Några dryga och två efterlängtade…

Låt oss nu börja med början.. En nära vän till mig skrev i morse och berättade att det idag är exakt ett år sedan jag som första Idol fick min guldbiljett och vandrade in i svenska folkhemmet som “pappa Idol” 🙂 Jag vet inte om jag skulle använda just dom orden men ok.. låt det så vara..

Årets hjälte i Idol tycker jag vi redan kan dela ut förstapriset till. Idol Oleg med sin elektropop kommer att bli årets glädjefnatt!! Vilken underbar kille. “Nej jag skulle till skansen och krama djuren.. du vet, såg en stor kö och stannade till och tänkte.. varför inte?” Ha ha, UNDERBART!! När han inte tror sina öron över berömmet han får och SPÄRRAR UPP ÖGONEN.. Då ligger jag på golvet och vrider mig i skratt.. Bästa TV klippet på väldigt länge. Sedan att han blev helt satt ut av att gå vidare och blev nästan lite ledsen blev ju en resa till runt jorden 🙂 Vilken kille!! I`m in love 🙂

Det kanske är för tidigt att ge betyg åt årets jury men snälla någon.. Jag har djävligt svårt att låta bli slakten med stora kniven.. Först av allt saknar jag den tyngden som låg bak Andreas Carlssons bedömningar, inte bara med välvalda ord men även i och med vi vet vad han själv har varit med om. Nu tar de in en skivbolags kung som verkar dryg, men det kan vara att Pelle blir helt bra efter ett tag. Men sedan att Alexander Bard sitter och sågar ungdomar för deras utseende och “fel attityd” etc etc faller helt enkelt på sin egen dumhet. Jag har en liten uppmaning åt dig Alexander.. Det ryms fler UFOn här än du mannen.. Sutta nu på nått du gillar i stället och ge fan i att slänga skit bara för att leva upp till ditt vidriga sett att vara!! Jag har stor respekt för dig som låtskrivare för det förtjänar du.. Men du förtjänar inte den plats i Idolpanelen du nu har gjort om till elaka gubben från helvetet ..

Resorna är många och just nu är det väldigt mycket. Sista dagen hemma på ett tag. I morgon åker jag till Stockholm för privat gig, fredag Nynäshamn, lördag Norrtälje, söndag Enköping, dessa tre med Rhapsody in Rock. Riktigt kalaskult att åka med gänget, och nu sitter showen som den skall!! Måndag morgon vidare på en resa till USA, landar 07:15  i Stockholm fredag, vidare till Göteborg första flyg för sedan ha gig i Stenungsund fredag, Skövde lördag och Kungsbacka söndag. Även dessa med Rhapsody in Rock.

Hade en underbar och mycket efterlängtad träningsrunda nu på morgonen. Lite drygt en timme med mina “Bungypump” 6 kilos stavar. Underbart att åter få känna båda luften, svetten och den totala njutningen av att springa i skogen och bredvid vattnet här i Grankulla. Har som ni ser på ena bilden varit “i kriget” och är gul och blå så det räcker för en halv armé 🙂 Missade lite avståndet mellan där jag stod och Robert Wells piano scen (som är precis så mycket högre än våran scen som blåmärket visar). Det blev ett extra högt vrål i låten men det passerade utan att någon annan märkte det 🙂

Avslutar med en hälsning till Anders Bagge. Sjukt kul att se dig igen.. Vad skulle detta Idol vara utan dig?? Hoppas ni alla fattar att den godhet som även visas på skärmen ÄR Bagge och inte nått påhittat skit dom serveras oss för att få dom att se bra ut.. Bagge ÄR KUNG!!

Stor puss och kram på er alla..

Och tjärlek så klart 🙂

Geir

This slideshow requires JavaScript.


13 responses to “Några dryga och två efterlängtade…

 • Monica

  Hej, mysiga du 🙂
  Vill bara göra ett inlägg här och tacka för en FANTASTISK show i Enköping igår kväll. ALLA var superbra förstås… men DU var outstanding!!! Du visar sån otrolig glädje och energi på scenen (man ser verkligen hur mycket du njuter). Du är helt enkelt UNDERBART BÄST 🙂

  Underbart var också att vi hann träffas… ÄNTLIGEN, säger jag 🙂 Önskar bara att det funnits mer tid… (dig vill man ju gärna prata lääänge med 🙂 Typiskt nog blev jag blev helt tom i hjärnan direkt när jag väl kommit fram till dig… undrar varför 😉 Men vi ses väl fler gånger hoppas jag? Då får jag kanske chansen att ställa några intelligenta frågor… haha 🙂

  Tack för att du tog dig tid och signerade skivorna jag köpte (trots att du var stressad). Glömde också önska dig en säker resa till USA… men då gör jag det NU i stället 🙂 Förmodligen är du redan på väg…

  Var rädd om dig, min vän!
  TJÄRLEK 🙂

  Monica

  Like

 • Emma Hansson

  Helt ärligt så känns det så konstigt att se Idol i år dels för att du, Daniel, Minnah, Jay, Linnéa och alla andra inte är med, känns så annorlunda utan Jihde och Carlsson också, men man vänjer ju sig!:)
  Tycker det blir så fel när Bard kommer in och gör så alla tappar självförtroendet också, till och med såna som kan sjunga sågar han, nej men usch det är hemskt, hade en kompis som sökte i Stockholm som vart totalt sågad av bard även fast hon kunde sjunga, helt sjukt!

  Like

 • BrasseGirl

  Hej min IDOL!

  Skit va det måste ha gjort ont det där blåmärke!!! Och att ingen märkte var starkt gjort!!! Det lilla minsta blåmärke jag får känns jättemycket och den varar läääänge, undrar vad det kan bero på?!

  Kapten Idol är din titel ju, inte pappa Idol… som jag kommer ihåg…
  Jag ser nu på Idol och True talent, och det är kul att de “samarbetar” med varandra med tv tid och så…så man behöver inte missa den ena för att se den andra. Idol juryn känns inte lika kul som de andra åren, men det är som du säger, Bagge räddar juryn!! Såå gooo han är!! Och han som har sista ordet alltid(vet inte vad han heter än) han är ok tycker jag, men han som ser ut som Ufo Popeye….först och främst är det jättejobbigt att titta på honom…. och att han vågar prata om andras utseende och attityd som han gör…det speglar bara hans egna bekymmer med sig själv…. det är han som borde delta i en skräckfilm…. Fyy, gillar inte att prata så om folk…men ja ja, han förtjännar….

  Du Har fullt upp min Idol!!! Hoppas du hinner vila då och då, äta rätt och leva enligt normerna…efter man läst intervjuer om dig nuförtiden om din sjukdom, blir jag faktis lite orolig när jag läser om hur mkt du har på gång…. fast du gör det du ÄLSKAR, så det är kanske därför du överlever eller hur? 😉

  Så nu önskar jag underbara dig, en fortsatt trevlig turné, och resa till USA och turné igen. AKTA scen kanterna och allt som kan ge dig blåmärke. Vill inte ha en blå Idol….

  Stor kram på dig, sköt om dig 🙂

  Harrod hälsar också, han har precis kommit hem från posten..

  Like

 • Jenny

  Tänk att det gått ett helt år sedan man fick se DIG knipa årets första guldbiljett. Vilken otroligt häftig grej, du typ “banade vägen” för de andra.
  – Titta här hur det ska gå till!!! 😉

  IDOL 2010 kommer för alltid att vara den absolut bästa säsongen av IDOL. En sån spännande höst/vinter det blev att få följa Dig & de andra duktiga idolerna, både på TV och live.
  Fantastiska minnen för livet, så TUSEN TACK för att Du sökte. 🙂

  LYCKA TILL med alla kommande gig & resor och hoppas att blåmärket snart lägger sig på benet.
  Aj, aj, aj…. det ser INTE alls skönt ut det där.
  Högläge & insmörjning med Hirudoid-salva rekommenderas. Den salvan finns receptfritt på Apoteket och påskyndar tillbakagång av blåmärken.

  Var rädd om dig, vännen!

  Kram Jenny

  Like

 • Cathy

  Hej Geir 🙂

  Skönt att du kan vara hemma några dagar med familjen 🙂

  Har tyvärr inte hunnit följa idol ännu (haft utlandsbesök genom mitt arbete så det är fullt upp, men hinner kika in lite här ;))

  Ha det fortsatt bra…

  Kram
  Cathy

  Like

 • Liisa Erlandsson

  Kunde lika väl varit jag som skrivit dessa ord om Idoljuryn 😉 Love Bagge hates Bard 😉 tror inte att vi är ensamma om att ha den här åsikten. Vi tänkte först bojkotta idol för alexander Bards skull, och för att vi hade svårt att se någon säsong som blev bättre än förra årets ❤ 😉 Men jag är glad över att se Bagge och Laila igen och att se Oleg var ju verkligen en upplevelse . Och som så många andra föll jag också direkt för Oleg 🙂 Häftigt att spela upp en hit-låt så där bara rakt av. Får väl sätta mig och lyssna på den om och om igen för att få mig att må bättre, för när jag kom hem efter en jobbig dag i dag så får jag veta att allas vår älskade svenska hockeymålvakt Stefan Liv avlidit i en svår flygplanskrasch tillsamman med de flesta ur hans nuvarande ryska lag. Hur orättvist får livet vara, finns inga ord för detta tragiska. Varför händer det så mycket stora tragiska händelser nu för tiden ??? R.I.P Stefan Liv och alla andra som dog i olyckan 😦

  Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen,
  takk for nydelige bilder,savner den herlige finske høsten :)…friske luften i skogen …
  jeg synes at blå farge er vakkert i vann,himmel og øyne..
  men passer veldig dårligt til ankel 😉
  God bedring og ta vare på deg,
  Osloklem,
  Reija

  Like

 • Anna Ericsson

  tjenare! 🙂 Själv har jag knappast kollat på idol iår. Tanken att idol 2011 kommer “förstöra” alla stunder. Just för att förra juryn hade sån connection så det blev roligt att kolla på grund av dom. Va glad att du sökte förra året och inte iår Geir! Själv tycker jag att Bard är rena skitstöveln. Allt i en artist liv går inte ut på utseendet o hur man är på scenen. Rösten har störst betydelse och om det är så himla dåligt med utstrålning osv så kan man berabeta det. Och att han går bara efter utseendet är sjukt. Stackars människor! Jo men va glad att du sökte förra året och inte iår.Tack och lov för att Baggarna år kvar! så är det är lite pli på programmet. Idol har spårat ut ur min synvinkel o därför kollar jag inte så mycket iår. Dock såg jag Oleg och shit vilken härlig snubbe! haha!

  nu närmar sig dagen mer och mer när vi ska träffas. Mamma upplyser mig hela tiden att de är bäst om vi ses innan eftersom vi ska åka upp till Skara efter o fira min lilla kusin som fyller 1 år! Men fixar vi inte en träff innan så tar vi det efter! 😉

  kram och kärlek till dig! Så ses vi snart 🙂

  Like

 • swedenissonice

  Ja den där Oleg är så härlig,och synen när han fick sin guldbiljett är oslagbar.
  Som sagt den där Alexander Bard är så otacksam och inbilsk att han borde lämna juryn så snart det bara går.
  Tack och lov att han inte var med förra året för då hade man kanske inte fått lära känna underbara dig.
  Och Anders Bagge I love him,så rolig och gullig.Han får aldrig sluta i juryn.

  Aj,aj,det där måste ha gjort fruktansvärt ont,hoppas att det går över fort,så inte dina löprundor blir lidande.

  Geir,tack för att du kom in i våra hem förra året.
  You,re simply the best!!

  Ta hand om dig,och en STOOR och varm KRAM från oss här i Kalmar!!

  Respekt och tjärlek.

  Like

 • Monica

  Hej underbara du 😉
  Vi skrattade också gott här hemma när Oleg fick sin guldbiljett… vilken kille!!! För och inte tala om låten som satte sig direkt… det är nog många som nynnar på den om dagarna …haha 🙂

  Din beskrivning av årets Idol-jury är EXAKT så som jag också känner! Hade hoppats att det INTE skulle bli PRECIS så som man misstänkte om en viss person med rött skägg… men det blev det ju… suck! Tror inte på någon större förbättring där… men kanske hos dom andra 😉 Anders Bagge står redan över allt det här… han är ju KUNG… precis som du säger 🙂

  Herregud vilket blåmärke, förresten… måste gjort fruktansvärt ont!!! Hur klarade du dagens träningsrunda med det stora “ömma” på benet?

  Var rädd om dig nu… och TACK för att du vandrade (eller snarare “dundrade”) in i våra hem för ett år sen 🙂

  Här kommer en “skriven” KRAMKRAM… snart får du en på riktigt 🙂
  Ses på söndag!
  Monica

  Like

 • Carina R

  Jag hoppas vi ses i Nynäshamn och inte Nyköping… 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: