What the …. ROOOOCK!!

Hej på er, “where ever you are” 🙂

Sommaren har tagit ut sin rätt, på gott och ont. De flesta av oss är antingen just nu på väg tillbaks till jobbet eller har redan börjat jobba igen. Lyckans ost ni som har semester kvar, jag tror det fina vädret så smått är på väg ;/

Men livet bjuder som alltid på “ups and downs”, även denna sommar. Just den musikaliska delen fick en riktig topp under RockOff avslutningen på Åland. Vilken fantastisk inramning och även underbart väder fick vi. Vet att många i kören är besvikna på att de lokala tidningarna inte skrev och uppmärksammade det stora som det faktiskt är. Att avsluta med en lokal akt är vågad och Dennis Jansson och RockOff gjorde helt rätt som vågade satsa på Johanna Grüssner och de underbara kör medlemmarna.

Jag väljer därför att ge plats för just denna “happening” som tidningarna missade. Veckans lyckopiller är ett klipp från RockOff avslutningen och min egen lilla hyllning till den vågade satsningen samt en extra hyllest till alla vi som stod på scen men framför allt Johanna och kören.. What the …. ROOOOOCK!!

Denna lilla filmsnutt kom till för att vi var tvungna att avsluta prick 24:00 då fyrverkeriet skulle braka iväg. Vi var lite före i tiden och underbara Johanna vände sig till mig och sa “säg nått Geir, hitta på nått.. vi är före i tiden” 🙂 Ha ha… Ni behöver inte be mig två gånger om sådant 😉

Kraaaaam och evig tjääärlek 🙂

Geir


One response to “What the …. ROOOOCK!!

 • Monica

  It’s me again 🙂
  Trodde att ditt förra inlägg var “veckans lyckopiller”! Men så bra då… nu fick man ju liksom ett till 😀

  Ser att det var en otrolig stämning på RockOffavslutningen… HÄRLIGT! Längtar verkligen att se dig “live” igen… frågan är bara NÄR och VAR?

  Ha en skön torsdag Geir!
  Tjäääärlek & kramkram 🙂

  Monica

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: