Hallå vad jag slut jag är!!

 

Hej på er från Arlanda åter igen 🙂 Sitter här och är till hälften i koma av trötthet. Har varnat en underbar tjej som jobbar här på restaurangen att hon snälla måste väcka mig om jag somnar 😉 mitt flyg hem går om en dryg timme och jag har inte sovit sedan onsdagsnatten. Tunga tag men i vissa lägen så är det nödvändigt!

 

Det blev en hemlig “raska på resa” till Sundsvall och jobba med en god gammal vän som har hittat en kul och duktig kille där att jobba med. Dom övertalade mig snabbt på telefonen tisdag kväll om att de jobbar på ett projekt som det är värt att skynda sig och hänga på.. Jag var inte svår att övertala, och det är tur man har en så förstående familj som står ut med att man flyger och far som jag gör.

Jag har jobbat otroligt många timmar de senaste dagarna, natten mellan tisdag och onsdag var det endast tre timmar sömn, skissen på låten låg i min mail-box och det var bara att börja med texten. Väl framme i Sundsvall skissade vi tillsammans vidare på mitt hotellrum och kom fram till en riktigt bra grund. Det tog sin lilla tid torsdagen att hitta rätt ljudbild och att få alla saker att funka (ha ha) men det löste sig.

Natten blev lång.. Väldigt lång.. Den är faktiskt inte över än. Men med facit i hand så var det ABSOLUT värt varje minut av sömnlöshet och trötta kickar framför mikrofonen. Låten kommer ni GARANTERAT att höra, men i vilken sammanhang kan jag inte lova. Vi siktar högt och det förtjänar både låten och vi.. Grattis Stefan och Jimmy.. Väldigt bra jobbat!!!

 

Och tusen tack för att ni bjöd in mig, lyckan är STOOOR och tröttheten total.. Men jag somnar inte än 😉

Vill passa på att önska er alla en underbar helg, hopas ni med är i den totala lyckliga dimman jag besitter. Vemodig och glad.. Hmmm??

 

Konstig, jag??!! Jovisst, men tjärleken fins kvar där i hjärtat!

 

Puss på er,

 

Geir


23 responses to “Hallå vad jag slut jag är!!

 • Jenny

  Hej vännen min! 🙂

  Spännande med nya projekt och låtar, jag ser MYCKET fram emot att få höra resultatet.
  Och underbart att du är eftertraktad/efterfrågad. Superglad för Din skull!

  Det gamla ordspråket: “Bakom varje framgångsrik man, står det en fantastisk kvinna” tycker jag stämmer i er familj, eller hur?!

  STOR kram & hoppas att Du fått sova en stund nu i helgen.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny vännen min..

   Det var ett tag sen här?? Hoppas livet leker för dig med? Det stämmer helt med det gamla ordspråket angående min familj, det vet du 🙂 Och vi hade en riktig bra helg tillsammans. Nu är det dags att “kick-starta” veckans bravader..

   Hoppas du får en väldigt skön vecka du med 🙂

   Stor kram och Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Stefan

  Skrattar Åt den tejpade micken 🙂

  Mvh Mr Lee

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Mr Mr 🙂

   Jo den blev lite udda 😉 men JÄVLAR så bra det blev ändå!! Underbart kul att få ROCKA tillsammans amigo! Hälsa underbara Jenny med. Sjukt kul med en dam som fattar läget så som din gör.

   Rock on, hoppas vi hinner skapa mera magi tillsammans snart!!

   Geir

   Like

 • Sandra

  Tänka sig, jag var oxå på Arlanda i fredags morse, synd jag inte såg dig, då hade du garanterat inte somnat 😉

  Gillar att läsa dina mysiga inlägg med din positiva anda trots att du har mycket omkring dig! Tror oxå att låten blir super =)

  Ha en trevlig helg du med!

  Kram Sandra

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Sandra,

   oj oj, var vi så nära varann? På ett sett rätt bra vi inte såg varan för du hade nog blivit lite skrämd för jag såg ut som ett spöke efter de hårda men underbara dagarna i Sundsvall!!

   Men den goda kramen skulle ju så klart ha kanske satt saker på plats även för ett spöke som mig??

   Stora kramen, och tjärlek så klart!!

   Geir

   Like

 • swedenissonice

  Men hej igen,jo när man har något riktigt kul på gång så sätter den där extra energin in,men glöm inte bort att sömn är så viktigt för hälsan.
  Ser verkligen fram emot den nya låten snart.
  Hoppas att du får sova ut ordentligt när du kommer hem.
  Må lyckan och solen lysa över dig i helgen.
  Puss och kram från oss smålänningar här i Kalmar.
  Tjärlek till dig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej där vännen 🙂

   Helgen var sådan lagom njutning, helt så som jag hoppades på! Nu när veckan ropar på mig är jag laddad och kan ta itu med allt som måste göras, så det är väldigt nära perfekt!!

   Hoppas Småland har varit den underbara njutningen det kan vara på sitt bästa även för er denna helg?

   Stor kram och tjärlek till er alla..

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen min,
  dine bilder fra den fine ferien var så vakre at jeg kan godt forstår at hjertet blir der igjen for en stund 🙂
  Jeg opplevde den perfekte høststormen i Tallinn,så på havets lek og tenkte på alle dere i den “andre siden” 🙂 …
  man savner sine røtter av og til …uansett hvor man er …
  Stor sol klem og sterke høst farger fra Oslo,
  ps. lykke til med den nye låten 😉
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija vennen min!!

   Ja ferien var strålende selv om solstrålene ikke var der så mye 😉

   Savnet er i hjertet på meg med når det blåser som verst, men den slipper heller ikke taket i meg når solen minner meg på hvor vakkert det er der hjemme på den gode dagen 🙂 Det å läre seg å leve med savnet er nok noe av det vanskligste jeg vet.

   Stor klem fra Grankulla til hele Oslo 🙂

   Geir

   Like

 • ci

  heej!!!

  Du måste sova, viktigt det där vettu 😉

  Men förstår dig mycket som ska göras nu.. eller ah jag har en massa i skolan just nu, fem arbeten som ska in nästa vecka och det är inte små arbeten heller!!

  Men jag deppar inte för det, jag ska ha en super helg med underbara människor och sen tar jag i dom sista veckorna innan höstlovet 😀
  Bara två veckor kvar, sen sitter jag på flyget upp till Umeå & min syster 🙂

  Hoppas du har det super trots att du inte har sovit på länge!
  Jag hoppas vi ses snart, alldeles för längesen nu 😦

  happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Heeeej Happyface 🙂

   Jo jag vet det där men sömnen, men det är vad det är eller hur? Så länge man får gjort det man MÅSTE göra så brukar det lösa sig! Inte alltid så kul att vara i närheten av mig när jag blir riktig “TRÖTTIS” men men..

   Hoppas nu du fick det där MAGISKA veckoslutet som du ser ut att ha längtat efter? Kämpa på nu så hoppas jag du får ihop det så som du önskar vännen.

   Och hej.. jag håller med. Det är på TOK för länge sedan vi sågs!

   Stora kramen,

   Geir

   Like

   • ci

    hahaa! 🙂

    nej precis, man får göra det bästa av det helt enkelt!
    Jorå, jag fick allt en super helg den spenderades med bästa vännen, så det kunde inte ha blivit annat än super 🙂

    Jaa för länge sedan!

    kramkram.

    Like

 • BrasseGirl

  Heeeeeeeeeeej min IDOL!

  Det var ett tag sen jag skrev här!!

  Kul att höra att allting går bra för dig i musikens värld. Det händer mycket i din värld, ser ut som. Och det gillar vi! Man undrar ibland hur det går för de andra idoler…

  Ser fram emot att få höra låten du skrev om här, undrar i vilken sammanhang då?!

  Hoppas du kan vila ut dig i helgen, det låter som du behöver det. Håller med dig om familj biten, och beundrar väldigt mycket din fru som står ut och förstår all ditt resandet, tror inte många skulle hålla ut så länge. Det är RESPEKT!! 🙂

  Fastnade på dina sista meningar och de kom precis i rätt tid. Jag hade en lite jobbig situation igår som känndes väldigt tungt då, men när man tänker såsom du skrev här, det är så sant!! Så länge tjärleken finns kvar i hjärtat, finns inget dimma som kan ta över… Så Tack ännu en gång till för dina klocka ord, som har betytt jättemycket för mig sen jag började läsa din blogg över ett år sen… Jiiisus!! Kan du fatta det?!! Känns som igår!!

  STOOOR KRAM, BAMBSE/BAMSE 😀 KRAM på dig, Ta hand om dig min IDOL och din familj. Och lycka till med det du håller på med!

  Like

  • Geir Rönning

   Nej men heeeej där min underbara BrasseGirl 🙂

   Kul att höra från dig igen här med 🙂 Jo tack det har gått riktigt bra med musiken den sista tiden, det ända jag inte har nog av är just det.. TIDEN 🙂 Men man skall ju inte klaga på att man har så mycket så att man inte hinner med allt. Så länge det är BRA saker man gör!! Och det har det varit hela vägen 🙂

   Sammanhangen med den senaste låten kan jag inte avslöja just nu, det är lite känsligt men jag tror STENHÅRT på detta!!

   Min fru och även barnen är helt sjukt underbara som står ut med mitt åkande till alla tider på dygnet och till hela klotets underbara under. Hoppas de fortsätter med detta för jag kan nog inte sluta med mitt jobb, det skulle inte bli bra för någon av oss alls. En olycklig tiger i bur är nog inte så kul att skåda tills slut även om den säkert är kul att smeka/klappa lite i början (om man vågar, ha ha)

   Och det är just så som det är för mig personligen, tjärleken måste finnas i hjärtat om det skall fungera med alla livets både ljusa och mörka dagar. Dimman kommer och dimman går i livet, men den eviga tjärleken bankar vidare i hjärtat 🙂 även på tunga dagar!!

   Hoppas du har det BÄST min underbara vän, så som du förtjänar!!
   Ta hand om dig och dina fina du med, STOOOOR KRAM (både BAMSE och BAMBSE 😉 och lycka till med allt..

   Tjärlek och RESPEKT!!

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej min vän 🙂
  Klart att vi är med dig i den “lyckliga dimman”…haha 🙂 Nu ser vi bara fram emot att få höra den fantastiska låten också… snaaart 🙂

  Önskar dig en mysig helg med familjen… OCH god sömn!!!
  Puss & godnatt 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen 🙂

   Underbart att ni är med mig i “dimman” 🙂 ha ha.. Låten kommer att fixas till nu under denna och nästa vecka, produceras så den blir helt KALAS!! Sen skickas den till den hemliga adressen och sedan.. Hoppas jag kunna meddela det stora Yihaaa efter det ok?

   Min helg var sådan lagom underbar 😉 hur blev det med din? Hoppas veckan kan börja med lagom fart så ni hittar rytmen 🙂

   Kramenkramen..

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej där Geir 🙂
    Jaha, då är det bara att invänta ditt stora “Yihaaa” 🙂 …det ser jag fram emot 🙂

    Min helg har varit lugn och mysig (mannen har befunnit sig i de djupa jaktskogarna så jag har fått roa mig själv på bästa sätt… ha ha :). Det har blivit härliga långpromenader med hunden, shopping med sonen, filmkvällar och god mat… perfekt avkoppling 🙂

    Ha det gott min vän… hoppas din vecka blir en bra blandning av jobb och luuuugn 🙂

    Tjärlek…
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Hej igen underbara Monica 🙂

    Ja då är väl lyckan räddad eller hur vännen? Lugn och mysig helg låter helt sjukt underbart!! 😉 Och med de saker du nämner här låter det helt enkelt väldigt MYSIGT!!! Förutom det med jakt då, det är jag inte så bra på 🙂 ha ha..

    Har varit en enda kväll/natt på jakt, och jag blev väldigt glad när han jag “jaktade” tillsammans med endast tittade på rådjuret och sa.. “se så vackra de är” Äh, jag tar dom nästa år, de är lite för små de här””.. Så slapp jag se Bambi falla dö om rakt framför nosen på mig 😉

    Kramkram och tjärlek..

    Geir

    Like

 • Cathy

  Hallo!

  Trevlig helg! Och hoppas du får sova i helgen 😉

  Kram

  C

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: