Å tjo-hej vad det går…

 

Nej men där är du ju 🙂 Sorry men mina dator bekymmer kom seglandes igen innan helgen. Var så deppad över detta så jag helt enkelt inte orkade skriva om det..

När jag kom till underbara Malmö i söndags så var det med ett smått brustet hjärta.Ännu en gång började tekniken krångla med mig och min dator la sakta ned hela vårt gemensamma liv i fredags. Efter diverse språkproblem med finska försäljare på Mac lösningar så var valet lätt med att ta med min bebis och lämna in den rakt till svensk talande Alex på Baltzarvägen 26 i Malmö, ett mycket bra val på måndag morgon. Två små dagar senare fick jag den tillbaks, utan all information som jag så klart skulle vilja ha, men “my baby is BACK” Yeees!!

Chocken va STOR så klart när Fredrik Kempe och jag kom tillbaks till hotellet vi bor på och hela baren var full av gamla bekanta från olika turnéer. Det visar sig att vårt hotell är Idol hotellet så nu har jag sprungit på ALLA inom loppet av dessa underbara dagar här i Malmö. Och vi är LEDIGA på fredag så nu blir det LIVE IDOL i Malmö Arena igen, ha ha!!
Kommer att bli kalaskul att sitta och njuta i Arenan.

Våra rep har så småningom satt den färgen den skall göra på alla nummer och mellansnack. Vi hade ju vårt genrep inför inbjuden publik igår och efter ett litet möte idag oss artister emellan så tror jag sista nyckeln sitter i låset.

Fredrik Kempe är helt sjukt bra, sjunger som en KUNG och har skrivit de flesta av mina favoritlåtar de senaste åren! Ulrica Skoglund är en STOR överraskning för mig, visste hon var bra men hon toppar även de lovord jag hörde innan. Jecko och Jessie har så otroligt många fantastiska nummer med humor, sorg, gapskratt, och visuella kavalkader i världsklass så man tappar andan vissa gånger. Ljud och ljus sitter som det skall nu och showen borde bli den RAKETEN vi behöver till att nå Jul planeten så här tidigt.

Nu sitter jag på mitt hotellrum och är överlycklig för att min teknik är på plats igen, inte lett att kommunicera mera när vi är så bortskämda med att universum är ett “mus-klick här ifrån!” Nu skall jag ta svängen via träningen och svettas lite för att få på plats de sista tankarna på hur det slutligen skall vara. För i kväll SMÄLLER DET PÅ RIKTIGT!!

 

Tjärlek och RESPEKT!!

 

Geir
 

 


6 responses to “Å tjo-hej vad det går…

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Hoppas du sovit gott 😉 …och att premiärkvällen blev lyckad (det blev den säkert , verkar ju vara en bra mix för en perfekt julshow). Vilken häftig plats för en scen förresten…

  Skönt att din dator har tillfrisknat 🙂 Tråkigt bara med all information som försvann (vet hur det kan vara). Otroligt egentligen att man blivit så beroende av all teknik, men så är det ju… Men bortskämd eller inte så är det underbart att goda vänner bara är ett “klick” bort, tycker jag 🙂

  Ha det så kul i Malmö på din lediga dag… och njut sen av fredagkvällen i Arenan (du har säkert härliga minnen därifrån). Själv ska jag följa kvällens Idol framför TV:n… men det går bra det också 🙂 Kanske har vi tur att juryn är på sitt allra bästa humör ikväll, vem vet 😉

  Kramkram… och tjärlek, så klart 🙂
  Monica

  Like

 • swedenissonice

  Gomorron Geir,ja det där med att datorer lever ett eget liv det stämmer bra tycker jag.
  För när man verkligen behöver den då börjar den att krångla,och man har lust att slänga den all världens väg.
  Men så skönt att du har den tillbaka igen.
  Vad kul att du får jobba ihop med Fredrik Kempe,han är ju så duktig både som sångare och som låtskrivare.Det ser man ju inte minst i Melodifestivalen.Du får ha en riktigt rolig och härlig julshow framöver..
  Många varma adventskramar från oss till dig vännen där!!
  Tjärlek och respekt.

  Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir 🙂
  Håper at du får en vidunderlig reise til Juleplaneten 😉
  Som du sa er teknikken veldig viktig …
  men kunsten å få andre bli med seg til “fantasiverden” og glemme hverdagen … det er enda viktigere 🙂
  må nok inrømme at jeg er glad at Mac`en funkker så
  vi kan bare “klikk i veg” 😀
  Nyt din mulighet å være tilskuere og la andre underholde deg,
  det fortjener du vennen 😀
  Solig “juleklem” fra Oslo,
  Reija

  Like

 • ci

  Tjenare! 🙂

  Det var ett bra tag sen allt..
  Även fast alla säger att man klarar sig utan dator och mobil, då gör man knappt det ändå allt finns verkligen på dessa prylar, skolarbeten musiken ja allt.. Men bra att du har fått tillbaka din igen iallafall 🙂

  Ja den där Fredrik Kempe är en riktig bra kille, så galet begåvad och allt det där 🙂

  Men hoppas du har haft det bra, och att du har det tills vi träffas igen 😉
  föresten, i söndags var det 1 år sedan vi träffades första gången i Örebro!
  Känns som att det var i går..

  happyface!

  Like

 • Cathy

  A big good luck!!
  Och en stor Kram
  Cathy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: