Sanningens ord från Chicago :)

Hej på er från ett soligt och underbart Chicago!!

 

Det har varit helt sjukt kul, min evighets resa tar mig denna gången till nya ställen hela tiden. Jag har ju varit hur många gånger som helst i USA under långa perioder på 90 talet. Som oftast till Los Angeles eller Buffalo New York och så klart även till “The Big Appel” New York. Resorna var alltid med musik, har inte gjort detta utan och så blev det även denna gång.

Strulade som ni vet med avresa, men den delen är borta och glömd nu 🙂 Fick njuta av Icelandair från Stockholm till Reikjavik och sen vidare till Minneapolis. Underbara kvinnor med smilet på plats, riktigt god mat och dryck. Resan från Minneapolis till Phoenix var första klass men ändå så där.. It is what it is..

Väl framme blev jag hämtad av en cool kille från Bulgaria som jobbar som privat chaffis för det bolag jag besökte. När jag kom till Four Seasons Hotel i Scottsdale Arizona ca 40 minuters bilresa var det knock knock och crash som gällde.. Jag fick ett underbart rum och jag var totalt borta från denna planet i mer än 9 timmar!! Dygnet är totalt åt skogen, men det har det varit värt. Tog mig en fantastisk “haik” som dom kallar det här borta. Ensam gick jag över två fjäll som inte ligger så långt från hotellet. Totalt lite drygt 3 timmar i ensamhetens öken.. Wow säger jag bara.. Hoppas ni gillar bilderna, det har varit OTROLIGT KUL!! Fantastiska mänskor som jag har skrattat och även gråtit tillsammans med dessa två dagar med totalt underbara och väldigt gripande öden..

 

Nu sitter jag som sagt i Chicago och känner mig så otroligt lyckligt lottad. Vet att jag har en sjukdom som inte så många har (HAE) som jag för första gång i hela mitt liv kunde sitta i samma rum och prata med killar och tjejer som har levt som jag med samma sjukdom större delen av livet. I USA är det knappa 6000 personer som har HAE. I Sverige knappa 150 🙂 Nu var vi 5 stycken med HAE som var på samma ställe. två danskar två amerikaner och lilla jag. Otroligt givande att få dela erfarenheter. Men jag kom ju dit för att sjunga, så när jag entrade scenen visste dom inte att jag även är där som special inbjuden patient 🙂 Det är väldigt speciellt att gå på scen i USA, för när dom gillar vad dom hör så HÖRS DET!! Stående ovationen och en total lycka jag har svårt att beskriva.

 

Kommer att bli väldigt kul att komma “hem” nu, landar hoppas jag klockan 07:45 i Stockholm.. Hoppas verkligen att mitt flyg inte är försenad för jag har nästa flyg klockan 09:25 till Göteborg 🙂 men men.. Den delen får vi ta om det blir fel sen.. Det finns altid en anledning till varför saker händer, det vet ni nu att jag tycker och tänker.. Det är ett sett att leva som gör njutningen större tycker jag!! Sanningens ord är som min nya vän Henrik från Danmark sa.. Inte nog med att du får göra vad du älskar.. Men du älskar dessutom vad du gör 🙂 och det syns.. Den du… Ha ha…

 

Puss på er alla. Hoppas ni får en FANTASTISK HELG!!

 

Tjärlek & RESPEKT!!

 

Geir

This slideshow requires JavaScript.


8 responses to “Sanningens ord från Chicago :)

 • Monica

  Godmorgon Geir 🙂
  Hoppas du redan landat tryggt och säkert på svensk mark? Förresten, du är nog redan uppe i luften igen… på väg till Göteborg 🙂

  Skönt att din resa varit lyckad och att du träffat många härliga människor. Vet att det ger en speciell känsla att få dela erfarenheter med andra i samma situation som man själv (vad det nu än gäller får något). Det är värdefullt och gör att man inte känner sig “ensammast i världen” …vilket man lätt kan känna ibland.

  Bilderna är jättefina (som alltid) 🙂 Jag ser att du hunnit uppleva massor med fantastiska saker på den korta tid du varit där! Vilken natur, så annorlunda… har själv varit i Phoenix för många år sedan när vi bilade runt i USA fem veckor. Minns den enorma värmen, ökenlandskapet och alla häftiga kaktusar… haha 🙂

  Hoppas du hunnit vila lite på alla flighterna så du orkar med Rhapsody-helgen också! Var rädd om dig… OCH din underbara röst 🙂

  Puss & kram 😉
  Monica

  Like

 • swedenissonice

  Hej där Geir,vilka fina bilder,och vad mycket du hinner uppleva på bara 2 dagar.
  Kul att publiken uppskattar dig och din underbara röst.
  Måste vara skönt att få prata med andra som lever med samma sjukdom som du,och utbyta erfarenheter,,det är bara nyttiigt,fast det känns jobbigt ibland.
  Nu är du säkert hemma, hoppas att ditt plan höll tiden,för du har ju Raphsody ikväll.
  All,all värme och tjärlek till dig min vän!!

  Like

 • Susan!

  HEJ!
  Ojjjj va fina platser och underbara vänner du har njutit av.JÄTTE härligt om dom gillar dig på scen där långt borta–MEN–vem gillar nu inte dig.:-))DU ÄR BÄST:-)Din röst,vänlighet…JA ALLT!STACKARS den som inte gör det-Hihihiii!!:-)Må så gott och ta de lugnt oxå OM du bara kan!INTE bra att köra fullt för länge!MÅNGA HÖST KRAMAR fr mig.

  Like

 • Felicia granström

  hej!
  kan förstå att pubilken här i sverige och i Usa är lite anorlunda eller? 🙂
  hoppas du har haft det hel underbart där. men det låter som det när du skrev det här 🙂 haha
  men i vilket sammanhang sjöng i ? 🙂
  kram kram/ mycket trött felicia som har lock för ena örat :S all tjärlek till dig:) lycka till med resan hem…..
  bamse kram och en god natt puss på kinden 😉 hehe

  ps. mycket fina bilder:)

  Like

 • Jenny

  Jag får bara fram ett WOW, då jag har läst din text & sett de fantastiska fotona. Vilken resa, vilka minnen, vad mycket känslor…..

  Allt gott min vän och jag håller tummarna för en smidig hemresa!
  Ses snart igen! 🙂

  Kram & KÄRLEK ❤

  Like

 • Cathy

  Hej 🙂

  Spännande resa du gjort:) förstår det var en fantatsik upplevelse.
  Du har ju en av världens röst. En Gudsgåva att förvalta 🙂

  Tyvärr kan jag ej se bilderna från min iphone , får kolla från datorn sen .

  Ha en god resa hem !

  Kram
  Carhy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: