Over and out..

This slideshow requires JavaScript.

Då var så dagen äntligen här, den lilla lugna underbara första dagen av den viktigaste semestern på mycket mycket länge..

Luften tar slut i vanliga fall, så snart som man hinner slappna av så brukar jag falla så djupt så det nog för vissa kan påminna om koma 😉 men jag skall försöka hålla ögonen öppen liiiite mera denna gång. Det att jag klarat av att få rösten att fungera även nu på slutet efter den tunga förkylningen i Norge där jag tappade rösten totalt är bara att tacka Gudarna för..

Jag skickar en extra STOR och varm kram till Ebba Nilsdotter som jag hoppas sitter där i himlen och skrattar så där varmt som bara hon kunde göra åt ett totalproblem. “Jag tänker inte säga nått till dig om din röst Geir, du kan sjunga och du gör det fantastiskt bra. Men det jag kan som du tydligen inte vet nått om är hur du får den att fungera och bevara den även när du har det svårt” En fantastisk dam och en underbar mänska som jag kan tacka för att jag fram till och med i dag ALDRIG har varit tvungen att ställa in en dag på jobbet. Inte en dag på alla mina otroliga resor runt i detta underbara sånguniversum har jag varit tvungen att tacka nej..

Visst, även jag har dåliga dagar på jobbet. Men jag kan fixa jobbet, även på en dålig dag. Tänk lite på det där och skicka en kram till underbara Ebba om ni hinner. Hon jobbar väl med Elvis nu, inte vet jag 🙂

Vi får se vad som händer, men jag tror personligen att vi kommer att höra mycket mera om Sebastian Holmgård som var med på denna underbara del av “A tribute to Queen” showen. Hela gänget var underbart duktiga, men det är nått MYCKET speciellt med Sebastian. Jag sa det till honom i går, inte ofta man springer på någon som har en sådan unik röst, hoppas verkligen att han kan bevara den och ta hand om sig själv så att han når den framgång som han förtjänar. Med rätt låtar, tonarter, producenter, skivbolag, fru och goda vänner samt en envishet från helvete och turen på sin sida så finns det VÄLDIGT GODA CHANSER för att denna mannen får fans över hela klotet. (Jag träffade frun och några vänner igår, så den delen är redan fixat 😉 Ett STORT TACK även till Charlotta Kerbs, Emilia Backman och Annika Löv och Joseph Garcia som gjorde ett fantastiskt jobb även dom med sina framträden tillsammans med oss.

Det att få jobba med projektkören från Åland samt tonfallet här i Jakobstad har varit en sann glädje från första början. Bandet med killarna från Queen musikalen “We Will Rock You” i Stockholm var otroligt bra, och det var ingen överraskning. Min underbara vän Roland “Rolli” Forsman var ju en av gitarristerna där, så jag var och kollade som hans gäst när det begav sig på Cirkus och de var redan då SKITBRA!! 🙂 Nu under Johanna Grüssner sin bestämda och mycket proffsiga ledning (tillsammans med alla andra i ledningen för detta projekt) så har helheten blivit väldigt lyckat!! Jag kommer gärna tillbaks till er och ROCKAR 😉

Jag hade chansen att vara med Robert Wells och gänget till Kina nu, men det ville sig inte med tiden och flygen denna gång. Skickar en extra tanke till hela “Rhapsody in Rock” gänget som jag tror landar just nu i Beijing. “Go and get them ;)” Vi får ta dom gemensamt vid nästa korsväg..

Med detta vill jag bara skicka en kram i det jag tar tag i tystnaden och låter den komma. Ha det underbart nu hela gänget, jag återkommer när skriv fingret har lusten att blöda igen 😉 Jag tar mig en bastu till nu här på mitt rum på Hotell Epoque innan hemfärd och en hemlig resa vidare med familjen ut i det stora intet 😉 Yihaa…

Puss och kram..

Geir


16 responses to “Over and out..

 • Cathy

  Ha en skön semester!!
  Kram
  Cathy

  Like

 • Christel

  Ödmjukt och varmt TACK för gott samarbete i samband med “A tribute to Queen” konserterna i Kristinestad och här i Jakobstad!! Ett jättetrevligt projekt, ett minne för livet, o en stor ära att få sjunga med i kören. Välkommen tillbaka till Jeppis 🙂 Njuut av ledigheten, det är dig väl unnat!!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Christel,

   det var helt underbart kul att få vara tillsammans med er alla och detta projektet tror jag kommer att leva vidare länge 🙂

   Hoppas vi ses snart igen!! Hälsa gänget 🙂

   Kram,

   Geir

   Like

 • Kerstin Alhola

  Du ska verkligen njuta av din välförtjänade semester med dina nära o kära. En jättestor kram både till dej o EBBA!!!
  Häls. Kerstin!!!

  Like

 • Monica

  Hej vännen 🙂
  Tror att både DU och ditt “skriv-finger” behöver vara lediga ett tag nu 😀 Visserligen kommer vi att sakna dig här… men du är väl tillbaka inom snar framtid hoppas vi 😉 Ta nu väl hand om HELA dig och din familj… ha så kul tillsammans 🙂

  Puss och kram…
  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica vännen,

   jo det var en underbar paus, men saknaden är numera för stor för att hålla tyst 🙂

   Hoppas allt är väl med dig och dina med??

   Stora kramen,

   Geir

   Like

   • Monica

    Hej Geir!
    Vad glad jag blir att se lite svar här igen från dig 😀 Kan erkänna att jag saknat det… men väl värt att vänta på 😉
    Vet att du haft fullt upp med det mesta senaste tiden… skönt i alla fall att du mår bra igen!

    Tack, allt är bra med mig och familjen. Just ikväll är jag ensam hemma så det blir en stund här vid datorn sen en bra film kanske 🙂

    Ha en fortsatt bra söndagkväll min vän!

    Tjärlek…
    Monica

    Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen :),
  jeg viste det …
  den negative sitter heldigvis ikke lenge hos deg 😀
  Godt å høre at stemmen din er tilbake.
  God tur og ha en fantastiske ferie 🙂
  Stor klem fra Oslo,
  Reija

  Like

 • annsso

  Tackar ödmjukast Idolen för att ha rockat loss för oss igår det var kanon men nu måste du nog vila rösten,bara att lyda order nu 😉
  Showen var helt fantastisk och kören såg ut att njuta i fulla drag.
  Jaa, Sebastian blir nog farligt han nice det ser vi fram emot 🙂
  Njuuut av ledigheten nu hörru du och ha det gött until we meet again 🙂
  stora kramen och puss
  a-s

  Like

  • Angel Eye

   Instämmer med Annsso här och ja visst, Sebastian kommer vi nog att hålla ögonen och öronen på helt säkert. Wow vilken utstrålning han har också.

   Modigt kämpat, det lät bra. Även på en dålig dag låter du bättre än andra gör på en bra dag, så det är ju liksom satisfaction guaranteed så länge du får fram ett pip 😉

   Vila nu röst, kropp och själ ordentligt och ha det riktigt mysigt med dina nära och kära. Stor kram från Tjärlekens Stad ❤

   Like

   • Geir Rönning

    Hej där min underbara AngelEye!!
    Det är ett tag sen jag var här inne och skrev.

    Vår goda Sebastian är ett otroligt stort talang och jag hoppas och tror han kommer att nå väldigt långt!!

    Vi får ta en “private session” DU OCH JAG OM ALLT ANNAT OK??

    Stora kramen..

    Geir

    Like

  • Geir Rönning

   Hej Annsso,

   det är jag som skall tacka 🙂 Alltid så underbart kul att ses!! Hoppas vi hinner njuta lite tillsammans av den kommande sommaren med!?!?

   Hälsa underbara j-stad!!

   Kramen,

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: