Den perfekta helgen ;)

 

Hej på er, en liten hälsning på vägen hem från Ålesund. Ett Ålesund färgad i GULD!! Fantastiskt kul, med den STORA glädjen och den oförskämda känslan av TOTAL LYCKA!!

Som jag skrev blev den första dagen i Oslo väldigt tung, med en uppgift som jag hoppas jag inte behöver bege mig in i igen! Jag var helt slutkörd när jag vaknade på fredag morgon och begav mig ned till centrum av Oslo för att ta del av den stora festen. Peter och jag var fast besluten på att ge allt och det gjorde vi hela helgen 🙂 Fredagens gig var tillsammans med våran vän Tico och det var kalas!!

 

Lördagen var skrämmande galen, samma tre glada trubadurer tillsammans på samma scen. Det hela var på Karl Johan, och på ett av de mest legendariska ställen i Norge. Norges mest säljande öl pub och den ligger rakt i hjärtat av Karl Johan. Det ända var att AaFK som är vårt lag med orange och blå inte alls var representerat på denna krog. Det visade sig att Brann (en av Norges mest framgångsrika klubbar i historien) har haft detta ställe som “stammis krog” hur länge som helst. Så nu när vi försökte ändra detta, så var det nog vi som fick ändra oss och det rätt så snabbt 🙂

 

Tico är från Fredrikstad och pratar typ “Oslo norska” så han hade inga vidare problem, men Peter och jag kommer ju från Ålesund och det hörs!!! Ha ha, så det att få HELA krogen att gunga med oss satt långt inne, men mina underbara vänner, VI LYCKADES GÖRA DETTA!! Efter Cup Finalen och AaFK vinst inför drygt 25 000 åskådare var jag tvungen att vara snabb för att hinna flyget hem till Ålesund och dryga 10 000 underbara glada fans tog emot oss med storm mitt i våran egen hemstad! En OTROLIG känsla att få dela scen med min egen son Peter och hans band (kalas killar) och få staden att gunga i våran takt innan våra hjältar anlände festen för den totala hyllningen de så väl förtjänar. Men hyllningen som jag personligen fick från Brann suporters vid flera tillfällen på vägen till flyget. “Tack för en fantastisk helg tillsammans, du var helt KONGE” (Kung) “Du gjorde helgen för oss, bara så du vet det!!” Sådant värmer extra när man har kämpat i timmar för att få stället i gungning, och som sagt.. WE MADE IT 🙂 Även om jag hade “fel färg” i hjärtat enligt dom 🙂

Nu sitter jag i SAS loungen i Oslo och väntar på mitt flyg till Stockholm, en liten timme där innan hemresan avslutas ca 22 tiden hemma i Grankulla. Ännu flera underbara minnen har vi fått tillsammans. Det värmer mitt hjärta så otroligt mycket att veta att vi klarade det omöjliga tillsammans igen! Det blev GULD och jag fick fira båda GULDET och min födelsedag tillsammans med mina söner Peter och Stefan. Likaså min blodsbroder Alf och hans underbara Nina. För inte att tala om alla de tusen skrikande helgalna vänner vi har fått glädjen av att glädja denna underbara helg..

 

Den PERFEKTA helgen helt enkelt!!

 

Kram och tjärlek..

 

Geir


22 responses to “Den perfekta helgen ;)

 • swedenissonice

  Hej vännen,vilken härlig och rolig helg ni hade du och dina söner.
  Grattis till guldet förstår att det värmde extra mycket,och att ni lyckades få med krogpubliken till slut.
  Jag minns när vårat fotbollslag KFF tog SM-guld 2008,lyckan var total och alla sprang man ur huse och gratulerade dom,det glömmer man akdrig.
  Håller med Monica att du gör världen bättre med att bara finnas till och det är DU guld värd.
  Ha en fortsatt fin vecka och en stor och varm kram till dig världens bäste Geir!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där vännen :O)

   Ja det blev så underbart kul och en STOOOOR njutning hela veckoslutet. Det har varit en lite tung början på veckan nu med min egen trötthet, men det är nog bara för att det var så mycket GULD i Norge resan 😉

   Tusen tack för fina ord vännen. Det bästa med denna segern är nog att ingen kan påstå att det var “flax” “tur” oförtjänat” och allt annat trams man fick äta i sig efter förra guldet i 2009.

   Det är årets norska ligans mästerlag “Molde” som vi slog den gången. Häftigt att två “små” lag från min sida av landet faktiskt står som segrare av årets två största titlar! Det blir nog ett MYCKET speciellt år nästa år när vi möts igen!!

   Hälsa där..

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Monica

  Godmorgon Geir!
  Kul att läsa om dina fantastiska dagar… skönt också att din första tunga dag i Oslo sen fick övergå till en glädjens helg (många blandade känslor på kort tid…)

  Grattis än en gång till GULDET… och att ni lyckades omvända den svårflirtade krogpubliken (…dom förstod bara inte sitt eget bästa redan från början, eller hur… haha 🙂

  Önskar dig en lugn och mysig tisdag 🙂
  Kramkram!
  Monica

  PS! Här är en fin liten text som jag tycker passar in på dig 🙂
  Vissa människor gör världen speciell bara genom att finnas i den…

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica 🙂

   Du är för god vännen, tusen tusen tack för de fina orden 🙂 Nu har veckans bravader påbörjats så nu gasar jag mot Vasa och Stockholm i helgen. Tisdagen blev så som den var tvungen att bli. Lugn och fin 🙂

   Stor kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Jenny

  Vännen min, jag blir så enormt glad för din/er skull då jag läser detta blogg-inlägg! 🙂

  Låter verkligen som den perfekta GULD-kantade helgen! Precis som det ska vara för en person som själv är guld värd! 🙂

  Kram på Dig!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny vännen min!!

   Ja det blev GALET UNDERBAAAAAART!! Helt sjukt kul, och det att Stefan var med oss och fick fira detta, han var ju fast i Spanien förra gången. Men nu fick även han njuta på plats!!

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej Geir,

  Ett stort Grattis på din födelsedag 😉 Dock nån dag för sent . ” men bättre sent än aldrig”
  Var nog en perfekt plats att fira sin dag på 🙂
  Grattis också till GULDET!

  Kram

  Cathy

  Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen min 😀
  GRATULERER MED GULLET
  og tusen takk for den uvirkelig herlig lørdag 😀
  Ja i sannhetens navn dere var KONGER og taket på Scotten
  har nok flyttet plass 😀
  og endelig er det tiden for Ålesund sangen 🙂
  Håper at vi sees og høres snart igjen.
  Solig Osloklem til deg og Peter 😉
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där din luring 😉

   Tänk om det blir spel tillsammans i Europa nästa år? Det är AaFK som slog ut Elfsborg i årets Europa league 😉

   Men otroligt bra att ni som första lag tog “trippeln” i historien. Så skrev dom i varje fall om er i norska tidningar i helgen. Inte så konstigt då ni ju har flera norska spelare på laget eller hur? 😉

   Tjärlek..

   Geir

   Like

   • Adriana {ACphoto.blogg.se}

    Haaaaj 😉

    Hahah det kan vi ju hoppas på Geir! 😉 Yes jag såg faktist det, grymt!

    Ja, det är helt sjukt fattar det inte än. Haha.. det har vi ju HAHAH, men aa de är faktist strålande duktiga. Speciellt Sörum, beundrar honom! Sen fick ju May Mahlangu årets spelare i Allsvenskan också hohoh!

    Aja, vi får hoppas att vi ses i Europa nästa år!

    Tjärlek

    Like

   • Geir Rönning

    Sjukt bra år för er som nog är svårt att toppa. Det finns väl inte flera saker man kan vinna på ett och samma år enligt det jag har hört??

    STORT GRATTIS som sagt!!

    Tjärlek.

    Geir

    Like

 • Liisa Erlandsson

  GRATTIS !!! Guldkänsla måste vara en mäktig känsla. Tänk att ni fick hela krogen i gungning ❤ glädje smittar verkligen av sig , speciellt när den kommer i så stor mängd 🙂 Orange / blå är våra färger också. Växjö Lakers bytte till de färgerna när de gick upp i elitserien. Nu har vi flaggor bl.a. som svenska flaggan men i orange/ blå 🙂 Men vi kallar ju orange för brandgult ibland när vi sjunger – Vi är bästa brandgula laget ! 😉

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Liisa 🙂

   Som jag skrivit till dig förut, det är GRYMT KUL att ni fixar det så bra i ert första år nu i högsta ligan. VÄLDIGT BRA!! Peter och jag fick ännu ett fantastiskt minne tillsammans, och extra kul var det att min son Stefan som har bott i Spanien i så många år hade tid att vara tillsammans med oss och se allt detta på plats!!

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Inger

  Fniss. Litet som att kasta pärlor för svin där ett tag låter det som 😀 Kul att höra att till och med sportfånar kan fatta nåt om Bra Underhållning man hamrar in det genom skallbenet på dem *asgarvar* 😉 😉 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: