Eager beaver i L.A. :)

 

Ha ha, oj oj vad det går.. Nå, när ni läser detta så är jag förhoppningsvis i London och är helt jävla slut för mitt dygn är totalt åt helvete..

Just det har varit ett problem nu på denna resa. Det har ALDRIG varit ett problem för mig förut, jag har varit till de flesta hörn i vårt underbara universum av både varma och lite kyligare ställen men ALLTID kunnat stå stadigt i stormen oavsett väder och vind. Mitt problem är att jag just nu blir dö-slut, lägger mig och får tre timmar sömn och sedan är jag ”ready to go” men då sover så klart ”planeten kompis”.. Hmmm!?! What to do??

Ja då sätter man sig och skriver lite på texter eller spanar idéer för kommande låtar etc etc. Och DET mina vänner, har varit ett otroligt lyckosamt litet projekt dygnet runt på denna underbara resa. Det är ju så att jag har haft det STORA nöjet att få skriva med en hög av väldigt duktiga låtskrivare nu på det senaste så det finns en del att göra med text etc och det har jag passat på att göra nu när natten har blivit lång..

Det var lite med hjärtat i halsen resan började. Efter en underbar liten sväng till Stockholm tisdagen och onsdagen förra veckan returnerade jag glad och mycket nöjd hem till Helsingfors och fick njuta av några timmar hemma med underbara familjen i den egna sängen 🙂 och som sagt dagen när denna resan började var det lite med hög puls man begav sig till flygfältet i Helsingfors igen tidigt torsdag morgon. Brukar inte handla ”packet resor” och absolut INTE via nätet. Men denna gång gick det via mitt favorit bolag Blue1 så ”vad kan gå fel”? Nej just det..

Ingen kan hjälpa för att dimman låg som ett tjockt lakan och inte NÅTT flyg fick landa i London. Först fick jag veta att det är drygt en timme försenad avresa till Heathrow och det funka ju tyckte jag, för jag hade satt av lite extra tid så det var med GLÄDJE man äntligen fick sätta sig i sätet och andas ut 1 timme och 5 minuter senare. Men det var bara för att få veta att vi var tvungen att sitta parkerat i Stockholm i flyget ännu en timme innan avgång. NU FÅR JAG BRÅTT!! Wow när vi landade hade jag 40 minuter TILL AVGÅNG!! De hade redan börjat ”boarding” 30 minuter innan vi landade. Jag sprang så fort jag kunde och fick tag i någon från Virgin Atlantic och härren sa ”GLÖM DET!!” Jag hade bokat min resa via Blue1 för att INTE ha med bolag utanför Star AlIiance att göra, inte för jag har nått emot andra bolag men helt enkelt för att ha EN som är ansvarig vid problem. Länge sen jag har sprungit så snabbt och genat förbi så många mänskor.. Jag hann som sista person ombord, och Virgin Atlantic var absolut ett nöje att flyga med.

Värre var det när man väl kom fram och så klart fick veta att det var ingen som hade sprungit lika fort med mitt bagage som jag personligen gjorde och det förstår jag. Mitt körkort är lite ”OVER THE HILL” (har beställt nytt men fick det inte i tid i Helsingfors) och jag hade hyrbil så jag hade annat att tänka på än att börja härja med ”VAR ÄR MITT BAGAGE, VET NI INTE VEM JAG ÄR HALLÅÅÅÅ!?!”  😉 Mycket glad fick jag bilen och tog mig till Hollywood Hotel på North Vermont Blvd, detta kan jag varmt tipsa er om. Ligger väldigt bra till och har bra personal och är rent och fint. Mitt bagage kom INTE följande dag som utlovad heller så det var en MYCKET IRRITERAT kille som ringde Virgin Atlantic på deras ”hotline” mitt i natten efter 8 timmars studio arbete. Den linjen jag ringde var dock lite väl ”hot” då det kom en stönande dam i mitt öra, men DET felet visade sig vara mitt. Lite för många siffror i deras nummer så mitt finger blev lite väl glad där tydligen 🙂 Det var en mycket trött men glad man som hittade sängen i LA. Jag tog med mig mitt finger och bad damen i luren så mycket om ursäkt 🙂

Tjärlek..

 

Geir


8 responses to “Eager beaver i L.A. :)

 • Kerstin Alhola

  Kraamizar o försök stå ut med allt ståhej som händer dej.TJÄRLEK Kerstin

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Kerstin,

   tusen tack för “kraaamizarna” , det värmer. Mycket att stå i men som du säkert vet så är det precis som det skall vara i mitt universum. Jag tycker INTE om när tystnaden råder. Även om jag som artist vet att det faktiskt kan vara den viktigaste perioden i vårt “artist liv”.

   Stor kram och tjärlek..

   Geir

   Like

 • Uffe Johansson

  Hrm, vilken resa Geir! Jag blir ju nästan lite orolig för din hälsa ju… 😉
  Hoppas det lugnat ner sig och att arbetet med text och nya låtar flyter på?
  Önska dig en skön helg, hoppas du får spendera mer tid med familjen framöver… 😉

  Allt gott! // Uffe 😉

  Like

  • Geir Rönning

   Tjäna Uffe 🙂

   juhuuu vilken resa 🙂 Jo det blev en helt sjukt kul resa med 200% upplevelser på gott och ont till alla dygnets tider– 🙂

   Men som du vet Uffe så är det nog bra att ta hand om “nuet” även om det stressar vid några tillfällen för så här illa brukar det inte vara så ofta, max ett par gånger i veckan 😉

   Just det här med det lilla lugna med familjen har tyvärr inte fått plats ännu, åkte från LA hem till Finland och sov med familjen men bara för att skynda till nästa flyg och jobb i Lappland (Levi) Fick måndagen hemma innan allsångs resan jag just nu är på, men jag tar med mig mina “ungdomar” Kevin 15 och Chris 17 år gamla på en härlig resa till min hemstad Ålesund nu i helgen 🙂 De har inte varit hemma hos farmor på många år så det skall bli KALAS!!

   Hälsa familjen!!

   All the BEST bro!!

   Geir

   Like

 • Inger

  Uj uj, såna telefonsamtal kan bli väldigt dyra 🙂 BZZZZZZZZZZZZZ för att du kommer dig lyckligt hem med bagage och allt.

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Angel Eye,

   jaaa du, jag var så förbannad för mitt bagage fortfarande var borta så jag fattade inte helt varför hon stönade så där i början 🙂 Men när det väl “klarnade” så gick det hela bra både för mig och bagaget 🙂

   Hur det gick för damen berättar inte historien 🙂

   Kramen och tjärlek..

   Hälsa The City Of LOVE 🙂

   Geir

   Like

 • Monica

  Hej… min säkerligen supertrötta vän 😉
  Jobbigt med tidsomställningen (en knapp vecka är ju ganska kort tid att försöka vända på dygnet). Bra ändå att du använde nätterna till skapande av nya idéer och låttexter… och inte bara ringde “hotline”… haha 😀

  Hoppas du hinner få några lugna dagar hemma med familjen innan du kör fullt “Geir-race” igen 🙂 Herregud… vilken stress och kaos innan du kom på plats. Men du har säkert haft härliga dagar där i Californiens sol. Hoppas det blev några stärkande drinkar vid poolen… det behövdes säkert 😉

  Önskar dig en luuugn och fin flygning hem!
  Tjärlek till dig… och kramkram så klart 🙂
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen 🙂

   Ja jag är helt enkelt fortfarande slut tyvärr. Men det går till sig lite mera för varje dag som går. Hoppas det snart är tillbaks till ruta ett men det var ändå värt “problemet” med tanke på allt underbart som hände 🙂

   Var lite orolig för telefon räkningen när jag skulle checka ut från hotellet. Har hört otroliga historier från “telefon rikets” alla hörn när det gäller olika “service telefoner” allt från bil problem till lite hetare varianter vad de kan kosta. Jag hade ju faktiskt ringt både bil, bagage och den “heta damen” från mitt hotell rums telefon.

   Men det hela ingick i mitt hotell pris enligt killen som jobbade. Jag var helt chockad!! Nästan så jag ångrade att jag inte frågade vad tjejen höll på med 😉 Så svårt var det väl inte att hitta mitt bagage??

   “Det lilla lugna” får komma senare vännen, har text grejer att fixa på men först skall jag njuta av allsångs resan som avslutas i kväll i Nagu i Åbos underbara skärgård.

   Tjärleken och kramkram 🙂

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: