Ett djävla liv..

Fighting Star

Hej på er,

 

Här kommer lite funderingar från luftens baron, flygande någonstans mellan Jakobstad och Helsingfors.

 

Jag vet inte vad som är värst, för mycket att fokusera på eller för mycket fokus på fokuseringen 😉 Det går i varje fall undan just nu i ett otroligt tempo så man lite glömmer bort njutningen av att njuta över huvud taget.

 

Det att pendla mellan Queens underbara under, repetera olika stämmor här och var tillsammans med texter från en annan planet och efterfest bandet som vi hade nu i lördags i Jakobstad är ett Guds under att man får vara med om! Väldigt bra fixat med allt som heter ljud, ljus, transporter och festligheter tillsammans med GRYMMA artister från alla håll och kanter. Väl blåst säger jag bara om det kalas jobb som Niklas Rosström med sitt gäng har gjort!

Personligen blev jag helt tagen av Peter Jöback (som vanligt blåste han all tvivel bort om att han ÄR en av musikal himlens STÖRSTA) Riku Niemi med sin orkester svängde som alltid, och Jenny Storbackas tolkning av ”Ordenary tears” från vår nya musikal ”Fighting Star” var MAGISK!! Kvällens överraskning för mig personligen var dock Alexander Lycke från Stockholm som har huvudrollen i ”Jesus Christ Superstar” på Åbo Svenska Teater när den kommer igång nästa år. WOW säger jag bara!!

 

På efterfesten var det vårt gäng som stod för magin, helt sjukt kul att få ta tag i guldkorn från ”Rock Swings” temat och det svänger som det skall göra! Vi hade tre blås, två keyboards, bas trummor, och även två gitarrister med (Janne Schaffer gästade på Abba låtarna J) Fantastiskt bra band som är värdiga vinnare i min bok när hjältar skall kommas ihåg, Marcus Söderström, Sebastian Smeds, Christian Gull, Roland Junell, Tuukka Aitoaho, Michael Ford, Rickard Slotte, Peter Nordwall, Nisse Nybäck! I mitt hjärta finns ni för evigt! Dennis Rönngård, Nina Lassander och jag njöt till MAX av att få stå tillsammans med er 🙂

Jag har nu blicken fast i två särskilda saker framöver. Finalen av ”Fighting Star” audition på Vasa teater nu 6e April samt de tre konserterna vi skall göra med ”A tribute to Queen” gänget på Åland och i Stockholm (Filadelfia Kyrkan). Det kommer att bli en lyckans resa in i en musik som jag tror vi aldrig kommer att glömma!

Vi fick oss en underbar påminnelse om vad som verkligen räknas här i livet när vi fick äran av att underhålla 350 fantastiska kvinnor i Pedersöre på deras ”En HEL kvinnodag”. De utsåg årets vardags hjälte med bland annat orden ”alla kvinnor är hjältar” vilket jag totalt håller med om! Årets vinnare är dessutom en jag stolt kan säga jag känner, grattis igen till dig vännen Inga-Britt Löw!! Fint sittande publik tog emot oss med öppna armar, Dennis, Nisse och jag fick åter igen bevisat att det behövs inte en konsertsal som kostar milliontals euro för att skapa värme och trivsel. Så absolut INTE!! Men vi är så lyckligt lottade så vi får vara med om resan i båda värdar. Den närhet och mysfaktor som publiken gav oss i Pedersöre är nog vad jag kommer att komma ihåg bäst när lampan släcks! Goda vänner och god musik går hand i hand i mitt hjärta, jag är så stolt av att få dela med mig av min lycka i ord och toner.  “Ett djävla liv” kan man ha både på gott och ont.. Måtte Gudarna vara med oss så att ljuset finns kvar lääänge!!

Kram och tjärlek..

 

Geir


2 responses to “Ett djävla liv..

 • Monica

  Hej Geir 🙂
  Vilken helg du haft och vad mycket som är på gång!!! Måste kännas fantastiskt med allt, glad för din skull 🙂 Känns underbart och veta att man snart får uppleva åtminstone EN av alla dina fantastiska uppträdanden som pågår i din musikvärld just nu, Queenkonserten i Sthlm 🙂 Sen vill jag ju INTE missa musikalen så klart, får nog helt enkelt bli en långweekend i Vasa framöver…

  Hoppas ni har en skön och lugn måndag där hemma! Glöm bara inte att då och då sänka tempot och “njuta av njutningen”…som du själv så klokt säger 😉

  Kramkram
  Monica

  Like

 • Inga-Britt Löw

  Tack och kram Geir!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: