Ett STORT TACK till underbara Malmö!!

This slideshow requires JavaScript.

Hej på er, denna gången från luften sittande på plats 6D Blue1 Köpenhamn-Helsingfors.

Stresset har lagt sig, värmen inuti hjärtat är stabilt och njutningen av att åter få göra en show är total! Det är ju alltid lite “crazy” dagarna innan premiär och så blev det även denna gång. Det är inte mig imot att ändra i sista minuten, det är 9 av 10 gånger väldigt nödvändigt. Nu sitter showen som den skall och den går sig till och sätter sig även till det bättre så klart nu i dagarna som kommer.

Premiärdags och spänningen stiger, sista minuten fixing på både kläder och manus. Jag sa till om att vi tar bort två av mina låtar och få bort en del av allas mellansnack, och PANG så satt det som det skulle 🙂 Ha ha, underbart och en otroligt härlig stämning. En nära vän till mig kom svängen via Malmö från Danmark, jag fixade biljett i baren och natten blev lång. Vi hade turen att springa på bland andra dessa två underbara “party animals” från Idol Live turnén ifjol. De är med även i år så klart :O)

Vaknade fredagen och undrade vem som hade glömt sin rotta i min mun, ha ha… Smaken från liiite väl mycket roligt kvällen innan var inte lätt att borsta bort. Men svängen till Malmö centrum är kort från mitt hotell så det blev en plankstek som fick göra susen. Satt och väntade på min mat när Fredrik Kempe kom in skrattande till mitt bord, inget planerat men väldigt trevligt med sällskap så klart. 5 minuter senare kommer även Andreas Carlson in och vi började planera kvällens bravader. Väldigt kul att träffas igen.

Idol i Malmö Arena är något väldigt speciellt. Det sägs i Arenan från scen i reklampausen att “detta är bästa Arenan på hela turnén.” “Ja det säger dom över allt” sa tjejen som satt bredvid mig. Men så är det inte. Malmö Arena är utan tvekan den bästa Arenan, den slår även finalen i Globen och detta fick jag vara med om även i år. En otroligt fin stämning och väldigt bra fixat. Att sedan Molly föll ur är väldigt tråkigt, men som jag sa till henne på morgenen efter, jag tror hon tackar Gudarna om ett år för att hon inte vann det hela. Nu står hon fritt att välja och DET kommer vi att höra mera om i nära framtid tror jag!! En otroligt begåvad och underbar tjej!! Men natten blev lång även efter Idolshowen. Jättekul att springa på alla fans i Arenan. Ett litet minus till alla skyltar som folk så envist vill sitta och hålla upp. Man köper dyra biljetter och sedan sitter man och tittar på baksidan av skylten till alla dessa ivriga barns skyltars baksida varje gång en kamera lyser rött. Men jag hade inte hjärta att säga till. Detta borde nog arrangörerna styra bättre, samtidigt som det ju är en sådan glädjens dag för alla ivriga fans som vill visa vem de håller på.

Vi tog sedan svängen till Glasklart, VIP avdelningen där är riktigt bra. Champagnen flödade och skrattet satt där det skulle. Efter detta avslutade vi på Etage och klockan hade spurtat väg till 4:30. Jag sa hej till Andreas och gänget och gick snabbaste vägen till hotellet. Där hade äntligen Gudarnas Gudar lyssnat på mina böner och jag träffade äntligen Linnea igen. Som ni ser på bilden så hade tjärleksgudarna även skickat Bagge och den godaste Olle från Expressen. Fantastiskt kul att vi kunde ha så roligt tillsammans och avslutet blev perfekt!! En riktigt bra föreställning med toppen stämning satte den perfekta färgen på en fantastisk helg tillsammans med nya och gamla vänner!!

Ett STORT TACK till underbara Malmö!!

Tjärlek och RESPEKT!!

Geir


16 responses to “Ett STORT TACK till underbara Malmö!!

 • Monica

  Saknar lite att inte veta vad som händer i din värld just nu… men hoppas allt är bra med dig?

  Kramkram!
  Monica

  Like

 • Cathy

  Hej,

  Long time no see.
  Ha det gott och hoppas allt är bra i skåneland 🙂

  Kram C

  Like

 • Jenny

  Oj, oj, oj vilken start på din “Malmö-visit”, blir svårt att toppa den innehållsrika helgen, eller?!?
  Veckorna går snabbt, så nu är det redan dags för weekend nr 2 i Malmö.

  Lycka till, kör så det ryker…..

  STOOOOOR kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny vännen,

   ja nu har jag varit så trög med mina svar här så du redan vet hur showen är 🙂 Det har varit helt sjukt kul!! Underbart att få vara med om denna underbara resa tillsammans med dessa “till dels sjuka” underbara mänskor. Jag vet du fattar vad jag menar, ha ha!!

   Kramen kramen..

   Geir

   Like

 • Cathy

  Tjena Geir,

  I love Malmö också.
  Kul att du även fick se idol showen.
  Önskar se Amanda och Robin i final.
  Tror inte Bard förstår att ju mer negativ han är ju mer positiv blir svenska folket när det gäller Robin.

  Ha nu några sköna dagar.

  Kram C

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Cathy,

   jag tror du har helt rätt, jo mera han blev dum mot Robin ju mera försvarar folket honom. Han är grymt bra och det är ju Amanda med, men det känns fel att hoppa på någon för utseende så där.. Helt enkelt fel!!

   Kram,

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Vilken HELT FANTASTISK weekend du haft där i Malmö… låter hur kul som helst 🙂 Full fart hela tiden… passar väl dig ganska så bra, eller hur 😉

  Vad tyckte du om fredagens Idol-final (det du nu kunde se bakom alla skyltar 😉 ? Tråkigt så klart att Molly åkte ur… hon har en fantastisk röst som verkligen kommer till sin rätt i den typ av låtar hon sjöng i fredags. MEN jag är enormt glad att Robin är kvar… det var definitivt hans kväll rakt igenom, tycker JAG i alla fall! Båda hans framträdanden var RIKTIGT bra! Skönt att han inte låter sig knäckas av Bards eviga mobbning… Sorgligt att se ett så kallat “proffs” i juryn få bete sig så omoget gång på gång…

  Nu till något positivt… det är ju MÅÅÅÅNDAG igen… haha 🙂 Helgens regn och stormar är borta och solen lyser STORT här i Västerås 🙂

  Önskar dig några välförtjänta lugna dagar innan det är full fart igen 🙂
  Kramkram & tjärlek!

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen,

   ja det har varit helt underbart i Malmö. Nu har du inte fått svar på ännu en vecka men jag lovar återkomma senare med detta. Det var utan tvekan Robins kväll i Malmö, och även i Göteborg. Men i finalen kom han inte till sin rätt. Han sjöng helt enkelt inte lika bra som han brukar göra. Inte lett dock att vecka efter vecka få släng till sig sådana saker så man hör klart och tydligt att det fins någon vid hans sida som är “så mycket bättre”.. Tråkigt att de inte kan låta folket avgöra utan skit från Bard hela tiden. Hoppas allt skiner din väg denna vecka 😉 Kram vi hörs snart..

   Geir

   Like

   • Monica

    Kul att höra från dig igen 🙂 Grått och regnigt här idag… men jag tycker nog att solen lyser lite ändå just nu 😉

    Önskar dig en lugn och skön måndagkväll med familjen 🙂
    Kramkram igen…

    Like

 • Adrianaaaa

  SKÅÅÅÅÅÅNEEEEEEEEEEEE! Eller hur Geir? 😀

  Förresten, tycker du inte Robin har den bästa rösten just nu? Tycker han är riktigt grym faktist! Sen att, ursäkta mig, Bardskrället alltid ska klaga är ju bara trams – han är ju faktist nästan bäst av alla 3 just nu!

  Hur är det annars hööörru?

  Tjärlek

  Like

  • Geir Rönning

   Hej hej heeeej Arianaaaa 🙂

   Skåne har varit helt underbart kul och fantastiskt som vanligt 🙂 Robin räckte inte hela vägen fram. Men oj vad bra han har varit. Just finalen fick han inte helt till tycker jag, men jag vet ju att det kan låta helt annorlunda om man sitter i Globen så jag kan ha fel. Väldigt irriterande att Bard höll på som han gjorde..

   Kram på dig!!

   Geir

   Like

 • ci

  Åh, kan helt klart hålla med dig att Malmö Arena verkar vara sjukt bra!
  Kärleks temat är ju inte så dåligt det heller, gud tror jag fick tårar när varje idol sjöng till sin nära, så fint!

  Du, har du inte tänkt något på att skaffa Twitter?
  Så kan vi följa dig och se vad du göra på dagarna? eller du kanske redan har twitter och jag har missat det? 🙂

  ha det bra!

  happyface

  Like

  • Geir Rönning

   Hello Happyface 🙂

   jag har nog tänkt tanken med Twitter men det har inte blivit av än. Vi får se sen, lite för mycket annat som drar i mig och tar min tid fullkomligt! Hemma några dagar nu från ännu en underbar vecka i Malmö 🙂

   Hoppas allt är väl med dig?

   Kram,

   Geir

   Like

   • ci

    Det låter bra, ta tag i allt du har att göra nu, twitter kan vänta 😉 hahah!

    Jodå, det är helt okej.. fast denna dagen kan jag ju inte direkt kalla okej, pratade med min pappa för första gången på 2-3år eller pratade och pratade, jag grät mest!
    Och jag vet inte om jag är glad eller ledsen..

    Kramkram!

    happyface

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: