Ok, så då kör vi igång :)

Hej på er.. Liiiite bakis efter en väldigt kul kväll igår på Apollo Live Club i Helsingfors. Var där och rockade tillsammans med “Pappas eget band”, Ville Pusa, Nina Lassander och underbara Krista Siegfrids. Om inte Krista vinner “the voice of Finland” så kan de lägga ned hela grejen tycker jag!! WOW!! Vi alla var där igår för att visa vårt stöd till Eva Biaudet i presidentvalet här hemma i Finland. Grymt kul att träffa alla underbara mänskor som tog svängen via för att hälsa på underbara Eva och för att höra god musik och ha lite mitt i veckan kul tillsammans med oss 🙂

Innan jag drog dit igår var jag ute i Riku Niemi sin rep lokal i Vanda och repeterade låten vi skall göra tillsammans på Idrottsgalan nu på måndag tillsammans med Robert Wells. Det låter redan kalas, och sen Maestro på toppen av detta blir nog riktigt YIHAA!! Helt otroligt sjukt kul att få jobba tillsammans med både Riku och Wells SAMTIDIGT!! I am a VERY HAPPY MAN!! 🙂

Jag har längtat efter att komma igång med året 2012 och det fick rätt färg igår för mig, YES!! Denna vecka som sagt rep med Riku och konsert för Eva. Nästa vecka blir det Idrottsgalan i Hartwall Arena. Det sänds på finsk TV men kommer även att visas på internett. Sista veckan denna månaden kommer jag att åka till Norge för möten och gig i Ålesund. Skall bli kul att ta itu med mitt TV projekt. Har redan visat det till ett svenskt bolag och jag åker även till Stockholm så snart tiden är på min sida igen och visar det där. Riktigt kul!! Februari så långt är mest möten men även svensk TV 29 februari med “Sällsynta diagnos dagen” i fokus.

Mars åker jag åter tillsammans med bandet, denna gång till Levi 10.3  för ett solens framträdande med mina underbara vänner i Hullu Poro Arena. Har inte varit där på 10 år så den resan kommer att bli KALAS!! Månaden avslutas med gig i Växjö tillsammans med Wells igen om allt går enligt planerna.

April blir det åka i Norge och fjällen med bandet igen, samt gig i Finland men här är det mest företags gig. Även en Eurovisions kryssning med Viking XPRS 14 April. Jag setter ihop en special show för kryssningen för alla melodifestival älskare 🙂 Jag har även tackat ja till att vara med i “A tribute to Queen” som är tillsammans med 100 manna kör och full orkester. Konserterna är i Kristinahallen i Kristinestad 20 April samt Runebergssalen i Jakobstad 21 April. Konserterna börjar 19:00 enligt planen. Har inte hunnit börja repetera detta ännu, men så snart som Idrottsgalan är avklarad så riktas blickarna mot QUEEN MACHINE 🙂

Då har ni lite mera “kött på benen” här nu när vi ser fram och in i det nya året.. Ok, så då kör vi igång!! 🙂 Grattis, 2012 är redan ett minnet för livet!!

 

Kram & tjärlek..

 

Geir


18 responses to “Ok, så då kör vi igång :)

 • Inger

  YAY!!! Till och med jag som inte gillar idrottsgalor satt som ett tänt ljus och kollade tålmodigt ikväll 😉 Riktigt fint var det, well done. Värdigt och elegant, me like. Fast publiken tidvis såg ut som om de satt på begravningskaffebjudning… men det är ju så här i Finland, att livet är en allvarlig sak! 😀

  Coolt öppningsnummer också och hjälp vad Mike Monroe är vig! Respekt! 😀

  Like

 • Reija Kontio

  Hei vennen,
  herligt at solen skinner til deg og 2012 ser å bli en fargerik år til deg 🙂
  Håper at vi sees “der ute ”
  Beste ønsker med Osloklem 🙂
  Reija

  Like

 • Jenny

  UNDERBART att du är “fit for fight” igen, efter den trista starten på året. 🙂

  Ett gig-ställe ser ut att passa mig iallafall, men hoppas så klart på flera.

  Kör så det ryker, vännen…. MEN glöm INTE att andas lite mellan varven, ok?!

  STOOOOOOOOOOOR kram!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där Jenny min vän, ja du.. Början var inte kul men NU är vi igång vännen!! Så otroligt skönt 🙂

   Men det är som en mycket god vän sa till mig och faktiskt även gav mig via en magisk gåva.. Ett steg i taget, och du kommer långt!! Det är på nått sett en ledstjärna för mig som jag hoppas du kan ta åt dig du med vännen. När motgångarna tar tag i en vilket det gjorde för mig i början av året, så är det otroligt viktigt att man har vänner som kan stödja oss när vi har svårt att hitta balansen.

   Puss på dig, och vännen… Jag andas 😉 med dig!!

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Toppen att du hade så kul igår att det räckte långt in på torsdagen också… haha 🙂 🙂
  Otroligt mycket spännande och roligt du har på gång 2012… ser fram emot att få höra vartefter hur allting går 🙂 STORT LYCKA TILL med ALLT
  min vän 🙂 Meeeeen jag tycker nog förstås att alla dina uppträdanden är ALLDELES för långt bort från Västerås… haha 🙂 men inget att göra åt! Vi hinner nog ses någongång, någonstans i år ändå, hoppas jag 😉

  Ha en alldeles underbar helg och hoppas allt går bra på måndag med Idrottsgalan!

  Helgkram & tjäääärlek kommer här 🙂
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen min,

   ja jag hoppas så klart att även Västerås kommer på min underbara karta!! Spännande år blir det, men 2011 var ett otroligt magiskt år som det kommer att vara väldigt svårt att toppa. Men jag ger mig INTE!! Så tillsammans kan vi se till att detta ROCKAR HELA VÄGEN, och jag tror faktiskt att jag kommer klara lyfta ännu ett år till helt nya höjder 🙂

   Hoppas din helg också får det magiska över sig och att du kan njuta hela vägen ut..

   Helgkram och tjääääärlek till dig med vännen!!

   Geir

   Like

   • Monica

    Blir kanske svårt att toppa 2011 men är det någon som klarar det så är det du… vet att du är envis och aldrig ger upp 😉 Klart att 2012 blir ett nytt FANTASTISKT år, eller hur (I’m with you all the way… ROCK ON 🙂 🙂

    Kom bara ihåg att lyssna på kroppen när den säger till om lite vila då och då, så kan ingenting gå fel 🙂

    Ha en fortsatt skön helg!
    Puss & kram 🙂
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Hej vännen,

    jo du har så rätt så, men jag har faktiskt sagt samma sak om samtliga år sedan jag vann melodifestivalen här i Finland 2005. Men ändå har jag lyckats toppa det varje år, ha ha.. Helt sjukt bra, men jag är otroligt glad bara för att få fortsätta med denna underbara “hobby” som blev det liv jag andas!!

    Hoppas vi andas samma stadsluft snart 😉

    Puss & kram på dig och din helg med!! 🙂

    Tjärlek..

    Geir

    Like

 • Inger

  Vaaaa, int ha du väl titta lite för djupt i flaskan? Neeeeej int du väl, de händer ju int. *asgarvar*

  Tack för den intressanta rapporten. Mest nyfiken är jag nog ändå på “bebisen”. 😉

  Japp, nu vet vi att du sannolikt inte kommer att behöva vara sysslolös och uttråkad någon längre tid i år HELLER. Full fart framåt bara.

  See you later alligator…

  Like

  • Geir Rönning

   Ha ha 🙂 Hej på dig Angel Eye!!

   Eller hur, visst blev du lite chockad av att jag skulle ta för mig av festens godsaker?!??!

   Bebisen är på G, kommer att bli väldigt avgörande veckor nu framöver, om vi hinner med redan nu eller om det kommer att bli senare i år/nästa år. Hoppas och tror vi är åk-klara SNAAART!!

   See you later “Back at you Darling” 🙂

   Hälsa tjärlekens stad!!

   Geir

   Like

   • Inger

    Fniss 😀

    Åhhhh vad ZZZZZZZZZpännandeeeee 🙂 Och nu i kväll får man ju snart bänka sig i tv-soffan då. Ska bli sköj. Lycka till!

    Like

 • ci

  Hejj 🙂

  Haha, låter som att du har fullt upp? 🙂
  Men det är säkert bara roligt, man blir så lätt raslös när man bara är stilla, eller ialla fall jag 😉

  Hoppas det går super på alla de ställen du nu skulle åka till, och lycka till på Idrottsgalan 🙂

  förresten, i söndags var det 1 år (!!!!) sedan Idol2010 turné drog i gång här i kära Örebro, galet länge sen vettja!!

  Ha det bra 🙂

  Happyface!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där på dig 😉

   Visst, det har börjat riktigt bra!! Och det kommer så klart nya saker även under vägen, så nu är det bara att skratta mot solen så skiner den tillbaks som jag brukar säga 🙂

   Oj, är det ett år sen redan när vi sparkade igång Idol Live turnén? Ja du vännen, tiden går men vi njuter tillsammans mitt i det helgalna eller hur?

   Ha det BÄST!!

   Kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • lenadrake

  Hejsan Geir!

  Tack för alla härligt glada nyheter!! 😀 Det låter ju mycket lovande!

  Kram & tjärlek!

  /Lena

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: