Ha en underbar sommar!!

Hej på er mitt i solskenet 🙂 Not?? Ja ja, men det kommer nog ska du se 😉 Någon stans skiner solen, även så just nu. Hoppas just DU har turen med dig ok?

Senaste tiden har jag dykt in i texternas universum och fått njuta av underbara låtar som andra har skrivit musiken till. Underbart kul att få sätta ord på andras musikaliska känslor som har dykt ned i min låda som den vackra musiken det är. Men nu har jag städat musik bordet och skall ta hand om repetition i stället för sommarens bravader.

Det första som dyker upp nu här närmast är båtfestivalen i min underbara hemstad Ålesund nästa vecka. Vi åker hela familjen dit en liten vecka och kommer att kombinera lite jobb med att träffa underbara vänner och familjen samt njuta av lite av havets guld rakt från denna underbara hamnen mitt i Ålesund centrum. Vi kommer att bo endast 5 minuter “slow walk” från vart denna video togs. Vi kommer att vara där 9-15 juli.

Årets första och ända “trubadur-gig” kommer att vara för mig som vanligt på Sågen i Ingå (Marcus Grönholms ställe) Det har blivit en riktig kul “one night only” grej som det nu är fjärde året i rad jag gör. Otroligt kul att åter stå bara med gitarren och helt nära publiken samtidigt som de kan njuta av god mat och dryck tillsammans. Brukar att vara många barnfamiljer, det är tidigt gig, 19-20:30 så även denna fredag 20 juli. Ska bli riktigt kul 🙂

Efter det giget måste jag rakt till flygplatsen och resan går vidare till ätt kärt återseende med mina “brothers in crime” Dennis Rönngård och hans gäng på Jakobsdagar i Jakobstad. I år har vi med Krista Siegfrids (Den rockigaste av de rockiga) samt min blodsbroder från svenska Idol Andreas Weise. Han har ett helt otroligt bra Album på G som jag hoppas hinner komma er väg oavsett vart du befinner dig 🙂

Sedan avslutas detta årets kalas juli med att jag får vara med att avsluta Rock Off med Queen gänget på lördagen 28 juli. Som det i varje fall ser ut nu när allt är bokat och klart så blir det den “perfekta” sommaren. Jag har haft en hel del annat på G men jag har tackat nej då jag i år vill ha en “riktig” sommar även med killarna bus. Det är världens bästa storebrors sista sommarlov innan han börjar i skolan, så vi ska hitta på lite mera magi tillsammans med oss andra så buset blir TOTALT!! 🙂 Hoppas vi ses där ute.. Stora kramen och tjääärlek!!

Ha en underbar sommar!!

Geir


21 responses to “Ha en underbar sommar!!

 • Inger Asplund

  Hjärtligt välkommen hit som alltid Idolen, the best girl club int the world är redo 🙂 Det ska bli roligt att få se Weise live på scen igen, som var en av mina absoluta favoriter i Idol det året då det begav sig.

  Ha nu en riktigt skön semester med familjen och ladda batterierna, så ses vi sen i TCOL ❤ WOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOO och IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! 🙂

  Like

 • Monica

  Tack Geir 🙂 Min födelsedag blev precis så underbar som jag hade hoppats på 😉 Ser att du har underbara dagar du med… mycket fotboll med dina smågrabbar… kul 🙂 Ha det fortsatt bra min vän. Kramkram… och tjäääärlek så klart 😉

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   så bra att “födisen” blev som den skulle!!

   Här njuter vi och killarna springer i cirklar runt pappa.. Oj oj så svårt det har blivit att fånga dom 🙂

   Måste öka tränings takten nu när dom blir större!!

   Kram och TJÄRLEK!!

   Geir

   Like

   • Monica

    …du kör väl fortfarande hårt med “stavarna” Geir… eller? 😉 Det gör INTE jag just nu under semestern kan jag erkänna ;( MÅSTE bättra mig… kramkram 🙂

    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Hej Monica,

    vet du vännen, denna åren och sommaren har varit för svår när det har kommit till både tid, hälsa samt det grundläggande och mest viktiga.. ORKEN! Jag har slöat ned mig totalt, men skall erkänna samtidigt att just nu med boysen så är det mera än nog bara det att springa bredvid dom så JAG måste absolut skärpa mig men som sagt, hälsan före.. Är inte i skick tyvärr till att springa som förut..

    Kramkram 😉

    Geir

    Like

 • Cathy

  Hej 🙂
  Önskar dig en skön och härlig sommar!
  Kram
  Cathy

  Like

 • Jenny

  Hej vännen min! 🙂

  Det låter som att du/ni kommer att få en underbar sommar tillsammans. Familjemys tillsammans med släkt & vänner, varvat med gig på div. platser som jag vet ligger dig varmt om hjärtat. Kan ju inte bli så mycket bättre?!

  Önskar jag kunde dykt upp på något gig, men tyvärr går det inte. Får längta vidare tills det blir min tur att gå på gig med Dig på scen.

  Ha det bäst & njut av livet & sommaren!

  STORA sommar-kramar till Dig & resten av familjen!

  P.S Superfin bild på Oliver! Du är fantastisk med kameran!

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Jenny min underbara vän, det var ett tag sen 🙂

   Jo, det här är nog det sommar programmet som passar mig bäst av allt de senaste åren utan tvekan. Det är bara att hoppas vi får väder gudarna med oss, så blir detta PERFEKT!!

   Saknar dig vännen, synd det är sådana gig numera så vi är på tok för långt ifrån varandra men det kommer nog en dag 🙂 hoppas jag i varje fall!! Dessutom är de gig jag har haft under en längre period även företags gig så det är inte möjligt att ses på vanligt sett heller..

   Hoppas ni får njuta av sommaren tillsammans med familjen du med? Barnen börjar ju bli så stora så man får börja “boka tid” även där. Så är det i varje fall med mina 4 största, helt otroligt hur tiden går 🙂

   Ha en underbar sommar du med vännen, krama gott runt barnen och hälsa så gott från mig ok?

   Stora kramen och den eviga tjärleken 🙂

   Geir

   Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 🙂
  Ja akkurat NÅ skinner solen i Oslo …
  i alle fall av og till 😉
  Håper at dere får knallvær til båtfestivalen 🙂
  Det høres veldig gøy ut 😉
  Kos deg med sommeren og familien,
  uansett i hvilken av disse flotte landene dere er i 😀
  Solig sommer klem,
  Reija

  Like

  • Geir Rönning

   Hei Reija vennen 🙂

   Ja du, just nu har himlen skrattet över hela det underbara blå målad mot oss i underbara solstrålar i guld, vad mera kan man begära?? Vi här hemma i Grankulla denna veckan, innan vi beger oss över till mitt gamla hemland 🙂

   Ha en underbar sommar du med, är du på kommande hem till Finland eller kommer sommaren bli “Oslosk” för dig hela vägen??

   Oavsett ha en underbar sommar du med vännen, stor kram från Grani 🙂

   Geir

   Like

   • Reija Kontio

    😀
    Det blir nok “Oslosk” til meg,denne sommeren …
    håper å tå en tur til Helsiki i oktober.
    Kos dere i Ålesund og ta med en klem til Peter fra meg 🙂
    Solfylte dager,
    Reija

    Like

   • Geir Rönning

    Hei vennen,

    ja det kommer til å bli kosetur til gamlebyn. Fikk nettop kontakt med min eldste sönn Stefan, han er i byn fra mandag av han med 😉

    Du får kose deg i konglige Oslo da vet du, ha det BEST!!

    Klem fra Finland!!

    Geir

    Like

 • Monica

  Hej där min vän 🙂
  Tack för ännu en “filmvisning” från Ålesund…åååh, nu längtar jag redan tillbaka till västkusten där vi njöt av färska godsaker direkt från havet nästan varje dag 🙂 Verkligen lyx…

  Har fortfarande tre veckors semester… inget speciellt inbokat så det blir väl lite spontana utlykter… nu fattas bara solen och VÄRMEN!!! Är liiiite trött på att frysa nu…

  Skönt att din sommar verkar blir en BRA sommar (roliga jobb och mycket tid med familjen)… härligt 🙂 Samla på så många “må-bra-känslor” du kan… perfekt med “lagrad” energi inför hösten 🙂

  Men Geir, fortfarande är alla dina spelningar vääääldigt långt bort fr Västerås 😉 Ditt trubadur-gig hade jag gärna sett… men även Jakobs dagar hade varit kul att få uppleva… men, men vi har ju en hel del musik- och festivalarrangemang här i Västerås också… jag får väl nöja mig med dom 😉

  Ha en bra fortsättning på måndagen 🙂
  Om vi inte hörs innan så hoppas jag ni får det supermysigt i Ålesund nästa vecka… kramkram och mycket tjärlek 🙂

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej Monica, och det är väl en underbar dam som fyller år idag eller?? Stoooora grattis kramen till DIG i så fall 😉

   Jo det är en speciell lyx det att kunna njuta av havets guld på plats, INGET slår detta helt enkelt!! Men jag hoppas att solen kommer smygandes till din stora dag så som du förtjänar!

   Jag njuter redan av denna sommaren, just nu småler solen mot oss här i Grankulla på ett absolut speciellt sätt.. Barnen är smått redo för lite bus med pappa så jag bad om 5 minuter vid datorn bara så vi kan busa för FULLT sen när jag har svarat på lite mail etc.

   Hoppas ni får en underbar dag där , med eller utan “födis” och att sommaren bjuder på sitt finaste skratt även till er.

   Kram & TJÄÄÄRLEK!! 🙂

   Geir

   Like

   • Monica

    Godmorgon underbara du 🙂
    Tack än en gång för födelsedagshälsningen både här och på FB 🙂 Blev ju så klart något strul när jag skulle skicka svar till dig på FB… men tror att det ska vara OK nu 😉

    Ha nu en riktig myspys-dag i solen med grabbarna bus 🙂
    Tjääärlek 🙂

    Monica

    Like

   • Geir Rönning

    Hoppas du fick den underbara dagen du så väl förtjänar vännen 🙂

    Tjärlek!!
    Geir

    Like

   • Geir Rönning

    Back at you .9

    kraaaam 😉

    Geir

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: