Tack för ett underbart 2012!!

Tusen tack för i år!

Tusen tack för i år!

Hej där.. Where ever you are 😉

Hoppas du kan njuta av dagens sista göromål utan att stressen tar över de sista timmarna av 2012. Personligen sitter jag vid frukostbordet och tar en välförtjänt “brunost skive”  som vi säger i Norge. (Macka med brun ost) Nya Kungen ligger i min famn, William och Oliver tittar på TV och tystnaden är rätt så påtaglig med ett lugn i hemmet!

Detta underbara 2012 som vi just är på väg att kyssa farväl har för min egen del varit helt fantastiskt! Det kommer att vara mycket svårt att “toppa” men det är ju inte så konstigt! Med 7:e sonen hemkommen på min 50 års dag samt Olivers första skolår på det personliga plan och alla KALAS jobb och resor som den till Los Angeles och Spanien som toppar listan. Hade gärna varit med till Kina här i slutet av året, men med en del smått sjuka barn här hemma så var det absolut det bästa som kunde hända när jag nu sitter här med vidundret i famnen och små förkylda småkungar i soffan vid TVn.

När det gäller alla låtar som jag har fått vara med om att skriva och även producera som sång guide har det varit SJUKT KUL och jag hoppas vi får ut mera av de låtar som nu fins på “tape” med olika artister. Men det viktigaste för mig som artist nu i 2013 är att få ge ut nått eget utan tvekan!! Har som vanligt några jobb jag kan berätta om och några som är i “karantän” men även “live” sidan ser rätt så bra ut i 2013. Våren är lite mera öppen, men hösten börjar att se ut som “i gamla dar” 😉 ha ha..

Med detta vill jag tacka er alla för ett underbart 2012!! Samt att önska er ett FANTASTISKT 2013!!

Hoppas våra vägar möts även i 2013 🙂

 

Stora kramen, tjärlek och RESPEKT!!

Geir


4 responses to “Tack för ett underbart 2012!!

 • Monica

  Hej min vän 🙂
  Hoppas ni haft en mysig nyårshelg? Vi har haft det toppen 🙂 Firade nyårsafton hos min bror med familj med allt det klassiska… hummer, oxfilé, champagne och raketer… hann t o m spela några omgångar sällskapsspel, riktigt kul och många skratt 🙂

  Just nu är det TV-soffan som gäller 🙂 I morgon är det slut med ledigheten… jobbet väntar!

  Ser att du har en hel del på gång 2013, kanske det finns en chans att se dig “live” någonstans, någongång… hoppas verkligen det 🙂

  Önskar dig och familjen ett lyckosamt och UNDERBART år!
  Kramkram
  Monica

  Like

 • Carina

  Önskar dig och familjen ett underbart 2013! Hoppas också att du kommer till Stockholm och giggar snart 😉

  Like

 • Inger Asplund

  Ett riktigt gott nytt år till hela familjen 🙂 Tjärlekens Stad finns kvar där den alltid varit, så välkommen whenever you feel like it ;D

  Like

 • Lotta Dolck

  Gott Nytt År!
  Hälsningar ifrån ett regnigt och ca 8 plusgradigt Malmö. Vi har en traditon att gå till Malmö Opera´s piazza och lyssna på underbar musik med bla Sverige´s coolaste tenor Rikard Söderberg, operakören, nyårstal, fyrverkeri och dans………
  Kram,
  Lotta D

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: