Melodifestival drömmen lever ;)

 

Hej på er. Solen skrattar mot mig här i ett kallt men underbart Grankulla. Det är med ett stadigt men rätt så mjukt grepp som Kung Vinter har visat sina krafter här de senaste dygnen. Han visar vem som bestämmer utan att köra handen hela vägen ned i halsen på oss varje morgon vilket jag är väldigt tacksam för 🙂 Nu är det bara att ta svängen ned till bilen ca tio minuter tidigare än för en vecka sen, för att ta frosten bort ur både kroppen och bilens alla fönster.

Det har varit en “svängig” vecka så långt, men det är med huvudet uppåt och med gott humör jag har tagit de beslut jag har varit tvungen att ta. Min underbara son Chris fyllde år igår, en STOR DAG!! Samtidigt fick jag veta att satsningen på årets svenska melodifestival inte gick hem denna gången heller. Väl, drömmar fins för att vi skall försöka nå dom för att vi VILL nå våra drömmars mål. Det betyder INTE att man skall ge upp drömmen endast för att man möter skugga på vägen!!
Nu sitter jag med tre KALAS LÅTAR som just nu saknar ett hem, men det kommer vi nog att hitta på nått sett tror jag 😉

Förbereder mig lite smått för julshowen i Malmö men fokus ligger mera på denna veckas gig i Vasa på Strampen nu på fredag. “Nära på” tillsammans med Dennis och Tobias har varit väldigt kul att göra så jag längtar  redan att få ta tag i det hela. Samtidigt har jag ett heders uppdrag i Stockholm tillsammans med Rolli och hans gäng på “Rimbo festivalen” . Kommer att sjunga med en hel kör 🙂 Yeeeees!! Med lite egna och andras låtar!! Bara det att få jobba med underbara Rolli igen är värt resan tycker jag 🙂

Samtidigt jobbar jag med erbjudanden från ett stort gig på finsk TV, det är nått jag inte har gjort på länge så det känns väldigt intressant. Men vi är många som har velat ha detta så klart, och nu är vi endast ett par akter kvar och vi fins med än så länge. Men vägen är som drömmen, inte alltid lika lätt att ta tag i och få till dit vi vill. Melodifestival drömmen, samt flera andra drömmar fins kvar, och DET gör mig HAPPY HAPPY HAPPY!!

Önskar er en fantastisk avslutning på veckan samt ett KALAS VECKOSLUT 🙂

 

Kram och tjärlek..

 

Geir


10 responses to “Melodifestival drömmen lever ;)

 • Reija Kontio

  Hei vennen 🙂
  sanheten er at livet uten drømmer er ikke å leve,
  men bare eksistere …
  og det vil ikke vi ha 😀
  Ønsker deg vakre drømmer 🙂
  Varm klem fra Oslo,
  Reija

  Like

 • Kerstin Alhola

  Trevligt veckoslut o farsdag !!!!

  Like

 • swedenissonice

  Åh tänk om du kunde komma med i Melodifestivalen någon gång,det skulle vara så roligt.Då skulle jag sitta som klistrad.Vad roligt med TV showen i Finland,skönt att du har något på gång.
  Saknar dig i Svensk TV med,men det blir väl alltid någon gång i framtiden det med.
  Här har vi en liten men svag sol framme just nu,äntligen lite ljusning bakom allt det gråa.
  Du får också ha ett fint veckoslut,och ta hand om dig min vän!!
  Kram från mig till dig.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där,

   ja det är en dröm jag har haft länge 🙂 Men vi får inte glömma att det är otroligt många om det “benet”. Det är trots allt den största tävlingen något land i hela Europa har inom “Eurovision song contest”

   Tjärlek..

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hejsan 🙂

  Trevlig helg till dig med 🙂

  Kram
  Cathy

  ” Håll fast drömmarna, för om drömmarna dör är livet som en skadad, vingskjuten fågel som inte kan flyga”

  Like

 • Monica

  Hej min vän 🙂
  En liten hälsning kommer här från ett kyligt Västerås. Nu gäller det att skapa bästa mysstämningen varje dag med massor av tända ljus så man klarar den långa vintern som väntar 🙂

  Bra att du INTE ger upp dina drömmar även om det känns tungt ibland… så otroligt tråkigt att du har tre säkerligen fantastiska låtar som inte lyckades hela vägen fram… jag hoppas verkligen att man får höra dom någongång… helst väldigt snart 🙂 Har ju redan de flesta av dina låtar på min favorit-playlist… men man vill ju ha ännu fler förstås 🙂

  Spännnade med TV-jobbet… håller tummarna för dig där, så klart!

  Önskar dig en underbart rolig fredag på Strampen och lycka till med körsången och allt annat i Stockholm i helgen! Hoppas det blir något tillfälle snart då jag kan få se en spelning med dig igen (känns som längesen vi sågs i Enköping)… vill inte att det dröjer evigheter tills vi ses igen 🙂 Men roligt att vi “hörs” här i alla fall… 😉

  Nu väntar några timmars möten här på jobbet… suck 😉

  STOR värmande kram till dig i novemberkylan 🙂
  Var rädd om dig…
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen,

   Gött med även en liten kylig hälsning 😉 ha ha.. Det är rätt så kul att de även på barnens dagis är duktiga att söka sig till mörkrets mys pys stämning med tända ljus etc. Kom där ifrån nu för en dryg halvtimme sen.

   Drömmarna stannar nog och jobbas med att nå hela tiden här hos mig. Och om det inte går så följer de med i nästa drömresa.

   Låtarna finns och vi får se vad som händer med dom, jag kommer att prata lite med alla som är involverade på dessa projekt. De skall i varje fall inte hamna i mörka lådan och glömmas bort, det lovar jag 🙂

   Stor kram och tjärlek till dig och dina..

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: