Faaaaan vad GLAD jag blir ;)

This slideshow requires JavaScript.

Jaaaa.. Så skall det låta eller?? Ett plus och ett minus i samma släng så vet INGEN vad man menar egentligen..

Men jag MENAR faktiskt det här.. Jag är VÄLDIGT glad för tillfället!! Det rullar på i ett underbart tempo, just som JAG vill ha det. De flesta av er skulle troligtvis må illa av denna berg och dalbana men jag är MITT I KARUSELLEN och njuter som ett barn i godis affären 🙂

Jag var som jag skrev i mitt förra inlägg här på min blogg i Stockholm även i början på förra veckan. Hann med att vara i studio tillsammans med Roger Krieg och Robert Wells, fick där presentera mina “skills” som en blivande konsert mästare för MÄSTAREN själv, ni ser själva på bilden hur det gick 🙂 Det är med oändlig STORT glädje att följa broder “Gyllene Weise” och den utlovade “fikan” i Stockholm hann vi med. Som jag sa har vi lite hemlissar tillsammans så jag får vänta lite med att berätta de goda nyheter tills allt är klart på pappret!! Men det här kan bli FARLIGT BRA!! Han är som vanligt i “elden” så vi får hoppas vi hinner få till det vi planerar!

Efter mycket långa dagar (och nätter) med kontorsarbete i slutet av förra veckan var det helt sjukt skönt att få koppla av tillsammans med familjen hemma i Grankulla. Pratade med Robert Wells och Douglas Carr på telefonen och planerade både resan och det som komma skall med studio inspelningar tillsammans. Helgen hemma var just det som behövdes, satt tyvärr fortfarande vid datorn hela lördags morgonen och planerade och tog ut det som jag måste göra för denna veckas “live gigs” och det var med ett STORT skratt man fick slita sig loss och åka med familjen till skidbacken i Grankulla. Konstaterade åter igen att vi är OTROLIGT tursamma som kan bo som vi gör, med så mycket nöje så nära som det är hemma i Grankulla.. Som ni ser var lyckan stor även hos barnen 😉

Resan till Växjö gick felfritt, otroligt skönt att åter få smaka på skrattets lugn från “Frippe” som är universums BÄSTA turnéledare 🙂 Han hade rum fixat och klart när jag anlände till Elite Hotel Växjö så resan gick “rakt i säng” 🙂 Inte mycket sömn jag fick, var alldeles för nyfiken “på våren” i Växjö så jag tog svängen ned till sjön som ligger 10-15 minuters promenad från mitt hotell. Jag blev INTE ledsen när jag fick se vilken underbar vy det var som mötte mig!! Helt sjukt fint, och det blommar redan som ni ser på bilderna. Hemma i Finland är det fortfarande gott om snö, och våran del av “våren” är mera som mitt i vintern här är jag rädd 🙂

Underbart kul att träffa alla igen, maestro Robert styr allt med sin otroligt proffsiga hand och det blev åter en oförglömlig kväll tillsammans med “familjen” i Rhapsody in Rock!! Denna gång blev det “Rosanna”, “Heard it through the grapevine” och “The letter” i duett med LaGaylia 🙂 Hon ROCKAR som vanligt, fantastiskt kul att sjunga med både henne och evigt underbara “The Vocalettes”! Robban kom fram till mig i pausen och sa, “Geir.. vi sätter in “You raise me up” med, det är en sådan publik och du förtjänar den” 🙂 Helt fantastiskt underbart skönt att jobba med denna underbara kille!! Ödmjuk och full koll med ALLT som vanligt!! Bandet låter KALAS och det är en glädjens resa varje gång jag får jobba med dom!

Morgonens frukost på Elite i Växjö var det klass på, och jag hann även mysa lite extra på rummet innan stresset tog mig till tågstationen där det var fullt kaos 🙂 Jag försökte köpa min biljett via SJ automaterna, den ena visade ERROR men den jag valde fungerade… INTE!! Så med 9 minuter kvar tills avgång fick jag gena raka spåret till en mycket trevlig och proffsig personal som hjälpte mig med en första klass biljett som endast var 40 kronor dyrare än en vanlig biljett :O Ha ha.. Tur har man också!! Resan gick prickfritt och det var en glad och mycket nöjd mann som anlände Stockholm för någon timme sedan.

Är just nu på hotellet på Söder, har varit tvungen att ta ett hotell “ur mössan” denna gång. Studio sessionen som var tilltänkt senare idag blev av bokad, var i första hand tänkt att vara i Alingsås idag med studio gig. Nu i går blev det flyttat till söder om Stockholm. När jag väl satt i tåget på väg till Stockholm blev även detta gig om bokad så min något udda flytt till denna delen av Söder var inte helt frivillig. Men Söder är Söder och solen skiner nog här med så jag klagar INTE!! I morgon klockan 12:30 är jag åter i studio, denna gång med Maestro Wells och Douglas Carr, så då skiner solen GARANTERAT!!

Fram tills dess tänker jag gå ut och njuta av njutningen av att ha rätten till att njuta 😉 av UNDERBARA SÖDER!! Med detta sagt vill jag skicka en KRAM till er alla!! Vad Faaaan har med detta att göra som jag skriver i min head-line här får bli en annan historia. Sanningen är att han dyker upp i mitt liv lite då och då fortfarande!! Men solens och tjärlekens mästare ser till att jag inte bryr mig så värst mycket om detta. Måtte avgrundens drottning bita ormen av honom…

Puss på er..

Geir


6 responses to “Faaaaan vad GLAD jag blir ;)

 • Monica

  Hej, du glade man 😀
  Vilken smittande glädjekänsla rakt igenom hela det här inlägget… man blir så glad själv 🙂 HÄRLIGT att du mår så gott och har så kul (det är du verkligen värd med tanke på det jobb du lägger ner på allt). Om du sen bara tänker på att kliva av den “snurrande karusellen” ibland och “njuter av njutningen”… i luuuugn och ro 😉 så kommer du att fortsätta må som bäst!

  Lycka till i studion idag!
  Puss på dig också 😉 …OCH en kramkram förstås 🙂
  Monica

  PS! BungyPump-stavar är beställda… så SNAAART är det dags att köra igång!!! Tack söta du för inspirationen till detta “underverk” 😀 Jag lovar att ge feedback när jag testat några gånger 😉

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica 🙂

   glädjen är en god vän som vi alla försöker hålla vid vår sida, och rätt så ofta följer den flitigt med om man bara bjuder till 🙂

   Det finns så klart små berg man får klättra i bland, små eller lite större motgångar som envisas med att dyka upp. Men det är glädjens förtjänst att man orkar gå vidare, i varje fall om berget är av det lite större slaget..

   Nu har jag glädjens lilla konung här hemma med mig, William får en extra hemma dag så jag skall inte sitta för länge vid datorn..

   Ser fram imot att höra vad du tycker om dina BungyPump stavar. Jag var senast igår ute med mina i vårsolen. Underbart som alltid!!

   Puss och kram,

   Geir

   Like

   • Monica

    Godmorgon “BungyPump-kompis” 😀
    Vill bara tala om att jag är SUPERNÖJD med stavarna 🙂 Jag har redan hunnit med många turer… och tekniken sitter där den ska! Den här motionsformen passar mig PERFEKT… och kul är det också 🙂 Njuter av natur och fågelsång… härligt!!!

    Kramkram!
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Topp vännen, det är som jag trodde det skull vara 🙂

    Kram och GRATTIS!!

    Geir

    Like

 • Jenny

  Hej på Dig “Njutningens mästare”! 🙂

  UNDERBART att du har förmågan att njuta av stunden mitt i ditt hektiska schema! Det är ju ett måste för att du ska orka.

  MEGASTORT TACK för en fantastisk show i Växjö! 🙂

  Lycka till med dagens studiojobb, ser med spänning fram emot att någon gång få höra resultatet av ert arbete.

  STOR kram & Puss på dig själv, vännen! 😉

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där vännen min!!

   Jo, jag kan nog vara njutningens mästare 🙂 och det är med solen i hjärtat jag tar tag i ännu flera goda minnen tillsammans med Maestro Wells och underbara Rhapsody gänget..

   Det var fantastiskt kul att ses igen vännen, hoppas våren och solen hittar vägen hela vägen fram till dig och dina fina vännen min.

   STOR kram och lycka till med allt du har på gång!!

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: