Sjuk, och mörkret är total..

Hej där, hoppas du ligger bättre till där du är än vad jag personligen gör just nu.

Glädjen är TOTAL när den fyller hjärtat och omgivningen med sitt solsken och jag skall erkänna att jag i mitt artistliv och även privat brukar ha hela universum som ett glädjens nöjesfält där det i vanliga fall strålar lycka mot mig i de flesta krokar och hörn. Men så är det inte just nu..

Med de underbara höjder jag i vanliga fall har glädjen av att bestiga och befinna mig på är tyvärr också de sällsynta gånger jag faller desto värre och mörkret tar itu med min vardag med en sådan kraft att jag får lite ångest för min omgivning och hur jag påverkar min familj och mina vänner.

Vill med detta bara skicka en liten hälsning till er som jag vet bryr er om hur jag mår. Just nu är det inte så bra, jag ligger sjuk och mörkret är total.. Men ni som känner mig väl vet att jag som skorpion till fullo älskar när jag älskar, sörjer när jag sörjer och faller på riktigt när jag faller. Jag kallsvettas och fryser med hetattacker runt nästa hörn. Men jag reser mig ALLTID och tänker så göra även denna gång. Det finns ingen bra tid att vara sjuk på. Även så just nu så klart.

Har så otroligt mycket på gång och tiden rinner just nu lite iväg för mig, men jag får ta det lilla lugna och hålla sängen ett tag framöver. Vet inte helt hur mycket jag orkar skriva här framöver. Bara så ni vet..

 

Stora kramen, tjärleken och respekt!!

 

Geir


35 responses to “Sjuk, och mörkret är total..

 • amanda

  Hej finaste Geir, jag har så mycket att göra så jag hinner nästan inte med något längre. Hinner inte läsa din blogg som jag gjorde tidigare, och blir lite ledsen för det. Än mer tråkigt när jag läste att du inte var pigg, jag hoppas att det inte var/är allt för illa.

  Jag tänkte på dig här om dan, när jag satt på bussen på väg hem till Umeå från Stockholm och en av dina låtar spelades från min playlist. Då slog det mig att vi fortfarande aldrig träffat varandra, men jag hoppas fortfarande att vi kommer göra det snart.
  Det slog mig även att mitt i allt kaos som är i mitt liv just nu, lyckades din musik än en gång få mig att bara släppa allt och njuta av nuet, det är något med din röst som får mig att bara slappna av och glömma allt kaos för stunden.

  Kramar och tjärlek till dig!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Amanda,

   allt har sin tid, men mest av allt vännen HJÄRTAT måste få den tiden det tränger!! Min blogg finns ju här så den skall du ta när du hinner utan att må illa av det ok? 🙂

   Det värmer mig enormt mycket Amanda att min musik får dig att “ladda batterierna” så som även jag har mina favoriter som klarar fixa detta för mig personligen. (Men det är inte många, så detta gör mig MÄKTIGT STOLT!!)

   Hoppas du klarar hitta tillbaks till lugnet och låta “stunden” bli lite mera vardag så att stresset inte tar över helt..

   Stor kram och tjärlek till dig med vännen..

   Geir

   Like

 • Idool!!

  Ojj, men du ta och kryaaa på dejj!! :DD Kraaam<3

  Like

 • Anna Ericsson

  hej Geir!

  här har jag haft så fullt upp med att repa inför markshowen, plugga o vara med vänner att jag helt glömt bort att kommentara din blogg.

  Har du gått o blivit sjuk? de va inte bra! Du får KRYA! Jag är lite sådär förkyld.. det suger.

  Idag när jag och Jocke gick hem så va det KOLSVART, vi såg ingenting och klockan va bara 20.00 …. vart tog den fina sommaren vägen? :O

  saknar dig, hoppas att vi träffas snart. KRAM

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Anna 🙂

   hoppas det gått bra med markshowen? Eller den kanske inte har varit än?!! Sorry men jag har varit lite i dimman nu senaste tiden..
   Jag håller helt med, det där riktiga mörkret som fångar oss nu “suger fett” som mina söner i Stockholm skulle ha formulerat det..

   Men då kan jag blunda och tänka tillbaks på vår lilla solskenspromenad 🙂 Och DET är sådana stunder som har hållit mitt annars väldigt mörka humör denna vecka kvar där uppe liiiite över molnen!! Tack för att du finns vännen min, stor kram och jag hoppas vi ses snart..

   Tjärlek 😉

   Geir

   Like

 • Inger

  Staaaaaackars dig 😦 Ta det lugnt nu och bara vila, det fixar sig ska du se. Krya på dig, kraaaaaaamis ❤

  Like

  • Geir Rönning

   Hello there Angeleye 🙂

   Jo det stemmer det, men jag har liiiite svårt med att ta det lilla lugna! Nu var det dock så pass illa så jag faktiskt inte hade nått val och då kom man sakta men säker tillbaks med fötterna under kroppen igen. Missade en del möten, tråkigt men men.. Nu är jag i alla fall “Back in Black ;)”

   Puuus!

   Like

 • Carina Johansson

  Usch fy och ve!!!! Sitter och funderar på om det inte är lilla kroppen som säger ifrån, lugn lugn och åter lugn! Nu gör du så rätt i att hålla dig nedbäddad och vila för jag vet att världen behöver en sådan go människa som dig där ute!!!
  Kramis och bättring från mig.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Carina..

   Ja du vännen, så var det nog!! Inte så mycket att språka om. Kroppen sa STOPP!!!!!! Det fina i det hela är ju automatiken, man har helt enkelt inte nått val. Kroppen har nog ropat hallå ett tag, men farbror är inte så bra på att lyssna. Lika lite som min far var det, eller hans far, eller hans far.. Ja, “you know how the story goes” 🙂

   Underbart att få alla dessa varma tankar skickade till en i svåra tider, det värmer. Hälsa dit är du snäll.. Hoppas allt är bra med er!

   Kram,

   Geir

   Like

   • Carina Johansson

    Förstod detta : ) Vet hur det är, att inte lyssna till kroppen hör till en av mina sämsta sidor och tyvärr gick det lite väl långt när det väl sa stopp!! Inte uppe helt ännu : ) Vet inte om envishet är en bov i dramat ha ha, bra att ha ibland men sämre i andra lägen. Alla behöver varma tankar i alla stunder, så är det : )
    Hälsningar tillbaka skickas med stora kramar härifrån
    Sköt nu om dig……
    Kram
    Carina

    Like

 • Kerstin Alhola

  Krya på dej kära vän ,det försöker även jag göra!!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Kerstin,

   vännen, hoppas du har kommit dig lite på benen du med så som jag är på gång nu med att göra?

   Inte helt TOPPEN, men i varje fall så pass så att jag förmodar solen har nått med det att göra 😉

   STORA KRYA PÅ DIG KRAMEN!!!

   Geir

   Like

 • lenadrake

  Ånej! Du som är så full av energi i vanliga fall — det måste verkligen bli värsta kontrasten när du bli så dålig som du är nu! Hoppas du kryar på dig snabbare än raskt! Kram och tjärlek!

  /Lena

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Lena,

   vet du, nu hade jag tid att titta på USB stickan ni fixade åt mig 🙂 Tusen tusen tack vännen, strålande fixat!!

   Så det är aldrig så illa så att det inte är bra för NÅTT som min pappa alltid sa, ha ha..

   På väg tillbaks in i “gamet” nu, tusen tack för tjärlek och omtanke.

   Hälsa där,

   Geir

   Like

 • Victoria

  Aw, hoppas du mår bättre så fort som möjligt! Vila nu för en gångs skull, tror du kan behöva det 🙂

  Själv kämpar man på med plugget, hamnat lite efter osv. Sjukt skoltrött men får försöka ta tag i det iallafall även om det inte är så lätt alla gånger :/

  Å du, Jag saknar dig ska du veta. Tjärlek & STOR “krya på dig Kram”!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Victoria den underbara 😉

   tack , det går bättre för varje dag nu. Skönt att titta ut och se att “The Indian Summer” vilket är min favorit tid med tanke på alla underbara färg kombinationer för fantastiska foton strålar mot en fortfarande. Men nu är det nog liiiite bråttom. Vi har haft minus grader här redan, jag hann byta till vinter däck här innan jag blev riktig sjuk så familjen har åkt säkert..

   Konstigt att “ALLA” blir så överraskade varje år av kylan, massor med krockar i onödan bara för att man inte “hinner” byta om i tid 😉

   Hoppas du hinner “byta om” till dina “dubbdäck” när det gäller skolan med vännen. Jätte stolt av dig att du kämpar på även om det tar emot som det så klart gör för många..

   Stor kram, och hej….. Jag saknar DIG MED skall du veta!!!

   Tjärlek,

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen,
  det er få ting som er bra når man er syk,men du er heldigvis i alle fall
  hjemme med familien …
  Ta vare på deg og ikke forhaste deg opp,nå trenger kroppen din tid og omtanke.
  Positive tanker,god bedring og drøm deg en regnbue 🙂
  Stor og solig Osloklem,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija,

   ja hva skall man si? Det var nokk en veldig sving jag forsökte springe igjennom. Men det blei STOOOOOPPPPP!! 😉 Ha ha, flaks at kroppen har et handbrekk!!

   Jeg tok med meg reinbuen, og jeg skall forsöke ta den med meg til Oslo nå neste helg når jeg og Peter kommer til Scotsman ok?

   Stor og fin solig Grankulla klem til deg i Oslo med 🙂

   Geir

   Like

   • Reija Kontio

    Hei Geir,
    gleder meg allrede å se/høre dere 😀
    Oslo klem,
    Reija

    Like

   • Geir Rönning

    Vi spiller fredag og lördag, men lördagen slutter vi ved 20 tiden bare så du vet 😉 Tror det er i gang ved 13-14 tiden lördag. Fredag mer “normal”. Sjekk Scotsman´s hjemme side for informasjon. 🙂

    Ses snart,

    Geir

    Like

 • swedenissonice

  Men älskade vännen,så tråkigt att du mår så dåligt.Men det vänder snart ska du se,bara du tar riktigt väl hand om dig och inte känner att tiden rinner ifrån dig.
  Själva ska vi ha kalas för Tobbe som fyller 22 idag.Tänk att han är så stor nu,man hinner inte riktigt med.
  Krya på dig nu och en riktigt varm och stor kram från oss,vi tänker på dig!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   skickar en försenat GRATTIS KRAM till Tobbe här!!! Hoppas ni har haft en bra vecka tillsammans och att solens glädje har fått värma er tillsammans.

   Tusen tack för omtanke,

   Kram,
   Geir

   Like

 • Carina R

  Krya på dig vänninen! Hoppas du börjar må bättre snart Lennart! 😉 Stor-bli-bättre-snart-kram från Stokis

  Like

 • Monica

  …men underbara vän, vad är det som händer??? Känns INTE bra att du mår så dåligt 😦 Hoppas verkligen att du tar VÄL hand om dig nu, stannar i sängen och försöker samla ihop ny “Geir-energi” 😉

  Ibland måste man få vara sjuk och kanske även befinna sig i “totalt mörker” ett tag… på så sätt vet man hur UNDERBART underbart är sen när den dagen kommer, eller hur? (…för att citera dig 😉 ).
  Glöm aldrig dina egna kloka ord…

  Snart är du ute på “glädjens nöjesfält” igen, tro mig 😉
  Var rädd om dig!
  Kramkram och tjärlek…

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej min underbara Monica,

   Ja det är som min vän Rolli sa igår, du sjuk? Det minns jag inte när du var senast? Och det stämmer nog till stor del, inte ofta jag blir så slut och sjuk som jag var denna veckan. Men det lilla “kärnkraftverket” “Geiron” är på väg tillbaks, det kommer nog så småningom få tillstånd att starta alla motorer igen inom kort hoppas jag.

   Det totala mörkret är bra på så många sätt, mest av allt tycker jag det är otroligt häftigt att det undermedvetna jobbar så otroligt även om man är tvungen att stänga av det mesta!! Många av de kommande veckornas bravaders viktigaste idéer kom fram så att jag vaknade med dom. Men tro mig, jag TOG DET LUGNT för jag har inte haft nått annat val!!

   Jag skissar på att lämna detta universum med datorer och stress moment i vardagen lite oftare än vad jag har gjort de senaste åren. Min kropp fick ju ta del av en njutning med familjen till Cypern nu senast och det här är nog hjärtats sätt att säga det snart är dags igen med tanke på det tempo jag har i vardagen..

   Glädjens nöjesfält har just öppnat dörren för mig, och jag är på väg tillbaks vännen.. 🙂

   Stor kram och tjärlek..

   Geir

   Like

   • Monica

    UNDERBART att du mår bättre igen, min vän (var lite orolig där ett tag…). Bra att du inte startar upp ALLA motorer än… vi vill att vår “Geiron” ska komma tillbaka i luuugnt tempo… tror nog att du klarar det 🙂 (lyssna bara med hjärtat, så ordnar sig det mesta…)

    Massor med varma kramar till dig… och mycket tjärlek 🙂
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Monica,

    jo det “faller sig naturligt” ha ha, där fick jag till det igen 🙂 Med lilla “klumpfoten” och ett par kryckor går det inte så fort. Sa det just till min fru, i morgon skall jag till Malmö, flyger till Köpenhamn och skall ta tåget in. Hade en liiiten önskan om att fixa detta utan kryckorna men den gav jag upp nu.

    Hälsan annars är nog starkt på väg tillbaks så detta blir KALAS 😉 och bra är det. Helsingfors-Köpenhamn-Malmö tur retur i morgon, och Helsingfors-Oslo torsdag.. och hjärtat är med HELA VÄGEN 😉 Kram och tjärlek..

    Geir

    Like

 • ann-sofi

  ojojoj, du får krya på dig! Här är även jag däckad med feber och värsta nackspärron (hahaha) kan ju knappt vända på huvudet.. uff vad det är synd om oss 😦 kram på dig geiran 🙂

  Like

  • Inger

   Krya på dig du med Annsso. Jag har sympatinackspärro idag, men kan ännu svänga på huvudet så jag klagar inte 😀

   Like

  • Geir Rönning

   Hej Annsso och Inger…

   Först av allt, hoppas du har kommit dig på benen du med Annsso? Det satt djävligt lång inne denna gången för mig. En av de viktigaste saker jag skulle göra denna vecka var att träffa vänner och mycket viktiga kontakter på en release fest i måndags av “The Finnish Miracle” en mycket nära vän och väldigt inspirerande killes bok release party!

   André Noel Chaker är mannen som skrev texten till “Victory” som jag framförde i VM i friidrott här på öppningen och avslutnings ceremonien, nog ett av de största TV framträdanden jag har gjort med nog dryga milliarden TV tittare världen över. Alexander Stubb var en av de som höll tal där, och många andra av mina viktigaste kontakter i Finland firade det hela tillsammans med André. Det var just DÅ jag började må som värst :=)

   En av de som jag skulle ha avslutat ett arbete med nu i veckan var där utan att jag såg honom. Han skrev när jag avbokade mötet, du såg ju ut att må bra på André´s fest?

   Ha ha, bra att mitt “Mr.Bond face” inte lämnar mig i sådana situationer även om jag mår så in i helvete illa 🙂

   Men just nu så kan jag smila på riktigt för att jag inte mår så illa alls. Inte bra, men inte illa alls 🙂

   Hoppas du känner likadant eller bättre Annsso..

   Kram till er båda och “The City Of Love” 😉

   Geir

   Like

 • Cathy

  Bästa Geir,

  Stort krya på dig!! Snart så skiner solen igen.
  Håll ut!

  Blessings

  Cathy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: