Äntligen kan jag lätta mitt hjärta!!

I feel better now ;)
Hej på er alla underbara! Det är med ett snett leende och en STOR lättnad att jag äntligen kan berätta vad jag så klart har vetat läääänge men som jag enligt kontrakt inte fått säga ett ord om..

Många av er vet eller har misstänkt detta ett tag, men nu är det i varje fall “out in the open” och det känns UNDERBART!!!
Redan nu i maj får jag träffa mina kommande kompanjoner på Wasa teater där vi kommer att mötas hela gänget som skall jobba med den nya musikalen “Fighting Star” nu under hela hösten och en god bit in på det nya året 2014.

Skall bli FANTASTISKT KUL att få jobba med Mikki Kunttu som fick PlayMe till att se så vansinnigt snyggt ut via sina magiska händer samt UNDERBARA Maria Sid som skall trolla fram det BÄSTA av oss alla!! Många som ni redan vet och känner är med i musikalen, kommer att bli helt galet kul att få träffa och jobba med min broder Marco Luponero och Jennie Storbacka med som ni alla fick se gjorde ett så klock-rent jobb i PlayMe när det begav sig “back in the days” 2009-2010 på Svenska Teatern i Helsingfors.

Det första jag fick se och höra om “Fighting Star” var via mina “partners in crime” Douglas Carr (som jag skriver låtar tillsammans med sedan länge tillsammans med Robert Wells med just nu i Stockholm) och Niklas Rosström som är de som har skrivit musikalen tillsammans med Sharon Vaughn. Jag skall erkänna jag var tveksam att bege mig in i detta i början, det var så otroligt kul och det gick ju så fantastiskt bra senast i PlayMe. Det att TOPPA DETTA kommer att vara omöjligt!! Men så bor ju det den där lilla cirkus apan i mig som inte kan låta bli, ha ha..

Så efter en massa kontakt via mail samt telefon med Wasa teaters helt underbara teaterchef  Ann-Luise Bertell nu i höstas fick hon mig övertalad att komma till Vasa och se igenom manus, kolla på teatern samt träffa personalen som jobbar där och jag ändrade åsikt.. Det kommer att bli SJUKT KUL och jag längtar sedan lääääänge att få bege mig in den magiska världen med teater och musik igen med hela mitt hjärta! Jag kommer att få en försmak på detta när jag åker och är med på audition finalen 6 April! Vasa here I come 😉

 

Kramen kramen..

Geir


7 responses to “Äntligen kan jag lätta mitt hjärta!!

 • Cila

  Jag kommer att fira min 40-års dag i Vasa, med Fighting Star, god mat på Il Banco, hotellövernattning o mycket annat skoj! 🙂 I can´t wait! Det är som att vänta på julafton! 🙂 Cecilia

  Like

 • Reija Kontio

  Hei Geir 🙂
  og gratulerer .. både deg og teater publikum i Vasa 😉
  Det høres ut som kjempe bra prosjekt 🙂
  … så bra at man må kanskje ta en “teater-tur” til Vasa ..
  har aldrig vært det før så …
  Lykke til med alle dine gjøremål 🙂
  og ha en fantastisk vår vennen.
  Stor klem fra Oslo,
  Reija

  Like

 • Joakim

  Ahhh… Kul läsning Geir. Blir till att boka biljett såklart! Om du har vägarna förbi Kristianstad igen så vill jag såklart välkomna dig till “Jesus Christ Superstar”, Kristianstads Teater, där jag är med och spelar fram till den 13 April. All the best and hugs on ya! / Jocke

  Like

 • Gitta

  Välkommen till Vasa!

  Like

 • Carina

  Åååh vad roligt! Jag hade aldrig möjlighet att se Play Me, så nu måste jag ju komma och titta.. Jeeeeeeeeejj! 🙂 Grattis och lycka till! Gud vad kul!!

  Like

 • Jenny

  Oj, oj, oj vilken nyhet! Vad KUL! :))
  Jag börjar spara pengar på direkten, för nu MÅSTE jag ta en tur till Vasa.

  STORT GRATTIS & LYCKA TILL, vännen min!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: