En liiiiiten snabbis :)

Bild

Hej på er! 

Sitter på Vanda flygfält på vägen till Vasa. Det blir endast en liten sväng denna gång, blir hämtad av en polare och vi åker ut i “bushen” för att spana lite på ett show-packet som jag försöker skriva ihop för honom. 

Skulle vara GRYMT kul om vi fick till det, saknar Vasa och även denna typ av show som jag gjorde en hel del förut. Nära till publiken och skrattet rakt runt hörnet men med musiken i fokus som vanligt 🙂 

Det blev en stressig vecka tills slut, massor med viktiga papper i lådan som skall kollas och vägas fram och tillbaks innan jag kan ge dom vidare för beslut. Flera möten både här i Helsingfors och i Vasa väntar i närmaste framtid men det ser riktigt bra ut så långt! 

Nu skall jag försöka hinna med mitt flyg, måste hinna med två möten i Helsingfors i morgon med innan det blir barnkalas på kvällen 🙂 Lördagen är tillsammans med Krista, Wells och gänget så helgen är spikad 😉

 

Puss och kram på er, ha en FANTASTISK HELG!! 

Geir


One response to “En liiiiiten snabbis :)

  • Monica

    Låter som en toppenhelg Geir, verkligen full fart framåt 😀 Lycka till med ALLT… “show-planer”, möten, barnkalas och Idrottsgalan!

    Kramar i massor 🙂
    //Monica

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: