är bra med dig.
  Kramar och tjärlek

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Amanda vännen 🙂

   Du, livets resa är bara påbörjad och detta var INTE sista gången jag var i Umeå. En underbar stad med fantastiska människor är precis vad man behöver för att bege sig in i de djupa dalar av livets mysterium båda som levande varelse men mest av allt som textförfattare och sångare.

   Tro mig, jag NJÖT hela vägen och jag vill ABSOLUT komma tillbaks det lovar jag. Många gånger kan jag inte skriva om vad jag håller på med, helt enkelt för att det är hemligt.. Men om resan är av den karaktär som denna var så är det ingen omöjlighet. Problemet är dock att det är snabba ryck i mitt liv och jag vet med erfarenhet att detta kan hända igen..

   Jag säger som min goda vän Robbie sa när vi skulle ta farväl första gången i USA.. I am no good with goodbyes, so my dear friend you will never get one.. I am much better with see you soon..

   Hoppas det blir så vännen, att vi ses snart. Vi är på turné nu med Rhapsody och denna helgen är vi i bland annat i Sundsvall nu på söndag, Kan vara värt en resa 😉

   Stora kramen,

   Geir

   Like

 • Carina R

  Oj, det var ett ganska galet schema, MEN så roligt det låter! 🙂 Det e du värd!
  Jag o Marika såg Toto på Skansen 1 juli, det var såå kul!! Jag hade inte sett dem förut, så det var på tiden!
  Vi ses nästa vecka vid den här tiden, det ska också bli såååååå roligt! 😉
  Kram

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen..

   Ja du Carina, hårt schema är det, men det är SKITKUL!! Ha ha, förlåt, men om någon känner mig väl så är det nog du och din helgalna syrra 😉 Man försöker andas i ett hörn innan man springer vidare men njutningen är STOOOOOR 🙂

   Det att man får kramas lite (eller helst MYCKET) med någon som har hjärtat på rätta platsen så som ni har värmer och det hjälper mig långt på vägen, det hoppas jag ni förstår?!??!

   Skall bli underbart att ses, hälsa familjen så mycket.. Kommer brorsan med??

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • Carina R

    Ja du, vi har några år på nacken nu, eller hur?! Tänk att det var -99 som vi “upptäckte” dig… Marika var ju nästan en bebis då(hihi) och man hade just hunnit få sin första mobil, typ… 😉 Galet länge sen, men så mycket fina minnen man fått med sig under åren! Känner mig ofta som ett litet barn på julafton inför dina spelningar.. 😉 Att fortfarande kunna följa dig och din karriär efter så många år och att ha dig som vän värmer också mitt lilla hjärta väldigt mycket!

    På fredag ska vi kramas MYCKET! 🙂 Ska höra med brorsan också, hehe 😉

    Like

 • Liisa

  Slutar att läsa allt det underbara underbara DU har skrivit med ett stort leende på läpparna. Du har en förmåga att med din text få en att må så bra. eller bättre för jag mår så bra och är i en härlig harmoni som jag inte upplevt på länge. Kanske för att jag bara har mig själv att älska och inte behöva allt trassel det kan bli i ett förhållande med en man. Jag skänker all min kärlek till mina barn o barn-barn och mig själv. Och jag lever verkligen efter mitt motto carpe diem och jag trivs så bra för mig själv så jag blir nog singel för resten av livet nu 😉 Jag kan inte förstå hur du orkar med allt det som musiken ger dig i livet, alla resor hit och dit. Men jag kan förstå att det måste vara helt fantastiskt ! Carpe Diem Geir ! och kramar från mig 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Liisa 🙂

   så skönt vännen att du blir på gott humör när du läser mina mer eller mindre välvalda ord från “the fast lane” 🙂

   Jag skjuter från höften och ger bara en liten spegelbild av resans gång så det värmer enormt mycket att du följer mig på vägen!! Det känns UNDERBART att du mår bra vännen min!!

   Vet att livet har sina berg och dalbanor som sagt och konstigt skulle det vara om det inte var så. Usch, tänk å fastna i en evig upp eller ned sväng? Jag har skrivit om det förut, det gråa som vi måste värna om så de “riktiga färgerna” får blomma fullt ut 🙂 Vi måste våga se detta hela vägen..

   Det att “fånga dagen” är så sant som det är vackert.. Det att våga väga.. Njuta hela vägen och låta smärtan ta plats för att det lilla lugna så småningom skall få ta över universum är helt rätt..

   Den riktiga kärleken är ju den som följer blodets flöde och det att vi kan känna denna kärlek även till de vi inte har familjärt vid vår sida är ju bara en extra gåva som någon snäll Gud har gett oss 🙂 Det att se sina egna ögon i ett barns blick är den eviga sanningen som himlen gav oss och det menar jag!!

   Här är en link som bättre förklarar vad jag menar 😉

   Puss och tjärlek till er, hälsa där..

   Geir

   http://www.smp.no/nyheter/article374008.ece

   Like

 • Monica

  Heeeej till underbara DIG också 🙂
  WOW, vilket tempo du har just nu… men kul att du “skrattar hela vägen” då lyckas man med det mesta!Spring inte FÖR fort bara… 😉

  Visst är livet som bäst JUST NU… du har helt rätt (som vanligt, min vän 🙂 ) Jag finns – jag lever – jag andas… bara det är FANTASTISKT! Njuter varje dag av att ha en underbar familj, goda vänner och stooor härlig släkt… då finns det alltid något som händer omkring en (både roligt och mindre roligt, förstås) men livet står inte still i alla fall 🙂

  Alla de här “borde-göra-grejerna” är vi nog många som samlar på hög. Man får helt enkelt ta sig i kragen emellanåt och försöka reducera den där “högen”… sen infinner sig en skön nöjdhetskänsla… det är värt mycket 🙂

  Förresten, hoppas verkligen att du INTE tänker vara i Eskilstuna nästa söndag eftersom jag kommer att vara i ENKÖPING!!! Du måste skrivit lite fel där hoppas jag… haha 🙂

  Önskar dig ännu en UNDERBAR Rhapsody-helg 🙂
  Kramkram!

  PS! Insåg att det är inte speciellt många mil mellan oss på lördagkväll!!! Vi ska bo på Söderfors herrgård (inte sååå långt från Sandviken). Sjung extra högt så kanske vi hör din underbara stämma… haha 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hellllllooo Eskilstunaaaa 🙂

   Ha ha, ja du Monica vännen.. Tur jag har dig som kan ta tag i mig och mitt öra i bland 🙂 Du har så klart rätt, det är Enköping vi skall till och inget annat. Jag rättade till det hela så snart som jag såg vad du skrev, tack 🙂

   Jasså, vi kommer att vara riktigt nära nu på lördag? Jag LOVAR att sjunga extra högt för er.. Sandviken är ett minnenas Mecka för mig. När jag var trubadur i så många år som jag med stolthet åkte runt så var Strandbaden Camping i Årsunda nära Sandviken ett av mina favorit ställen 🙂 Helt underbart kult.

   Och i Sandviken var Jay, Minnah och jag tillsammans med underbara Filip Adamo från Sony på Signeringsrunda och tankade hjärtats förråd i 🙂 En fotbollsturnering för ungdomar.. Jag passade så klart helt in även där, ha ha..

   Kram och tjärlek.. “hörs senare i dag ;)”

   Geir

   Like

   • Monica

    Ja, du får inte skrämmas så där… haha 🙂 Men
    nu VET jag att det är Enköping som gäller och underbara kramen väntar på mig där hoppas jag 🙂

    Tack för att du sjöng extra högt i Sandviken i lördags 🙂 … tyvärr så räckte det inte hela vägen fram till Söderfors där jag var 😉 Men nu på söndag DÅ kommer du att höras, då är jag äntligen tillräckligt nära 🙂

    See you…
    Tjärlek till dig 🙂

    Like

 • swedenissonice

  Gomorgon UNDERBARA DU,så skönt att du har fått en splitterny dator.
  Min börjar också bli konstig, seg som kola och stänger av sig ibland,men den får duga ett tag till
  .Har inte råd just nu,vi har så mycket annat som vi måste använda pengarna till.
  Jag har ju glömt att tala om att huset inne i stan är sålt sedan drygt en månad tillbaka
  .Det blev en ung ensamstånde tjej som köpte det.
  Men hon är tuff och har skinn på näsan och kommer att klara av det,för det är mycket att renovera på huset.
  Så därför fick vi lite “extrapengar” till kontot.
  Tänk nu är det en vecka sen vi sågs,tiden går ju så fort,och i morgon fyller Sara 11 år.Blir kalas för släkt och vänner.

  Och du har ju tusen saker på gång,men du njuter ju av det.Kul att allt flyter på.

  Tack för att du tog så fina kort från Kalmar,visst är vårt slott vackert?

  Kalmar är en vacker stad,med mycket vatten runtom.Och nära till Öland,solen och vindarnas ö.

  Du får ha en fortsatt kul turne,med mycket skratt och sång.

  Tjärlek och en stor varm kram från oss.

  Vi saknar dig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där vännen 🙂

   Ja det var nog väldigt bra att jag tog den extra försäkringen som jag tog. Säg vad man vill om “drulle” men en extra stor säkerhet ger den faktiskt..

   Grattis med försäljningen av huset, det var goda nyheter 🙂 Tror att tjejen kommer att få det riktigt bra i huset, tufft att ta på sig en sådan “resa” ensam!!

   Ett STORT GRATTIS till din underbara dotter Sara, hälsa henne snälla från mig ok? Och krama alla andra som förtjänar det runt dig vännen, önskar dig och dina fina en FANTASTISK HELG!!!

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: