Håll i hatten, Oslo här kommer jag !!!

Hej på er, “where ever you are” 😉

Jag springer vidare efter några timmar hemma och de underbara små men “kan inte låta bli” kramarna!!!

 

Alla sover vidare när jag nu springer mot taxin och beger mig till Oslo för en av de viktigaste helger i hela året. Kan inte just nu berätta om den tunga dagen idag annat än att jag kommer att återkomma med mera om denna dag.. Helgen i sig är GLÄDJENS resa, mitt underbara Aafk (Ålesund fotbollsklubb) är åter i norska Cup FINALEN och både min son Peter och jag skall uppträda för folket 🙂

 

Yihaaa och puss på er alla, återkommer tisdag med information och svar.

 

Ha en FANTASTISK HELG!!

 

Tjärlek..

 

Geir


10 responses to “Håll i hatten, Oslo här kommer jag !!!

 • Jenny

  Jihaa, vilken suverän Oslo-weekend Du måste haft!!!
  Jag är så glad för Din skull, vännen min! 🙂

  MEGASTORA grattiskramar kommer det här: KRAAAAAAAAAAAM! 🙂
  Det är både i efterskott på Din födelsedag och för dagens CupGULD!

  /Jenny

  P.S Barnen instämmer också i båda grattis:arna.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny vännen min!! Tack för alla gratulationer både ifrån dig men även så från dina underbara barn. Jag blev tårögd när jag såg de fina ord som bland andra ni skickade till mig, tusen tusen tack!!

   De blev just så CRAZY som vi drömde om, ha ha!!! FANTASTISKT UNDERBART KUUUUUUUL!!

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Sitter här vid datorn och ser att klockan precis passerat midnatt… det har nu blivit lördag 5 november och jag vet att en alldeles fantastisk person fyller år idag… DU 🙂 Självklart vill jag skicka en stor och varm GRATTISKRAM till dig redan nu (…även om du inte kollar bloggen de närmaste dagarna) 😉

  Önskar dig en underbar helg där i Oslo (med uppträdanden, cupfinal och allt annat). Hoppas du hinner med lite födelsedagsfirande också… 😉

  Kramkram… och så klart TJÄRLEK 🙂
  Monica

  PS! Ska hålla tummarna att Aafk vinner cupfinalen… I promise 🙂

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där underbara Monica 🙂

   Tusen tack vännen!! Det blev just så magiskt som vi hade hoppats på. Först två underbara dagars gig och roligt tillsammans med fantastiska vänner, sen den STORA dagen med Cup Final GULD!! Snabbade mig vidare till min hemstad där Peter och jag sjöng tillsammans på scen med hans band framför 10 000 personer jublande glada för ännu ett GULD!! Min dag blev mitt veckoslut och glädjen är TOTAL!!

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

   • Monica

    Underbart att din helg blev så lyckad… det är du verkligen värd, min vän 🙂 Måste varit en härlig känsla att uppträda inför 10.000 överlyckliga människor… grattis till guldet, förresten 🙂

    Tjärlek till dig 😉
    Monica

    Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 😀
  Velkommen skal du være 😉
  Gleder med å se deg å Peter på scenen ..
  Vi sees i morgen,
  klem til dere begge to 😀
  Reija

  Like

 • Cathy

  Hej,

  Ha en fantastisk helg du med 🙂

  Denna helg blir också att tänka lite extra på
  dem som har gått bort. Alla har vi säkert någon som vi saknar mycket.
  Kram
  C

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy 🙂

   Ja du vännen, det blev en magisk helg med massor av vänners hälsande från norr till söder, in och utland. Ett av de starkaste minnen blir dock när jag tillsammans med min son träffar mamma och pappa till en av mina söners bästa kompisar som tragiskt gick bort i somras. 27 år gammal.. Kärlekens vindar smeker oss varje dag men vi blundar för ofta för detta, njutningen av att få vara tillsammans i en helt vanlig vardag..

   Kram,

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: