När rätta glädjen är en ton ;)

Hej på er alla 🙂

 

Sommaren blev den höjdpunkten vi hade hoppats på, om man bortser från vädret 🙂 Det har varit GRYMT kul med allt vad den har bjudit på. Min del av den började egentligen när ett gäng glada låtskrivare drog till Spanien i maj redan och fick en försmak på den värmen vi aldrig fick 😉 ha ha. Hade man vetat hur just vädret skulle bli nu i juni och juli här hemma hade jag nog sett till att få lite mera fritid i Spanien.

Slutet på maj blev KANON när jag fick dela sista helgen tillsammans med Robert Wells och gänget i Malmö, men även då blåste det gamla svordomar i motvinden på vägen till och från underbara Glasklart samt Malmö Arena. Juni smög sig på med kul i Vasa, liiite mera sol men bara liiite.

 

Nu i Juli fick vi Båtfestivalen i min gamla hemstad Ålesund där det nära på var lika mycket vatten (och kyla) på vägarna som i havet. Underbart vackert men frös på mig kattungar tror jag 😉 Förra helgen värmde Weise oss mera än vädret tillsammans med Dennis och hans grymma gäng på Jakobs dagar i Jakobstad här hemma i Finland. Men efter en fantastisk musikalisk resa genom skitvädrets moln lossnade det äntligen i Mariehamn och RockOff. Solen sken, men det STORA ljuset som visade vägen var Johanna Grüssner som är helt enkelt FANTASTISK!!

Tillsammans med original bandet från “We will Rock you” från svenska uppsättningen av succé musikalen och 100 manna kör fick vi den otroligt stora äran att avsluta RockOff festivalen med dunder och brak!! Extra stor tack till Tony och Carola som försökte styra upp med extra kul på Arken efter konserten. Det var kanonkul från början till slut!! Vi solister (Annika, Tony, Elin, Totte, Carola, Johanna och jag) fick skina tillsammans med Projektkören från Åland samt Tonfallet från Jakobstad och det är NI som är den STÖRSTA artisten av oss alla. Jag tackar ödmjukt för ännu ett FANTASTISKT minne tillsammans!! Den rätta glädjen är en ton 😉 och det är NI som ger den varje gång!!

Stor kram och tjärlek…

Geir


One response to “När rätta glädjen är en ton ;)

  • Carola Larsson

    Tack Geir för ett fantastiskt framträdande både på festivalen och på Arken. Kul att du ställde upp på det lilla extra-giget, fast vår original-plan inte gick att genomföra. Superkul att få träffa dig och att få sjunga med dig. Du är en skön snubbe och en svinbra artist, kommer att minnas det här länge. 🙂 Hoppas vi får göra det igen i framtiden! Kram, Carola

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: