Skönt att vara “hemma” igen :)

This slideshow requires JavaScript.

Hej på er, vaknade just i Skövde.. en stad jag aldrig tidigare har varit i.

Vi kom hit ca klockan 14 och jag har just tagit mina 15 minuter med “power sleep” och det är precis det som behövs för att jag skall orka vidare med detta tempo. Det har ju inte blivit så många timmar sömn den sista tiden, men jag trivs riktigt bra som det är med just detta. Hoppas det håller i sig, för jag har inte tiden att bjuda in som en gammal polare på vägen mot nästa veckas avslut på denna underbara turné.

Kvällen igår var magisk både för ögat som ni ser på bilden, men även för öronen och mitt lilla hjärta.. Underbart kul och Natasha som var speciellt inbjuden som gäst nu när LaGaylia inte kunde komma gjorde en väldigt bra kväll även bättre. Det tog dock sin lilla tid med allt extra repeterande och pluggande av text och nya låtar då det hastigt blev bytt ut låtar så min lilla tid blev helt enkelt borta men så går det i bland. Vi klarade i varje fall jobbet och jag tror inte publiken märkte nått av att det var så nytt som det var. Synd hon var tvungen att springa iväg till sitt flyg till Florida 25 minuter efter vi gick av scen..

Jag har inte fått någon “Jet-leg” idag heller, vet inte helt varför.. Lite skrämmande att det går som det går här.. Det ända jag känner är att jag är riktigt sliten i hjärtat, helt enkelt sår av längtan.. Det är en sak att få underbara kramar från er som kommer och ser våra konserter, men det är inte det samma som att få kärlekens vibbar från den man ÄLSKAR!! Men sluta snälla INTE att ge alla dessa kramar, för jag skulle inte klara mig ALLS utan underbara er 🙂

Men i morgon får hjärtat sin efterlängtade balsam då min som Peter flyger in från Norge 🙂 Jag längtar så in i helvete redan, måtte Gudarna flyga honom säkert hit genom längtans moln.. Jag skulle ju åka hem på måndag, men det blir det inte. Har fått en ärans uppgift att lösa i mitt hjärtas stad Stockholm så jag måste dit måndag och stannar troligtvis till tisdag. Vet inte helt hur allt kommer att lösa sig men det är för bra det som är på g till att jag kan låta det passera. Jag tar så klart med mig Peter på resan, så själen får sitt en extra dag innan vi åter måste gå skilda vägar.

Så nu skall jag ta mig själv ur underbara sängen och ta svängen ned till mina fantastiska kollegor som väntar någon stans på detta hotell i Skövde och få i mig lite mat på vägen. Måste börja ladda för kvällens bravader och försöka få bort känslan av längtan som äter upp mig sakta inifrån. Mitt hjärta brast helt itu igår när en tjej lättade sitt hjärtas sorg och visade biljetten hon hade med sig som hon inte ville göra sig av med. Hennes bästa vän hade tragiskt gått bort och hon ville hedra dennes minne med att få vara med på konserten och själv inte boka av men gå som dom tillsammans hade planerat. Om du läser detta vännen, så hoppas jag du förstår jag menade det jag sa igår. Du är en FANTASTISK VÄN som tar dig igenom detta och som låter minnet leva på detta underbara vis!! I kväll sjunger jag för dig, det lovar jag!!!

Stor kram, tjärlek och RESPEKT!!!!

Geir


8 responses to “Skönt att vara “hemma” igen :)

 • Anna Ericsson

  tack för idag, det är typ det enda jag kan säga. Hoppas att du förstår att det betydde väldigt mycket för mig att träffa dig. Du är underbar 🙂 hälsa wells 😉 haha!

  kram o tjärlek

  Like

 • Cathy

  Hey!

  Long time no see 😉

  Kram

  Like

 • Linda

  Varför har Växjös konsert blivit framflyttad? 😦
  Vad ledsamt, måste vi vänta i 6 månader till nu?

  KRAMAR

  Like

 • Sandra

  Blir så glad av att läsa dina inlägg o se dina fina bilder som du lägger ut 🙂
  Blir också glad i hjärtat att du är så go mot dina fans ❤ vilket jag även fick erfara när jag pratade med dig när ni besökte Sandviken med Rapshody nu i början på september. Står fortfarande fast vid det jag sa till Dig då att jag tyckte Du var bäst Idol helt klart, Du tackade o gav mig en kram det är ❤ Tjärlek ❤ det 🙂
  Blev SÅ glad av detta så du förstår inte, enda anledningen till att jag följde med då var för Din skull, då min styvmamma diggar Robban 😉

  Minns så väl Din tid i Idol och har absolut inte glömt Dig, minns tårarna när Du blev utröstat och Dina fina ord när Du svarade på min fråga till dig dagen efter utröstningen på chatten, ett svar som finns sparat hos mig på facebook 🙂
  Bara någon dag efter ert besök i Sandviken dök ett inlägg upp från denna sida på någon sida som jag gillat sen långt tillbaka på facebook, vilket ledde mig hit med dina fina ord och inlägg som jag kommer att följa med glädje och värme 🙂
  Pappa-Idol tycker jag verkligen var en fin benämning som du skrev om tidigare, och det håller jag med om, du berörde oss tittare på ett lika fint och varmt sätt som här, med dig och i ditt skrivande känner man sig trygg och respekterad samt att det bygger på Tjärlek 🙂
  Din familj ska skatta sig lycklig som har en sån fin person som underbara DU!
  Tack för att Du finns och delar med dig av ditt till oss!

  Tjärlek och Respekt

  Kram Sandra

  Like

 • swedenissonice

  Hej vännen,förstår att du saknar din kära familj,och särskilt dina småkillar.
  Plus att din fru är enastående som orkar med att du blir borta ganska länge ibland.
  Så fint av tjejen att ändå orka gå på konserten fast hennes kompis hade gått bort.Och hon kommer säkert känna av din värme när du sjunger lite extra för henne.
  Du tänker alltid på andra att dom ska må bra,en eloge för det.
  Ta nu riktigt hand om dig och att du får sova ut ordentligt.
  En stor varm kram och tjärlek från oss i mörka och regniga Kalmar.
  Respekt,min fina och goa vän!!

  Like

 • Cathy

  Hej!

  Förstår att längtan hem är stor nu. Till charmtrollen och frun. ( en guldstjärna till frun vill jag ge, är nog tufft många gånger när du är borta ) Tur att du får träffa din Peter nu.
  Önskar dig en härlig söndag med allt vad dagen innebär.

  Kram

  Like

 • Monica

  Hej min vän!
  Skönt och höra att du snart är hemma hos din familj igen och får ladda med MYCKET kärlek och underbara kramar. Vet att du älskar det du gör (med allt vad det innebär) men jag förstår att det kan vara väldigt tufft ibland…

  …hem och kramas nu, Geir 🙂 det behöver du… din familj likaså 🙂
  Hoppas du hinner ta det lugnt några dagar också innan nya äventyr!

  Tjärlek tilll dig…
  Monica

  Like

 • Liisa Erlandsson

  Får tårar i ögonen när jag läser om tjejen med sin bortgångna kompis biljett 😦 Så otroligt starkt av henne ❤ Men ni kommer alla gånger ge henne en upplevelse hon aldrig glömmer ❤ Var rädd om dig Geir och ta dina små power-nap när du kan för nu är du ju snart här hos oss i Växjö 🙂 och jag vill ju att du mår så bra som möjligt efter en lång turné. Ser du för sliten ut får du komma och power-napa hos oss med min katt. Det är sååå skönt 😉 😉 och ger en massa energi 😉
  Kram till Dig .

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: