Veckans lyckopiller, denna gång från min hemstad Ålesund :)

Hej på er.. Ja då är det dags igen, och från glädjens chaufför tar vi denna gång och landar i min underbara hemstad Ålesund.

Vet inte om ni känner samma glädje som jag gör när ni nu ser detta men för mig är glädjen TOTAL 🙂

Kram och tjärlek..

Geir


10 responses to “Veckans lyckopiller, denna gång från min hemstad Ålesund :)

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 🙂
  Vel overstått til deg med.
  St.Hans var fin her i Oslo også …
  Bortsett fra været,men det er vi vel vant med 😉
  Ukens lykkepille var veldig vellykket,takk for det 😀
  Hva heter den nye babyen som “snurrer” der nå?
  Stor klem til deg og alt beste for ” låt babyn” 😉
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija,

   ha ha, den Kinesiske tittelen våger jeg meg ikke på å skrive 🙂 Jeg har fått ären å skrive den engelske teksten og så lang er arbeids navnet “China song” så det er ikke så romantiskt ennå 🙂 Men det går seg til ganske snart tror jeg. Det er möter både i London og i Kina som skall godta dette för jeg er klar men det er som sagt en äre å få vere med 🙂

   Vi er helt fotball gal her, mine sönner Oliver, William og jeg så det blir sene kveller og ganske sene “morra mysiser” 🙂 Ha en fantastisk dag vennen, jeg må vekke små krabatene så vi få starte dagen nå 🙂

   Klem,

   Geir

   Like

   • Reija Kontio

    Hei Geir 😀
    China songen høres veldig grei og beskrivende 😉
    Ja det er fotball feber her med …
    og favoritene mine spiller fremdeles 😉
    Kanskje blir det gull ?? … 😀
    Kos dere med fine matcher … hoper at det blir mange straffespark konkuranser 😉
    Klem,
    Reija

    Like

   • Geir Rönning

    Ja gutta somnade igår så klart..

    Men det er dagens Italia som er deres favoritter, de har en som jobber på barnehagen som er fra Italia 🙂

    Klem fra godeste Finland 🙂

    Geir

    Like

 • Monica

  Hej min vän 🙂
  Förstår att din glädje är total i den här ENORMT FANTASTISKA miljön 🙂 … och jag som tycker att det är så vackert här i Bohuslän… men frågan är om inte det här slår det 😉 … mäktigt! Har varit i Norge men aldrig i Ålesund tyvärr… det får det nog bli ändring på 🙂

  Tack för veckans fina “lyckopiller”
  Tjääärlek 🙂

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej där vännen,

   jag såg ditt underbara foto från Bohuslän på FB, det är nog otroligt vackert där hos dig med 🙂

   Men det är som sanning är otroligt vackert just i min hemstad och de närliggande fjordar och fjäll. Tråkigt man inte såg detta när man bodde där, jag är helt tagen nu när jag återvänder en gång i bland..

   Det jag inte fått visa är dock hamnen och det otroliga fisket.. Ha ha, det kommer mera 🙂

   Kram kram och njut av din semester vännen..

   Tjäääärleeek!!

   Geir

   Like

   • Monica

    😀 Perfekt… då har vi fler fina bilder att se fram emot från din vackra hemstad 🙂

    Jag fortsätter njuta av min semester här i Hunnebostrand… hoppas du också har underbara dagar?

    Kramkram & tjärlek 🙂
    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Absolut 🙂

    Livet leker, inte helt semester ännu men jag är på gång 🙂 Njuter av mycket god musik som jag får äran av att skriva text till för tillfället. Njuter av både barnen och EM i fotboll i en härlig kombination, dom båda höll på att somna i min famn 🙂

    Kramen kramen och Tjärlek så klart hela vägen!!

    Geir

    Like

 • Cathy

  Hej 🙂
  Strålande vackert! Förstår du njuter tillfullo.

  Kramis
  Cathy

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   så kul du tycker som jag 🙂 Och jag njuter så absolut! Det var en glädjens dag även att ha med mig Chris och Kevin till min hemstad. Länge sen dom var där så det blev ett mycket kärt återseende..

   Tjärlek 🙂

   Geir

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: