Alla UNDERBARA tjejer!!

Bild

Hej på er 🙂

Det värmer ett fruset hjärta nått alldeles speciellt att få vara tillsammans och dela både glädje och sorg. Det är nått vi alla vet sedan vi som små fick lov att krypa upp i mammas eller pappas famn när nått hade gått på tok fel eller i ren och underbara GLÄDJE 🙂

Som sjubarns far till sju underbara killar så har jag sedan dom alla varit små försökt lära dom att ta noga vara på den lilla stunden man får tillsammans, oavsett om man ser varandra var och varannan dag eller en gång om året.

Vet av erfarenhet att “nu MÅSTE vi ha kul” läget fungerar dåligt på beställning, som oftast blir det bara påklistrat och en falsk glädje även om vi alla menar det från hjärtat. Så det lilla lugna blir nått STORT i stället om man känner riktigt efter och njuter i nuet.

Detta gäller även i mitt liv som sångare! Den gemenskap som är så otroligt viktigt att vi känner av när vi skall framföra ett budskap till publiken i ord och toner, faller väldigt lett bort till ingen ting om vi inte alla förmedlar samma känsla ALLA på scen!

Därför är det EXTRA STORT när vi nu åter gör “A tribute to Queen” och jag kan ärlig talat inte sluta att imponeras av den SANNA GLÄDJE som “Projekt Kören” från Åland och “Tonfallet” från Jakobstad gemensamt klarar av att trolla fram tillsammans under den briljanta Johanna Grüssners ledning.

Vi solister har ett underbart läge när vi får komma till er, ni gör det extra svårt för oss med att vara så förbannat bra! Vi måste toppa oss själva för att nå till toppen och den gemensamma resan dit har åter igen varit helt fantastiskt kul!

Ålands egen Carola Larsson gjorde som alltid ett kanonjobb som solist tillsammans med oss igår, kommer att sakna dig i Stockholm vännen. Jag har förut skrivit om vilken FAN jag är av Molly Pettersson Hammar. Hör nu här på farbror, alla ni som har en möjlighet att lyfta på stumpen (oavsett vart ni bor) och förgylla er egen lördag med att få se och höra drottningarnas DROTTNING!

Vi kommer till Stockholm nu kommande lördag! Vi smyckar Filadelfia Kyrkan i ord och toner från underbara QUEEN tillsammans med min broder Magnus Bäcklund som är så onödigt bra att jag faktiskt är lite förbannat på honom! Se nu till att komma dit och ha kul tillsammans med oss alla 🙂 Ett fantastiskt band (originalbandet från We Will Rock You musikalen i Stockholm) kommer tillsammans med över 100 glada sångare lyfta taket till nya höjder!

Här hittar ni till information samt biljetter!!

https://www.ticnet.se/event/a-tribute-to-queen/245285

Vill med en extra kram skicka en bild och tacka EXTRA till er alla UNDERBARA tjejer!!

Puss och evig tjärlek…

Geir


3 responses to “Alla UNDERBARA tjejer!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: