Om hjärtat bara vill det.. tillräckligt mycket!!

Drömmarnas Riddare!

Hej och hå vad det går 😉 och en kram direkt till dig från tåget mellan Helsingfors och Karleby i Finland.

Hade den stora glädjen att få lira med ett nytt gäng igår i Borgå. Det var ett sanningens och glädjens ögonblick, har lirat med Jonathan (Sax) Heinä (Gitarr) och Kepa (Trummor) förut, men denna gång även med Tessa (Keys) och Olli (Kontrabas) och jag hoppas och tror vi kan göra mera tillsammans, otroligt bra lirat! Sprang på Negative gänget backstage, de hade giget efter oss, riktigt skönt gäng som jag vet underbara Jimmy Westerlund har jobbat med. (Producerat och skrivit en del på deras senaste album) verkar vara sköna killar det med!!

Nu sitter jag på tåget mellan Helsingfors och Karleby, på väg till mina blodsbröder Dennis, Rolli, Nisse och Tobias. Vi har nått jag trodde var ett privat gig, men nu har jag fått så många sms och emails om detta så jag börjar undra hur “privat” det är 😉 Men KUL… DET blir det oavsett 🙂

I morgon svänger vi om tidigt på morgonen och tar första flyg Dennis och jag till Stockholm. Tanken var att vi skulle göra studio med några polare där, Anders och Eric Wigelius men det kan strula till sig både för dom och oss 🙂 Tiden är inte den bästa, vi landar 7:45 och åker vidare till Göteborg 12:00 så det blir lite med djävulens stress slips runt halsen man får kuta och leverera guldet om vi får till det. Annars blir det VIP Lounge med SAS på Arlanda (Åh nej så tråkigt, ha ha.. NOT!! Jag ÄLSKAR det lilla lugna på vägen..

När vi väl får Göteborgs vinden i håret åker vi och hämtar vår hyrbil som är beställt och snyggast i norra Europa 😉 med nosen riktad mot Göteborg centrum, ett litet möte + check in på hotellet och VIPS så smyger vi iväg till Smögen och har en “Date” med David Paich och Toto gänget. Hoppas och tror vi hinner träffas, men oavsett så skall det bli fantastiskt kul att se Steve Porcaro på scen igen. De andra killarna har jag sprungit på lite då och då, men Steve har jag inte sätt sedan jag tog hand om honom ett par dagar i Stockholm när han var med Jay Graydon All Star tidigt 90 tal.

Det fins så många underbara drömmar och fantastiska minnen man har och önskar att få på vår lilla resa här i glädjens universum. Det personliga mål vi har med denna resa är just vad det skall vara.. Personlig!! Glädjen av att glädjas och njutningen på vägen till drömmarnas mål är för mig personligen väl så viktig som det att nå drömmen. Det har jag tjatat om så många gånger så det tror jag ni vet jag tycker numera eller hur?

Det är otroligt viktigt att ta tag i drömmen men även att njuta av njutningen för den kan bli förbannad kort!! Har följt OS i London en hel del, som den sports idiot jag är.. Tänk på alla oändliga träningstimmar dessa fantastiska idrottsmän och idrottskvinnor och vad de har har lagt ned av blod svett och även tårar, alla resor, frånvaron från familjen, brustna relationer och vänner långs vägen som har varit tvungen att ge vika för drömmarnas dröm ligger nära fast så oändligt långt bort.. Slitvargarnas “paybacktime” är just NU!!

Då tycker jag det är OTROLIGT STORT av en idrottare att se drömmen springa iväg ifrån en på en simpel tjuvstart man själv har gjort.. Man reser sig, vinkar hej då till drömmen samt publiken med ett leende om munnen (jo det fins de som klarar detta) och tar sig FAN på att man skall klara detta vid nästa OS i stället..

Tjärleken är stor, Weise är större.. Men VILJAN är den som styr våra drömmars mål i slutändan..
Om hjärtat bara vill det.. tillräckligt mycket mina vänner, så är INGENTING omöjligt!! Det anser jag mig vara ett levande bevis på 🙂

Stor kram, tjärlek och RESPEKT!!

Geir


8 responses to “Om hjärtat bara vill det.. tillräckligt mycket!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: