Med kramen där den skall vara ;)

Hej på er, från ett lite mildare Grankulla..

Hela Norden har ju legat i ett underbart nedkylt läge sedan länge nu, så jag skall inte klaga.. Även om – 24 grader faktiskt kan frysa av en både det ena och det andra!! Men som min underbara far sa “Det er ikke feil på dårlig vär.. Da har du bare dårlige klär!” Ha ha.. Jag bryr mig inte om att översätta detta, ni fattar nog som det är.. Kan bara säga att “Caribou Sorel” vintersko är nog det bästa köp jag någonsin har gjort av vinterskor. Så snabbt fixade vi likadana till hela familjen 🙂

Men det att kylan håller ett grepp om oss alla där ute betyder inte att värmen inte regerar här inne. Den nyanlände Kungen Theo har sedan november sett till att alla frusna hjärtan kokar i rena glädje glädjeskutt varenda dag sedan dess 🙂 Som ni säkert förstår så har därför datorn fått vila lite mera än vad som är vanligt från min sida.

Har så småningom även tagit vägen via träningen igen, började inte 1 januari som “resten av universum” men med små steg har jag åter hittat till gym samt tagit fram mina stavar och börjat gå igen 🙂 Vägen tillbaks är dock längre än vad den har varit på “mycket länge”. Motivationen har faktiskt inte infunnit sig nu heller, men både vågen och spegeln säger samma sak så det är så absolut på tiden att “svetten rinner och glädjen brinner” Hoppas att auto-piloten snart börjar funka igen..

Fick några underbara dagar i min favoritstad Stockholm igen nu i mitten av Januari. Resan till mina “brothers in crime” Douglas Carr och Robert Wells var KANON och det känns kalas att vi hittar tillbaks utan problem och tvekan även om det nu var ett tag sedan vi hann jobba tillsammans av förståeliga skäl. Wells i Kina, jag i Finland och Douglas i Sverige säger sig själv att det skall lite extra till för att alla ska kunna bidra.

Här hemma i Finland är jag extra glad för att Krista tog sig till finalen i “Eurovisionen” fast de nu har döpt om och förstört tävlingen tycker jag. Krista kommer vara ett väldigt bra alternativ för Finland i melodifestivalen. Hoppas det går hela vägen för “krut-packetet från Österbotten”. På tal om Robert Wells, så kommer Krista och jag sjunga tillsammans med honom nu i helgen på finlandsvenska Idrottsgalan 🙂 Rooooock!!

Februari kommer att vara en resans månad igen för mig. 6.2 Åker jag åter till min hemstad Ålesund för att njuta av glädjens våg och få andas lite norsk fjäll luft igen! Kommer hem först efter sport lovet så jag hoppas ni alla gör som jag.. Åk iväg , men ha med kramen där den skall vara 😉

Tjärlek och respekt!!

Geir

Hoppas Krista går hela vägen som vi i 2005 :)

Hoppas Krista går hela vägen som vi i 2005 🙂


4 responses to “Med kramen där den skall vara ;)

 • Reija Kontio

  Hei Geir vennen 🙂
  nå har kulda gitt seg her også og vi koser oss i +4 grader i Oslo..
  Håper at dere rekker til fjells før alt snø renner bort.
  Mange hyggelige stunder med familien både “her og der” 🙂
  Stor og hjertevarm Osloklem,
  Reija

  Like

 • Jenny

  Åh, underbara Eurovisionen! 🙂
  Tack vare den & guttarna i Wig Wam som våra vägar möttes! 🙂

  Lycka till med att hitta auto-piloten & ha det gott med familjemyset!

  Kramar i massor till hela familjen!

  Like

 • Inger Asplund

  Oj tack för informationen om idrottsgalan, jag hade nog missat den annars 😉 (Överraskad?) Ni tänker bli stammisar där verkar det som? 😀

  Mys vidare med familjen, det är helt rätt.

  Vi röstar vidare på Krista och struntar i att läsa feministernas virriga skrivelser i pressen. Som tur är så läser jag inte tidningar särskilt ofta, tycker det finns intressantare saker att göra 😀

  Like

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Ja, det är väl bara att fortsätta kämpa sig igenom den här lååååånga kalla vintern! Din pappa hade så rätt om kläderna… men nu är jag ganska trött på dunjackor och thermobyxor, känner mig som en “michelin-gubbe” nästan varje dag… haha 😀 Vill ha vår NUUUU!!

  Det där att komma igång med träning efter uppehåll är aldrig lätt! Oftast hamnar det långt ner på priorieringslistan, fast man vet hur viktigt det är! Jag faller lätt för frestelsen att hellre mysa i soffhörnet än att åka till något gym efter jobbet, hur smart är det? Men senaste veckorna har jag i alla fall varit ute med mina stavar 2-3 ggr/vecka… känner mig ganska stolt över det faktiskt 🙂 Många gånger är ju tiden svår att få till… och har man som ni en liten bebis och barn i dagis- och skolålder kan jag tänka mig att det är fullt upp för det mesta och svårt med “egen tid” och träning! Men förr eller senare slår nog “auto-piloten” igång igen 🙂

  Härligt att du ska “hem” till Ålesund och njuta av norska fjälluften. Hoppas du får riktigt glada och mysiga dagar där 🙂 Själv ska jag andas “svensk” fjälluft under sportlovet, åker till Sälen några dagar med mina syskon och familjer. Vi blir ca 14 pers… vuxna och ungdomar i en härlig blandning 🙂 Hoppas på solsken, fina skiddagar, roliga matlagningskvällar och goda viner… alltså mys på hög nivå 😀

  Ha det jättebäst nu Geir, tur att lille Theo värmer er gott därhemma i vinterkylan 🙂

  Tjärlek…
  //Monica

  PS! Lycka till på helgens idrottsgala! Hade varit kul att se den på svensk TV men det händer väl inte tyvärr…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: