Måtte Idol solen värma era hjärtan..

 

God morgon på er. Sitter hemma i Grankulla och hör några fåglar vägra ge upp kampen om “den sista brödbiten” utanför vårt fönster. Mixen av naturens lilla kaos tillsammans med doften av en kopp kaffe är faktiskt rätt så lugnande i mitt rep universum just nu.

 

Kan inte helt släppa den goda känslan av helgens bravader. Fredagen i Vasa var helt sjukt kul med lite extra tryck på “sjuk”. Två större sällskap var tvungen att boka av samma dag som vårt gig då de hade fått sjukdom i gänget (mag-sjuka). Det här är så klart inte roligt för någon alls, hoppas de involverade har hunnit krya på sig och att de har hittat tillbaks till vardagen utan problem. Ett väldigt bra beslut att boka av är det med tanke på hur lätt sådant smittar. De som kom (med gänget från The City Of Love i spetsen) var helt underbart kul att ha där i varje fall och vi fick njuta av goda skratt tillsammans precis som vanligt.

 

Lördagen var tidig väckning för mig med avresa till Stockholm direkt från Vasa. Lite smått och grått i Vasa byttes mot solens glada skratt när jag landade i Stockholm. Med lite småpanik fick jag mitt rum tidigt på Clarion Hotel Stockholm vid Skanstull. Efter att ha fixat in bagage och kollat rummet (kalas som alltid) bar det iväg till Kungsgatan och “Pong” ett av två favorit ställen för mig när det gäller Sushi. Underbart gott och väldigt trevlig personal. Skyndade hem mätt och god till hotellet och han fixa lite extra innan avresa till Rimbo med repetition och första “date” med helt nytt band. Vilket underbart gäng!! Det att samtliga i bandet på scen är skolans olika lärare är helt otroligt häftigt! En underbar kväll tillsammans både på och utanför scenen, ett STORT TACK till min goda vän Rolli som fixade dit mig. Massor med mänskor och ett väldigt bra arrangemang. Hoppas och tror det kommer att bli en tradition för Rimbo Kulturskola i framtiden detta.

 

Söndagen blev god och underbart trög-startat. Länge sedan jag med flit har missat en frukost men det var det absolut värt. Tog mig så småningom över till den Vietnamesiska restaurangen som vi hang på under Idoltiden. Mysig liten källare med jul pynt hela året om 🙂 Sen fick jag den underbara glädjen att träffa Mia igen,. Tusen tack för ni kom tjejer, ni är BÄST!! På hotellet sen ropade någon mitt namn och jag fattade inte först vem det var. Men det är årets Idoler som satt på ett bord i hörnet och jag känner Molly sin pappa från gammalt av. Jag visste inte att det var hans dotter och glädjen var stor över att få träffa alla dessa fantastiska tjejer på en och samma gång. På en lite timme hälsade jag på Molly så klart, men även Moa, Amanda Persson och Amanda Fondell.

Den största gåvan jag kunde få som pappa kom lite senare när mina underbara söner Chris och Kevin kom och vi fick gå till mitt “hål i väggen” ställe vid medborgarplatsen, helt otroligt god Sushi och den BÄSTA BÄSTA BÄSTA farsdags kramen och stunden för året!!

Just när jag skulle åka iväg var det vår fixare på “signerings turnén” Alex som ropade på mig. Han kom fram och jobbar så klart även i år med detta. Han hade med sig årets Olle, riktigt kul att träffa alla. Skulle gärna ha pratat med Robin med men han var den ända som inte var där. Jag sa min hjärtans mening om årets jury, tycker det är så otroligt tråkigt att fokus skall hamna på korkade utlåtande från dom i stället för på hur duktiga Idolerna är. Speciellt med tanke på hur unga de är i år så borde det tas ansvar på ett annat sett, men det gläder mig att höra att Idolerna inte tar det så personligt som jag var rädd de gjorde det.

 

Men i fall frossan sätter in när ni går in på rummet och kommentarerna ekar lite i skuggan där ute så som det gjorde för mig personligen förra året., Så hoppas jag att Idol solen hinner värma era hjärtan och att ni alla förstår hur otroligt många fans ni har som nu väntar och längtar på att få träffa er där ute. För DÄR har inget förändrats sen förra året 🙂

 

Tjärlek och RESPEKT!!

 

Geir


15 responses to “Måtte Idol solen värma era hjärtan..

 • Monica

  Hej min vän!
  Är allt bra med dig där i Malmö? Hoppas repetitionerna av julshowen går som det ska och STORT lycka till med premiären i morgon 🙂

  Kramkram till dig!
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   mycket jobb här i Malmö, kul som attan men lite sömn just nu. Så här skall det ju vara, kaos och gött i en underbar blandning. Det gick bra igår med sista repet innan dagens premiär, men inte så bra så att det inte blir KALAS idag 😉 ha ha..

   Kramkram tillbaks..

   Geir

   Like

  • Monica

   …trodde premiären var igår, sorry! Men stort lycka till IDAG då 🙂

   Blir säkert en kanonshow… kanske ni lyckas skapa lite härlig julkänsla för publiken trots det “varma” novembervädret 🙂

   Ha det gott, min vän… och glöm inte att den goda sömnen också behövs… ibland 😉

   Tjärlek…
   Monica

   Like

 • swedenissonice

  Hej min fina vän,vilken härlig helg du har haft,med god mat och att få träffa dina söner.Fast det där med sushi,nej tack det är inget för mig.
  Och Tobias och några av dom andra på korttidsboendet skulle få prova på det en gång,men som han sa “det där var det värtsa jag har ätit någon gång”så dom fick fixa annan mat i stället.Stackare en sån besvikelse det blev.
  Jag vi får hoppas att Idolerna kan hålla sig med fötterna på jorden och inte lyssna alltför mycket på kritiken från juryn.
  Min favorit ärAmanda Fondell,vilken mysig tjej och hennes röst påminner om Björks.
  All tjärlek och respekt till dig Geir!! Och tack för att du finns.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   Det där med Sushi är väldigt beroende av stället och råvaran. Om inte det är bra så är det INTE BRA!! Men när det är gott så är det HIMMELSK 🙂

   Amanda är jättebra, håller med.. Det blir en spännande helg!!

   Kram, hälsa där!!

   Geir

   Like

 • Cathy

  Hej Geir 🙂

  Fullt drag hela helgen ser jag. Tur du fick komma till soliga Stockholm och bland annat fira farsdag med dina söner. Stockholm is fantastic:)
  Pong är även min favorit 🙂 Även deras Thai buffé .

  Hälsningar och kram från en snorig Cathy 😉

  Like

 • Monica

  Hej Geir!
  Skönt och höra att allt är bra med dig och att du haft en toppenhelg… mycket på gång som vanligt 🙂 Roligt och läsa allt som du delar med dig till oss… tack för det, snälla du 🙂

  Min helg har också varit bra (men något lugnare kanske…haha). Vädret har varit grått och kallt så det har varit skönast att hålla sig inomhus. Lite farsdags-firande har det varit förstås (både hemma och hos föräldrar). Några goda middagar har jag också hunnit göra (…älskar matlagning :). Att smutta på lite gott rött vin, bra musik i högtalarna och samtidigt laga underbart god mat till familj och vänner… finns det bättre avkoppling på en helg???
  Klart det gör… haha … men det här är i alla fall EN variant 😉

  På tal om mat… tack för tipset på Sushi restauranger! Jag är en ganska “nybliven” sushi-ätare (hade lite svårt för det första gången… men nu ÄLSKAR jag det 🙂 Så nästa gång jag är i Sthlm ska jag faktiskt testa “Pong” (eftersom du verkar gilla sushi väldigt mycket så litar jag på dig där 🙂

  Fortfarande kyligt här 😉 …men kramarna är varma, jag lovar 🙂
  Här kommer en STOR kramkram till dig!

  Önskar dig en fortsatt bra tisdag, vad du nu än gör…
  Monica

  Like

 • Inger

  Vilken kanonhelg du haft, hunnit med massor 🙂 Och sushi, det är ju såååå gott. Jag ska testa Vasas nya sushiställe i morgon faktiskt 🙂 Vi hade en fantasiskt bra sushirestaurang i TCOL tidigare, men tyvärr är den stängd nu. Man får beställa sushi och hämta från ett café nu, men endast på fredagar.

  Jasså var det sjukdom som tömde Strampen på folk? Jag undrade just varför det var så tomt vid en del bord. Det stod en flaska champagne på kylning vid grannbordet, men sen kom ingen och satte sig där på hela kvällen. Det var ju väldigt synd för dem som inte kunde komma, för ni gjorde en fantastisk show och vi njöt och hade så himla roligt 🙂 Kul att hinna prata lite mer. Ibland blir det ju så brådis så man hinner bara säga hej. Maten var god och vi var mycket nöjda och belåtna med kvällen. Ajabajamannen hälsar så mycket 🙂

  Ja vi får väl se om man blir landsförrädare och skaffar iPhone eller inte. Ni gjorde nog mördande reklam åtminstone 😉 *voj hohho*

  Kramis från Tjärlekens Stad ❤

  Like

  • Inger

   Vasas sushiställe var ingen höjdare. Tonfisk ur konservburk som fyllning är verkligen cheap tyckte jag och brorsdottern. Misosoppan var som diskvatten, smakade absolut ingenting. Inga små koppar att ha sojasåsen i hade de heller, så det blev litet bökigt. Japp, nu vet vi det. Nästa gång testar vi thaimaten istället.

   Like

   • Geir Rönning

    Hej där Angel Eye 🙂

    Om jag hinner idag skall jag spana in nått dom säger är NORDENS BÄSTA Sushi. Första stället utanför Japan som blev listad på ett “toppen ställe” va Japaner.. Den du..

    Återkommer med mera..

    Kram,

    Geir

    Like

   • Inger

    Mmm, det låter spännande! Du får återkomma med hur många stjärnor eller getingar av fem du ger käket 😀

    Like

 • Ann-Sofi

  Hörrudu Geir, det var sjukt kul att träffas igen och att man som vanligt fick sig ett gott skratt var det ju ingen tvekan om hahaha 😉 även om ni inte riktigt fick mig övertygad om att Iphone is the shit meen man ska väl aldrig säga aldrig förstås 🙂
  Ha det bra nu och här kommer stora kramen från TCOL, tjääärlek 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: