Kom å sett dig här bredvid mig!

Bild

 

Sommaren ligger fortfarande och vilar under isen! Solen kämpar otröstligt vidare i sin kamp och försöker locka fram en riktig vinnare till slut. Men vinterns grepp är tung och kall, och värmen låter nog vänta på sig ett tag till. Varför har vi så bråttom? Varför är det så viktigt att just idag skall dagen vara fin, varm och god? Men jag längtar så efter att få krama dig min vän! Snälla solen, kom å sett dig här bredvid mig, låt mig få smaka lite på sommaren bara en liten, liten stund? Min längtan den är stor och den har besegrat mig 🙂

Kramenkramen..

Geir

 

 


5 responses to “Kom å sett dig här bredvid mig!

 • Lotta Dolck

  Geir,
  Vill du krama solen, kom till Skåne, vi har fått vår…..
  Kram
  Lotta

  Like

 • Monica

  Håller med dig, längtar verkligen efter sol och värme! Har precis kommit hem från en stressig dag med övertid, cyklat hem i spöregn och är dessutom lite förkyld… roligare kan man ju ha :/ Så fram för solen NUUUU… behöver lite energi, känner jag!

  Skickar en STOR kram fr mitt soffhörn… hoppas det kan värma lite i det här gråtrista vädret 🙂

  Monica

  Like

  • Geir Rönning

   Hej vännen,

   hoppas du hittar lugnet och värmen så du inte blir mera förkyld 🙂 Hoppas vi ses i Stockholm.. Inte bli sjuk nu vännen!! Stora kramen, i fyrfärg så du kan blunda och känna våren 😉

   Kram..

   Geir

   Like

   • Monica

    TAAACK…av den färglada kramen blir jag garanterad frisk på en gång 🙂 Klart vi ses på lördag, ingenting kan hålla mig därifrån 🙂 Nu är det dags att sussa sött och ta nya tag imorgon!

    Nattinatti o kramkram 🙂

    Like

   • Geir Rönning

    Så bra vännen!

    Då gör jag det samma och blundar extra hårt.. Lång dag i studio, men GRYMT KUL!! Så nu skall natten få komma med sitt underbara lugn 🙂 Sov så gott

    Nattinatti o kramkram.. 🙂

    Geir

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: